×

Beleef Rosmalen interviewt In Shape Afslankstudio

In Shape is sinds januari dit jaar geopend in het centrum van Rosmalen en dat bleef niet onopgemerkt. 'Beleef Rosmalen' interviewde eigenaresse Marijke Kokke: “Beweging en voeding zijn voor mij een rode draad door mijn leven. Na mijn twee zwangerschap ben ik zelf afgevallen bij In Shape. Het was mijn eerste kennismaking met de Powerfit en Slinc. En ik voelde meteen: dit wil ik zelf doen!”

In Shape Rosmalen

Beleef Rosmalen houdt alle ontwikkelingen in de stad in de gaten. Zo ben je altijd up to date over alles wat er gebeurd in Rosmalen. Beleef Rosmalen geeft de ondernemer een podium om zich voor te stellen en laat vooral de mens achter de organisatie zien.

Lees het hele interview >>>

Beleef Rosmalen interviewt In Shape Afslankstudio

 

Reageer op dit bericht

N Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Inshape Afslankstudio

© 2021 In Shape Afslankstudio