×

Nellie verloor -27kg bij In Shape

i k  b e n  h a p p y ! ! !

Nellie van de Wiel-Santos is -27kg afgevallen bij In Shape en is zo blij met haar resultaat dat ze het team van In Shape in Blixembosch verraste met een prachtige bos bloemen en een bedank brief met hartverwarmende complimenten.

Nellie: “In Shape is veel meer dan een afslankstudio. Jullie zijn therapeutes, begeleider, psycholoog en coach tegelijkertijd. Ik doe weer alles wat ik jaren niet heb gedaan. Naar de sauna gaan, shoppen met vriendinnen. Door af te vallen heb ik mijn zelfvertrouwen weer terug. Ik ben happy!!!”

Rachel, eigenaresse In Shape Blixembosch: "Kijk die broek, wat een verschil. Wat heb je het ontzettend goed gedaan Nellie, met zoveel doorzettingsvermogen. Bedankt voor je lieve woorden, dat maakt ons dan weer heel happy!" 

in shape ervaring  in shape ervaring afvallen

bedankt in shape  bedank brief aan in shape

Reageer op dit bericht

N Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Inshape Afslankstudio

© 2019 In Shape Afslankstudio - Webdesign Style Selection