×

In Shape Afslankstudio

Ervaringen

Van fastfood naar gezond eten, heerlijk!

Vicky Peijnenburg, 21 jaar. Het studenten leven veranderde mijn levensstijl en ook meteen mijn gewicht. Ik zag mezelf in een aantal maanden ineens kilo's aankomen. Ik ging veel op stap, veel terrasjes en ik nam geen tijd voor fatsoenlijk eten. Dus een snelle hap was makkelijk en lekker. Mijn familie zag mij ook veranderen en hun confronterende woorden, bevestigde wat ik zelf in de spiegel zag. Ik werd steeds onzekerder door mijn toenemend gewicht. Mijn familie had gelijk; dit kon zo niet langer, dit is niet wie ik ben en niet wie ik wil zijn.

Lees verder »
Ik ben 25kg afgevallen en eindelijk weer mezelf

Nadja van Dijck, 28 jaar. Ik was in mijn zwangerschap 27kg aangekomen en het lukte me daarna niet om af te vallen. Als ik in de spiegel keek, walgde ik echt van mezelf. Ik zat gevangen in een lichaam dat ik niet herkende. Ik droeg noodgedwongen nog steeds zwangerschapskleding omdat ik niets anders paste. En als dat nog niet erg genoeg is dat je zo over over jezelf denkt, kreeg ik nog regelmatig de vraag of ik zwanger was! Heel pijnlijk vond ik dat. Ik wilde mijn oude gewicht terug, maar ik wist ook dat me dat alleen niet ging lukken, dus zocht ik hulp bij In Shape Afslankstudio.

Lees verder »
Het dreigende beeld van 100kg!

Emmy Weijnen, 51 jaar. Ik ben altijd slank geweest en betrapte mezelf erop dat ik mijn maximale grens in gewicht steeds wat opschoof. Woog ik met mijn trouwen nog 53kg woog ik nu gewoon 30kg zwaarder! Als dit zo door zo gaan, elk jaar 5kg erbij, waar zou dit dan stoppen? Ik zag het dreigende beeld van 100kg voorbij komen, dat was heel confronterend. Dit is niet wat ik wilde. Maar de doorslag was het succes van mijn dochter Nikki. Zij volgde eerder al een afslankprogramma bij In Shape Afslankstudio en zij was zo mooi afgevallen vooral ook op haar benen, dat wilde ik ook!

Lees verder »
Gezond eten zie ik niet meer als straf

Anne van Dijck, 24 jaar. Ik was tijdens mijn zwangerschap 32kg aangekomen. Na de geboorte van mijn zoontje zat ik ineens in een lijf dat ik niet kende; ik was zoveel zwaarder dan ik gewend was. En ik had nog zoveel leuke kleren die ik niet meer paste. Ik heb zelf eerst een aantal pogingen ondernomen om af te vallen, maar die mislukte allemaal of ik hield het niet vol. Toen mijn zoontje 2 jaar werd, maar de kilo’s er nog steeds aanzaten, was het tijd voor actie. Die week nog belde ik In Shape Afslankstudio.

Lees verder »
3 4 5 6 7

 

N Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Inshape Afslankstudio

© 2019 In Shape Afslankstudio - Webdesign Style Selection