×

In Shape Afslankstudio

Ervaringen

Afvallen gaat niet altijd makkelijk

Elvira van Schaijik, 47 jaar. Elvira viel 18 kilo af met Slinc. maar haar strijd tegen de kilo's verliep heel moeizaam. Elvira deelt haar verhaal om te laten zien dat afvallen niet altijd makkelijk gaat, maar dat niets onmogelijk is! Ze viel uiteindelijk 18kg af. En ondanks dat de strijd haar bloed, zweet en tranen heeft gekost, is ze zo blij waar ze nu staat.

Lees verder »
Ik ben 25kg afgevallen met Slinc.

Liselore Schopenhouer, 40 jaar. Ik had als kind altijd een bepaald beeld van moeders: als je een mama bent dan ben je oud en dik. Nu ben ik vorig jaar 40 jaar geworden en ineens was die confrontatie daar. Ik ben dus nu zo’n moeder! Ik denk nu overigens wel anders over oud zijn hoor haha.

Ik was vorig jaar al eerder op gesprek geweest bij In Shape in Blixembosch, maar ik vond het te duur. Maar toen mijn man vroeg: ‘Wat wil je voor je verjaardag?’ wist ik het. Ik wil naar In Shape. Ik was 14 jaar toen ik voor het laatst de 69kg op de weegschaal zag. En toen ik 40 werd, dacht ik: nu kan het nog, als ik nog ooit die ‘6’ in de weegschaal wil zien, dan moet ik het nú doen!

Lees verder »
Ik heb geleerd hoe ik op gewicht kan blijven

Yvonne Hendriks, 52 jaar. Waarom wilde je afvallen? Ik had niet alleen in mijn gewicht mijn toppunt bereikt, maar ik was ook écht klaar met altijd dat afvallen en weer aankomen. Ik was die eeuwige strijd zó beu.

Lees verder »
Wie had dat ooit gedacht: Ik word blij van gezond doen!

Iris Jacobson, 45 jaar. Waarom wilde je afvallen? Ik merkte aan mezelf dat ik mezelf in de weg zat. Ik trok mezelf terug, ik ging minder snel mee iets leuks doen. Ik vermeed confrontatie met mensen.

Lees verder »
1 2 3 4 5

 

N Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Inshape Afslankstudio

© 2019 In Shape Afslankstudio - Webdesign Style Selection