in shape afslankstudio

Diëtiste Best

Een diëtiste voor Best

Je wil graag afvallen en bent op zoek naar een diëtiste in Best? Dat betekent dat je hulp zoek met afvallen. Bij In Shape Afslankstudio geven we je niet alleen voedingsadvies, maar bieden wij naast voeding ook beweging aan. Zo vind je bij ons alles onder 1 dak om succesvol af te vallen: voeding, begeleiding én beweging. En dat deze combinatie werkt, blijkt niet alleen uit de resultaten. Onze studio is in 2018 uitgeroepen tot de béste afslankstudio van Eindhoven en omstreken. Net als een diëtist voor Best helpen wij je met het veranderen van je eetpatroon en helpen wij je verder door middel van een goed afgesteld bewegingsprogramma.

Onze bewegingsmethodes zorgen ervoor dat je de kilo’s afvalt op die plekken waar je wilt afvallen als vrouw. In de Powerfit doe je liggende grondoefeningen en val je meer af op de buik, billen en benen. Maar ook kun je je armen trainen. Vind je sporten niet zo leuk of heb je een blessure? Dan is een rustige training in de vacuümcabine de uitkomst. De vacuüm zorgt voor meer doorbloeding in het onderlichaam waardoor je sneller je vetten verbrandt én cellulite aanpakt.

Een diëtistenpraktijk voor Best

In Shape is speciaal voor vrouwen, van jong tot oud. Bij In Shape Afslankstudio vind je een team van afslank- en voedingscoaches die je begeleiden bij het afvallen, maar die je ook helpen aan een gezonder voedingspatroon. Het aanpassen van wat je eet is een belangrijk onderdeel van een gezonde, verantwoorde manier van afvallen. Onze voedingsbegeleiding is een van de onderdelen van ons programma, naast beweging en begeleiding. Zo kun je op een totale manier aan je gewicht en gezondheid werken.

Onze studio’s in Blixembosch en Meerhoven liggen direct tegen Best aan en zijn daarom makkelijk bereikbaar. Onze afslankcoaches (en tevens zusjes) Virgina en Rachel staan voor je klaar. “Wij zorgen ervoor dat afvallen en bewegen helemaal niet saai hoeven te zijn. Wij kijken naar jouw wensen en doelen. Dankzij variatie en handige tips zorgen wij ervoor dat het programma je ook zeker niet gaat vervelen.”

Dietiste voor Best

Meer weten over een diëtiste voor Best

Als je op zoek bent naar een diëtist voor Best, ben je op zoek naar hulp met afvallen. Wij van In Shape Afslankstudio kunnen jou helpen met beweging, voeding & begeleiding. Tijdens een gratis en vrijblijvend intake gesprek kijken we samen naar jouw wensen en doelen. We houden ook een figuuranalyse en adviseren welke bewegings- en voedingsprogramma het beste bij jou past. We stellen een programma op maat samen voor jou.

Wij werken niet als diëtist, maar als afslank- en voedingscoach hebben wij al 13 jaar ervaring in het begeleiden van vrouwen in afvallen. We zorgen ervoor dat jij je weer lekker in je vel voelt.  Als jij overweegt om aan de slag te gaan een dietistenpraktijk in Best, nodigern wij je graag uit om eens vrijblijvend een intake afspraak te maken in een van onze studio’s van In Shape Afslankstudio. Onze studio in Meerhoven (afslankcoach Virginia) en in Blixembosch (afslankcoach Rachel) liggen tegen Best aan en zijn daardoor makkelijk bereikbaar. Je bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen wat wij voor je kunnen betekenen.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief