in shape afslankstudio

Afvalcoach Helmond

Afvalcoach in Helmond

Zoek jij een afvalcoach in Helmond die jou kan helpen met afvallen? In Shape Afslankstudio biedt een totaalprogramma aan van beweging, voeding onder persoonlijke begeleiding. Onze studio is speciaal voor vrouwen, van jong tot oud. We werken met warmte- en vacuümcabines en verschillende voedingsprogramma’s, van normaal eten tot maaltijdvervangers. Voor ieder wat wils. Wij begeleiden al 13 jaar vrouwen in afvallen. Dat onze methode zo succesvol is, blijkt niet alleen aan onze resultaten, maar ook in de groei van In Shape met inmiddels 5 studio’s in Eindhoven, Veldhoven, Rosmalen en in Helmond.

Afvalcoach Barbara van der Meer van In Shape Helmond: “Als je wil afvallen, is elke 2 tot 2,5 uur eten noodzakelijk om in een hoge (vet)verbranding te komen. Je lichaam gaat harder werken doordat je regelmatig en meer voedzaam eet. Zo blijf je met het dieetprogramma Slinc. alles eten: koolhydraten, vetten en eiwitten. Alle voedingsstoffen die het lichaam nodig heeft. Je eet gewoon fruit, groente, vlees en vis, rijst, pasta en aardappelen en crackers. Je hebt met Slinc. geen honger én je valt toch snel af met gemiddeld 1kg per week. En als iets motiverend werkt, dan is het wel snel en zichtbaar resultaat.”

afvalcoach Helmond

Afvalcoach in Helmond – Barbara van der Meer

Afvalcoaching voor Helmond

In onze afvalstudio hangt een prettige sfeer; wij vinden het belangrijk dat je met een fijn gevoel naar In Shape komt. Wij werken in een klein en vast team, dus voor jou geen onbekende gezichten. Je volgt het hele programma onder persoonlijke begeleiding van afvalcoach Barbara in Helmond. Barbara: “Naast de inhoudelijke begeleiding ben ik jou stok achter de deur. Ik zorg ervoor dat je gemotiveerd blijft, ook als het even tegen zit. Dat kan zijn door een aanpassing te maken in het voedingsprogramma, maar soms ook gewoon even een peptalk. Het is belangrijk dat je je goed blijft voelen, dan haal je het beste resultaat. En dat doen we samen!”

Ervaring afvallen bij In Shape

Voor afvalcoaching in Helmond ben je aan het juiste adres bij Barbara van In Shape Afslankstudio. Ben jij benieuwd of het echt werkt? In Shape begeleidt al 13 jaar vrouwen in afvallen. Lees gerust eens een aantal ervaringen van onze klanten (met voor- en na foto’s). Je leest hoe ze het programma hebben ervaren in onze studio en de begeleiding. Je kunt natuurlijk ook altijd een keer bij ons langskomen voor een gratis, vrijblijvend intake gesprek. waarmee je aan de slag gaat. Vraag gerust een gratis intake gesprek aan, je bent van harte welkom.

En wel zo handig om te weten: wij zijn ook in de avond geopend en op zaterdag. In Shape Helmond zit in Brandevoort en je parkeert helemaal gratis recht voor de deur.

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief