×

Afslankcoach Virginia verrast In Shape klant v e r r a s s i n g

Een dikke proficiat voor jou Prisca Thonissen met 15,5kg in 13 weken met Slinc. én met je verjaardag! Een leuke reden voor een verrassing. Afslankcoach Virginia van der Made van In Shape Afslankstudio in Meerhoven zette Prisca daarom in het zonnetje.

Prisca volgt het afslankprogramma Slinc. waarbij je normaal kunt blijven eten, maar toch gemiddeld 1kg per week afvalt. Prisca is zelfs al 15,5kg kwijt in 13 weken! Afslankcoach Virginia: "Ik ben ontzettend trots op Prisca. Ze valt zelfs harder af dan het gemiddelde waar Slinc. voor staat. Maar ik ben natuurlijk trots op al mijn klanten. Want afvallen vraagt om doorzettingsvermogen, aandacht en discipline. Maar omdat je er bij ons niet alleen voor staat, maken we het toch nét even makkelijker. Wij zijn de stok achter de deur voor vrouwen die willen afvallen. Vrouwen zijn hier 2x in de week om te sporten in de warmte- of vacuümcabine en daarvan wegen ze ook 1x per week. Dus ze staan er niet alleen voor. Dat zorgt ervoor dat je goed gemotiveerd blijft! En dat mag best een keer beloond worden. En helemaal als je jarig bent!"

Met Slinc. stel je aan de hand van een productlijst zelf samen wat je eet. Producten die je gewoon in de supermarkt koopt, dus gewoon eten en geen maaltijdvervangers. Je hebt zes eetmomenten per dag, dus je eet om de 2 tot 2,5 uur. 's Ochtends en 's middags eet je crackers met mager beleg, als tussendoortje eet je fruit met yoghurt en het avondeten bestaat uit vlees of vis, onbeperkt groeten en rijst, pasta of aardappelen met een bakje yoghurt na.

Door de combinatie in de warmte- of vacuümcabine val je meer plaatselijk af. Beiden werken op een andere manier, maar hebben hetzelfde effect: je valt als vrouw meer af op de buik, billen en benen.

Wil jij net als Prisca ook hulp bij het afvallen? Maak gerust een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek bij Virginia in Meerhoven of in een van onze andere studio's.  

Reageer op dit bericht

N Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Inshape Afslankstudio

© 2019 In Shape Afslankstudio - Webdesign Style Selection
× lees meer