×

Beleza huidinstituut in Eindhoven

Wist je dat afslank- en voedingscoach Anja van Dinter ook schoonheidsspecialiste is? Zij is al 15 jaar de trotse eigenaresse van huidinstituut Beleza, gevestigd direct naast In Shape Afslankstudio.

Beleza Huidinstituut is een schoonheidssalon gericht op anti-aging en huidverbetering. Ze werken met de producten van Nimue en Synergie Skin, welke niet alleen op de huid maar ook in de huid werken. Door middel van peelings, een breed aanbod van behandelingen en thuisproducten kunnen huidproblemen en huidveroudering zichtbaar verbeteren en/of verdwijnen.

Anja van Dinter schoonheidsspecialiste

Anja: “Ik heb een passie voor huidverbetering en anti-aging en ik wil graag zoveel mogelijk mensen helpen een ‘stralende huid’ te krijgen. Wij richten ons op de huid verbeteren, verjongen en laten stralen. Dit doen we door elke behandeling volledig op het huidtype of huidprobleem af te stemmen.”

Persoonlijke begeleiding

De schoonheidssalon en afslankstudio kennen alletwee een persoonlijke noot en een gemoedelijke sfeer. Anja: “Of je nu een bezoek brengt aan de salon of aan onze studio, je zult merken dat service en persoonlijke aandacht een belangrijk onderdeel zijn van onze werkwijze. Wij vinden het belangrijk dat jij je op je gemak voelt. Of je nu komt voor een schoonheidsbehandeling of om af te vallen.”

Met Beleza en In Shape naast elkaar aan de Engelsbergenstraat in Eindhoven biedt Anja letterlijk het alles onder 1 dak principe. Een plek waar je aan je complete voorkomen kan werken, van binnen en buiten.

Anja: “Ik ben al langer schoonheidsspecialiste dan afslank- en voedingscoach. Maar mijn passie voor voeding is juist ontstaan uit mijn jarenlange ervaring als schoonheidsspecialiste. Ik richtte me steeds meer op de beauty van binnenuit: voeding. Want jezelf van de buitenkant mooi maken, dat begint vanbinnen. Je bent namelijk letterlijk wat je eet; hoe voedzamer je eet, hoe mooier en stralender je huid is.

Anja van Dinter schoonheidsspecialiste

Anja van Dinter, schoonheidsspecialiste Belaza en afslank- en voedingscoach In Shape

En die huid is bij iedereen anders. Daarom blijven wij altijd op zoek naar de nieuwste behandeltechnieken, om zo de beste behandelingen te kunnen blijven aanbieden. Om samen te werken aan een mooie huid of, in de aangrenzende afslankstudio, te werken aan een mooi lichaam, samen een band op te bouwen en samen te mogen genieten van het eindresultaat, dat is wat mij HAPPY maakt en dat is waarom ik mijn werk met zoveel liefde iedere dag kan doen!”

Gratis afspraak plannen

Huidinstituut Beleza zit gevestigd aan Engelsbergenstraat 8D Wil je graag een kennismakingsgesprek en huidanalyse inplannen? Dat kan hier.

In Shape Afslankstudio zit dus direct naast Beleza aan de Engelsbergenstraat 8. Wil jij graag afvallen en een gratis en vrijblijvend intake gesprek inplannen bij Anja? Dat kan hier >>>

Reageer op dit bericht

N Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Inshape Afslankstudio

© 2021 In Shape Afslankstudio