ervaringen

Ik at me compleet suf met Slinc. en viel gewoon af!


Meer eten en afvallen

Geplaatst op 01 januari 2018 in categorie ervaringen

Meer eten om af te vallen

Agnes Craenen, 45 jaar: ‘Dat ik meer moest gaan eten om af te vallen, was echt een shock voor mij. Ik ben eigenlijk al 14 jaar bezig om mijn overtollige kilo’s kwijt te raken. Dieetpillen hier, shakes daar, maar niks hielp. Ik viel gewoon niet af! Ik ben 14 jaar geleden tijdens mijn zwangerschap 20kg aangekomen en die kreeg ik er gewoon niet af.

Vorig jaar zag ik op een feestje iemand die hier veel was afgevallen en zij zag er fantastisch uit. Mijn vriendin Danielle zei: ‘Ik ga dat ook doen, ga je mee?’ Ik vond het zelf veel te duur, maar mijn man zei: ‘Ga gewoon op gesprek.’ En ja.. toen was ik verkocht! Ik kan het eigenlijk nog steeds niet geloven dat ik kan afvallen door meer te eten! Maar het is me gelukt.’

Afvallen met Slinc. door meer te eten

Voedingscoach Rachel van In Shape Afslankstudio Blixembosch zei dat ik veel te weinig at. Ik moest hartstikke veel gaan eten om af te vallen. Ik vond het dood-eng! Ik kon het gewoon niet geloven dat ik zoveel moest eten en dat ik dan toch zou afvallen?!? Ik dacht: ‘Als ik 5x per dag ga eten, dan word ik nog dikker!’ Maar Rachel overtuigde mij met het dieet Slinc., en de weegschaal ook. Ik was de eerste week 3,5kg afgevallen en week 2 2,5kg! Ik wist niet wat ik meemaakte. Ik at me compleet suf en ik viel gewoon ontzettend veel af!

Kleine porties over de dag

Ik had gewoon totaal geen ritme op de dag. Door Slinc. eet ik heel regelmatig en daardoor voel ik me ontzettend goed. Rachel zei dat ik me energieker zou voelen, maar zo topfit als ik me nu voel, dat had ik nooit durven dromen. Al dat vele eten kwam de eerste weken wel echt de oren uit, maar ik zag tegelijk op de weegschaal wat het deed, dat was wel echt motiverend! Wie had dat gedacht? Dat je meer moet eten om af te vallen!

Afvallen door meer te eten

Dieet en sport

Ik volgde Slinc. in combinatie met sporten in de Powerfit warmtecabine. Jaaaa ik leef er echt elke keer naartoe, het geeft enorme voldoening. Mijn buik en billen heb ik zo goed getraind, de programma’s wisselen elke keer, dus mijn spieren blijven getriggerd. Ik vind niet alle programma’s allemaal even leuk, maar als ik zie wat het doet, heb ik het ervoor over. En wat een power ik kan geven in een halfuur, fantastisch! En omdat het op afspraak is, werkt het echt als stok achter de deur.

Coaching tijdens het meer eten om af te vallen

Ik heb nooit eerder iets onder begeleiding gevolgd, maar ik zie nu ook dat al mijn eerdere lijnpogingen juist daarom zijn mislukt. De dames van In Shape zijn er als het moeilijk gaat, komen met oplossingen, handvaten en tips. Zelfs als ik een tegenvallend resultaat had, kregen die meiden het voor elkaar dat ik hier met een goed gevoel de deur uit ging! Ze zijn er voor controle, vragen, motivatie en advies. En ik durfde me ook kwetsbaar op te stellen; en zo ben ik helemaal niet! Dat ik mezelf zo bloot geef, dat zegt ook iets over die dames, hoe op me gemak ik me hier voel.

Meer eten en afvallen

Wat is je mooiste compliment?

Zal ik eens heel eerlijk zeggen: dat was hier! Ik kwam binnenlopen en Annemiek en Juul zeiden alletwee tegelijk: ‘OMG wat zie jij er goed uit Agnes, wat zie je het goed!’ Dat was een van de eerste keren dat ik niks wijds of langs aan had. Want ik heb mijn kilo’s al die jaren verdoezeld met lange en wijde kleding. Ik droeg áltijd iets over mijn (te dikke) kont en het liefst altijd mijn jas dicht, dat mensen zo min mogelijk konden zien. Een legging aanhebben zonder iets over mijn billen heen, dat voelde voor mij als ‘naakt’! Ik had het idee dat iedereen dan naar mijn dikke kont zat te kijken. Ik draag nu een broek met een kort jasje erop, nou dat had ik eerder écht niet gedaan! Dat heb ik nooit gedurfd.

Meer eten om af te vallen, ben je overtuigd?

Jazeker, nu wel! haha. Maar ik wil nog even door met afvallen. Ik heb mijn eerste streven dat ik samen met Rachel heb gesteld al gehaald. Maar nu ik zie dat dit kan, dat ik dit kan bereiken, kan ik dus eigenlijk alles bereiken wat ik wil! Dus ik ga echt voor mijn ideale gewicht. Ik voel me beter dan ooit, echt een machtig gevoel is dit. Dus dat betekent dat ik nog even door moet gaan met meer eten om af te vallen.

Meer eten om af te vallen

Rachel Hulshof, voedingsdeskundige In Shape Afslankstudio

Rachel: ‘Als iemand geen geloof meer had in diëten of afvallen, dan was het Agnes wel. Ze kon gewoon niet geloven dat dit echt zou gaan gebeuren. Ze zat me met grote ongelovige ogen aan te kijken toen ik zei hoeveel ze moest gaan eten. Het ging compleet tegen haar gevoel, maar ze durfde op mij te vertrouwen en ze ging dus eten, veel eten.

Maar ze zag het elke week waarheid worden op de weegschaal, dus haar ongeloof maakte snel plaats voor motivatie, enthousiasme en trots! Agnes steeg boven zichzelf uit, zo goed deed dit haar. Ze kreeg controle terug over haar lichaam en dat voelt machtig zoals ze zelf zegt. En dat zie je Agnes; ze straalt van zelfvertrouwen. Beautiful on the outside, beautiful on the inside. Petje af Agnes!’

Ben jij geïnspireerd door Agnes?

Twijfel dan niet en vraag gerust een gratis en vrijblijvend intake gesprek aan bij een van onze 5 studio’s in Rosmalen, Veldhoven, Helmond of Eindhoven. Je bent van harte welkom, de koffie staat klaar.Reageer op dit bericht

Lees ook

Vicieuze cirkel doorbreken

Geplaatst op 14 november 2022 in categorie ervaringen

Succesverhaal

Geplaatst op 01 november 2022 in categorie ervaringen

Renate viel 10 kilo af met sporten in warmtecabine en Slinc.

Renate Brouwer, 50 jaar

Renate startte eind juni dit jaar bij In Shape Blixembosch in Eindhoven. In 3 maanden viel ze 10 kilo af met Slinc. in combinatie met de Powerfit warmtecabine. “Zo gek…. Soms zie ik echt niet het verschil. Ben ik dit echt? Ik heb echt foto’s nodig om mijzelf het ‘bewijs’ te leveren. Met grote dank aan In Shape Afslankstudio en alle lieve dames van het team Blixembosch. Nooit gedacht dat dit mij nu nog zou lukken! Ik ben zo trots.”

Wij als team van In Shape Blixembosch zijn super trots op jou Renate!

Afval succesverhaal

Jouw stok achter de deur

Wil jij ook graag afvallen en kun jij ook wel een stok achter de deur gebruiken? In Shape Afslankstudio helpt jou. Wij bieden een totaalprogramma van sport, voeding en coaching. Alles onder 1 dak. Wij zorgen dat je gemotiveerd blijft, ook als het even tegen zit. Het is belangrijk dat je je goed blijft voelen, dan haal je het beste resultaat.

Wij zijn er voor speciaal voor vrouwen van jong tot oud. Vraag gerust een gratis en vrijblijvend intake gesprek aan bij een van onze 5 studio’s in Rosmalen, Veldhoven, Helmond of Eindhoven. Je bent van harte welkom, de koffie staat klaar.

Voedingsdeskundige Eindhoven

Rachel Hulshof, voedingsdeskundige In Shape Afslankstudio in Eindhoven

Succesverhalen

Geplaatst op 17 oktober 2022 in categorie ervaringen

Succesverhaal: Stefanie viel 18 kilo af bij Shape Afslankstudio

Stefanie van der Ven, 37 jaar

Stefanie vertelt: ‘Afgelopen maart begonnen bij deze geweldige dames in Blixembosch… wat een super begeleiding (Slinc. icm 2x per week sporten) heb ik daar gehad. In augustus gestopt, inmiddels 18 kilo afgevallen en ik blijf goed op gewicht. Ze helpen je heel goed met het aannemen van een ander leefpatroon, wat er goed vol te houden is. Ik heb mezelf weer terug gevonden, voel me energiek en gezond, en kan weer kleding aan die jaren niet hebben gepast!

Een combinatie met sporten, de stok achter de deur en gezonder eten is dit voor iedereen een aanrader!! Thanks dames van In Shape Blixembosch!’

Rachel Hulshof, voedingsdeskundige In Shape Afslankstudio Blixembosch

Ik ben zo trots op Stefanie en wat ze bereikt heeft. Ze kwam met een duidelijke statement binnen tijdens het intake gesprek. Ze vertelde mij: ‘Ik hou van vrouwelijke vormen, die wil ik ook echt behouden. Het is helemaal niet dat ik me ongelukkig voel met mijn lichaam, Ik voel me eigenlijk heel goed zelfs. Maar tegelijk weet ik ook dat dit gewicht niet gezond is. Dus ik ga niet voor dun, ik ga voor gezond.’

Afslankcoach Rachel: ‘Voor mij was het meteen duidelijk: hier zit een zelfverzekerde vrouw tegenover mij, die heel zelfbewust is. Ze wist alleen niet hoe ze die kilo’s moest aanpakken, omdat ze nog nooit echt een dieet had gevolgd.’

Succesverhalen

Stefanie viel 18 kilo af bij In Shape Afslankstudio in Eindhoven

Gratis intake gesprek

Rachel licht toe: ‘Stefanie is een perfect voorbeeld waarom wij vooraf altijd een gratis intake gesprek houden. Wij vinden het namelijk belangrijk om te horen wat jouw wensen en doelstellingen zijn als klant. Bij Stefanie was dat heel duidelijk, maar dat zien we niet zo vaak. Veel dames die op gesprek komen, hebben al zoveel gedaan op het gebied van afvallen dat ze niet meer weten waar ze moeten beginnen. Door het grote aanbod op het gebied van diëten, zie je ook door de bomen het bos niet meer. Wat is nou de juiste manier om af te vallen? Soms ben je dan even helemaal de weg kwijt. Wij snappen dat maar al te goed.’

Herken jij dit?

  • Ik wil afvallen, maar ik weet niet waar ik moet beginnen?
  • Ik blijf maar jojoën in gewicht
  • Welk dieet werkt wél?
  • Ik ben in de overgang en afvallen lukt niet!
  • Ik ben onzeker over mijn lichaam

Herken jij je in een van deze uitspraken of ben je geïnspireerd door het succesverhaal van Stefanie? Schroom dan niet om een afspraak te maken bij afslankcoach Rachel van In Shape Afslankstudio Blixembosch voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek. Je bent van harte welkom, de koffie staat klaar.

Zit een andere studio dichterbij? Je kunt ook terecht in een van onze andere studio’s in Eindhoven, Helmond of Veldhoven.

Voedingsdeskundige Eindhoven

Rachel Hulshof, voedingsdeskundige In Shape Afslankstudio in Eindhoven

Wil jij afvallen? Stefanie raadt In Shape Afslankstudio aan

Stefanie vertelt hoe blij ze is met haar succesverhaal en met In Shape Afslankstudio. En daar zijn wij ook heel blij mee. Want wat jouw doel is, wordt ook ons doel. Dus als jij bereikt wat je voor ogen hebt, maakt dat ons ook blij… en trots.

Stefanie raadt In Shape Afslankstudio aan

Wil jij ook afvallen? Maak gerust een afspraak bij voedingsdeskundige Rachel Hulshof van In Shape Afslankstudio Blixembosch voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief