ervaringen

Ik begeleid nu zelf vrouwen met afvallen


Geplaatst op 01 januari 2018 in categorie ervaringen

Juul Dekkers, 31 jaar

Waarom wilde je afvallen?

Ik ben altijd slank geweest, maar mijn zwangerschappen hebben mij gewoon genekt en dan met name mijn 2de zwangerschap. Ik raakte die zwangerschapskilo’s gewoon niet kwijt. Heel frustrerend, want ik durfde niet meer in bikini, niet meer naar de sauna. En ik kan me het breekpunt nog als de dag van gisteren herinneren. Ik was op een zomer festival en 2 vriendinnen van mij waren heel succesvol afgevallen bij In Shape. Ze zagen er fantastisch uit! En daar stond ik, op een zomers feest, in mijn lange broek, want ik durfde met mijn dikke cellulite benen écht geen korte broek aan. De mooie wereld om me heen in me op aan het nemen. Ik voelde mezelf dik en doodongelukkig. Het contrast van mijn enthousiaste, gedreven vriendinnen met een spa blauw en de doodongelukkige ik met een biertje in mijn hand was de doorslag: ‘Ik ga bellen.’  

Welk dieet heb je gevolgd?

Dat was voor mij heel duidelijk Slinc. Ik wilde gewoon echt normaal blijven eten zodat ik het makkelijk kon inpassen in mijn gezin. Ik heb jonge kindjes en ik wil een goed voorbeeld geven. En daarnaast hou ik gewoon echt van koken! Ik hou ook echt van groente en fruit, dus Slinc. paste perfect bij mij.  

Hoe beviel Slinc.?

Slinc. liet mij inzien dat ik voorheen heel slecht voor mezelf zorgde. Ik was aan het vullen, niet aan het voeden. Ik at slecht, onregelmatig, te vet en vooral ook te weinig. Ik ging met Slinc. regelmatig en voedzaam eten en mooi om te zien hoe dankbaar je lichaam dan meteen is. Ik kon ook echt niet meer minder eten, anders had ik honger! Slinc. zorgde voor snel en zichtbaar resultaat bij mij. De supplementen moet je wel echt op uur en tijd innemen en dat vergat ik nog weleens, maar met een herinnering in mijn telefoon was dat ook opgelost. In de hectiek van mijn vorige werk was een tussendoortje eten lastig, maar ook dat loste ik na advies van In Shape op met een fruitsmoothie.  

Voor bewegingsprogramma heb je gekozen?

Ik heb de Powerfit gedaan, dat zijn liggende grondoefeningen in een verwarmde ruimte. Ik heb een sportachtergrond met mijn CIOS opleiding en ik heb ook altijd fanatiek gesport. Eigenlijk was het vooral het spectaculaire resultaat op de weegschaal dat mij het plezier in het sporten in de Powerfit gaf. Dan dacht ik weer: Yes, hier doe ik het voor! En dan zit er altijd iemand bij om je te begeleiden en dat werkt heel motiverend. Nog net even die laatste oefening.. nog 3, 2 en 1. Goed gedaan Juul! Ja, dan zet je wel door haha.  

Hoe vond je de begeleiding?

Natuurlijk begint het allemaal bij je eigen motivatie, ik wilde nu écht aan de slag. Maar dat kan alleen blijven vloeien als je positief gestimuleerd wordt. Je laat jezelf op je meest kwetsbaar zien. Je zit totaal niet lekker in je vel en dan moet op die weegschaal gaan staan. En dan word je in omvang gemeten in je ondergoed, dat vond ik dood-eng! Je zo overgeven aan iemand, dat kan ik alleen maar als ik het vertrouwen krijg dat ik in goede handen ben. De warme deken die over me heen kwam bij In Shape stelde mij meteen op mijn gemak. Hier zit ik goed.  

Wat is je mooiste compliment?

Ik ben al een halfjaar op dit gewicht. Ik heb voor dit interview een ‘na’-foto gemaakt en die heb ik gepost op mijn instagram. En daar ben ik echt zoooo overstelpt met positieve reacties!! En echt waar, pas nu, een halfjaar verder kwam het bij mij binnen: dit ben ik! Dit heb ik bereikt, wauw! Ik durfde de foto eigenlijk helemaal niet te posten, gek he, dat je dan toch nog terughoudend bent, en dan krijg ik zulke reacties. Dat heeft me zo enorm goed gedaan!  

En nu?

Nu werk ik hier bij In Shape!! Hahahaha Ik vind het fantastisch om mensen te inspireren met mijn eigen verhaal. Zij putten hoop uit mijn ervaring. Het kan echt, ik ben het levende bewijs! Ik sta nu aan de andere kant. Geweldig, maar tegelijk ook wel even schakelen. Want die strijd is voor mij nog zo vers. Dus als een vrouw het heeft over ‘gezellig een zak chips opengetrokken op de zaterdag avond’ snap ik haar!! Maar ik weet, dat ik zo iemand alleen maar kan helpen als ik haar laat zien, laat voelen wat het oplevert als je voeding en gewoontes anders aanpakt. Ja bij In Shape hebben wij het motto: streng, maar rechtvaardig! Maar wel altijd met een lach hahaha!  

Rachel Hulshof, eigenaresse In Shape Afslankstudio

Juul heeft van nature een sportersmentaliteit. Ze heeft niet voor niks een sportopleiding gevolgd. En die drive die sporters hebben, was ze gewoon even kwijt. En heel begrijpelijk ook natuurlijk. Een figuur dat ze niet van zichzelf kent en de drukte van een jong gezin. Vind dan zelf de puf dan maar om ook dát nog eens zélf te gaan doen. Wij hebben Juul echt maar een zetje hoeven te geven, zodra ze al snel die eerste resultaten zag, kwam die gedrevenheid in haar terug. Ze ging ervoor! Ook in de voeding verdiepte zij zich. Hoe kan ik mezelf het beste voeden? En heeft ze de rest eigenlijk op haar eigen kracht gedaan. Het zat gewoon even verstopt, wij hebben haar geholpen om het terug te vinden. En bij Juul hield het niet op bij haar streefgewicht, ze wilde hier haar werk van maken! En die keuze hebben we samen snel gemaakt, want Juul is niet alleen ervaringsdeskundige, ze heeft ook nog eens een heerlijke warme persoonlijkheid. Een perfecte aanvulling is ons team!  Reageer op dit bericht

Lees ook

Vicieuze cirkel doorbreken

Geplaatst op 14 november 2022 in categorie ervaringen

Succesverhaal

Geplaatst op 01 november 2022 in categorie ervaringen

Renate viel 10 kilo af met sporten in warmtecabine en Slinc.

Renate Brouwer, 50 jaar

Renate startte eind juni dit jaar bij In Shape Blixembosch in Eindhoven. In 3 maanden viel ze 10 kilo af met Slinc. in combinatie met de Powerfit warmtecabine. “Zo gek…. Soms zie ik echt niet het verschil. Ben ik dit echt? Ik heb echt foto’s nodig om mijzelf het ‘bewijs’ te leveren. Met grote dank aan In Shape Afslankstudio en alle lieve dames van het team Blixembosch. Nooit gedacht dat dit mij nu nog zou lukken! Ik ben zo trots.”

Wij als team van In Shape Blixembosch zijn super trots op jou Renate!

Afval succesverhaal

Jouw stok achter de deur

Wil jij ook graag afvallen en kun jij ook wel een stok achter de deur gebruiken? In Shape Afslankstudio helpt jou. Wij bieden een totaalprogramma van sport, voeding en coaching. Alles onder 1 dak. Wij zorgen dat je gemotiveerd blijft, ook als het even tegen zit. Het is belangrijk dat je je goed blijft voelen, dan haal je het beste resultaat.

Wij zijn er voor speciaal voor vrouwen van jong tot oud. Vraag gerust een gratis en vrijblijvend intake gesprek aan bij een van onze 5 studio’s in Rosmalen, Veldhoven, Helmond of Eindhoven. Je bent van harte welkom, de koffie staat klaar.

Voedingsdeskundige Eindhoven

Rachel Hulshof, voedingsdeskundige In Shape Afslankstudio in Eindhoven

Succesverhalen

Geplaatst op 17 oktober 2022 in categorie ervaringen

Succesverhaal: Stefanie viel 18 kilo af bij Shape Afslankstudio

Stefanie van der Ven, 37 jaar

Stefanie vertelt: ‘Afgelopen maart begonnen bij deze geweldige dames in Blixembosch… wat een super begeleiding (Slinc. icm 2x per week sporten) heb ik daar gehad. In augustus gestopt, inmiddels 18 kilo afgevallen en ik blijf goed op gewicht. Ze helpen je heel goed met het aannemen van een ander leefpatroon, wat er goed vol te houden is. Ik heb mezelf weer terug gevonden, voel me energiek en gezond, en kan weer kleding aan die jaren niet hebben gepast!

Een combinatie met sporten, de stok achter de deur en gezonder eten is dit voor iedereen een aanrader!! Thanks dames van In Shape Blixembosch!’

Rachel Hulshof, voedingsdeskundige In Shape Afslankstudio Blixembosch

Ik ben zo trots op Stefanie en wat ze bereikt heeft. Ze kwam met een duidelijke statement binnen tijdens het intake gesprek. Ze vertelde mij: ‘Ik hou van vrouwelijke vormen, die wil ik ook echt behouden. Het is helemaal niet dat ik me ongelukkig voel met mijn lichaam, Ik voel me eigenlijk heel goed zelfs. Maar tegelijk weet ik ook dat dit gewicht niet gezond is. Dus ik ga niet voor dun, ik ga voor gezond.’

Afslankcoach Rachel: ‘Voor mij was het meteen duidelijk: hier zit een zelfverzekerde vrouw tegenover mij, die heel zelfbewust is. Ze wist alleen niet hoe ze die kilo’s moest aanpakken, omdat ze nog nooit echt een dieet had gevolgd.’

Succesverhalen

Stefanie viel 18 kilo af bij In Shape Afslankstudio in Eindhoven

Gratis intake gesprek

Rachel licht toe: ‘Stefanie is een perfect voorbeeld waarom wij vooraf altijd een gratis intake gesprek houden. Wij vinden het namelijk belangrijk om te horen wat jouw wensen en doelstellingen zijn als klant. Bij Stefanie was dat heel duidelijk, maar dat zien we niet zo vaak. Veel dames die op gesprek komen, hebben al zoveel gedaan op het gebied van afvallen dat ze niet meer weten waar ze moeten beginnen. Door het grote aanbod op het gebied van diëten, zie je ook door de bomen het bos niet meer. Wat is nou de juiste manier om af te vallen? Soms ben je dan even helemaal de weg kwijt. Wij snappen dat maar al te goed.’

Herken jij dit?

  • Ik wil afvallen, maar ik weet niet waar ik moet beginnen?
  • Ik blijf maar jojoën in gewicht
  • Welk dieet werkt wél?
  • Ik ben in de overgang en afvallen lukt niet!
  • Ik ben onzeker over mijn lichaam

Herken jij je in een van deze uitspraken of ben je geïnspireerd door het succesverhaal van Stefanie? Schroom dan niet om een afspraak te maken bij afslankcoach Rachel van In Shape Afslankstudio Blixembosch voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek. Je bent van harte welkom, de koffie staat klaar.

Zit een andere studio dichterbij? Je kunt ook terecht in een van onze andere studio’s in Eindhoven, Helmond of Veldhoven.

Voedingsdeskundige Eindhoven

Rachel Hulshof, voedingsdeskundige In Shape Afslankstudio in Eindhoven

Wil jij afvallen? Stefanie raadt In Shape Afslankstudio aan

Stefanie vertelt hoe blij ze is met haar succesverhaal en met In Shape Afslankstudio. En daar zijn wij ook heel blij mee. Want wat jouw doel is, wordt ook ons doel. Dus als jij bereikt wat je voor ogen hebt, maakt dat ons ook blij… en trots.

Stefanie raadt In Shape Afslankstudio aan

Wil jij ook afvallen? Maak gerust een afspraak bij voedingsdeskundige Rachel Hulshof van In Shape Afslankstudio Blixembosch voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief