Start vandaag!

Beginnen met afvallen

Beginnen met afvallen

Wanneer starten met afvallen?

Wat is het beste moment op te starten met afvallen? Het komt eigenlijk nooit uit om te diëten. Zeker niet als je naar je agenda kijkt die volgepland staat feestjes, weekendjes weg en etentjes. Sociale gelegenheden zijn tegenwoordig allemaal geassocieerd met gezellig eten en drinken. En dat maakt het volgen van een dieet niet makkelijk. Wanneer is het dan het juiste moment op te beginnen met afvallen?

Beginnen met afvallen

Onze voedingscoaches laten je zien dat een voedingsprogramma prima samengaat met uitstapjes. We begeleiden je in een nieuw eetpatroon dat past in jouw nieuwe leefstijl. Want je start met afvallen om kilo’s kwijt te raken, maar uiteindelijk wil je die kilo’s ook niet meer aankomen. Bij In Shape Afslankstudio laten wij juist zien dat je om elk moment kunt beginnen met afvallen.

Hoe ga je om met al die leuke festiviteiten terwijl je eigenlijk ook graag op gewicht wilt blijven? Of als je echt wat kilo’s naar beneden wil? Wij helpen je daarbij.

Beginnen met afvallen en sporten

We beginnen met afvallen en sporten; een afslankprogramma samengesteld aan de hand van jouw wensen en doelen. We houden daarbij rekening met al jouw geplande uitjes. We laten je juist zien hoe je het heel leuk kunt hebben én toch goed in je programma blijft. Soms is dat met wat aanpassingen, soms onderbreken we even het dieet.

Start afvallen

Ga je binnenkort op vakantie? Dat is misschien voor jou ook wel de reden dat je liever nog even wacht met afvallen tot ná de zomervakantie. ‘Want ja, nu heeft het geen zin meer om te starten.’

Maar vaak gaan we onszelf tijdens een vakantie compleet te buiten ‘omdat het vakantie is’. Als vrouw kom je met 2 of 3 kilo extra terug. Herkenbaar? Onze voedingscoaches van In Shape Afslankstudio laten je zien dat je een hele leuke vakantie kunt hebben en toch dat wijntje kunt drinken, ijsje kunt eten of pizza met de kids, maar wel op gewicht blijft.

Afvallen op vakantie

Je hoeft zeker geen dieet te volgen tijdens een vakantie, dat gaan wij ook zeker niet van je vragen. Maar je wil natuurlijk ook niet met extra kilo’s thuis komen, die er vervolgens óók weer af moeten. In Shape Afslankstudio begeleidt jou in het op gewicht blijven tijdens een vakantie.

Ons advies tijdens een vakantie stemmen wij geheel op jou af. Naar welk land ga je of blijf je in Nederland? Is het een relax zon-zee-strand-vakantie of is het een actieve vakantie? Ga je met de caravan of zit je in een all-in hotel? Wat is jouw guilty pleasure? Hoe lang ga je? Ga je met de auto of met het vliegtuig?

Een vakantie invulling is voor iedereen verschillend, dus we stemmen ons advies ook af op jou. Een advies op maat met vooral een realistische doelstelling: op gewicht blijven.

Starten met afvallen

Beginnen met afvallen voor je vakantie

De enige voorwaarde om te kunnen starten met afvallen vóór je vakantie is een periode van 3 weken. Het lichaam heeft wel de tijd nodig om in een goede verbranding te komen. Korter dan 2 weken is de kans groot dat je alleen vocht verliest en die kilo’s er alsnog tijdens een vakantie snel weer zitten. Dus heb jij nog langer dan 3 weken voor je vakantie en dacht jij dat het eigenlijk al te laat was? Niet dus. Ook jij kunt gewoon starten.

Afvallen hoe beginnen?

Dus elk moment is een geschikt moment om te beginnen met afvallen. Maar waar en hoe begin je met afvallen? Onze voedingscoaches van In Shape Afslankstudio staan voor je klaar om je te helpen met afvallen en sporten. Wij maken een afslankprogramma afgestemd op jou dat bestaat uit sport en voeding. Je volgt het programma onder persoonlijke coaching van jouw voedingscoach. Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem gerust contact op met een van onze 5 studio’s bij jou in de buurt.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief