in shape afslankstudio

Afvallen onder begeleiding

Afvallen onder begeleiding

Afslankcoach

Je volgt het hele programma onder persoonlijke begeleiding van een afslankcoach. Zowel de trainingen als het advies in voeding. Afvallen onder begeleiding is geheel afgestemd op jou persoonlijk. Wij kijken naar je leef- en werksituatie en denken met je mee in oplossingen.

Werk je in nachtdiensten, zit je vaak in vergaderingen, reis je veel, studeert je nog of heb je een druk gezinsleven? Het voedingsprogramma is standaard, maar elk mens is anders. Wij zorgen ervoor dat het programma ook voor jou goed inpasbaar is in je leven.

Onze voedingsdeskundige weegt je wekelijks en meet je gewicht, vetmassa en vetvrije massa (waaronder de spiermassa). Zij bespreekt met jou het resultaat van de weging en hoe je programma verloopt. Zo kan het voorkomen dat het programma voor je bijgesteld moet worden. Ook meten we maandelijks het resultaat in centimeterverlies in omvang, zodat je kunt zien dat je ook daadwerkelijk afvalt op die plaatsen waar je wilt afvallen.

Begeleiding afvallen

Het strikt volgen van het programma is belangrijk voor een optimaal resultaat, maar is niet altijd makkelijk, zeker niet als je al wat langer bezig bent. Heb je een etentje of een feestje? Ga je een weekendje weg? Je hoeft niet altijd alle verleidingen te weerstaan; wij kunnen je daarin adviseren om toch gewichtsverlies te behouden.

Afvallen met begeleiding kan voor iedereen. Ook als je een allergie hebt, een intolerantie voor bepaald eten, medicatiegebruik of een gezondheidsprobleem waar we rekening mee moeten houden. Jouw afslankcoach past daar het programma gewoon op aan.

Persoonlijke begeleiding afvallen

Naast de inhoudelijke begeleiding zijn wij er ook als stok achter de deur. Je volgt dit programma niet alleen. Wij zorgen dat je gemotiveerd blijft, ook als het even tegen zit. Dat kan zijn door een aanpassing te maken in het voedingsprogramma, maar soms ook gewoon even een peptalk. Het is belangrijk dat je je goed blijft voelen, dan haal je het beste resultaat. En dat doen we samen!

Persoonlijke begeleiding afvallen bij In Shape Afslankstudio

Afslankcoach Marijke, Virginia, Barbara, Anja & Rachel

Wij vinden het ook belangrijk dat je je op je gemak voelt. Wij werken in een klein en vast team, dus voor jou geen onbekende gezichten. In onze studio hangt een prettige sfeer en wij vinden het belangrijk dat je met een fijn gevoel naar In Shape komt. Benieuwd? Kom gerust eens een kijkje nemen, je bent van harte welkom!

Afvallen en op gewicht blijven

Onze begeleiding houdt niet op bij je streefgewicht. Voor veel vrouwen begint de echte strijd dan eigenlijk pas: op gewicht blijven. Wij onderscheiden ons als afslankstudio door vrouwen te begeleiden in op gewicht blijven met het onderhoudsprogramma.

Afvallen met begeleiding

Meld je aan voor onze nieuwsbrief