in shape afslank studio

10% korting

Lever je bon in!

In Shape Afslankstudio Brandevoort is een studio speciaal voor vrouwen die willen werken aan een gezondere leefstijl. Voedingscoach Barbara: ‘Met sport, voeding en coaching bieden wij alles onder 1 dak. Persoonlijke aandacht staat bij ons centraal, want wij vinden het belangrijk dat jij op je gemak voelt.’

Ben jij onder de indruk en wil je graag starten? Dan ontvang je nu bij inlevering van je bon 10% korting bij In Shape Afslankstudio Brandevoort.

CONTACT >>>

Actie! 10% korting

Lever jouw bon in en profiteer nu van 10% korting!

★ Gratis en vrijblijvend intake gesprek
10% korting op een afslankprogramma
★ Niet geldig icm met andere acties of halfjaarabonnementen
★ Geldig van 1 t/m 15 oktober

Gratis intake

Wil je eerst meer informatie? Dat kan. Maak gerust een afspraak voor een intake gesprek. Tijdens dit gesprek kijken samen naar jouw eigen wensen en doelen. We houden ook een figuuranalyse.

Een intake gesprek bij In Shape Afslankstudio Brandevoort in Helmond is gratis en vrijblijvend. Maak gerust een afspraak, je bent van harte welkom in onze studio.

Maak kennis met In Shape Brandevoort

In Shape Afslankstudio begeleidt al meer dan 15 jaar succesvol vrouwen naar een gezondere leefstijl met beweging, voeding en begeleidingHet team van leefstijlcoach Barbara van der Meer staat voor je klaar om jou te helpen als jij als vrouw graag wil werken aan je conditie, je fitter wilt voelen of kilo’s wilt afvallen. In Shape is er voor alle vrouwen, van jong tot oud wat je doelstelling ook is.

Sporten in onze warmte- en vacuümcabines verbetert niet alleen je conditie, maar je pakt als vrouw ook meteen je probleemzones aan. Deze bewegingsmethodes maakt plaatselijk afvallen mogelijk en verminderen tevens cellulite. Tijdens een gratis intake gesprek bepalen we samen met jou welk programma het beste bij jou past. Bevalt het sporten in de warmtecabine of vacuümcabine jou? Dan ontvang je ook nog eens 10% korting op je programma als je besluit te starten.

JA! IK WIL EEN INTAKE GESPREK >>>

Sportschool Veldhoven

Wij zijn jouw stok achter de deur

Onder persoonlijke begeleiding van een leefstijlcoach volg je een programma dat bestaat uit voeding en beweging dat op jou is afgestemd. Ieder mens is nu eenmaal anders met andere doelen en wensen. Voedingsdeskundige Virginia: ‘Als je graag wat kilo’s kwijt wil, dan kun je een dieet volgen. Ons uitgangspunt hierbij is dat elke dag een feestje moet zijn. Anders houd je een dieet nooit lang vol. We houden daarbij ook rekening met wat voor jou past in je werk en gezin.’

Naast de inhoudelijke begeleiding zijn wij er ook als stok achter de deur. Wij zorgen dat je gemotiveerd blijft, ook als het even tegen zit. Maar voor een gezonde leefstijl is beweging net zo belangrijk. Stoor je je vooral aan je buik of wil je juist afvallen op je benen en billen? Sporten in warmtecabine of vacuümcabine (Vacushaper en Vacumove) zorgt voor een juiste aanpak. Je conditie gaat omhoog en je valt plaatselijk meer af op probleemzones.

Wij vinden het ook belangrijk dat je je op je gemak voelt. In onze studio hangt een prettige en gemoedelijke sfeer. Wij werken in een klein en vast team, dus voor jou geen onbekende gezichten.

Maar welk programma past het beste bij jou?

Dat bespreken wij graag tijdens een gratis en vrijblijvend intake gesprek. We kijken samen naar jouw eigen wensen en doelen. We houden ook een figuuranalyse. Op basis hiervan en je conditie, leeftijd en gezondheid adviseren we je welk bewegings- en voedingsprogramma het beste voor jou is. Benieuwd wat In Shape voor jou kan betekenen? Maak gerust een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek. De koffie staat klaar ☕

CONTACT >>>

Vraag een gratis intake aan!

  Afslankcoach Barbara van der Meer van In Shape Afslankstudio Helmond Brandevoort

  Barbara van der Meer
  In Shape Afslankstudio Helmond | Brandevoort
  De Plaetse 165a ✯ tel: 0492-389 814
  info@inshape-brandevoort.nl

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief