in shape afslankstudio

Diëtiste Nuenen

Een diëtiste voor Nuenen

Als je niet tevreden bent met je gewicht, dan is het zoeken naar een diëtist in Nuenen een goed idee. Maar, je kunt ook contact opnemen met In Shape Afslankstudio. Bij ons vind je namelijk een professioneel team van personal coaches die graag met je aan de slag gaan om je aan je streefgewicht te helpen. En met 3 locaties in Eindhoven en 1 in Helmond, is er altijd een studio bij je in de buurt. We bieden een totaalprogramma aan dat bestaat uit beweging, voeding en begeleiding. Wij werken met warmte- en vacuümcabines die ervoor zorgen dat je meer plaatselijk afvalt. Daarnaast kunt je er ook op rekenen dat wij een heerlijk voedingsprogramma voor je klaar hebben staan.

DIETISTE VOOR NUENEN

Een diëtist voor Nuenen inschakelen

Wij zijn geen diëtistenpraktijk, maar bij In Shape Afslankstudio vind je een team van afslank- en voedingscoaches die je gaan helpen met het bereiken van je ideale gewicht. We hebben de methode om ervoor te zorgen dat je dit gewicht snel bereikt, zonder dat dit je gezondheid in gevaar brengt. We werken met verschillende voedingsprogramma’s. Van voedingsbegeleiding tot maaltijdvervangers. Voor ieder wat wils, want ieder mens is nu eenmaal anders. Aan de hand van je wensen en doelen stemmen we samen een voedingsprogramma samen dat het beste bij je past. We kunnen er daarbij ook voor zorgen dat het gewicht er op specifieke plekken afgaat met onze bewegingsmethodes, wat ook wel lichaamscorrectie wordt genoemd.

dietiste voor nuenen

 

Een diëtistenpraktijk voor Nuenen

Ben je op zoek naar een diëtiste voor Nuenen? Bij In Shape Afslankstudio vind je personal trainers die vergelijkbare kennis en vaardigheden bezitten als een diëtist in Nuenen. We hebben oefeningen voor je klaarstaan waarmee je lekker met je gezondheid bezig kunt zijn. We raden je dan ook aan om gewoon eens bij ons langs te komen om te zien hoe wij aan het werk gaan. We hebben drie studio’s in Eindhoven, dus er is altijd een In Shape bij je in de buurt. Op zoek naar een diëtistenpraktijk in Nuenen? We nodigen je graag uit om eens vrijblijvend langs te komen bij In Shape Afslankstudio.

 

dietiste voor nuenen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief