in shape afslankstudio

Dieetadvies Veldhoven

Dieetadvies Veldhoven

Je wil graag afvallen, maar het lukt jezelf niet. Afslankcoach Virginia helpt jou met afvallen bij In Shape Afslankstudio. Virginia: “Veel vrouwen gaan minder eten en meer sporten, maar vallen niet af. Het klinkt voor veel vrouwen onlogisch in de oren, maar om af te vallen moet je juist méér gaan eten. Regelmatig en meer voedzaam eten zorgt ervoor dat het lichaam harder gaat werken. Met Slinc. eet je 6 maaltijden over de dag, 3 hoofdmaaltijden, 2 tussendoortjes en nog een yoghurt of kwark in de avond. Je blijft alles binnenkrijgen: koolhydraten, eiwitten en vetten. Alle voedingsstoffen die het lichaam nodig heeft. Je eet gewoon normale producten uit de supermarkt. Crackers, fruit, groente, yoghurt en kwark, vlees, vis, pasta, rijst en aardappelen.”

Slinc. is jouw oplossing voor dieetadvies in Veldhoven. Je blijft met Slinc. dus heel normaal eten, maar je hebt snel resultaat. Je valt met Slinc. als vrouw gemiddeld 1kg per week af. En snel, zichtbaar resultaat, dat werkt motiverend.

dieetadvies Veldhoven

Dieetadvisering Slinc. in Veldhoven

Ben jij op zoek naar dieetadvisering in Veldhoven? Virginia van der Made van is jouw afslankcoach én stok achter de deur. “Elke week weeg ik je en bespreken we het weegresultaat. Ik kijk naar je leef- en werksituatie en denk met je mee in oplossingen. Werk je in nachtdiensten, zit je vaak in vergaderingen, reis je veel, studeert je nog of heb je een druk gezinsleven? Slinc. is een standaard voedingsprogramma, maar elk mens is anders. Ik zorg ervoor dat het programma ook voor jou goed inpasbaar is in je leven.”

dieetadvies Veldhoven

Afslankcoach Virginia van der Made

Plaatselijk afvallen op de buik, billen en benen

In Shape Afslankstudio biedt naast dieetadvies in Veldhoven ook beweging aan. De infrarood warmte- en vacuümcabines zorgen ervoor dat je als vrouw meer plaatselijk afvalt. Je valt juist af op je probleemzones: de buik, billen en benen. Dat tonen wij ook aan door je elke 4 weken te meten in omvang. Zo kun je zien dat je ook echt afvalt op die plaatsen waar je wilt afvallenEn een fijne bijkomstigheid is, dat vacuüm de doorbloeding in het bindweefsel stimuleert waardoor cellulite aanzienlijk vermindert. Dus je huid ziet er strakker en gladder uit.

dieetadvisering Veldhoven

Ook de trainingen in de warmte- en vacuümcabine gaan onder persoonlijke begeleiding. In Shape begeleidt al 13 jaar succesvol vrouwen in afvallen. Wij brengen de 3 belangrijkste elementen samen om af te vallen: beweging, voeding én begeleiding. Dat onze methode succesvol is, blijkt niet alleen aan onze resultaten, maar ook in de groei van In Shape met inmiddels 5 studio’s in Eindhoven, Veldhoven, Helmond en in Rosmalen. In Shape Afslankstudio is er speciaal voor vrouwen, van jong tot oud.

In Shape Afslankstudio in Meerhoven

In Shape is ook in de avond geopend en op zaterdag, wel zo makkelijk als je fulltime werkt. Maar ook in de ochtenden kun je bij ons terecht. Je parkeert helemaal gratis in de ondergrondse parkeergarage. Met de aangrenzende ligging in het Winkelcentrum M in Meerhoven (naast de Jumbo) zijn wij makkelijk bereikbaar. Benieuwd wat Virginia voor jou kan betekenen voor dieetadvisering in Veldhoven? Maak gerust een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek. Je bent van harte welkom, de koffie staat klaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief