in shape afslankstudio

Dietist Den Bosch

Dietiste Den Bosch

Diëtist in Den Bosch

Ben jij op zoek naar een dietiste in Den Bosch? Dat betekent dat je hulp zoekt met afvallen. Met een regulier voedingsadvies van een dietiste doe je er vaak langere tijd over om af te vallen. Wij werken bij In Shape Afslankstudio met een combinatie van voeding- en bewegingsprogramma’s. Dat geeft snel, zichtbaar resultaat en dat motiveert om je programma goed vol te houden.

Het klinkt voor veel vrouwen onlogisch in de oren, maar om af te vallen moet je juist méér gaan eten. Dat klinkt gek, maar (te) weinig eten, zorgt ervoor dat afvallen vaak niet lukt. Door regelmatig en meer voedzaam te eten, gaat het lichaam harder werken. Dus vetverbranding komt zo sneller op gang. Wij raden aan om, om de 2 tot 2,5 uur te eten. Op die manier val je af.

Het voedingsprogramma van In Shape is gebaseerd op een dieetprogramma van een dietiste in Den Bosch. Onze afslankcoaches gaan hiermee aan de slag. Wil je liever wat meer snelheid, maar toch normaal blijven eten? Dat kan met Slinc. 

Dieetprogramma Slinc.

Slinc. kent net als een dieetprogramma van een dietiste in Den Bosch 5 tot 6 eetmomenten op de dag. Je houdt een normaal eetprogramma aan, met een aanvulling van plantaardige supplementen om het afvallen te ondersteunen.  Over de dag blijf je eten zoals je gewend bent, met producten die je in de supermarkt koopt. Dus geen maaltijdvervangers. Het eetschema ziet er elke dag hetzelfde uit, maar je bepaalt zelf wat je eet. Er is een makkelijke en overzichtelijke voedingslijst waar je uit kiest.

Je eet in de avond gewoon rijst, pasta, aardappelen met vlees of vis en groente. Avondmaaltijden zoals je gewend bent. Heb je inspiratie nodig voor een gezonde avondmaaltijd? Met de Slinc. recepten zet je elke dag iets anders op tafel. Je voelt je snel fit en lekker in je vel met Slinc.

Dieetadvisering Den Bosch

Onze dieetadvisering vlakbij Den Bosch is persoonlijk en stemmen we op jou af. En afvallen kan voor iedereen. Ook als je een allergie hebt, een intolerantie voor bepaald eten, medicatiegebruik of een gezondheidsprobleem waar we rekening mee moeten houden. Wij passen daar het voedingsprogramma gewoon op aan. Onze afslankcoaches van In Shape Rosmalen zitten op een steenworp van Den Bosch. Wij helpen vrouwen met afvallen met een makkelijk dieet dat voor iedereen is vol te houden.

De combinatie van Slinc. en het sporten in warmtecabine of een rustige training in de vacuümcabine zorgt ervoor dat je juist afvalt waar je als vrouw wil afvallen: de probleemzones. Wil jij vooral je buikvet verbranden of wil je juist afvallen op je benen en billen? De oefeningen in onze warmte- of vacuümcabine zorgen voor een juiste aanpak. Daarnaast blijft je huid strak en vermindert cellulitis op deze manier. Door de combinatie van intensieve begeleiding, beweging en Slinc. blijft je motivatie hoog en behaal je je doelstelling.

Dietist Den Bosch

Afslankstudio en diëtistenpraktijk in Den Bosch

Onderzoek heeft aangetoond dat vrouwen die afvallen onder begeleiding veel meer en beter resultaat halen dan vrouwen die dit doen zonder begeleiding. Wij zijn geen diëtist in Den Bosch, omdat wij meer bieden dan alleen voedingsbegeleiding. De intensiviteit van ons programma zorgt voor jouw succes. Het programma dat wij als afslankcoach aanbieden, ziet er als volgt uit: je sport 2x per week bij In Shape Afslankstudio, wij wegen je 1x per week, wij adviseren en beantwoorden al je vragen.

Afslankcoach Marijke: ‘Het strikt volgen van het programma is belangrijk voor een optimaal resultaat, maar is niet altijd makkelijk, zeker niet als je al wat langer bezig bent. Heb je een etentje of een feestje? Ga je een weekendje weg? Je hoeft niet altijd alle verleidingen te weerstaan; wij kunnen je daarin adviseren om toch gewichtsverlies te behouden.’

Gratis intake gesprek

Zoek jij hulp in afvallen? Wij helpen je, wij zijn jouw stok achter de deur. Onze begeleiding is persoonlijk, zowel in de beweging als in de voeding. Wij zorgen dat je gemotiveerd blijft, ook als het even tegen zit. Dat kan zijn door een aanpassing te maken in het voedingsprogramma, maar soms ook gewoon even een peptalk. Het is belangrijk dat jij je goed blijft voelen, dan haal je het beste resultaat. En dat doen we samen.

In Shape Rosmalen zit tegen Den Bosch aan en je parkeert helemaal gratis recht voor de deur (aan de achterzijde). En wel zo handig om te weten: wij zijn ook in de avond geopend en op zaterdag. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Het intake gesprek is gratis en vrijblijvend. Maak gerust een afspraak, je bent van harte welkom.

Ja! Ik wil graag een afspraak

  Diëtiste Den Bosch

  Marijke Kokke
  In Shape Afslankstudio Rosmalen | Centrum
  Dorpsstraat 42a ✯ tel: 073-851 39 86
  info@inshape-rosmalen.nl

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief