×

Verkozen tot Beste Afslankstudio in 'Eindhovens Beste'

In Shape Afslankstudio is verkozen tot béste Afslankstudio in Eindhoven en omstreken door de lezers van Licht op Eindhoven. Oprichtster en eigenaresse Rachel Hulshof: “Wij zijn ontzettend trots dat wij ons de Beste Afslankstudio van Eindhoven mogen noemen. We bestaan inmiddels alweer 11 jaar in Eindhoven. In 2006 opende ik de deuren van mijn studio in Blixembosch. Maar door het succes en de grote aanvraag, groeide we uit ons jasje.

Met de komst van de studio’s in Meerhoven en in het Centrum van Eindhoven kunnen we nog meer vrouwen van dienst zijn met ons programma: beweging, voeding en begeleiding. En we doen dat met ons hele team met veel passie, vakkennis en enthousiasme. En een oorkonde als ‘Beste Afslankstudio van Eindhoven’ voelt dat als een kroon op ons harde werk. Trots!”

Dus vrouwelijk Eindhoven, kom gerust langs in een van onze studio’s in Blixembosch, Meerhoven of in het Centrum van Eindhoven. Je bent van harte welkom voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek. De koffie staat klaar! Bekijk hier online het artikel in Licht op Eindhoven.

 

Reageer op dit bericht

N Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Inshape Afslankstudio

© 2019 In Shape Afslankstudio - Webdesign Style Selection