in shape afslankstudio

Dietiste Valkenswaard

Dietist Valkenswaard

Dietist in Valkenswaard

Ben jij op zoek naar een dietist in Valkenswaard? Dat betekent dat je op zoek bent naar hulp in afvallen. Het klinkt voor veel vrouwen onlogisch in de oren, maar om af te vallen moet je juist méér gaan eten.

Dieetcoach Nena de Kroon: ‘Als je wil afvallen, dan is elke 2 tot 2,5 uur eten noodzakelijk om het lichaam in een hogere verbranding te krijgen. Regelmatig en meer voedzaam eten zorgt ervoor dat het lichaam harder gaat werken.

Daarnaast is mijn uitgangspunt voor diëten, dat elke dag een feestje moet zijn. Anders houd je een dieet nooit lang vol. Daarom werken wij bij In Shape Afslankstudio met Slinc. Met dit dieet blijf je normaal eten, dus gewoon producten uit de supermarkt. Ook in de avond kun je samen met je partner of gezin mee-eten, wel zo handig.

Met dit dieet blijf je alles eten: koolhydraten, vetten en eiwitten. Alle voedingsstoffen die het lichaam nodig heeft. Je valt af, maar je blijft wel normaal eten. Dat zie je op de weegschaal, maar dat merk je ook in je kleding. Met een dieetadvies van een dietiste in Valkenswaard doe je er vaak langere tijd over om af te vallen. Het voordeel van Slinc. is dat je snelheid maakt in afvallen, maar toch gewoon blijft eten. En zichtbaar resultaat werkt motiverend.’

Afvallen doen we samen

Afvallen doe je onder persoonlijke begeleiding van gewichtsconsulente Nena in Valkenswaard. ‘Ik en mijn team begeleiden jou in afvallen. Met ons dieetadvies houden wij rekening met jouw leef- en werksituatie. Wij denken met je mee in oplossingen. Werk je in nachtdiensten, zit je vaak in vergaderingen, reis je veel, studeert je nog of heb je een druk gezinsleven? Wij zorgen ervoor dat het programma ook voor jou goed inpasbaar is in je leven.’

Jouw persoonlijke afslankcoach van In Shape Afslankstudio Valkenswaard weegt je wekelijks en meet je gewicht, vetmassa en vetvrije massa (waaronder de spiermassa). Zij bespreekt met jou het resultaat van de weging en hoe je programma verloopt. Zo kan het voorkomen dat het programma voor je bijgesteld moet worden. Maar met voeding alleen ben je er nog niet.

Dietist in Valkenswaard

Hulp bij afvallen

Dieetcoach Nena van In Shape Afslankstudio begeleidt je samen met haar team niet alleen in voeding, maar óok in beweging. Want afvallen doe je niet alleen door je voeding aan te passen, maar ook door te sporten. In Shape biedt je alles onder 1 dak: sport, dieet en voedingscoaching.

In Shape Afslankstudio is speciaal gericht op vrouwen, van jong tot oud. Of je nu nog op school zit of in de overgang bent. Dus wil jij afvallen en woon je in Helmond of omgeving? Wij helpen je, wij zijn jouw stok achter de deur.

Voeding en sporten

In Shape Afslankstudio in Valkenswaard combineert voeding met sporten in warmtecabine of vacuümcabine. Deze vorm van training zorgt ervoor dat je vooral afvalt op je probleemzones: de buik, billen en benen. Ook meet jouw persoonlijke coach maandelijks het resultaat in centimeterverlies in omvang, zodat je kunt zien dat je ook echt afvalt op die plaatsen waar je wilt afvallen.

Je valt op een mooiere manier af en je bent ook meteen in beweging. Je bouwt conditie op, je voelt je fitter en je zit lekkerder in je vel. Je huid blijft strak en zeg maar bye bye tegen cellulite, want ook die vermindert aanzienlijk door de vacuümtraining. Door de combinatie van persoonlijke begeleiding, sport en Slinc. blijft je motivatie hoog en behaal je je doelstelling.

CONTACT >>>

Dieetschema Slinc.

‘Elke dag een feest moet zijn, anders houd je een dieet nooit lang vol’

Dieetschema Slinc.

Voedingsadvies met Slinc.

Afvallen gaat makkelijker wanneer je normaal kunt blijven eten, samen met je gezin of partner. Het voedingsadvies van Slinc. laat zien dat lekker en gezond heel goed kan, ook tijdens het afvallen.

Met Slinc. heb je zes eetmomenten per dag, dus je eet om de 2 tot 2,5 uur.  ’s Ochtends en ’s middags eet je crackers met mager beleg, als tussendoortje eet je fruit met yoghurt en het avondeten bestaat uit vlees of vis, onbeperkt groeten en rijst, pasta of aardappelen met een bakje yoghurt na.  Je blijft dus gewoon met je gezin mee eten, wat wel zo makkelijk is. Het dieetschema ziet er elke dag in ritme hetzelfde uit, maar aan de hand van een voedingslijst maak je wel zelf de keuze voor wát je eet. Producten die je gewoon in de supermarkt koopt, dus gewoon eten en geen maaltijdvervangers.

Afslankstudio of dietiste in Valkenswaard?

In Shape Afslankstudio is geen dietistenpraktijk in Valkenswaard, omdat wij meer bieden dan alleen voedingsbegeleiding. De intensiviteit van ons programma zorgt voor jouw succes. Je sport 2x per week bij In Shape Afslankstudio, wij wegen je 1x per week, wij adviseren, geven tips en beantwoorden al je vragen. En wel zo handig om te weten: wij zijn ook in de avond geopend en op zaterdag. In Shape Valkenswaard zit in hartje centrum en je parkeert helemaal gratis op het nabijgelegen parkeerterrein.

Dat onze methode succesvol is, blijkt niet alleen uit de resultaten. In 2018 is In Shape uitgeroepen tot de beste Afslankstudio van Eindhoven en omstreken. Met 5 studio’s begeleiden wij al meer dan 15 jaar vrouwen in afvallen en op gewicht blijven.

Dietiste Valkenswaard

Persoonlijke begeleiding

Nena: ‘Mijn begeleiding is persoonlijk, zowel in de beweging als in de voeding. Ik zorg ervoor dat je gemotiveerd blijft, ook als het even tegen zit. Dat kan zijn door een aanpassing te maken in het voedingsprogramma, maar soms ook gewoon even een peptalk. Het is belangrijk dat jij je goed blijft voelen, dan haal je het beste resultaat. En dat doen we samen!’

 

Welk dieet past het beste bij jou?

Welk programma het beste bij jou past aan voeding en beweging, bespreekt gewichtsconsulente Nena graag tijdens een gratis en vrijblijvend intake gesprek. Nena: ‘Ik kijk samen met jou naar wat jij wil en wat het beste bij jou past. Dat geldt voor de voeding, maar ook voor de beweging. Ik vind het belangrijk dat jij je goed voelt.’

Benieuwd wat Nena voor jou kan betekenen? Maak gerust een afspraak, je bent van harte welkom.

Vraag een gratis intake gesprek aan!

  Dietist Valkenswaard

  Nena de Kroon
  In Shape Afslankstudio Valkenswaard | Centrum
  Peperstraat 20a ✯ tel: 040 309 8141
  info@inshape-valkenswaard.nl

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief