in shape afslankstudio

Diëtist Eindhoven

Dietiste Eindhoven

Diëtiste in Eindhoven

Ben jij op zoek naar een diëtiste in Eindhoven? Dat betekent dat je hulp zoekt met afvallen. Met een regulier voedingsadvies van een diëtist doe je er vaak langere tijd over om af te vallen. Wij werken bij In Shape Eindhoven met een combinatie van voeding- en bewegingsprogramma’s. Dat geeft snel, zichtbaar resultaat en dat motiveert om je programma goed vol te houden.

Het klinkt voor veel vrouwen onlogisch in de oren, maar om af te vallen moet je juist méér gaan eten. Dat klinkt gek, maar (te) weinig eten, zorgt ervoor dat afvallen vaak niet lukt. Door regelmatig en meer voedzaam te eten, gaat het lichaam harder werken. Dus vetverbranding komt zo sneller op gang. Wij raden aan om, om de 2 tot 2,5 uur te eten. Op die manier val je af.

Het voedingsprogramma van In Shape is gebaseerd op een dieetprogramma van een diëtist in Eindhoven. Onze afslankcoaches gaan hiermee aan de slag. Wil je liever wat meer snelheid, maar toch normaal blijven eten? Dat kan met Slinc. 

Dieet Eindhoven met normaal eten

Met Slinc. blijf je normaal eten, met een aanvulling van plantaardige supplementen om het afvallen te ondersteunen. Je blijft over de dag eten zoals je gewend bent, met producten die je in de supermarkt koopt. Dus geen maaltijdvervangers.

Het eetschema van Slinc. ziet er elke dag hetzelfde uit, maar je bepaalt zelf wat je eet. Er is een makkelijke en overzichtelijke voedingslijst waar je uit kiest. Je eet in de avond gewoon rijst, pasta, aardappelen met vlees of vis en groente. Avondmaaltijden zoals je gewend bent. Heb je inspiratie nodig voor een gezonde avondmaaltijd? Met de Slinc. recepten zet je elke dag iets anders op tafel. Je voelt je snel fit en lekker in je vel met Slinc.

Dieetadvies Eindhoven

Meer eten en toch afvallen, dat klinkt toch als muziek in je oren? Slinc. kent net als een dieetadvies van een diëtiste in Eindhoven 5 tot 6 eetmomenten op de dag. Je houdt op deze manier dit dieet heel makkelijk vol. Wel zo handig ook als je met je gezin wilt blijven mee eten. Je eet dus zoals je gewend bent, maar valt wel snel af! En dat motiveert.

Diëtiste Eindhoven dieet Slinc. - gezond avondeten

Dietist Eindhoven nodig?

Onze afslankcoaches van In Shape Eindhoven helpen vrouwen met afvallen met een makkelijk dieet dat voor iedereen is vol te houden. En afvallen kan voor iedereen. Ook als  je een allergie hebt, een intolerantie voor bepaald eten, medicatiegebruik of een gezondheidsprobleem waar we rekening mee moeten houden. Wij passen daar het voedingsprogramma gewoon op aan. Daarom is onze dieetadvisering in Eindhoven persoonlijk.

Wij houden altijd eerst een figuuranalyse om samen te bepalen welk dieet en eetprogramma het beste bij jou past. Hierbij kijken we naar je gewicht, leeftijd, vetpercentage, wensen en doelen.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Maak gerust een afspraak voor een gratis intake gesprek bij In Shape Afslankstudio Eindhoven in Blixembosch of Meerhoven. Het geeft je de gelegenheid om kennis te maken met onze studio en we bespreken samen met jou welk programma het beste bij jou past. De koffie staat klaar, je bent van harte welkom ♥

Dietist Eindhoven

Afslankcoach Virginia (l) en Rachel (r)

Op gewicht blijven

Als je bent afgevallen, wil je natuurlijk ook niet meer aankomen. Naast dieetadvisering onderscheidt In Shape Afslankstudio zich als afslankstudio door je niet alleen te begeleiden in afvallen, maar ook door begeleiding te bieden in op gewicht blijven. Wij ervaren dat veel vrouwen angst hebben om weer aan te komen. Op gewicht blijven, houdt niet in dat je nooit iets meer mag.

Nooit meer een stuk gebak, friet, chips of een wijntje. Dat is voor niemand leefbaar. Onze advisering in dieet in Eindhoven is niet alleen op maat, maar ook door onze begeleiding om op gewicht te blijven. Een basis eetprogramma is per persoon verschillend, omdat iedereen nu eenmaal een andere stofwisseling, behoefte, leeftijd en leefstijl heeft. Wij stemmen individueel een basis eetpatroon af, waarbij je voedzaam eet en ook kunt genieten van lekkere dingen.

Afvallen onder begeleiding van onze afslankcoach in Eindhoven: wij zijn jouw stok achter de deur!

Onderzoek heeft aangetoond dat vrouwen die afvallen onder begeleiding veel meer en beter resultaat halen dan vrouwen die dit doen zonder begeleiding. Wij zijn geen diëtist in Eindhoven, omdat wij meer bieden dan alleen voedingsbegeleiding. De intensiviteit van ons programma zorgt voor jouw succes. Het programma dat wij als afslankcoach aanbieden, ziet er als volgt uit: je sport 2x per week bij In Shape Afslankstudio, wij wegen je 1x per week, wij adviseren en beantwoorden al je vragen.

Afslankcoach Rachel: ‘Het strikt volgen van het programma is belangrijk voor een optimaal resultaat, maar is niet altijd makkelijk, zeker niet als je al wat langer bezig bent. Heb je een etentje of een feestje? Ga je een weekendje weg? Je hoeft niet altijd alle verleidingen te weerstaan; wij kunnen je daarin adviseren om toch gewichtsverlies te behouden.’

Diëtist in Eindhoven of Afslankstudio?

Een doorsnee diëtiste in Eindhoven stelt een voedingsprogramma voor je samen, maar als afslankstudio bieden wij een combinatie van voeding en beweging. Onze afslankcoaches in Eindhoven staan voor je klaar om je te helpen met een totaalprogramma.

De combinatie van het dieet Slinc. in Eindhoven en het sporten in de warmte- of vacuümcabine zorgt ervoor dat je juist afvalt waar je als vrouw wil afvallen: de probleemzones. Wil jij vooral je buikvet verbranden of wil je juist afvallen op je benen en billen? De oefeningen in onze warmte- of vacuümcabine zorgen voor een juiste aanpak. Daarnaast blijft je huid strak en vermindert cellulitis op deze manier. Door de combinatie van intensieve begeleiding, beweging en Slinc. blijft je motivatie hoog en behaal je je doelstelling.

Diëtist Eindhoven

Ook onze bewegingsprogramma’s volg je onder begeleiding van onze coaches. Zo brengt In Shape 3 belangrijke peilers bij elkaar om succesvol af te vallen: voeding, beweging en begeleiding.

Wij begeleiden al meer dan 15 jaar vrouwen in afvallen en op gewicht blijven. Onze afslankcoaches staan voor je klaar in Eindhoven. Met 2 studio’s in Blixembosch en Meerhoven is er altijd een studio bij jou in de buurt. En handig om te weten: wij zijn ook in de avond en op zaterdag geopend én je parkeert bij alle In Shape studio’s gratis.

Gratis intake gesprek

Meer weten of benieuwd geworden? We nodigen je graag uit voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek. Het geeft je de gelegenheid om kennis te maken met onze studio en we bespreken samen met jou welk programma het beste bij jou past.

Vraag een gesprek aan bij een van onze studio’s van In Shape Afslankstudio. De koffie staat klaar, je bent van harte welkom ♥

Ervaringen klanten

Benieuwd of het werkt? Lees gerust eens een aantal ervaringen van onze In Shape klanten (met voor- en na foto’s). Je leest hoe ze het totaal programma van beweging, voeding en begeleiding hebben ervaren in onze studio.

Be the healthiest you

Beweging

Afvallen waar je juist wil afvallen! Wij pakken jouw probleemzones aan met onze warmte- en vacuümcabines. Of je nu op je buik, billen of benen wil afvallen. Met onze bewegingsmethodes val je meer plaatselijk af!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief