in shape afslankstudio

Diëtiste Helmond

Diëtist in Helmond

Ben jij op zoek naar een diëtist in Helmond? Dat betekent dat je op zoek bent naar hulp in afvallen. Bij In Shape Afslankstudio geven wij niet alleen voedingsadvies zoals bij een diëtiste, maar combineren wij voeding met beweging onder persoonlijke begeleiding. Sporten in een warmte- of vacuümcabine in combinatie met normaal eten of maaltijdvervangers. Afslank- en voedingscoach Barbara van der Meer “Tijdens een gratis intake gesprek bespreken we welke beweging- en voedingsprogramma het beste bij jou past. Ieder mens is nu eenmaal anders. Wij begeleiden al 13 jaar vrouwen in afvallen. Dat onze methode zo succesvol is, blijkt niet alleen aan onze resultaten, maar ook in de groei van In Shape met inmiddels 5 studio’s in Eindhoven, Veldhoven, Helmond en in Rosmalen.” In Shape Afslankstudio is er speciaal voor vrouwen, van jong tot oud.

Diëtist Helmond

Afslankcoach Barbara van der Meer

Afvallen met Slinc.

Met een voedingsadvies van een diëtiste in Helmond doe je er vaak langere tijd over om af te vallen. Wij werken bij In Shape Afslankstudio met Slinc. waarmee je snel afvalt, maar toch gewoon blijft eten. Ideaal als je ’s avonds gewoon met je gezin wil mee eten. Je valt als vrouw gemiddeld 1kg per week af. En als iets motiverend werkt, dan is het snel en zichtbaar resultaat.

De combinatie van Slinc. en het sporten in de warmte- of vacuümcabine zorgt ervoor dat je juist afvalt waar je als vrouw wil afvallen. Je valt vooral op je probleemzones af: de buik, billen en benen. Daar zorgen de afgestemde oefeningen in de Powerfit (warmtecabine) of beweging in de Vacushaper (vacuümcabine) voor. Je huid blijft ook strak en je vermindert cellulitis. Door de combinatie van intensieve begeleiding, beweging en Slinc. blijft je motivatie hoog en behaal je je doelstelling.

Slinc. kent net als een dieetprogramma van een diëtiste in Helmond 5 tot 6 eetmomenten op de dag. Gewoon producten die je in de supermarkt koopt, dus gewoon eten en geen maaltijdvervangers. Handig als je gewoon met je gezin wilt blijven mee eten. Je eet dus normaal, maar valt toch snel af. En dat motiveert.

Diëtiste Helmond

Afslankstudio en diëtistenpraktijk in Helmond

Dus wil jij afvallen en woon je in Helmond of omgeving? Wij helpen je, wij zijn jouw stok achter de deur. Afslankcoach Barbara: “Mijn begeleiding is persoonlijk, zowel in de beweging als in de voeding. Ik zorg ervoor dat je gemotiveerd blijft, ook als het even tegen zit. Dat kan zijn door een aanpassing te maken in het voedingsprogramma, maar soms ook gewoon even een peptalk. Het is belangrijk dat jij je goed blijft voelen, dan haal je het beste resultaat. En dat doen we samen!”

In Shape Afslankstudio is geen diëtistenpraktijk in Helmond, omdat wij meer bieden dan alleen voedingsbegeleiding. De intensiviteit van ons programma zorgt voor jouw succes. Je sport 2x per week bij In Shape Afslankstudio, wij wegen je 1x per week, wij adviseren, geven tips en beantwoorden al je vragen.

En wel zo handig om te weten: wij zijn ook in de avond geopend en op zaterdag. In Shape Helmond zit in Brandevoort en je parkeert helemaal gratis recht voor de deur. Benieuwd wat Barbara voor jou kan betekenen? Het intake gesprek is gratis en vrijblijvend. Maak gerust een afspraak, je bent van harte welkom.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief