×

Nieuw! Slinc. kookboek Slank & Gezond

Het Slinc. kookboek Slank & Gezond heeft 14 heerlijke recepten die helemaal Slinc. proof zijn. Geen onhandig dik kookboek dat elke keer dichtvalt als je een recept aan het maken bent. Maar gebundeld in een makkelijk A5 formaat met een wiro-binding, dus heel handig in gebruik in de keuken.

In het receptenboek laat Slinc. je zien dat je eigenlijk alles mag eten. Met je de juiste verhoudingen en kleine porties, mag je eigenlijk alles hebben. Met een juiste balans tussen 'voedzaam' en 'vollere producten'. Zo kun je dus tóch producten gebruiken die wat vetter zijn of wat meer calorieën bevatten. Dat houdt Slinc. leuk en lekker.

kookboek Slinc kookboek slinc

Alle maaltijden zijn tussen de 550-650kcal én voedzaam tegelijk. Je kunt alle recepten in het kookboek gebruiken tijdens Slinc. Fase 1 Afslanken.

Wil jij niet afvallen, maar wel gezonder gaan eten met je gezin? Dit zijn prima recepten om te gebruiken. Je krijgt alles binnen wat je nodig hebt. 

Prijs kookboek

Het kookboek is €14,95. Ben je klant van In Shape? Dan krijg je nu € 5,- korting! Ook leuk als kerstcadeau. Loop gerust even binnen in een van onze 3 studio's in Eindhoven: Meerhoven, Centrum of Blixembosch.

Kookboek slinc kookboek slinc

Reageer op dit bericht

N Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Inshape Afslankstudio

© 2019 In Shape Afslankstudio - Webdesign Style Selection
× lees meer