in shape afslankstudio

Landingspagina

Diëtist in Rosmalen

Ben jij op zoek naar een diëtist in Rosmalen? Dat betekent dat je hulp zoekt in afvallen. Bij In Shape Afslankstudio geven wij niet alleen voedingsadvies zoals bij een diëtiste, maar combineren wij voeding met beweging. Afslank- en voedingscoach Marijke Kokke “In Shape begeleidt al 13 jaar succesvol vrouwen in afvallen. Wij brengen de 3 belangrijkste elementen samen om af te vallen: beweging, voeding én begeleiding. Dat maakt onze methode zo succesvol. Dat blijkt niet alleen aan onze resultaten, maar ook in de groei van In Shape met inmiddels 5 studio’s in Eindhoven, Veldhoven, Helmond en in Rosmalen.” In Shape Afslankstudio is er speciaal voor vrouwen, van jong tot oud.

diëtist Rosmalen

Afvallen met Slinc.

Met een voedingsadvies van een diëtiste in Rosmalen doe je er vaak langere tijd over om af te vallen. Wij werken bij In Shape Afslankstudio met Slinc. Je kunt normaal blijven eten, maar toch val je als vrouw gemiddeld 1kg per week af. Dat geeft snel, zichtbaar resultaat en dat motiveert om je programma goed vol te houden.

De combinatie van Slinc. en het bewegen in de warmte- of vacuümcabine zorgt ervoor dat je juist afvalt waar je als vrouw wil afvallen: de probleemzones. Wil jij vooral je buikvet verbranden of wil je juist afvallen op je benen en billen? De oefeningen in onze warmtecabine (Powerfit) of vacuümcabine (Vacushaper en Vacumove) zorgen voor een juiste aanpak. Daarnaast blijft je huid strak en vermindert cellulitis op deze manier. Door de combinatie van intensieve begeleiding, beweging en Slinc. blijft je motivatie hoog en behaal je je doelstelling.

Slinc. kent net als een dieetprogramma van een diëtiste in Rosmalen 5 tot 6 eetmomenten op de dag. Gewoon producten die je in de supermarkt koopt, dus gewoon eten en geen maaltijdvervangers. Wel zo handig als je met je gezin wilt blijven mee eten. Je eet dus normaal, maar valt wel snel af! En dat motiveert.

dietiste Rosmalen

Afslankstudio en diëtistenpraktijk in Rosmalen

Vrouwen die afvallen onder begeleiding halen betere resultaten dan vrouwen die dit doen zonder begeleiding. Wij zijn geen diëtistenpraktijk in Rosmalen, omdat wij meer bieden dan alleen voedingsbegeleiding. De intensiviteit van ons programma zorgt voor jouw succes. Je sport 2x per week bij In Shape Afslankstudio, wij wegen je 1x per week, wij adviseren, geven tips en beantwoorden al je vragen.

Dus wil jij afvallen en woon je in Rosmalen? Wij helpen je, wij zijn jouw stok achter de deur. Onze begeleiding is persoonlijk, zowel in de beweging als in de voeding. Wij zorgen dat je gemotiveerd blijft, ook als het even tegen zit. Dat kan zijn door een aanpassing te maken in het voedingsprogramma, maar soms ook gewoon even een peptalk. Het is belangrijk dat jij je goed blijft voelen, dan haal je het beste resultaat. En dat doen we samen!

En wel zo handig om te weten: wij zijn ook in de avond geopend en op zaterdag. In Shape Rosmalen zit in het Centrum en je parkeert helemaal gratis recht voor de deur (aan de achterzijde). Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Het intake gesprek is gratis en vrijblijvend. Maak gerust een afspraak, je bent van harte welkom.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief