×

In Shape wenst iedereen Fijne Feestdagen

*M e r r y  C h r i s t m a s*

Laten we ondanks deze lockdown, zeker ook nog blijven lachen en genieten. In Shape Afslankstudio wenst iedereen hele fijne Kerstdagen via deze video, speciaal voor jullie ingestudeerd, met in de hoofdrol afslankcoaches Rachel (Blixembosch), Virginia (Meerhoven), Barbara (Brandevoort), Anja  (Eindhoven Centrum) en Marijke (Rosmalen Centrum).

Fijne Feestdagen en op naar een slank, fit en gezond 2020.

Is jouw goede voornemen om af te vallen in het nieuwe jaar? We staan na 19 januari 2021 weer tot jullie volledige beschikking. Weet jij al dat je wilt beginnen? Laat het ons weten en je bent de eerste die we bellen voor een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek in een van onze 5 studio's.

 

Reageer op dit bericht

N Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Inshape Afslankstudio

© 2021 In Shape Afslankstudio