ervaringen

45 kilo afvallen


45 kilo afvallen

Geplaatst op 21 mei 2024 in categorie ervaringen

45 kilo afvallen, Christel deed het in een jaar!

Christel Tacx, 32 jaar – Ik had het niet durven dromen: 45 kilo afvallen. Dat zijn kilo’s die je natuurlijk niet zomaar afvalt; daar heb ik wel een jaar over gedaan. Dit is mij gelukt door een combinatie van sport, voeding en begeleiding bij In Shape Afslanskstudio Brandevoort.

Ik was destijds nieuwsgierig naar de studio en wat ik kon verwachten. Ik heb daarom (net als jij nu waarschijnlijk) eerst de ervaringen gelezen. Daar werd ik zo enthousiast van. Ook sprak ik nog iemand persoonlijk die goede ervaring had met In Shape. Dat gaf mij alleen maar meer motivatie om te starten.

Mijn motivatie voor 45 kilo afvallen

Na een ziekte en 2 zwangerschappen had ik een heel ander postuur gekregen. Al een tijdje was ik niet meer tevreden over mijn uiterlijk en ook fysiek voelde ik mijzelf niet 100%. Ik vond het zelfs heel moeilijk om in de spiegel te kijken, maar ik gunde mezelf niet de tijd om er iets aan te gaan doen. De kinderen waren inmiddels al wat groter en ik voelde tijd en ruimte om met mezelf aan de slag te gaan.

En ik ben zo onwijs blij dat ik begin 2023 die stap heb gezet. Naast het programma dat mij geholpen om 45 kilo af te vallen, ben ik super enthousiast over In Shape. De kleinschalige setting en de persoonlijke en warme begeleiding; ik voelde me er snel thuis. Ook ging ik met veel plezier ernaartoe. Je maakt sportafspraken, dus ze verwachten jou ook. Dus zomaar even anoniem niet komen opdagen, is er niet bij.

45 kilo

Stok achter de deur

Ook nemen ze echt de tijd voor je. De weegmomenten waren voor mij een stok achter de deur. Ik raakte ook echt meer en meer gemotiveerd. Naast het sporten bij In Shape ging ik daarnaast ook nog extra bewegen. Ik werd ook heel bewust gemaakt van mijn leefstijl, die ik steeds gezonder inrichtte.

Dat is natuurlijk wel iets wat groeit. In het begin vond ik het sporten echt wel pittig hoor. Maar gedurende mijn traject ging het sporten steeds beter. Ik heb zowel gesport in de warmtecabine als in de vacuümcabine. Ze werken op een andere manier, maar ze hebben mij allebei het resultaat gegeven waar ik op gehoopt had.

45 kilo

45 kilo afvallen is natuurlijk niet alleen sport. Ik moest veel kilo’s kwijt en afslankcoach Barbara adviseerde mij hiervoor het programma Slimdiet. Dit voedingsprogramma heb ik een tijdje strikt gevolgd en ben toen overgestapt naar fase 2. In deze fase eet je overdag de producten van Slimdiet en in de avond een lekker stukje vlees of vis met veel groenten. Dit heb ik een lang tijd volgehouden en heeft me dit enorme resultaat opgeleverd.

45 kilo afvallen In Shape

In Shape blijven

Na het behalen van dit resultaat ben ik nog even bij Barbara blijven sporten, laten we zeggen om het laatste beetje wat ik nog niet mooi aan mezelf vond te ‘shapen’. Dat is super goed gelukt.

Met pijn in mijn hart heb ik nu besloten om te stoppen bij in Shape omdat ik mij doel meer dan behaald heb. De tools die ik van Barbara en haar team heb gekregen zal zeker ik meenemen en blijven inzetten. Zowel fysiek als mentaal voel ik mijzelf nu een stuk beter en ik ben dan ook super dankbaar voor de ondersteuning die ik heb gekregen. Ik had op dit resultaat niet durven hopen er niet eens van durven dromen. Nu ben ik echt zelf aan zet en zal ik verder gaan met sporten in de lokale sportschool en thuis. Het programma heeft me ook echt zoveel meer gebracht dan alleen die kilo’s. Ik heb echt weer plezier gekregen in sporten en sta soms om 05.00 uur in de ochtend al in de sportschool. Wie had dat ooit gedacht?

Dit allemaal mede dankzij In Shape, Barbara en haar team. Dus ik zou zeggen; dream it, believe it and do it.

Afslankcoach Barbara van der Meer, In Shape Afslankstudio Brandevoort

Lieve Christel…

1 woord… Wauw! Wat heb jij dit gerocked. Gewoon 45 kilo afvallen…! Bizar

Bedankt voor je vertrouwen in mij en mijn team, we gaan je gezellige en super positieve vibe missen.

Goede voornemens afslanken

Afslankcoach Barbara van In Shape Brandevoort in Helmond

Ben jij geïnspireerd door Chrisel?

We hebben nu bij In Shape Afslankstudio een mooie zomeractie met 2 gratis lessen. Dat is € 46,- korting. Maak gerust een afspraak om eens kennis te maken. Dit gesprek is gratis en zonder verplichtingen. Het geeft je meteen een goede gelegenheid om een kijkje in onze studio te nemen. We helpen je graag bij In Shape Afslankstudio Brandevoort.

Zit een andere studio dichterbij? Je kunt ook terecht in een van onze andere studio’s in Eindhoven, Veldhoven, Rosmalen of Valkenswaard. Ook in deze studio’s geldt op dit moment de zomeractie!

 Reageer op dit bericht

Lees ook

30 kilo afvallen

Geplaatst op 04 juni 2024 in categorie ervaringen

Mijn ervaring met In Shape Rosmalen

Geplaatst op 20 februari 2024 in categorie ervaringen

20 kilo afgevallen voor en na

Geplaatst op 23 januari 2024 in categorie ervaringen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief