×

In Shape Afslankstudio

Ervaringen

Precies volgens het boekje: 1kg per week

Daniëlle Neggers-Van de Sande viel in 5 maanden 20kg af met Slinc. Precies volgens het boekje 1kg gemiddeld per week. Ze kan het zelf nog steeds niet geloven. "Als ik in de spiegel kijk, kan ik gewoon nog steeds niet geloven dat ik dit ben!" Daniëlle volgt nu Fase 2 Stabiliseren om op gewicht te blijven onder begeleiding van afslank- en voedingscoach Virginia van der Made van In Shape in Meerhoven. "Onder de begeleiding van In Shape heb ik er alle vertrouwen in dat het mij gaat lukken."

Lees verder »
Ik had spijkerbroek maat 32, nu heb ik maat 28!

Danielle Damen, 31 jaar. Waarom wilde je afvallen? Ik werk in een kledingwinkel en wij worden geacht om zelf de kleding te dragen. En dat is heerlijk, als  eerste de nieuwe collectie kunnen passen, als je lekker in je vel zit!

Lees verder »
Ik at me compleet suf met Slinc. en viel gewoon af!

Agnes Craenen, 45 jaar. Waarom wilde je afvallen? Ik ben eigenlijk al 14 jaar bezig om mijn overtollige kilo’s kwijt te raken. Dieetpillen hier, shakes daar, maar niks hielp.

 

Lees verder »
Ik begeleid nu zelf vrouwen met afvallen

Juul Dekkers, 31 jaar. Waarom wilde je afvallen? Ik ben altijd slank geweest, maar mijn zwangerschappen hebben mij gewoon genekt en dan met name mijn 2de zwangerschap.

Lees verder »
1 2 3 4 5

 

N Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Inshape Afslankstudio

© 2019 In Shape Afslankstudio - Webdesign Style Selection