ervaringen

Afvallen voor en na Marieke: ‘Ik ga dansend door het huis’


Afvallen voor en na

Geplaatst op 28 juni 2022 in categorie ervaringen

10 kilo afvallen voor en na

Marieke, 48 jaar: “Begin van dit jaar startte ik bij In Shape Afslankstudio in Meerhoven met afvallen. Het intake gesprek gaf mij zo’n goed gevoel, het motiveerde me meteen. Vooral ook omdat ik durfde te gaan geloven dat het mogelijk is om op een prettige en gezonde manier nu écht af te vallen op een manier die bij mijn lichaam past.”

Waarom ik wilde afvallen

Ik was niet overdreven dik, maar mijn buik (altijd al een lastig deel van mijn lijf) was nu echt dikker dan ooit. Het zullen corona kilo’s zijn geweest, maar ook een veranderende hormoonhuishouding (ik ben 48 jaar). Bij In Shape Veldhoven wisten ze mij heel goed uit te leggen dat dit er zeker mee te maken zou hebben, maar belangrijker nog: dat er wat aan te doen was! Met de juiste voeding, bewegen en begeleiding.

Marieke viel in totaal ruim 10 kilo af onder begeleiding van In Shape Afslankstudio Meerhoven in Veldhoven met sporten in de warmtecabine en het dieetprogramma Slinc.

Sporten in warmtecabine

Toen ik vol goede moed de eerste keer ging sporten in de warmtecabine, werd ik nog enthousiaster. Blij dat ik de stap had gezet om hieraan te beginnen! De sfeer is heel prettig in deze sport studio, het half uur vliegt voorbij. Intensief sporten met goede/motiverende begeleiding, maar ook leuke gesprekken met mede sporters en coaches.

Ik ben ruim 10 kilo afgevallen op de juiste plekken, sterk (want het is aanpoten dat sporten, je voelt je spieren met de week groeien), fit, trots en blij, dat is mijn resultaat na 12 weken. De kilo’s gingen er netjes per week af, dus geen grote pieken/dalen, maar heel geleidelijk. Dat werkt motiverend, maar is vooral ook gezonder lijkt mij.

10 kilo afvallen voor en na

Ervaring met Slinc. dieet

Groot pluspunt: het Slinc. voedingsschema is zo opgesteld dat je eigenlijk geen ‘honger’ hoeft te hebben. Je kickt vooral af van je ‘verslavingen’. Ik denk dat er bij iedereen die wil afvallen er eentje (of 2) tussen zit: suikers? wijntje? fastfood? chips? enz.

Nu ik op mijn streefgewicht ben, heb ik er voor gekozen om het volgende traject ook te volgen, het voelt een beetje spannend om nu losgelaten te worden 😉 Heel fijn dat In Shape Afslankstudio Meerhoven je helpt om je weer helemaal vertrouwd te laten voelen met wat je wel/niet moet doen met je voeding. Maar ook hoe je feestjes, een vakantie of gewoon een gezellig borrelmoment weer in kan passen in je leven.

Maar ook vind ik het echt fijn om nog wekelijks hier te blijven sporten, het is gezellig en vooral effectief!

Virginia van der Made, voedingsdeskundige In Shape Afslankstudio Meerhoven

“Marieke zei tijdens de intake tegen mij dat ze het thuisfront ging voorbereiden op een chagrijnige vrouw de komende weken. Ze zag er om die reden ook best wel tegenop. Dus toen Marieke eenmaal bezig was met Slinc., vroeg ik hoe het thuis ging. ‘Och’, zei ze, ‘Ik ga dansend door het huis! Ik voel me zo energiek en vrolijk. Dit is geen dieet, maar een leefstijl. Ik vind het heerlijk, totaal geen honger en ik eet super lekker. Dit houd ik zeker weten vol.’

En dat heeft ze gedaan, met hoog resultaat elke week kwam Marieke enorm vrolijk sporten. Heerlijk om te zien, hoe je iemand zijn leefstijl met een aantal aanpassingen zo kunt beïnvloeden.”

Voedingsdeskundige Veldhoven

Voedingsdeskundige Virginia van der Made van In Shape Afslankstudio Meerhoven | Veldhoven

Jij kunt dit ook!

Ben jij geïnspireerd door Marieke en wil je ook graag weten wat In Shape Afslankstudio Meerhoven voor jou kan betekenen? Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek. Je bent van harte welkom. Zit een andere studio dichterbij? Je kunt ook terecht in een van onze andere studio’s in Eindhoven, Helmond of Rosmalen.Reageer op dit bericht

Lees ook

30 kilo afvallen

Geplaatst op 04 juni 2024 in categorie ervaringen

45 kilo afvallen

Geplaatst op 21 mei 2024 in categorie ervaringen

Mijn ervaring met In Shape Rosmalen

Geplaatst op 20 februari 2024 in categorie ervaringen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief