ervaringen

Hanneke verloor een record van 40kg met Slinc.


Ervaring In Shape klant voor en na foto

Geplaatst op 11 december 2018 in categorie ervaringen

Hanneke Jansen, 39 jaar

Waarom wilde je afvallen?

Het zat me echt letterlijk in de weg, ik ondervond er ongemak van. Het belemmerde me in mijn bewegingsvrijheid. En dan al in de meest simpele dingen als traplopen, opstaan als ik op de grond zat, veters strikken. Maar ik zat ook gewoon helemaal niet lekker in mijn vel. Ik kon geen leuke kleding meer aan. Ik zag de weegschaal ook alleen nog maar omhoog gaan. Ik dacht: “Dit kan echt niet Hanneke, ik ben nog geen 40 jaar. Als ik er iets aan wil doen, moet het echt nu.”

Hoe kwam je bij ons terecht?

Ik wilde in ieder geval iets aan sport gaan doen. Maar een sportschool was voor mij echt een drempel. Ik schaamde me ook gewoon in sportkleding. Ik hoorde van moeders op school dat ze goede ervaringen hadden met jullie. Ik heb nog zolang gewacht voordat ik In Shape gebeld heb. Ik bleef het maar voor mezelf uitstellen. Ook omdat ik dacht: ‘Wíe kan mij nou nog helpen?’ Ik was zo wanhopig. Ik dacht zelfs aan een maagverkleining, terwijl ik tegelijkertijd wist dat dat voor mij niet de oplossing was. Ik geloofde niet dat er nog iets of iemand was die mij kon helpen. Ik had al eindeloos zoveel dingen geprobeerd. Van fanatiek sporten, bootcamps tot hulp van een diëtiste. En nu dìt weer. Alsof dit dan wèl zou gaan lukken.

Maar toen zei een van de moeders: ‘Waarom maak je niet gewoon een afspraak voor een intake gesprek. Dan kun je altijd kijken wat je wil gaan doen.’ Ik kon het wel blijven uitstellen, maar ik dacht: ‘Wat heb ik eigenlijk te verliezen?’ Toen heb ik een afspraak ingepland.

Welk dieet heb je gevolgd?

Ik heb Slinc. gevolgd. Dat was voor mij heel duidelijk, want ik wilde voor mijn gezin blijven koken. Gewoon samen hetzelfde eten. Ik vind dat ook belangrijk als voorbeeld voor mijn kinderen. Ik heb vanaf het begin geen honger gehad en er zit enorm veel afwisseling in. Ik knapte lichamelijk ook helemaal op. Mijn hoofdpijnen namen enorm af. Ik had altijd veel last van migraine, maar sinds Slinc. heb ik nog maar heel weinig migraine. En ook mijn buikklachten zijn helemaal weg.

Hoe beviel Slinc.?

Ik dacht echt dat ik alles al wist over voeding. Dat dàcht ik, want wat heb ik veel bijgeleerd. Hoe het echt zit met voeden, hoe je lichaam reageert, waarom het belangrijk is om regelmatig te eten. Slinc. is niet zomaar een dieet volgen. Het geeft een stuk verdieping in hoe, wat, waar en waarom. Waarom moet je regelmatig eten? Tegelijk laat het je ook ervaren wat het met je doet. Maar wat ik vooral heel fijn vond, is de echte inhoudelijke invulling. Niet alleen maar handvaten, algemene richtlijnen, maar inhoudelijk aangegeven wat je allemaal mag. Zoals bijvoorbeeld de recepten. Daar heb ik zoveel aan gehad en ik kook nog steeds dagelijks de Slinc. recepten.

Voor welk bewegingsprogramma heb je gekozen?

Op advies van Rachel heb ik voor de Vacushaper gekozen. Ik vond dat ook fijn, omdat ik zo heel rustig een begin kon maken in beweging. Ik loop een halfuur op rustig tempo in de vacuumcabine. En zo kon mijn lichaam ook rustig wennen. Ik had in het begin nog weleens spierpijn in mijn benen, maar nu niet meer. En ja, ik zag mijn lichaam in een rap tempo veranderen, dat werkte natuurlijk ook heel motiverend.

Hoe vond je de begeleiding?

Ik ben me er wel bewust van dat het bij mij erg voorbeeldig verliep. Dus ik maakte het de afslankcoaches wel erg makkelijk haha. Natuurlijk had ik soms ook even mijn moeilijke momenten of frustraties. En dan is het wel fijn dat je even je verhaal kwijt kan. En dat ik altijd extra informatie kan krijgen als ik vragen had. Ik voel me heel erg op me gemak en welkom bij In Shape. Er komen alleen vrouwen en er hangt echt een huiskamergevoel.

Wat is je mooiste compliment?

Hanneke lacht: “Ik moet denken aan vorige week. Toen zei een oudere dame die mij al even niet gezien had dat ik wel model zou kunnen lopen. Dat was heel schattig, maar toch doet het me heel goed. Ik ben 40kg afgevallen, dus uiteraard krijg ik veel opmerkingen als ‘Je lijkt wel 10 jaar jonger’ ‘Ik herken je bijna niet meer’ ‘Wat knap dat je zoveel bent afgevallen’. En dat is natuurlijk super fijn om te horen. Maar wat me écht heel veel doet, is dat mensen zeggen: ‘Wat ben je mooi.’ Dat is toch het mooiste compliment dat je kunt krijgen.

En nu?

Ik blijf ‘in onderhoud’ bij In Shape. Dat betekent dat ik nog 1x per week bij In Shape ben om te leren hoe ik op gewicht kan blijven. Tot nu toe had ik echt alle vertrouwen dat ik het nooit meer zover laat komen. Maar ik moet toegeven nu ik steeds dichterbij kom; ik het steeds spannender vind. Dus het is goed dat ik nog even blijf. Want ja, ‘ik weet het allemaal wel’, dat dacht ik natuurlijk eerst ook. Ik heb bij In Shape geleerd hoe ik goed moet afvallen. Ik wil nu bij hun leren hoe ik goed op gewicht moet blijven.

Rachel Hulshof, eigenaresse In Shape Afslankstudio in Blixembosch

Ik realiseerde me dat ik nog nooit een vrouw heb begeleid met Slinc. die zóveel is afgevallen. Hanneke heeft echt een record gezet. En wat voor één: ze is 40 kg afgevallen! Ik adviseerde haar tijdens de intake juist om maaltijdvervangers te gebruiken. Want veel kilo’s afvallen, is zelfs met Slinc. echt wel een uitdaging. Dat vraagt veel discipline en doorzetting. Maar ze heeft het programma met zoveel gemak en enthousiasme gevolgd. En ze zegt het zelf al: ze heeft het ons inderdaad heel gemakkelijk gemaakt. Het waren voor haar voornamelijk alleen maar enorme pluimen en schouderklopjes ;-)) Slinc. heeft Hanneke zoveel meer opgeleverd dan alleen gewichtsverlies. Ze staat zelfverzekerd in haar schoenen en ze straalt weer! En was zij die moeder die zich op het schoolplein liet inspireren door anderen. Is het nu Hanneke zelf die anderen inspireert om hun doel te halen. Want Hanneke laat zien: het kan wél.

Het. Kan. Wél.Reageer op dit bericht

Lees ook

Vicieuze cirkel doorbreken

Geplaatst op 14 november 2022 in categorie ervaringen

Succesverhaal

Geplaatst op 01 november 2022 in categorie ervaringen

Renate viel 10 kilo af met sporten in warmtecabine en Slinc.

Renate Brouwer, 50 jaar

Renate startte eind juni dit jaar bij In Shape Blixembosch in Eindhoven. In 3 maanden viel ze 10 kilo af met Slinc. in combinatie met de Powerfit warmtecabine. “Zo gek…. Soms zie ik echt niet het verschil. Ben ik dit echt? Ik heb echt foto’s nodig om mijzelf het ‘bewijs’ te leveren. Met grote dank aan In Shape Afslankstudio en alle lieve dames van het team Blixembosch. Nooit gedacht dat dit mij nu nog zou lukken! Ik ben zo trots.”

Wij als team van In Shape Blixembosch zijn super trots op jou Renate!

Afval succesverhaal

Jouw stok achter de deur

Wil jij ook graag afvallen en kun jij ook wel een stok achter de deur gebruiken? In Shape Afslankstudio helpt jou. Wij bieden een totaalprogramma van sport, voeding en coaching. Alles onder 1 dak. Wij zorgen dat je gemotiveerd blijft, ook als het even tegen zit. Het is belangrijk dat je je goed blijft voelen, dan haal je het beste resultaat.

Wij zijn er voor speciaal voor vrouwen van jong tot oud. Vraag gerust een gratis en vrijblijvend intake gesprek aan bij een van onze 5 studio’s in Rosmalen, Veldhoven, Helmond of Eindhoven. Je bent van harte welkom, de koffie staat klaar.

Voedingsdeskundige Eindhoven

Rachel Hulshof, voedingsdeskundige In Shape Afslankstudio in Eindhoven

Succesverhalen

Geplaatst op 17 oktober 2022 in categorie ervaringen

Succesverhaal: Stefanie viel 18 kilo af bij Shape Afslankstudio

Stefanie van der Ven, 37 jaar

Stefanie vertelt: ‘Afgelopen maart begonnen bij deze geweldige dames in Blixembosch… wat een super begeleiding (Slinc. icm 2x per week sporten) heb ik daar gehad. In augustus gestopt, inmiddels 18 kilo afgevallen en ik blijf goed op gewicht. Ze helpen je heel goed met het aannemen van een ander leefpatroon, wat er goed vol te houden is. Ik heb mezelf weer terug gevonden, voel me energiek en gezond, en kan weer kleding aan die jaren niet hebben gepast!

Een combinatie met sporten, de stok achter de deur en gezonder eten is dit voor iedereen een aanrader!! Thanks dames van In Shape Blixembosch!’

Rachel Hulshof, voedingsdeskundige In Shape Afslankstudio Blixembosch

Ik ben zo trots op Stefanie en wat ze bereikt heeft. Ze kwam met een duidelijke statement binnen tijdens het intake gesprek. Ze vertelde mij: ‘Ik hou van vrouwelijke vormen, die wil ik ook echt behouden. Het is helemaal niet dat ik me ongelukkig voel met mijn lichaam, Ik voel me eigenlijk heel goed zelfs. Maar tegelijk weet ik ook dat dit gewicht niet gezond is. Dus ik ga niet voor dun, ik ga voor gezond.’

Afslankcoach Rachel: ‘Voor mij was het meteen duidelijk: hier zit een zelfverzekerde vrouw tegenover mij, die heel zelfbewust is. Ze wist alleen niet hoe ze die kilo’s moest aanpakken, omdat ze nog nooit echt een dieet had gevolgd.’

Succesverhalen

Stefanie viel 18 kilo af bij In Shape Afslankstudio in Eindhoven

Gratis intake gesprek

Rachel licht toe: ‘Stefanie is een perfect voorbeeld waarom wij vooraf altijd een gratis intake gesprek houden. Wij vinden het namelijk belangrijk om te horen wat jouw wensen en doelstellingen zijn als klant. Bij Stefanie was dat heel duidelijk, maar dat zien we niet zo vaak. Veel dames die op gesprek komen, hebben al zoveel gedaan op het gebied van afvallen dat ze niet meer weten waar ze moeten beginnen. Door het grote aanbod op het gebied van diëten, zie je ook door de bomen het bos niet meer. Wat is nou de juiste manier om af te vallen? Soms ben je dan even helemaal de weg kwijt. Wij snappen dat maar al te goed.’

Herken jij dit?

  • Ik wil afvallen, maar ik weet niet waar ik moet beginnen?
  • Ik blijf maar jojoën in gewicht
  • Welk dieet werkt wél?
  • Ik ben in de overgang en afvallen lukt niet!
  • Ik ben onzeker over mijn lichaam

Herken jij je in een van deze uitspraken of ben je geïnspireerd door het succesverhaal van Stefanie? Schroom dan niet om een afspraak te maken bij afslankcoach Rachel van In Shape Afslankstudio Blixembosch voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek. Je bent van harte welkom, de koffie staat klaar.

Zit een andere studio dichterbij? Je kunt ook terecht in een van onze andere studio’s in Eindhoven, Helmond of Veldhoven.

Voedingsdeskundige Eindhoven

Rachel Hulshof, voedingsdeskundige In Shape Afslankstudio in Eindhoven

Wil jij afvallen? Stefanie raadt In Shape Afslankstudio aan

Stefanie vertelt hoe blij ze is met haar succesverhaal en met In Shape Afslankstudio. En daar zijn wij ook heel blij mee. Want wat jouw doel is, wordt ook ons doel. Dus als jij bereikt wat je voor ogen hebt, maakt dat ons ook blij… en trots.

Stefanie raadt In Shape Afslankstudio aan

Wil jij ook afvallen? Maak gerust een afspraak bij voedingsdeskundige Rachel Hulshof van In Shape Afslankstudio Blixembosch voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief