In Shape Afslankstudio

Afvallen in Eindhoven

Afvallen bij Shape Afslankstudio

Wil jij afvallen in Eindhoven? In Shape Afslankstudio begeleidt al meer dan 15 jaar succesvol vrouwen naar hun streefgewicht met beweging, voeding en begeleiding. Het team van In Shape Blixembosch staat voor jou klaar om je te helpen met afvallen in Eindhoven.

Voedingsdeskundige Rachel: ‘Met sport, voeding en coaching bieden wij als afslankstudio alles onder 1 dak. Bij In Shape Afslankstudio staat persoonlijke aandacht centraal, want wij vinden het belangrijk dat jij op je gemak voelt.

Je hoeft zeker niet bang te zijn dat je een streng dieet moet volgen. Slinc. laat zien dat afvallen met gewoon eten juist heel lekker én makkelijk is.’

Afvallen in Eindhoven

Afvalcoach Rachel

Verantwoord afvallen in Eindhoven

Veel vrouwen maken de fout dat ze juist te weinig gaan eten als ze willen afvallen. Wij laten juist zien dat je voldoende moet eten. Dus met 6 eetmomenten per dag hoef je zeker geen honger te lijden. Je eet producten die je gewend bent, maar toch je ziet al snel resultaat op de weegschaal. Dat wil toch iedere vrouw?

Met onze 5 vestigingen in Eindhoven, Veldhoven, Helmond, Rosmalen en Valkenswaard is er altijd een In Shape Afslankstudio bij jou in de buurt. Het team van afvalcoach Rachel Hulshof helpt jou met afvallen in Eindhoven Blixembosch. In Shape is er voor alle vrouwen, van jong tot oud. Of je nu nog op school zit of in de overgang bent. Wij. Helpen. jou.

Samen afslanken in Eindhoven

Afvallen in Eindhoven doe je bij In Shape Afslankstudio Blixembosch onder persoonlijke begeleiding. Wij zijn jouw stok achter de deur. Wij zorgen dat je gemotiveerd blijft, ook als het even tegen zit. Dat kan zijn door een aanpassing te maken in het voedingsprogramma, maar soms ook gewoon even een peptalk.

Het is belangrijk dat je je goed blijft voelen, dan haal je het beste resultaat. En dat doen we samen ♡

Alles onder 1 dak

Naast voeding is beweging ook belangrijk als je wilt afvallen. In Shape biedt alles onder 1 dak. Onder persoonlijke begeleiding van voedings- en afslankcoach Rachel en haar het team volg je een programma dat bestaat uit voeding en beweging dat op jou is afgestemd.

Stoor je je vooral aan je buik of wil je juist afvallen op je benen en billen? De oefeningen in onze warmtecabine of vacuümcabine (Vacushaper en Vacumove) zorgen voor een juiste aanpak. Je valt af op die plaatsen waar je wil afvallen.

Wij vinden het ook belangrijk dat je je op je gemak voelt. In onze afslankstudio in Eindhoven hangt een prettige en gemoedelijke sfeer. Wij werken in een klein en vast team, dus voor jou geen onbekende gezichten.

In Shape Afslankstudio onderscheidt zich als studio door je niet alleen te begeleiden in afvallen, maar ook in op gewicht blijven. Wij laten je niet aan je lot over zodra je je streefgewicht hebt behaald. Wij kijken samen met jou naar een basis eetpatroon dat past in jouw leven, waarbij je voedzaam eet en óok kunt genieten van lekkere dingen.

Maar welk programma past het beste bij jou?

Dat bespreken wij graag tijdens een gratis en vrijblijvend intake gesprek. We kijken samen naar jouw eigen wensen en doelen. We houden ook een figuuranalyse. Op basis hiervan en je conditie, leeftijd en gezondheid adviseren we je welk bewegings- en voedingsprogramma het beste voor jou is. Benieuwd wat In Shape voor jou kan betekenen? Vul hieronder het contactformulier in en maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek met afslankcoach Rachel.  De koffie staat klaar ☕

CONTACT >>>

Afvallen Eindhoven In Shape Afslankstudio Blixembosch Eindhoven

Dieet

Bij In Shape Afslankstudio houden wij het graag makkelijk. Diëten of gezond eten hoeft helemaal niet saai te zijn. Variatie, handige tips en recepten zorgen voor lekker eten waardoor je het makkelijker volhoudt. Wij begeleiden je persoonlijk in een eetschema dat bij jou past Lees meer »

Sport

Afvallen waar je juist wil afvallen! Wij pakken jouw probleemzones aan met onze warmte- en vacuümcabines. Of je nu op je buik, billen of benen wil afvallen. Met onze bewegingsmethodes val je meer plaatselijk af! Lees meer »

Afvalcoach

Persoonlijke aandacht en begeleiding staat bij ons voorop. Wij werken in een klein en vast team, dus voor jou geen onbekende gezichten. In onze studio hangt een prettige en gemoedelijke sfeer. Benieuwd? Kom gerust eens een kijkje nemen, je bent van harte welkom! Het team van voedingscoach Rachel staat voor je klaar om jou te helpen met afvallen in onze studio In Shape Blixembosch in Eindhoven.

Ja! Ik wil graag een afspraak

    Rachel Hulshof
    In Shape Afslankstudio Eindhoven | Blixembosch
    Ouverture 87 ✯ tel: 040-248 68 09
    info@inshape-eindhoven.nl

    Meld je aan voor onze nieuwsbrief