Voordelig In Shape!

Black Friday korting

Black Friday korting In Shape

Je bent van harte welkom ♥

Een spectaculaire korting van 15% op een totaalpakket van Powerfit of Vacushaper + Slinc. En daarom geldt deze actie echt alléén het Black Friday weekend. Dus ben erbij!! Wil je pas in het nieuwe jaar beginnen met afvallen? Geen probleem. Je betaalt nu en start met het afslankprogramma in 2023.

Mis het niet en meld je dus nu aan voor een Black Friday intake gesprek. Het gesprek is gratis en vrijblijvend, dus zonder verplichtingen. Als je besluit om bij ons te starten, ontvang jij 15% Black Friday korting omdat jij je nu hebt aangemeld. Dus waar wacht je nog op? Met 5 studio’s in Eindhoven, Veldhoven, Helmond en Rosmalen is er altijd een In Shape bij jou in de buurt. Ik wil graag contact met:

JA, IK MELD ME AAN >>>

Black Friday ♥

★ 15% korting op een totaalpakket van Powerfit of Vacushaper + Slinc.
★ Wil je pas in 2023 starten? Dat kan!
★ Inschrijving voor een Black Friday intake gesprek geeft recht op 15% korting
Alleen geldig van vrijdag 25 nov t/m zondag 27 nov

Gratis intake

Het Black Friday intake gesprek is gratis en vrijblijvend, dus zonder verplichtingen. Als je besluit om bij ons te starten, ontvang jij 15% Black Friday korting omdat jij je nu hebt aangemeld. Dus waar wacht je nog op? Meld je vandaag nog aan bij een van onze 5 studio’s in Eindhoven, Rosmalen, Veldhoven of Helmond voor een intake gesprek.

 

JA, IK MELD ME AAN >>>

Voorwaarden

  • Geldig van vrijdag 25 nov t/m zondag 27 nov
  • Schrijf je in voor een Black Friday intake gesprek
  • Niet geldig icm met andere acties of halfjaarabonnementen
  • De korting is op een totaalprogramma van 2x per week sporten icm Slinc.

 

Afvallen in Rosmalen, Veldhoven, Helmond en Eindhoven bij In Shape Afslankstudio

Afvallen in Rosmalen, Eindhoven, Veldhoven en Helmond doe je bij dé beste afslankstudio in Brabant: In Shape Afslankstudio. Wij begeleiden al meer dan 15 jaar succesvol vrouwen naar hun streefgewicht met beweging, voeding en begeleiding. En daar houden wij niet op! Wij leren je ook hoe je goed op gewicht kunt blijven. Dat In Shape een succes is, blijkt niet alleen aan de resultaten in gewicht.

Met 5 vestigingen is er altijd een In Shape Afslankstudio bij jou in de buurt. Onze afslankcoaches staan voor je klaar om jou te helpen met afvallen in een van onze 5 studio’s. In Shape is er voor alle vrouwen, van jong tot oud. Of je nu nog op school zit of in de overgang bent. Wij. Helpen. jou.

Afvallen Eindhoven Blixembosch In Shape Afslankstudio
Afvallen Rosmalen In Shape Afslankstudio Centrum Rosmalen
Afvallen Helmond Brandevoort In Shape Afslankstudio
Afvallen Veldhoven In Shape Afslankstudio Meerhoven Veldhoven
Afvallen Eindhoven In Shape Afslankstudio Centrum Eindhoven

In Shape Afslankstudio is gevestigd in Eindhoven, Veldhoven, Helmond en Rosmalen!

Samen afvallen

Onder persoonlijke begeleiding van een voedings- en afslankcoach volg je een programma dat bestaat uit voeding en beweging dat op jou is afgestemd. Ieder mens is nu eenmaal anders met andere doelen en wensen. We hebben voor ieder wat wils. Van maaltijdvervangers tot begeleiding in normaal eten.

Stoor je je vooral aan je buik of wil je juist afvallen op je benen en billen? De oefeningen in onze warmtecabine (Powerfit) of vacuümcabine (Vacushaper en Vacumove) zorgen voor een juiste aanpak. Je valt af op die plaatsen waar je wil afvallen.

Afvallen in Rosmalen, Eindhoven, Veldhoven en Helmond doe je bij In Shape Afslankstudio met persoonlijke aandacht. Naast de inhoudelijke begeleiding zijn wij er ook als stok achter de deur. Wij zorgen dat je gemotiveerd blijft, ook als het even tegen zit. Dat kan zijn door een aanpassing te maken in het voedingsprogramma, maar soms ook gewoon even een peptalk. Het is belangrijk dat je je goed blijft voelen, dan haal je het beste resultaat. En dat doen we samen!

Wij vinden het ook belangrijk dat je je op je gemak voelt. In onze studio hangt een prettige en gemoedelijke sfeer. Wij werken in een klein en vast team, dus voor jou geen onbekende gezichten.

In Shape Afslankstudio onderscheidt zich als afslankstudio door je niet alleen te begeleiden in afvallen, maar ook in op gewicht blijven. Wij laten je niet aan je lot over zodra je je streefgewicht hebt behaald. Wij kijken samen met jou naar een basis eetpatroon dat past in jouw leven, waarbij je voedzaam eet en óok kunt genieten van lekkere dingen.

Maar welk programma past het beste bij jou?

Dat bespreken wij graag tijdens het Black Friday intake gesprek. We kijken samen naar jouw eigen wensen en doelen. We houden ook een figuuranalyse. Op basis hiervan en je conditie, leeftijd en gezondheid adviseren we je welk bewegings- en voedingsprogramma het beste voor jou is. Benieuwd wat In Shape voor jou kan betekenen? Ben erbij en maak dit weekend een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek. De koffie staat klaar ☕

CONTACT >>>

Afvallen in Eindhoven Afvallen in Helmond Afvallen in Veldhoven Afvallen in Rosmalen

Voeding

Bij In Shape Afslankstudio houden wij het graag makkelijk. Diëten of gezond eten hoeft helemaal niet saai te zijn. Variatie, handige tips en recepten zorgen voor lekker eten waardoor je het makkelijker volhoudt. Wij begeleiden je persoonlijk in een eetschema dat bij jou past Lees meer »

Beweging

Afvallen waar je juist wil afvallen! Wij pakken jouw probleemzones aan met onze warmte- en vacuümcabines. Of je nu op je buik, billen of benen wil afvallen. Met onze bewegingsmethodes val je meer plaatselijk af! Lees meer »

Begeleiding

Persoonlijke aandacht en begeleiding staat bij ons voorop. Wij werken in een klein en vast team, dus voor jou geen onbekende gezichten. In onze studio hangt een prettige en gemoedelijke sfeer. Benieuwd? Kom gerust eens een kijkje nemen, je bent van harte welkom! Contact >>>

Meld je aan voor onze nieuwsbrief