ervaringen

Ik at me compleet suf met Slinc. en viel gewoon af!


Geplaatst op 01 januari 2018 in categorie ervaringen

Agnes Craenen, 45 jaar

Waarom wilde je afvallen?

Ik ben eigenlijk al 14 jaar bezig om mijn overtollige kilo’s kwijt te raken. Dieetpillen hier, shakes daar, maar niks hielp. Ik viel gewoon niet af! Ik ben 14 jaar geleden tijdens mijn zwangerschap 20kg aangekomen en die kreeg ik er gewoon niet af. Vorig jaar zag ik op een feestje iemand die hier veel was afgevallen en zij zag er fantastisch uit. Mijn vriendin Danielle zei: “Ik ga dat ook doen, ga je mee?” Ik vond het zelf veel te duur, maar mijn man zei: “Ga gewoon op gesprek.” En ja.. toen was ik verkocht!

Welk dieet heb je gevolgd?

Ik heb Slinc. gevolgd. Rachel zei dat ik veel te weinig at. Ik moest hartstikke veel gaan eten. Ik vond het dood-eng! Ik kon het gewoon niet geloven dat ik zoveel moest eten en dat ik dan toch zou afvallen?!? Ik dacht: ‘Als ik 5x per dag ga eten, dan word ik nog dikker!’ Maar Rachel overtuigde mij, en de weegschaal ook. Ik was de eerste week 3,5kg afgevallen en week 2 2,5kg! Ik wist niet wat ik meemaakte. Ik at me compleet suf en ik viel gewoon ontzettend veel af!

Hoe beviel Slinc.?

Ik had gewoon totaal geen ritme op de dag. Door Slinc. eet ik heel regelmatig en daardoor voel ik me ontzettend goed. Rachel zei dat ik me energieker zou voelen, maar zo topfit als ik me nu voel, dat had ik nooit durven dromen. Al dat vele eten kwam de eerste weken wel echt de oren uit, maar ik zag tegelijk op de weegschaal wat het deed, dat was wel echt motiverend!

Voor welk bewegingsprogramma heb je gekozen?

De Powerfit warmtecabine. Jaaaa ik leef er echt elke keer naartoe, het geeft enorme voldoening. Mijn buik en billen heb ik zo goed getraind, de programma’s wisselen elke keer, dus mijn spieren blijven getriggerd. Ik vind niet alle programma’s allemaal even leuk, maar als ik zie wat het doet, heb ik het ervoor over. En wat een power ik kan geven in een halfuur, fantastisch! En omdat het op afspraak is, werkt het echt als stok achter de deur.

Hoe vond je de begeleiding?

Ik heb nooit eerder iets onder begeleiding gevolgd, maar ik zie nu ook dat al mijn eerdere lijnpogingen juist daarom zijn mislukt. De dames van In Shape zijn er als het moeilijk gaat, komen met oplossingen, handvaten en tips. Zelfs als ik een tegenvallend resultaat had, kregen die meiden het voor elkaar dat ik hier met een goed gevoel de deur uit ging! Ze zijn er voor controle, vragen, motivatie en advies. En ik durfde me ook kwetsbaar op te stellen; en zo ben ik helemaal niet! Dat ik mezelf zo bloot geef, dat zegt ook iets over die dames, hoe op me gemak ik me hier voel.

Wat is je mooiste compliment?

Zal ik eens heel eerlijk zeggen: dat was hier! Ik kwam binnenlopen en Annemiek en Juul zeiden alletwee tegelijk: OMG wat zie jij er goed uit Agnes, wat zie je het goed! Dat was een van de eerste keren dat ik niks wijds of langs aan had. Want ik heb mijn kilo’s al die jaren verdoezeld met lange en wijde kleding. Ik droeg áltijd iets over mijn (te dikke) kont en het liefst altijd mijn jas dicht, dat mensen zo min mogelijk konden zien. Een legging aanhebben zonder iets over mijn billen heen, dat voelde voor mij als ‘naakt’! . Ik had het idee dat iedereen dan naar mijn dikke kont zat te kijken. Ik draag nu een broek met een kort jasje erop, nou dat had ik eerder écht niet gedaan! Dat heb ik nooit gedurfd.

En nu?

Ik wil nog even door met afvallen. Ik heb mijn eerste streven dat ik samen met Rachel heb gesteld al gehaald. Maar nu ik zie dat dit kan, dat ik dit kan bereiken, kan ik dus eigenlijk alles bereiken wat ik wil! Dus ik ga echt voor mijn ideale gewicht. Ik voel me beter dan ooit, echt een machtig gevoel is dit!

Rachel Hulshof, eigenaresse In Shape Afslankstudio

Als iemand geen geloof meer had in diëten of afvallen, dan was het Agnes wel. Ze kon gewoon niet geloven dat dit echt zou gaan gebeuren. Ze zat me met grote ongelovige ogen aan te kijken toen ik zei hoeveel ze moest gaan eten. Het ging compleet tegen haar gevoel, maar ze durfde op mij te vertrouwen en ze ging dus eten, veel eten. Maar ze zag het elke week waarheid worden op de weegschaal, dus haar ongeloof maakte snel plaats voor motivatie, enthousiasme en trots! Agnes steeg boven zichzelf uit, zo goed deed dit haar. Ze kreeg controle terug over haar lichaam en dat voelt machtig zoals ze zelf zegt. En dat zie je Agnes; ze straalt van zelfvertrouwen. Beautiful on the outside, beautiful on the inside. Petje af Agnes!Reageer op dit bericht

Lees ook

Geplaatst op 01 december 2020 in categorie ervaringen

Michelle van Buuren: “Ik ben 27 jaar en ik vond dat mijn gewicht niet bij me paste voor mijn leeftijd en lengte. In mijn jeugd ben ik eigenlijk altijd heel slank geweest. Ik voetbalde 2 tot 5 keer per week in 2 voetbalteams. Daarnaast werkte ik als bijbaan in de horeca. Altijd druk bezig dus.

Van die bijbaan heb ik mijn beroep gemaakt. Ik run samen met mijn vriend een restaurant in Rosmalen. Ik als gastvrouw en mijn vriend als chef-kok. Mijn leven staat daardoor eigenlijk altijd in teken van lekker eten en drinken. Soms eet je even snel iets makkelijks en dan weer aan het werk en aan het einde van je dienst een lekker wijntje met een hapje. Het afgelopen jaar was ik niet meer tevreden met mijn lichaam omdat ik veel kleding niet meer aankon of me niet meer lekker zat.”

Geplaatst op 24 november 2020 in categorie ervaringen

Diana Mulderij viel 22 kilo af met Slinc. in combinatie met de Vacushaper bij In Shape Afslankstudio in Meerhoven. “Ik ben altijd slank geweest tot mijn tweede zwangerschap. Ik dacht dat ik best gezond at en probeerde nog meer op te letten. Maar het hielp niet, ik viel niet af. Toen Virginia me tijdens de intake vertelde wat Slinc. inhield, was ik eerlijk gezegd best een beetje huiverig. Ik had echt last van ‘cravings’; ik kon goed ‘s avonds net voor het eten nog een boterham met pindakaas eten.” 

Geplaatst op 06 oktober 2020 in categorie ervaringen

Wendy Voorkamp Ik ben sinds jonge leeftijd aan de vollere kant geweest, niet heel dik maar gewoon stevig. Ik wilde liever slank zijn maar had eigenlijk ook niet de motivatie om er heel veel voor te doen en te laten. Totdat ik merkte dat er elk jaar een extra kilootje bij kwam. Stiekem werd ik steeds wat zwaarder. Daarnaast merkte ik dat ik eigenlijk best veel met eten bezig was. Ik volgde Slinc. in combinatie met de Vacushaper bij In Shape in Meerhoven. Ik viel af naar een gewicht dat ik al sinds mijn puberteit niet meer heb gewogen. Nu ga ik mijn 40ste levensjaar slank en gezond in! Wat een verandering.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief