ervaringen

18 kilo afvallen? ‘Ik zocht hulp bij In Shape Brandevoort’


18 kilo afvallen

Geplaatst op 09 januari 2023 in categorie ervaringen

Vreetbuien

Ilse, 47 jaar: ‘Ik had na het verlies van mijn moeder enorme vreetbuien, maar in plaats van dat het me troostte, voelde ik mezelf dikker worden. Ik had totaal geen energie meer, lag veel te slapen en had nergens geen zin meer in. Een vicieuze cirkel die ik moest doorbreken, dat voelde ik wel. En dat is gelukt! In Shape Brandevoort hielp mij 18 kilo afvallen met sport, voeding en coaching.

Hulp bij afvallen 18 kilo

Het was tijd om ook mijn rouwperiode waar ik inmiddels al 3 jaar in zat zover mogelijk proberen af te sluiten. Als dat überhaupt mogelijk is. Maar in juni 2021 was het zover en maakte ik de stap naar In Shape Afslankstudio Brandevoort voor hulp met afvallen. In plaats van geleefd worden, wilde ik het heft weer in eigen handen nemen. Ik wilde tijd aan mijzelf besteden in plaats van geleefd worden.

Aanpak In Shape Afslankstudio

Met 2x in de week 30 minuten sporten in warmtecabine in combinatie met Slinc. is het me gelukt. Met dit dieet at ik elke 2 tot 2,5 uur, heerlijk. In de cabine trainde ik 2x per week een halfuur onder begeleiding van een personal coach. Ook werd ik elke week gewogen. Soms kreeg ik even een peptalk of eet adviezen en dan kon ik er weer tegenaan.

18kg afvallen

Mijn ervaring 18 kilo afvallen

Ik ging in die maanden als een speer, viel elke week netjes af, voelde me steeds fitter en vrolijker worden. Ik wilde zelfs gaan hardlopen! En voor iedereen die mij kent, weet dat dat totaal niet bij me past haha. Hoe was het mogelijk, want normaal gesproken geef ik niets om sporten. Ik maakte ook andere mensen enthousiast over deze aanpak en methode van In Shape Afslankstudio. De combinatie van sport, dieet en coaching werkt echt zo goed.

18 kilo afvallen

In november ben ik gestopt met het resultaat van 18 kilo eraf. Ik ben zo blij hoe ik eruit zie, maar nog belangrijker is dat ik me goed, fit en gezond voel.

Afvalcoach Barbara van der Meer, In Shape Afslankstudio Brandevoort

Ben jij geïnspireerd door Ilse en haar ervaring? Maak dan gerust een afspraak bij In Shape Brandevoort. Wil je ook 18 kilo afvallen of misschien gaat het bij jou om minder kilo’s? Dat is geen probleem. Wij zijn er voor alle vrouwen die graag gewicht willen verliezen.

18 kilo afvallen ervaring

Afslankcoach Barbara van der Meer

Gratis intake gesprek

Afvalcoach Barbara en haar team van In Shape Afslankstudio Brandevoort staan voor je klaar. Maak gerust een afspraak voor een gratis  intake gesprek. Deze afspraak is zonder verplichtingen, je zit nergens aan vast. Je bent van harte welkom, de koffie staat klaar.

Zit een andere studio dichterbij? Je kunt ook terecht in een van onze andere studio’s in Veldhoven, Eindhoven of Rosmalen.Reageer op dit bericht

Lees ook

30 kilo afvallen

Geplaatst op 04 juni 2024 in categorie ervaringen

45 kilo afvallen

Geplaatst op 21 mei 2024 in categorie ervaringen

Mijn ervaring met In Shape Rosmalen

Geplaatst op 20 februari 2024 in categorie ervaringen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief