Voordelig In Shape!

acties

Actie In Shape Afslankstudio

** P A K   D I E  K I L O’S  A A N ! **

Ben jij aangekomen van al dat thuiszitten? Niets om je voor te schamen, we herkennen het allemaal. We snoepen meer, eten slechter, drinken meer alcohol en bewegen minder. Onvermijdelijk dat je bent aangekomen. En je bent hier echt niet alleen in! Je mag best weten dat wij het als afslankcoaches zelf ook echt moeilijk hadden en dan hebben wij nog alle kennis in huis.

We horen ook van zoveel dames hoe ontzettend moeilijk het is geweest de afgelopen tijd. Dus schaam je niet en meld je aan bij een van onze In Shape studio’s. Wil jij van Corona vet naar Corona fit? Wij zijn er voor jou.

Met 5 studio’s in Eindhoven, Veldhoven, Helmond en Rosmalen is er altijd een In Shape bij jou in de buurt. Maak gerust een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek.

Je bent van harte welkom ♥

Hoe blijf jij gezond tijdens deze Corona crisis?

Deze intelligente lockdown rondom Corona vraagt om aanpassingen van ons allemaal. Het thuis zijn met z’n allen: de kinderen met schoolwerk en zelf thuiswerken vraagt om veel organisatie talent. Je hele ritme ligt overhoop en de motivatie om af te vallen of gezond te eten en sporten verdwijnt.

Hoezeer we een strak ritme vaak ook kunnen vervloeken, we gedijen er als mens wel het beste op. Het houdt onze kaders strak en duidelijk. Als kaders vervagen, dan ben je sneller geneigd om tóch dat koekje bij de koffie te pakken. Of ’s avonds toch die chipszak leeg te eten.

Herken je dat? Je voelt je er niet goed bij, maar je krijgt ook de knop niet om. Dus dat de motivatie om af te vallen er niet is, is heel begrijpelijk. Maar wat dan? Want we willen natuurlijk ook niet aankomen!

Het belangrijkste is: stel je doel bij naar een realistisch doel. Wat is wél haalbaar voor jou? Lukt het misschien nu niet om te lijnen, pauzeer dan even en blijf nu even op gewicht. Je situatie is nu zo compleet anders, dan is het niet gek dat lijnen nu even niet lukt.

Gezond eten en bewegen is nu nóg belangrijker. Het versterkt je immuunsysteem waardoor je beter weerbaar bent voor het binnendringen van een virus zoals Corona. Maar daarnaast zorgt het er ook voor dat je gewicht stabiel blijft en dat je niet aankomt.

Maar hoe pak je dat het beste aan nu in deze intelligente lockdown tijdens Corona?

Daar kunnen wij je bij helpen. In Shape is jouw stok achter de deur om gezond te eten en te bewegen. Neem contact op met een van onze studio’s voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief