ervaringen

Hanneke verloor een record van 40kg met Slinc.


Ervaring In Shape klant voor en na foto

Geplaatst op 11 december 2018 in categorie ervaringen

Hanneke Jansen, 39 jaar

Waarom wilde je afvallen?

Het zat me echt letterlijk in de weg, ik ondervond er ongemak van. Het belemmerde me in mijn bewegingsvrijheid. En dan al in de meest simpele dingen als traplopen, opstaan als ik op de grond zat, veters strikken. Maar ik zat ook gewoon helemaal niet lekker in mijn vel. Ik kon geen leuke kleding meer aan. Ik zag de weegschaal ook alleen nog maar omhoog gaan. Ik dacht: “Dit kan echt niet Hanneke, ik ben nog geen 40 jaar. Als ik er iets aan wil doen, moet het echt nu.”

Hoe kwam je bij ons terecht?

Ik wilde in ieder geval iets aan sport gaan doen. Maar een sportschool was voor mij echt een drempel. Ik schaamde me ook gewoon in sportkleding. Ik hoorde van moeders op school dat ze goede ervaringen hadden met jullie. Ik heb nog zolang gewacht voordat ik In Shape gebeld heb. Ik bleef het maar voor mezelf uitstellen. Ook omdat ik dacht: ‘Wíe kan mij nou nog helpen?’ Ik was zo wanhopig. Ik dacht zelfs aan een maagverkleining, terwijl ik tegelijkertijd wist dat dat voor mij niet de oplossing was. Ik geloofde niet dat er nog iets of iemand was die mij kon helpen. Ik had al eindeloos zoveel dingen geprobeerd. Van fanatiek sporten, bootcamps tot hulp van een diëtiste. En nu dìt weer. Alsof dit dan wèl zou gaan lukken.

Maar toen zei een van de moeders: ‘Waarom maak je niet gewoon een afspraak voor een intake gesprek. Dan kun je altijd kijken wat je wil gaan doen.’ Ik kon het wel blijven uitstellen, maar ik dacht: ‘Wat heb ik eigenlijk te verliezen?’ Toen heb ik een afspraak ingepland.

Welk dieet heb je gevolgd?

Ik heb Slinc. gevolgd. Dat was voor mij heel duidelijk, want ik wilde voor mijn gezin blijven koken. Gewoon samen hetzelfde eten. Ik vind dat ook belangrijk als voorbeeld voor mijn kinderen. Ik heb vanaf het begin geen honger gehad en er zit enorm veel afwisseling in. Ik knapte lichamelijk ook helemaal op. Mijn hoofdpijnen namen enorm af. Ik had altijd veel last van migraine, maar sinds Slinc. heb ik nog maar heel weinig migraine. En ook mijn buikklachten zijn helemaal weg.

Hoe beviel Slinc.?

Ik dacht echt dat ik alles al wist over voeding. Dat dàcht ik, want wat heb ik veel bijgeleerd. Hoe het echt zit met voeden, hoe je lichaam reageert, waarom het belangrijk is om regelmatig te eten. Slinc. is niet zomaar een dieet volgen. Het geeft een stuk verdieping in hoe, wat, waar en waarom. Waarom moet je regelmatig eten? Tegelijk laat het je ook ervaren wat het met je doet. Maar wat ik vooral heel fijn vond, is de echte inhoudelijke invulling. Niet alleen maar handvaten, algemene richtlijnen, maar inhoudelijk aangegeven wat je allemaal mag. Zoals bijvoorbeeld de recepten. Daar heb ik zoveel aan gehad en ik kook nog steeds dagelijks de Slinc. recepten.

Voor welk bewegingsprogramma heb je gekozen?

Op advies van Rachel heb ik voor de Vacushaper gekozen. Ik vond dat ook fijn, omdat ik zo heel rustig een begin kon maken in beweging. Ik loop een halfuur op rustig tempo in de vacuumcabine. En zo kon mijn lichaam ook rustig wennen. Ik had in het begin nog weleens spierpijn in mijn benen, maar nu niet meer. En ja, ik zag mijn lichaam in een rap tempo veranderen, dat werkte natuurlijk ook heel motiverend.

Hoe vond je de begeleiding?

Ik ben me er wel bewust van dat het bij mij erg voorbeeldig verliep. Dus ik maakte het de afslankcoaches wel erg makkelijk haha. Natuurlijk had ik soms ook even mijn moeilijke momenten of frustraties. En dan is het wel fijn dat je even je verhaal kwijt kan. En dat ik altijd extra informatie kan krijgen als ik vragen had. Ik voel me heel erg op me gemak en welkom bij In Shape. Er komen alleen vrouwen en er hangt echt een huiskamergevoel.

Wat is je mooiste compliment?

Hanneke lacht: “Ik moet denken aan vorige week. Toen zei een oudere dame die mij al even niet gezien had dat ik wel model zou kunnen lopen. Dat was heel schattig, maar toch doet het me heel goed. Ik ben 40kg afgevallen, dus uiteraard krijg ik veel opmerkingen als ‘Je lijkt wel 10 jaar jonger’ ‘Ik herken je bijna niet meer’ ‘Wat knap dat je zoveel bent afgevallen’. En dat is natuurlijk super fijn om te horen. Maar wat me écht heel veel doet, is dat mensen zeggen: ‘Wat ben je mooi.’ Dat is toch het mooiste compliment dat je kunt krijgen.

En nu?

Ik blijf ‘in onderhoud’ bij In Shape. Dat betekent dat ik nog 1x per week bij In Shape ben om te leren hoe ik op gewicht kan blijven. Tot nu toe had ik echt alle vertrouwen dat ik het nooit meer zover laat komen. Maar ik moet toegeven nu ik steeds dichterbij kom; ik het steeds spannender vind. Dus het is goed dat ik nog even blijf. Want ja, ‘ik weet het allemaal wel’, dat dacht ik natuurlijk eerst ook. Ik heb bij In Shape geleerd hoe ik goed moet afvallen. Ik wil nu bij hun leren hoe ik goed op gewicht moet blijven.

Rachel Hulshof, eigenaresse In Shape Afslankstudio in Blixembosch

Ik realiseerde me dat ik nog nooit een vrouw heb begeleid met Slinc. die zóveel is afgevallen. Hanneke heeft echt een record gezet. En wat voor één: ze is 40 kg afgevallen! Ik adviseerde haar tijdens de intake juist om maaltijdvervangers te gebruiken. Want veel kilo’s afvallen, is zelfs met Slinc. echt wel een uitdaging. Dat vraagt veel discipline en doorzetting. Maar ze heeft het programma met zoveel gemak en enthousiasme gevolgd. En ze zegt het zelf al: ze heeft het ons inderdaad heel gemakkelijk gemaakt. Het waren voor haar voornamelijk alleen maar enorme pluimen en schouderklopjes ;-)) Slinc. heeft Hanneke zoveel meer opgeleverd dan alleen gewichtsverlies. Ze staat zelfverzekerd in haar schoenen en ze straalt weer! En was zij die moeder die zich op het schoolplein liet inspireren door anderen. Is het nu Hanneke zelf die anderen inspireert om hun doel te halen. Want Hanneke laat zien: het kan wél.

Het. Kan. Wél.



Reageer op dit bericht

Lees ook

Ervaring afvallen Slinc.

Geplaatst op 29 juni 2021 in categorie ervaringen

Een confetti knaller?

Ja, zo startte wij in de ochtend van 23 juni onze dag bij In Shape Blixembosch. Amanda is maar liefst 30 kilo afgevallen. Ja, je leest het goed, 30 kilo. En wil je de sfeer even meekrijgen? Zet dan je geluid aan van het filmpje hieronder

Een confetti knaller?

Ja, zo startte wij in de ochtend van 23 juni onze dag bij In Shape Blixembosch. Amanda is maar liefst 30 kilo afgevallen. Ja, je leest het goed, 30 kilo. En wil je de sfeer even meekrijgen? Zet dan je geluid aan van het filmpje hieronder.

Een confetti knaller?

Ja, zo startte wij in de ochtend van 23 juni onze dag bij In Shape Blixembosch. Amanda is maar liefst 30 kilo afgevallen. Ja, je leest het goed, 30 kilo. En wil je de sfeer even meekrijgen? Zet dan je geluid aan van het filmpje hieronder.

Deze slanke vrouw Amanda die je hier op de video ziet, startte in november 2020 bij In Shape Afslankstudio haar afslankprogramma van een combinatie van Powerfit en Slinc. Ondanks de lockdown koos ze ervoor om door te gaan met het dieet. En niet zonder succes, want ze viel netjes elke week haar kilo’s af.

‘Zonder jullie hulp was het me niet gelukt’

Amanda: “Als ik ergens voor ga, dan ga ik er ook voor. Maar ik moet eerlijk toegeven, dat ik het niet zonder jullie wekelijkse telefonische steun had gekund. Dat heeft me er echt doorheen geholpen. Maar nu voor de laatste kilo’s, ben ik toch zeker blij dat ik ook echt weer bij jullie kan sporten, want ik merk zeker dat het dan toch harder gaat.

En vandaag dan precies die 30 kilo lichter. Wat een super prestatie Amanda voorzag vorige week al dat deze magische grens vandaag weleens zou kunnen verschijnen. Amanda: “Ik zei al: ik heb zo de neiging om iets van confetti of serpentine mee te nemen, maar dat geeft ook zo’n rotzooi voor jullie.”

Nou, wij zijn bij In Shape niet vies van een feestje. Dus wij zeggen: knallen maar Amanda ツ

Super trots op jou Amanda van Venrooij,

De meiden van In Shape Blixembosch

Jouw stok achter de deur

Wil jij ook graag afvallen en kun jij ook wel een stok achter de deur gebruiken? In Shape Afslankstudio helpt jou. Wij zorgen dat je gemotiveerd blijft, ook als het even tegen zit. Dat kan zijn door een aanpassing te maken in het voedingsprogramma, maar soms ook gewoon even een peptalk. Het is belangrijk dat je je goed blijft voelen, dan haal je het beste resultaat. En dat doen we samen. Wij zijn er voor speciaal voor vrouwen van jong tot oud. Vraag gerust een gratis en vrijblijvend intake gesprek aan bij een van onze 5 studio’s in Rosmalen, Veldhoven, Helmond of Eindhoven. Je bent van harte welkom, de koffie staat klaar.

Deze slanke vrouw Amanda die je hier op de video ziet, startte in november 2020 bij In Shape Afslankstudio haar afslankprogramma van een combinatie van Powerfit en Slinc. Ondanks de lockdown koos ze ervoor om door te gaan met het dieet. En niet zonder succes, want ze viel netjes elke week haar kilo’s af.

‘Zonder jullie hulp was het me niet gelukt’

Amanda: “Als ik ergens voor ga, dan ga ik er ook voor. Maar ik moet eerlijk toegeven, dat ik het niet zonder jullie wekelijkse telefonische steun had gekund. Dat heeft me er echt doorheen geholpen. Maar nu voor de laatste kilo’s, ben ik toch zeker blij dat ik ook echt weer bij jullie kan sporten, want ik merk zeker dat het dan toch harder gaat.

En vandaag dan precies die 30 kilo lichter. Wat een super prestatie Amanda voorzag vorige week al dat deze magische grens vandaag weleens zou kunnen verschijnen. Amanda: “Ik zei al: ik heb zo de neiging om iets van confetti of serpentine mee te nemen, maar dat geeft ook zo’n rotzooi voor jullie.”

Nou, wij zijn bij In Shape niet vies van een feestje. Dus wij zeggen: knallen maar Amanda ツ

Super trots op jou Amanda van Venrooij,

De meiden van In Shape Blixembosch

Jouw stok achter de deur

Wil jij ook graag afvallen en kun jij ook wel een stok achter de deur gebruiken? In Shape Afslankstudio helpt jou. Wij zorgen dat je gemotiveerd blijft, ook als het even tegen zit. Dat kan zijn door een aanpassing te maken in het voedingsprogramma, maar soms ook gewoon even een peptalk. Het is belangrijk dat je je goed blijft voelen, dan haal je het beste resultaat. En dat doen we samen. Wij zijn er voor speciaal voor vrouwen van jong tot oud. Vraag gerust een gratis en vrijblijvend intake gesprek aan bij een van onze 5 studio’s in Rosmalen, Veldhoven, Helmond of Eindhoven. Je bent van harte welkom, de koffie staat klaar.

Deze slanke vrouw Amanda die je hier op de video ziet, startte in november 2020 bij In Shape Afslankstudio haar afslankprogramma van een combinatie van Powerfit en Slinc. Ondanks de lockdown koos ze ervoor om door te gaan met het dieet. En niet zonder succes, want ze viel netjes elke week haar kilo’s af.

‘Zonder jullie hulp was het me niet gelukt’

Amanda: “Als ik ergens voor ga, dan ga ik er ook voor. Maar ik moet eerlijk toegeven, dat ik het niet zonder jullie wekelijkse telefonische steun had gekund. Dat heeft me er echt doorheen geholpen. Maar nu voor de laatste kilo’s, ben ik toch zeker blij dat ik ook echt weer bij jullie kan sporten, want ik merk zeker dat het dan toch harder gaat.

En vandaag dan precies die 30 kilo lichter. Wat een super prestatie Amanda voorzag vorige week al dat deze magische grens vandaag weleens zou kunnen verschijnen. Amanda: “Ik zei al: ik heb zo de neiging om iets van confetti of serpentine mee te nemen, maar dat geeft ook zo’n rotzooi voor jullie.”

Nou, wij zijn bij In Shape niet vies van een feestje. Dus wij zeggen: knallen maar Amanda ツ

Super trots op jou Amanda van Venrooij,

De meiden van In Shape Blixembosch

Jouw stok achter de deur

Wil jij ook graag afvallen en kun jij ook wel een stok achter de deur gebruiken? In Shape Afslankstudio helpt jou. Wij zorgen dat je gemotiveerd blijft, ook als het even tegen zit. Dat kan zijn door een aanpassing te maken in het voedingsprogramma, maar soms ook gewoon even een peptalk. Het is belangrijk dat je je goed blijft voelen, dan haal je het beste resultaat. En dat doen we samen. Wij zijn er voor speciaal voor vrouwen van jong tot oud. Vraag gerust een gratis en vrijblijvend intake gesprek aan bij een van onze 5 studio’s in Rosmalen, Veldhoven, Helmond of Eindhoven. Je bent van harte welkom, de koffie staat klaar.

Lipodeem in vacuum Vacushaper

Geplaatst op 01 juni 2021 in categorie ervaringen

Francesca Schultte, 53 jaar viel 18 kg af met Slinc. en Vacushaper 

Mijn afslanktraject bij In Shape Afslankstudio was er niet eentje volgens het boekje, ik ben namelijk genetisch belast met lipodeem op mijn benen. Dit betekende voor mij dat het er op die plek erg moeilijk van af ging en ik echt vol moest houden. Het vacuüm van de Vacushaper heeft de omvang van mijn benen echt verminderd, daar ben ik echt heel blij mee.

Waarom ben je naar In Shape Afslankstudio gekomen?

Mijn gewicht is al heel mijn leven een strijd. Ik had echt alles al geprobeerd. Het resultaat van al mijn probeersels was dat ik steeds zwaarder werd. Ik kende In Shape al van jaren eerder en wist dat het programma goed werkt. Ik besloot maar weer eens contact op te nemen, dit keer met afslankcoach Barbara van der Meer in Brandevoort.

Waarom sprak Slinc. je aan als dieet?

Een duidelijk, maar vooral ook makkelijk en smakelijk voedingsprogramma. En het geeft snel resultaat! Dat in combinatie met het sporten sprak mij erg aan.

Hoe heb je het programma ervaren?

In het begin was het voor mij moeilijk. Ik had het de laatste tijd een beetje te los gelaten dus de overstap naar Slinc. was even lastig. De eerste week was de zwaarste, mijn maag was er niet mee eens! Maar daarna ging het al snel beter en het geweldige resultaat gaf me de extra motivatie.

Wat vond je opvallend tijdens het afslanktraject?

De centimeters die ik kwijt ben door de Vacushaper, in omvang ben ik echt zo goed afgevallen. Het is daarnaast ook erg fijn dat de weegschaal niet alleen de kilo’s aangeeft, maar ook het vet en vocht. Zo kun je bijvoorbeeld in kilogram niet echt af zijn gevallen, maar als je dan ziet dat dat komt doordat je vocht vasthoudt, is het toch een geruststelling.

Ervaringen Slinc. dieet Francesca

Wat motiveerde jou?

Het wekelijks wegen werkt voor mij erg goed, echt een stok achter de deur. En de steun en praktische tips die ik van afslankcoach Barbara en haar team heb gekregen hebben mij enorm geholpen. Ik ben nu klaar met Slinc. maar blijf 2x in de week bij In Shape sporten om er voor te zorgen dat de doorbloeding in benen goed blijft. De vacuüm heeft echt een goed effect op mijn lipodeem.

Hoe vond je de begeleiding?

Erg prettig. De dames denken mee en helpen graag. Ook zijn ze flexibel en kunnen zich erg goed verplaatsen in andermans problemen en uitdagingen. Ze hebben begrip voor je situatie en weten je altijd weer gemotiveerd de deur uit te laten gaan.

Zou je In Shape Afslankstudio Brandevoort aanbevelen?

Ja zeker! Als jij mentaal zo ver bent zeg ik ‘doen’ en je zult er geen spijt van krijgen. Je kunt heel gemakkelijk een gratis intake gesprek aanvragen bij afslankcoach Barbara van In Shape Afslankstudio in Helmond.

Woon je niet in de buurt van Helmond? In Shape heeft nog 4 andere studio’s in Eindhoven, Veldhoven en Rosmalen.

Afslankcoach Barbara in Helmond

Afslankcoach Barbara van der Meer, In Shape Afslankstudio Brandevoort in Helmond

Ik ben echt super trots op Francesca. Door de lipodeem op haar benen was het traject er niet eentje volgens het boekje. We hebben echt samen vol moeten houden. En het is ons toch maar mooi gelukt om zover te komen! Zo zie je maar, geen mens is het zelfde, en dat maakt ons werk ook zo leuk. Geen uitdaging te groot. Bedankt Francesca, dat we je mochten helpen.

Wil jij ook graag afvallen net als Francesca? Ik help je graag samen met mijn team bij In Shape Afslankstudio in Helmond. Vraag een gratis en vrijblijvend intake gesprek aan via ons contactformulier, whats app of je kunt uiteraard ook gewoon bellen. Je bent van harte welkom, de koffie staat klaar.

In Shape Afslankstudio ervaring voor en na

Geplaatst op 04 mei 2021 in categorie ervaringen

Mijn avontuur bij In Shape Afslankstudio

Jessica Rave, 33 jaar

Vorig jaar september 2020 was ik ontzettend ongelukkig met hoe ik eruit zag. Ik had al van alles geprobeerd om slanker te worden, niks hielp. Daarbij ken je het vast wel, continue excuses verzinnen waarom je er niet uit ziet zoals je eruit wil zien. Dan was het weer, ik ben opgeblazen door de menstruatie, dan was het door het eten. Ik kon iedere keer weer een excuus verzinnen.

Ik voelde me zwak dat het mij zelf niet lukte

In oktober ben ik toch gaan googelen op ‘diëtiste in Helmond’. Al gauw kwam In Shape Afslankstudio in beeld. Nadat ik gelezen had wat zij deden, heb ik een gratis intake afspraak gemaakt. Wel per mail, want bellen vond ik te confronterend. Ik ga namelijk toch niet naar een afslankcoach?  Ik voelde me eigenlijk te zwak dat het mij zelf niet lukte.

Afijn, in oktober ging ik ‘s avonds naar het intakegesprek bij In Shape in Brandevoort. Daar heeft afslankcoach Barbara haarfijn uitgelegd wat de bedoeling is. Het sprak mij enorm aan, niet te veel uren kwijt in de sportschool en een duidelijk voedingsschema, zodat ik het niet zelf hoefde uit te vogelen. Super fijn.

De weegschaal was confronterend

Aan het einde van het gesprek moest ik alleen nog even wegen. Dit vond ik eigenlijk helemaal niet fijn, ik heb thuis bewust geen weegschaal.  Ik dacht hup, niet aanstellen ga er gewoon op staan. Toen schrok ik enorm: er stond 77 kg op de weegschaal. Ik ben huilend naar huis gegaan, om vervolgens eind december toch een nieuwe afspraak te maken om in januari te gaan starten met Slinc. Die 77kg was echt onacceptabel voor mij.

Op 4 januari 2021 was het moment daar en ben ik vol goede moed gestart. En hoe! Na 4 maanden ben ik maar liefst 15 kg afgevallen. Zo ontzettend trots op mijzelf en dat ik het volgehouden heb.

Slinc. heeft me veel geleerd

Terugkijkend op die 4 maanden was het eigenlijk een eitje. Het opvallende in Slinc. is dat je echt super gevarieerd eet en dat de avondrecepten echt heerlijk zijn. Daarbij verandert met de week je blik op eten, je wordt bewuster. Het motiverende is voor mij geweest dat ik met Slinc. gemiddeld een kilo per week afviel, gecombineerd met de positiviteit en steun van Barbara. Deze 4 maanden zijn echt voorbij gevlogen.

Voor iedereen die echt wil afvallen,  zou ik 100% In Shape Afslankstudio en Slinc. aanbevelen.

Ik denk niet eens het diëten voor mij het moeilijkste was… Maar nu mijn nieuwe lijf echt gaan accepteren en geloven dat ik echt die kilo’s kwijt ben geraakt.

Lieve Barbara ontzettend bedankt voor jouw steun!

Wil jij ook graag afvallen met onze hulp? Neem contact op met een In Shape Afslankstudio bij jou in de buurt voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek.

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief