in shape afslank studio

Afvallen in Veldhoven

Afslanken in Veldhoven

Afvallen in Veldhoven doe je bij In Shape Afslankstudio, een studio speciaal voor vrouwen. Afslankcoach Virginia: ‘Met sport, voeding en coaching bieden wij als afslankstudio alles onder 1 dak. Persoonlijke aandacht staat bij ons centraal, want wij vinden het belangrijk dat jij op je gemak voelt. Afslanken in Veldhoven doe je bij ons onder persoonlijke begeleiding van jouw eigen coach.

En je hoeft zeker niet bang te zijn dat je een streng dieet moet volgen. Slinc. laat zien dat afvallen met gewoon eten juist heel lekker én makkelijk is. Je eet normaal, maar hebt toch snel resultaat. Dat wil toch elke vrouw?’

Afvallen Veldhoven

Samen afvallen in Veldhoven

In Shape Afslankstudio begeleidt al meer dan 15 jaar succesvol vrouwen naar hun streefgewicht met beweging, voeding en begeleiding. Het team van afslankcoach Virginia van der Made staat voor je klaar om jou te helpen met afvallen in onze studio In Shape Meerhoven in Veldhoven. In Shape is er voor alle vrouwen, van jong tot oud. Of je nu nog op school zit of in de overgang bent. Wij. Helpen. jou.

Onder persoonlijke begeleiding van een voedings- en afslankcoach volg je een programma dat bestaat uit voeding en beweging dat op jou is afgestemd. Ieder mens is nu eenmaal anders met andere doelen en wensen. We hebben voor ieder wat wils. Van maaltijdvervangers tot begeleiding in normaal eten. Voedingsdeskundige Virginia: ‘Voor een dieet is ons uitgangspunt dat elke dag een feestje moet zijn. Anders houd je een dieet nooit lang vol. We houden daarbij ook rekening met wat voor jou past in je werk en gezin.’

Naast voeding is beweging ook belangrijk als je wilt afvallen. In Shape biedt alles onder 1 dak. Stoor je je vooral aan je buik of wil je juist afvallen op je benen en billen? Sporten in warmtecabine of vacuümcabine (Vacushaper en Vacumove) zorgt voor een juiste aanpak. Je valt af op die plaatsen waar je wil afvallen.

Afslanken Veldhoven

Wij zijn jouw stok achter de deur

Afvallen in Veldhoven doe je bij In Shape Afslankstudio met persoonlijke aandacht. Naast de inhoudelijke begeleiding zijn wij er ook als stok achter de deur. Wij zorgen dat je gemotiveerd blijft, ook als het even tegen zit. Dat kan zijn door een aanpassing te maken in het voedingsprogramma, maar soms ook gewoon even een peptalk. Het is belangrijk dat je je goed blijft voelen, dan haal je het beste resultaat. En dat doen we samen!

Wij vinden het ook belangrijk dat je je op je gemak voelt. In onze studio hangt een prettige en gemoedelijke sfeer. Wij werken in een klein en vast team, dus voor jou geen onbekende gezichten.

In Shape Afslankstudio onderscheidt zich in afvallen in Veldhoven omdat het bij ons niet ophoudt bij jouw streefgewicht. Wij begeleiden je ook in op gewicht blijven. We laten je niet aan je lot over zodra je je streefgewicht hebt behaald. Samen met jou kijken we naar een basis eetpatroon dat past in jouw leven, waarbij je voedzaam eet en óok kunt genieten van lekkere dingen.

Maar welk programma past het beste bij jou?

Dat bespreken wij graag tijdens een gratis en vrijblijvend intake gesprek. We kijken samen naar jouw eigen wensen en doelen. We houden ook een figuuranalyse. Op basis hiervan en je conditie, leeftijd en gezondheid adviseren we je welk bewegings- en voedingsprogramma het beste voor jou is. Benieuwd wat Virginia en haar team voor jou kan betekenen? Maak gerust een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek. Je bent van harte welkom, de koffie staat klaar.

Door de aangrenzende ligging is In Shape Afslankstudio in Meerhoven een uitkomst voor alle vrouwen die op zoek zijn naar afslanken in Veldhoven. En wel zo handig, In Shape Meerhoven is zowel in de avond als op zaterdag geopend. Wij zitten in het Winkelcentrum naast de Jumbo en je parkeert gratis in de ondergrondse parkeergarage.

CONTACT >>>

Afvallen in Veldhoven

Voeding

Bij In Shape Afslankstudio houden wij het graag makkelijk. Diëten of gezond eten hoeft helemaal niet saai te zijn. Variatie, handige tips en recepten zorgen voor lekker eten waardoor je het makkelijker volhoudt. Wij begeleiden je persoonlijk in een eetschema dat bij jou past Lees meer »

Beweging

Afvallen waar je juist wil afvallen! Wij pakken jouw probleemzones aan met onze warmte- en vacuümcabines. Of je nu op je buik, billen of benen wil afvallen. Met onze bewegingsmethodes val je meer plaatselijk af! Lees meer »

Begeleiding

Persoonlijke aandacht en begeleiding staat bij ons voorop. Wij werken in een klein en vast team, dus voor jou geen onbekende gezichten. In onze studio hangt een prettige en gemoedelijke sfeer. Benieuwd? Kom gerust eens een kijkje nemen, je bent van harte welkom! Contact >>>

Vraag een gratis intake aan!

  Afslanken in Veldhoven

  Virginia van der Made
  In Shape Afslankstudio Veldhoven | Meerhoven
  Meerwater 10 ✯ tel: 040-368 03 08
  info@inshape-meerhoven.nl

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief