ervaringen

20 kilo afgevallen voor en na


20 kilo afgevallen voor en na

Geplaatst op 23 januari 2024 in categorie ervaringen

20 kg afgevallen

De foto’s zijn bewust blur gemaakt. Deze jonge meid op de foto is 20 kilo afgevallen, maar vertelt haar verhaal anoniem. Nadat ze haar interview uitgewerkt terug las, was haar verhaal meer confronterend dan ze had verwacht.

“Ik wil absoluut delen wat dit mij heeft gebracht om ook andere vrouwen te inspireren. Maar in alle eerlijkheid, is het jezelf ook enorm bloot geven. Je laat jezelf wel in alle kwetsbaarheid zien aan… nou ja… de hele internet wereld. Dat vind ik wel heel erg spannend. Tegelijk wil ik mijn ervaring met 20 kilo afvallen niet voor me houden. Het heeft me zoveel gebracht, ik gun dat elke vrouw om dit te ervaren. Dat is de reden waarom ik wel mijn verhaal deel, maar wel anoniem. Ik hoop vooral dat het jou inspireert om ook de stap te maken naar een gezondere levensstijl. Samen met In Shape Afslankstudio.”

20 kilo afgevallen voor en na

Anoniem (25 jaar) 20 kilo afgevallen voor en na – Ik zag foto’s van mezelf van de wintersport en ik dacht: klaar nu! De kilo’s zijn er door de jaren heen aangekomen. Ik ben in mijn pubertijd veel ziek geweest, waardoor ik noodgedwongen veel op bed heb gelegen. Aansluitend volgde mijn studenten tijd. Dat was toch wel de nekslag voor de stijgende kilo’s. Maar toen ik mijn evenbeeld op die wintersport foto’s zag, heb ik mijn moeder gebeld en gezegd: ik wil hier iets aan doen.

Mijn moeder is voor mij gaan Googlen en In Shape Afslankstudio was een concept wat het meeste aansloot bij wat ik zocht. Ik was niet op zoek naar een crashdieet om even snel die kilo’s kwijt te raken, maar echt een levensstijl aanpassing. In Shape biedt alles onder 1 dak: sport onder begeleiding, voeding en coaching. En ik had die hulp ook echt nodig. Niet alleen als stok achter de deur, maar ik wilde ook begeleiding van een voedingsdeskundige voor een goed eetpatroon.

20 kilo afvallen in 6 maanden

Toen ik net startte bij In Shape Blixembosch voelde ik me direct op me gemak. Het is kleinschalig en een gezellig team dames die stuk voor stuk behulpzaam zijn. Wel vond ik de doelstelling erg onhaalbaar klinken: 20 kilo afvallen?? Ga ik dat wel halen? Afslankcoach Ofra heeft mij echt gerustgesteld daarin. Vol vertrouwen gaf zij aan: “Dit is wat wij doen, al meer dan 17 jaar.” Dat steunde me enorm in mijn vertrouwen in dit doel van 20 kilo afvallen in 6 maanden. Ik ga dit doen!

20 kilo afgevallen voor en na

Voor en na afvallen

Mijn lichaam reageert anders dan bij anderen heel erg met spierpijn na het sporten. Zo erg, dat het voor mij altijd een enorme spelbreker is geweest als het op sporten aankomt. Het sporten in warmtecabine is voor mij daarom echt perfect. De infrarood warmte doet mijn spieren zo goed, dat ik geen spierpijn ervaar. Ik kan het daarom heel goed volhouden en sterker nog… ik vind het ook echt leuk om te doen. Maar in alle eerlijkheid: ook heel erg fijn dat het maar 2x per week een halfuurtje is, dan is het ook heel snel voorbij. Die 30 minuten sporten is lekker kort, dus ik blijf ook goed gemotiveerd om het consequent vol te houden.

Naast het sporten heb ik voor en na afvallen Slinc. gevolgd. Met mijn chaotische levensstijl moest ik wel erg wennen aan al die eetmomenten op de dag. Ook het op tijd innemen van de supplementen heeft wel wat organisatie talent van me gevraagd. Zeker in het begin moest ik er echt met mijn koppie bij blijven. Het is vooral het ritme waar ik veel moeite mee had. Maar het dieet zelf ging echt zo makkelijk, ik heb ook helemaal geen honger gehad. Je mag zoveel eten! En kijk naar mijn foto: 20 kilo afgevallen voor en na. Fantastisch toch?

Afgevallen voor en na

Slinc. heeft me zoveel meer gebracht dan de 20 kilo die ik ben afgevallen. Mijn insteek was vooral ook een levensstijl verandering en dat ervaar ik ook echt zo. Kon ik mezelf voorheen nog enorm verwennen met een lekkere volle romige pasta, kan ik oprecht zeggen dat lekker koken voor mij nu een bord groente met vis is. Dat was voorheen wel anders. Ook met uit eten gaan, maak ik onbewust gezondere keuzes. Niet omdat ik erover nadenk, maar omdat ik het echt lekkerder vind. Gezond eten geeft me tegelijk ook echt een goed gevoel, letterlijk en figuurlijk. Ik zit vol energie en voel me lekker, dat is veel waard.

Ik ben een lange periode bezig geweest, 20 kilo afvallen in 6 maanden doe je niet zomaar. Er waren echt wel wat momenten dat ik minder gemotiveerd was. Als ik bijvoorbeeld een feestje had, kon ik daar echt van wakker liggen: hoe ga ik dat doen? De afslankcoaches van In Shape Blixembosch hebben mij hierin zo goed ondersteund. Niet dwingend of bepalend van je moet het zo en zo doen, maar wel met een motiverend praatje, waardoor ik zelf een andere keuze maakte.

20 kilo afgevallen

Als er een iets veranderd in mijn ritme, moet ik echt weer even schakelen. Nu met mijn nieuwe baan bijvoorbeeld, moet ik opnieuw zoeken naar ritme en structuur in eten. Mijn nieuwe collega’s kijken overigens raar op als ik met mijn bakje rauwkost aan kom zetten. ‘Hoezo moet jij afvallen?’ Ik snap ze wel, want ik zie er nu natuurlijk heel anders uit. Als ik het dan uitleg, snappen ze het wel hoor. Mijn vorige collega’s weten waar ik vandaan kwam en welke weg ik heb afgelegd.

Eigenlijk hoor ik nu ook al een tijd bezig te zijn met het stabiliseren van mijn gewicht, maar ik heb mezelf een doel gesteld en daar ben ik bijna. Ik ben inmiddels iets meer dan 20 kilo afgevallen voor en na, daar ben ik al waanzinnig blij mee. Maar dat magische getal heb ik mezelf gesteld en het is nu zo dichtbij, dat ik het graag wil halen.

Afvallen voor na

Ik geef mezelf nog een korte periode en dan ga ik echt aan de slag met stabiliseren, maar met mijn nieuwe levensstijl heb ik daar volle vertrouwen in.

afgevallen voor en na

Voedingsdeskundige Rachel Hulshof, In Shape Afslankstudio Blixembosch

Deze jonge meid heeft een enorme drive. Ze heeft een doel voor ogen en is vastbesloten om dat te halen. Maar zo jong als ze is, heeft ze tegelijkertijd ook duidelijk een lange termijn doel. Ze wil die kilo’s niet meer aankomen. Een levensstijl verandering. En dat is nu precies waar wij met In Shape Afslankstudio voor staan. Afvallen en niet meer aankomen.

Wil jij ook graag afvallen?

Ben jij geïnspireerd door het verhaal van deze jonge dame ’20 kilo afgevallen voor en na’? Wij helpen jou die kilo’s kwijt te raken en tegelijk je conditie op te bouwen. Maak gerust een afspraak bij In Shape Blixembosch. Afvalcoach Rachel en Ofra en hun team staan voor je klaar. Deze intake is zonder verplichtingen, je zit nergens aan vast. Je bent van harte welkom, de koffie staat klaar.

Zit een andere studio dichterbij? Je kunt ook terecht in een van onze andere studio’s in Veldhoven, Helmond, Rosmalen of Valkenswaard.Reageer op dit bericht

Lees ook

30 kilo afvallen

Geplaatst op 04 juni 2024 in categorie ervaringen

45 kilo afvallen

Geplaatst op 21 mei 2024 in categorie ervaringen

Mijn ervaring met In Shape Rosmalen

Geplaatst op 20 februari 2024 in categorie ervaringen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief