ervaringen

20 kilo afvallen


20 kilo afvallen

Geplaatst op 30 oktober 2023 in categorie ervaringen

20 kilo afvallen: het lukte Tanja voor een 2de keer!

Tanja (44 jaar) Ik deed het in 2020 al eens eerder: 20 kilo afvallen bij In Shape Afslankstudio, destijds in Meerhoven. ‘Ben je al die kilo’s dan weer aangekomen?’, zou je denken. Nou, ik ben na het afvallen van die 20 kilo behoorlijk op de proef gesteld, kan ik je wel zeggen. Ik was na die tijd nog steeds bij In Shape voor begeleiding om op gewicht te blijven. Door corona volgde de lockdown en kwam het grotendeels op mezelf aan. Je zou denken dat ik daar wellicht de mist in ben gegaan, maar ik kan met trots zeggen dat me dat moeiteloos af ging. Ik paste alles wat ik geleerd had bij In Shape toe om goed op gewicht te blijven. En dat werkte.

Het was helaas het meemaken van een traumatische ervaring in combinatie met een verhuizing die me de das om hebben gedaan. Veel emoties en geen goed ritme zorgde ervoor dat slechte gewoontes er weer inslopen. Zo jammer, want ik had hier zo mijn best voor gedaan. Maar tegelijkertijd realiseer ik me dat deze omstandigheden het me ook wel heel erg moeilijk maakte. Binnen 3 jaar zaten de 20 kilo er weer aan.

Afvallen 20 kilo

In januari 2023 was ik mijn lichaam helemaal beu. Mijn kleding zat niet lekker en ik voelde me niet fijn. Ik wist natuurlijk ook hoe het voelde om 20 kilo lichter te zijn. Maar dat was het niet alleen. Mijn energie en conditie was toen ook zoveel beter. Ik wilde daar gewoon heel graag naar terug.

Omdat mijn ervaring bij In Shape Afslankstudio zo positief was, ging ik op zoek naar de dichtstbijzijnde studio. Inmiddels was ik dus verhuisd en zo kwam ik bij In Shape Afslankstudio Brandevoort uit. Ik kwam daarbinnen en het voelde net zo fijn als bij In Shape Meerhoven. Er hangt in beiden studio’s een fijne en gemoedelijke sfeer. Er was een warm ontvangst en afslankcoach Barbara stelde mij in het gesprek meteen op mijn gemak.

Barbara adviseerde mij hetzelfde programma als ik destijds bij In Shape Meerhoven had gevolgd: het sporten in warmtecabine in combinatie met voedingsprogramma Slinc. Dat was mij toen ook heel goed bevallen. Ook deed ik op dat moment niets aan sport en wilde ook graag weer mijn conditie opbouwen. Daarnaast zorgen de oefeningen in de warmtecabine er ook echt voor dat ik meer plaatselijk afval. Dat zag ik dan terug in de metingen in centimeters. En dat slechts in twee trainingen per week van 30 minuten.

Dieet schema 20 kilo afvallen

Het sporten in de warmtecabine volgde ik in combinatie met Slinc. Ik was heel fanatiek en volgde het programma heel strikt. Maar heel eerlijk, ik vind Slinc. ook gewoon een heel erg makkelijk vol te houden. Je mag zoveel eten. De regelmaat over de dag is wel even voorbereiden en vraagt aandacht. Maar tegelijkertijd mag je heel veel eten én val je ook nog eens goed af. Ook dat je in de avond gewoon met je gezin kunt eten, vind ik echt een uitkomst.

20 kilo in 5 maanden

Ik kan nu met trots zeggen dat de 20 kilo in 5 maanden ben afgevallen. Door de superfijne begeleiding van het team van In Shape Brandevoort was het echt een makkie om vol te houden. Ik blijf me nu focussen op gezond eten met af en toe wat lekkers in het weekend. Ook blijf ik nu consequent twee keer in de week sporten.

Ik heb weer vertrouwen in mijn lichaam gekregen en daar ben ik super trots op. Dus aan alle vrouwen die twijfelen. Niet twijfelen, maar doen! Maak die eerste afspraak bij In Shape Afslankstudio, want het werkt echt!

Afvallen 20 kilo

20 kilo afgevallen voor en na

Voedingscoach Barbara van der Meer in Helmond

Barbara: ‘Tanja kwam voor de tweede keer naar In Shape Afslankstudio. ‘Niks om je voor te schamen. Ik weet toch dat het werkt, waarom zou ik dan niet terugkomen?’, zegt Tanja zelf. En daar slaat Tanja meteen de spijker op zijn kop. Heb jij ons (weer) nodig, schaam je zeker niet. We vinden het juist een groot compliment als we je nog een keertje mogen helpen.

Op gewicht blijven, dat vraagt ook aandacht. Soms zijn er nu eenmaal omstandigheden waar we geen invloed op hebben, maar die er wel voor zorgen dat wij uit balans raken. Daar is Tanja een goed voorbeeld van. Het is echt niet gek als dat niet altijd lukt. En dat snappen wij maar al te goed, wij zijn ook maar gewoon mens. Maar wij hebben wel alles in huis om jou goed te helpen in jouw doelstelling. We helpen je graag.’

Dieet schema 20 kilo afvallen

Wil jij ook graag 20 kilo afvallen?

Wil jij ook afvallen, meer energie en je conditie opbouwen? Maak dan gerust een afspraak bij In Shape Brandevoort. Afvalcoach Barbara en haar team staan voor je klaar. Deze intake is zonder verplichtingen, je zit nergens aan vast. Je bent van harte welkom, de koffie staat klaar.

Zit een andere studio dichterbij? Je kunt ook terecht in een van onze andere studio’s in Veldhoven, Eindhoven, Rosmalen of Valkenswaard.Reageer op dit bericht

Lees ook

45 kilo afvallen

Geplaatst op 21 mei 2024 in categorie ervaringen

Mijn ervaring met In Shape Rosmalen

Geplaatst op 20 februari 2024 in categorie ervaringen

20 kilo afgevallen voor en na

Geplaatst op 23 januari 2024 in categorie ervaringen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief