ervaringen

Ik ben 25kg afgevallen met Slinc.


Geplaatst op 02 april 2018 in categorie ervaringen

Liselore Schopenhouer, 40 jaar

Waarom wilde je afvallen?

Ik had als kind altijd een bepaald beeld van moeders: als je een mama bent dan ben je oud en dik. Nu ben ik vorig jaar 40 jaar geworden en ineens was die confrontatie daar. Ik ben dus nu zo’n moeder! Ik denk nu overigens wel anders over oud zijn hoor haha.

Ik was vorig jaar al eerder op gesprek geweest bij In Shape in Blixembosch, maar ik vond het te duur. Maar toen mijn man vroeg: ‘Wat wil je voor je verjaardag?’ wist ik het. Ik wil naar In Shape. Ik was 14 jaar toen ik voor het laatst de 69kg op de weegschaal zag. En toen ik 40 werd, dacht ik: nu kan het nog, als ik nog ooit die ‘6’ in de weegschaal wil zien, dan moet ik het nú doen!

Welk dieet heb je gevolgd?

Ik heb Slinc. gevolgd en ik kan het ook echt iedereen aanraden. Sterker nog, ik raad het ook iedereen aan! Het is heel makkelijk te volgen en je hebt helemaal niet door dat je aan de lijn bent. Het gaat zo vanzelf. De dagen vliegen voorbij en die kilo’s vliegen ervan af. Ik heb echt helemaal geen moeite gehad, echt geen moment. Ik wilde heel graag wel gewoon met mijn gezin mee kunnen eten ’s avonds en dat kan gewoon met Slinc. Je blijft heel normaal eten, ook overdag. Wel veel meer trouwens en heel veel momenten op de dag. Maar zeg nou zelf: dat is toch totaal geen straf!

Hoe beviel Slinc.?

Ja supergoed. Ik ben heel enthousiast over dit programma. Omdat je gewoon niet merkt dat je het aan het doen bent. Het kost geen moeite. Iedereen die aan mij vraagt wat ik gedaan heb, die vertel ik vol enthousiasme over Slinc. Dit is echt een oplossing voor zoveel vrouwen die willen afvallen.

Voor welk bewegingsprogramma heb je gekozen?

Rachel raadde mij in het intake gesprek aan om de Powerfit te doen. Omdat dit gericht is op heel je lichaam. Ik train alles, de buik, billen, benen en mijn armen. Ik had wel een proefles op de Vacushaper gedaan om toch even te kijken of me dat niet beter zou bevallen, maar dat vond ik helemaal niks. Heel saai haha. In de Powerfit heb je echt het gevoel dat je sport. Lekker trainen. En in die kleine 30 min heb je al je spieren getraind. Het is echt een flinke workout. Mijn conditie is omhoog gegaan en ik ben ook veel flexibeler.

Hoe vond je de begeleiding?

Het zijn echt allemaal toppertjes bij elkaar! Stuk voor stuk leuke en lieve meiden. En ook echt een stok achter de deur. Het is er niet alleen hard werken, maar ook gezellig. In Shape heeft echt een huiskamergevoel. Ik voel me er erg thuis en op me gemak. En dat is belangrijk om je doel te laten slagen. Dat hebben ze goed voor elkaar bij In Shape. Ik ga er met veel plezier naartoe. En als ik er een halfuurtje op heb zitten, denk ik: ik wil nog wel een halfuurtje.

Wat is je mooiste compliment?

Mijn man knuffelde mij en zei: ‘ik voel allemaal botjes’. Ja, ik heb echt een jas uitgedaan. En dat voelt zo goed. Iedereen zegt steeds: ‘je bent helemaal een ander mens.’ Maar dat voel ik zelf niet zo. Ik ben nog steeds Liselore, maar dan met een jas minder. Daar ben ik zelf ook echt heel trots op. Dat heb ík gedaan. En soms moet ik mezelf ook nog even knijpen: dit is écht. Dan maak ik een foto van mijn billen in de spiegel en dan denk ik: ja zie je, die is echt kleiner haha. Dat ik zo trots ben op mezelf. Ik zie hoe mooi ik weer ben én dat ik weer straal.

En nu?

Ik ga door bij In Shape. Niet meer om af te vallen, zeker niet. Ik ben 25kg afgevallen, ik zie weer een 6 op de weegschaal. Ik ben trots op mijn prestatie, maar ik wil ook zeker niet meer aankomen. Ik heb vertrouwen in mezelf dat ik het zover niet meer laat komen. Maar ik weet niet hoe ik dat moet doen. En net zo goed als dat ik hulp nodig had voor het afvallen, blijf ik nu bij In Shape om te leren hoe ik op gewicht kan blijven. Zij geven mij handvaten en leren mij hoe ik een goed eetpatroon kan hanteren om op gewicht te blijven. En wat ik er nu al van heb meegekregen, is dat 1 groot feest van eten. Daar word je toch blij van?

liselore voor en na foto

Rachel Hulshof, eigenaresse In Shape Afslankstudio in Blixembosch

Liselore is een enorme positieve vrouw, heerlijk om in je midden te hebben. Stel jezelf een danszaal voor met vrouwen die sierlijk de wals dansen in zo’n prachtige zwierige jurk. Zo zie ik Liselore. Ze is binnengekomen met een doel en daar is ze letterlijk flierefluitend doorheen gedarteld. Zonder moeite, altijd 100% en met een enorme dosis optimisme. En dat levert dan ook de hoogste resultaten op. Ze-ging-als-een-speer! Liselore is 25kg afgevallen en ook ik ben geneigd om te zeggen: je bent een heel ander mens. Maar ze heeft gelijk. Ik heb haar het hele traject niet anders meegemaakt dan vrolijk, met een heerlijke lach en enthousiasme. Ze is nog steeds Liselore. Maar dan wel met een héle díkke winterjas minder. En het staat je prachtig meid!  

 

 



Reageer op dit bericht

Lees ook

Ervaring afvallen Slinc.

Geplaatst op 29 juni 2021 in categorie ervaringen

Een confetti knaller?

Ja, zo startte wij in de ochtend van 23 juni onze dag bij In Shape Blixembosch. Amanda is maar liefst 30 kilo afgevallen. Ja, je leest het goed, 30 kilo. En wil je de sfeer even meekrijgen? Zet dan je geluid aan van het filmpje hieronder

Een confetti knaller?

Ja, zo startte wij in de ochtend van 23 juni onze dag bij In Shape Blixembosch. Amanda is maar liefst 30 kilo afgevallen. Ja, je leest het goed, 30 kilo. En wil je de sfeer even meekrijgen? Zet dan je geluid aan van het filmpje hieronder.

Een confetti knaller?

Ja, zo startte wij in de ochtend van 23 juni onze dag bij In Shape Blixembosch. Amanda is maar liefst 30 kilo afgevallen. Ja, je leest het goed, 30 kilo. En wil je de sfeer even meekrijgen? Zet dan je geluid aan van het filmpje hieronder.

Deze slanke vrouw Amanda die je hier op de video ziet, startte in november 2020 bij In Shape Afslankstudio haar afslankprogramma van een combinatie van Powerfit en Slinc. Ondanks de lockdown koos ze ervoor om door te gaan met het dieet. En niet zonder succes, want ze viel netjes elke week haar kilo’s af.

‘Zonder jullie hulp was het me niet gelukt’

Amanda: “Als ik ergens voor ga, dan ga ik er ook voor. Maar ik moet eerlijk toegeven, dat ik het niet zonder jullie wekelijkse telefonische steun had gekund. Dat heeft me er echt doorheen geholpen. Maar nu voor de laatste kilo’s, ben ik toch zeker blij dat ik ook echt weer bij jullie kan sporten, want ik merk zeker dat het dan toch harder gaat.

En vandaag dan precies die 30 kilo lichter. Wat een super prestatie Amanda voorzag vorige week al dat deze magische grens vandaag weleens zou kunnen verschijnen. Amanda: “Ik zei al: ik heb zo de neiging om iets van confetti of serpentine mee te nemen, maar dat geeft ook zo’n rotzooi voor jullie.”

Nou, wij zijn bij In Shape niet vies van een feestje. Dus wij zeggen: knallen maar Amanda ツ

Super trots op jou Amanda van Venrooij,

De meiden van In Shape Blixembosch

Jouw stok achter de deur

Wil jij ook graag afvallen en kun jij ook wel een stok achter de deur gebruiken? In Shape Afslankstudio helpt jou. Wij zorgen dat je gemotiveerd blijft, ook als het even tegen zit. Dat kan zijn door een aanpassing te maken in het voedingsprogramma, maar soms ook gewoon even een peptalk. Het is belangrijk dat je je goed blijft voelen, dan haal je het beste resultaat. En dat doen we samen. Wij zijn er voor speciaal voor vrouwen van jong tot oud. Vraag gerust een gratis en vrijblijvend intake gesprek aan bij een van onze 5 studio’s in Rosmalen, Veldhoven, Helmond of Eindhoven. Je bent van harte welkom, de koffie staat klaar.

Deze slanke vrouw Amanda die je hier op de video ziet, startte in november 2020 bij In Shape Afslankstudio haar afslankprogramma van een combinatie van Powerfit en Slinc. Ondanks de lockdown koos ze ervoor om door te gaan met het dieet. En niet zonder succes, want ze viel netjes elke week haar kilo’s af.

‘Zonder jullie hulp was het me niet gelukt’

Amanda: “Als ik ergens voor ga, dan ga ik er ook voor. Maar ik moet eerlijk toegeven, dat ik het niet zonder jullie wekelijkse telefonische steun had gekund. Dat heeft me er echt doorheen geholpen. Maar nu voor de laatste kilo’s, ben ik toch zeker blij dat ik ook echt weer bij jullie kan sporten, want ik merk zeker dat het dan toch harder gaat.

En vandaag dan precies die 30 kilo lichter. Wat een super prestatie Amanda voorzag vorige week al dat deze magische grens vandaag weleens zou kunnen verschijnen. Amanda: “Ik zei al: ik heb zo de neiging om iets van confetti of serpentine mee te nemen, maar dat geeft ook zo’n rotzooi voor jullie.”

Nou, wij zijn bij In Shape niet vies van een feestje. Dus wij zeggen: knallen maar Amanda ツ

Super trots op jou Amanda van Venrooij,

De meiden van In Shape Blixembosch

Jouw stok achter de deur

Wil jij ook graag afvallen en kun jij ook wel een stok achter de deur gebruiken? In Shape Afslankstudio helpt jou. Wij zorgen dat je gemotiveerd blijft, ook als het even tegen zit. Dat kan zijn door een aanpassing te maken in het voedingsprogramma, maar soms ook gewoon even een peptalk. Het is belangrijk dat je je goed blijft voelen, dan haal je het beste resultaat. En dat doen we samen. Wij zijn er voor speciaal voor vrouwen van jong tot oud. Vraag gerust een gratis en vrijblijvend intake gesprek aan bij een van onze 5 studio’s in Rosmalen, Veldhoven, Helmond of Eindhoven. Je bent van harte welkom, de koffie staat klaar.

Deze slanke vrouw Amanda die je hier op de video ziet, startte in november 2020 bij In Shape Afslankstudio haar afslankprogramma van een combinatie van Powerfit en Slinc. Ondanks de lockdown koos ze ervoor om door te gaan met het dieet. En niet zonder succes, want ze viel netjes elke week haar kilo’s af.

‘Zonder jullie hulp was het me niet gelukt’

Amanda: “Als ik ergens voor ga, dan ga ik er ook voor. Maar ik moet eerlijk toegeven, dat ik het niet zonder jullie wekelijkse telefonische steun had gekund. Dat heeft me er echt doorheen geholpen. Maar nu voor de laatste kilo’s, ben ik toch zeker blij dat ik ook echt weer bij jullie kan sporten, want ik merk zeker dat het dan toch harder gaat.

En vandaag dan precies die 30 kilo lichter. Wat een super prestatie Amanda voorzag vorige week al dat deze magische grens vandaag weleens zou kunnen verschijnen. Amanda: “Ik zei al: ik heb zo de neiging om iets van confetti of serpentine mee te nemen, maar dat geeft ook zo’n rotzooi voor jullie.”

Nou, wij zijn bij In Shape niet vies van een feestje. Dus wij zeggen: knallen maar Amanda ツ

Super trots op jou Amanda van Venrooij,

De meiden van In Shape Blixembosch

Jouw stok achter de deur

Wil jij ook graag afvallen en kun jij ook wel een stok achter de deur gebruiken? In Shape Afslankstudio helpt jou. Wij zorgen dat je gemotiveerd blijft, ook als het even tegen zit. Dat kan zijn door een aanpassing te maken in het voedingsprogramma, maar soms ook gewoon even een peptalk. Het is belangrijk dat je je goed blijft voelen, dan haal je het beste resultaat. En dat doen we samen. Wij zijn er voor speciaal voor vrouwen van jong tot oud. Vraag gerust een gratis en vrijblijvend intake gesprek aan bij een van onze 5 studio’s in Rosmalen, Veldhoven, Helmond of Eindhoven. Je bent van harte welkom, de koffie staat klaar.

Lipodeem in vacuum Vacushaper

Geplaatst op 01 juni 2021 in categorie ervaringen

Francesca Schultte, 53 jaar viel 18 kg af met Slinc. en Vacushaper 

Mijn afslanktraject bij In Shape Afslankstudio was er niet eentje volgens het boekje, ik ben namelijk genetisch belast met lipodeem op mijn benen. Dit betekende voor mij dat het er op die plek erg moeilijk van af ging en ik echt vol moest houden. Het vacuüm van de Vacushaper heeft de omvang van mijn benen echt verminderd, daar ben ik echt heel blij mee.

Waarom ben je naar In Shape Afslankstudio gekomen?

Mijn gewicht is al heel mijn leven een strijd. Ik had echt alles al geprobeerd. Het resultaat van al mijn probeersels was dat ik steeds zwaarder werd. Ik kende In Shape al van jaren eerder en wist dat het programma goed werkt. Ik besloot maar weer eens contact op te nemen, dit keer met afslankcoach Barbara van der Meer in Brandevoort.

Waarom sprak Slinc. je aan als dieet?

Een duidelijk, maar vooral ook makkelijk en smakelijk voedingsprogramma. En het geeft snel resultaat! Dat in combinatie met het sporten sprak mij erg aan.

Hoe heb je het programma ervaren?

In het begin was het voor mij moeilijk. Ik had het de laatste tijd een beetje te los gelaten dus de overstap naar Slinc. was even lastig. De eerste week was de zwaarste, mijn maag was er niet mee eens! Maar daarna ging het al snel beter en het geweldige resultaat gaf me de extra motivatie.

Wat vond je opvallend tijdens het afslanktraject?

De centimeters die ik kwijt ben door de Vacushaper, in omvang ben ik echt zo goed afgevallen. Het is daarnaast ook erg fijn dat de weegschaal niet alleen de kilo’s aangeeft, maar ook het vet en vocht. Zo kun je bijvoorbeeld in kilogram niet echt af zijn gevallen, maar als je dan ziet dat dat komt doordat je vocht vasthoudt, is het toch een geruststelling.

Ervaringen Slinc. dieet Francesca

Wat motiveerde jou?

Het wekelijks wegen werkt voor mij erg goed, echt een stok achter de deur. En de steun en praktische tips die ik van afslankcoach Barbara en haar team heb gekregen hebben mij enorm geholpen. Ik ben nu klaar met Slinc. maar blijf 2x in de week bij In Shape sporten om er voor te zorgen dat de doorbloeding in benen goed blijft. De vacuüm heeft echt een goed effect op mijn lipodeem.

Hoe vond je de begeleiding?

Erg prettig. De dames denken mee en helpen graag. Ook zijn ze flexibel en kunnen zich erg goed verplaatsen in andermans problemen en uitdagingen. Ze hebben begrip voor je situatie en weten je altijd weer gemotiveerd de deur uit te laten gaan.

Zou je In Shape Afslankstudio Brandevoort aanbevelen?

Ja zeker! Als jij mentaal zo ver bent zeg ik ‘doen’ en je zult er geen spijt van krijgen. Je kunt heel gemakkelijk een gratis intake gesprek aanvragen bij afslankcoach Barbara van In Shape Afslankstudio in Helmond.

Woon je niet in de buurt van Helmond? In Shape heeft nog 4 andere studio’s in Eindhoven, Veldhoven en Rosmalen.

Afslankcoach Barbara in Helmond

Afslankcoach Barbara van der Meer, In Shape Afslankstudio Brandevoort in Helmond

Ik ben echt super trots op Francesca. Door de lipodeem op haar benen was het traject er niet eentje volgens het boekje. We hebben echt samen vol moeten houden. En het is ons toch maar mooi gelukt om zover te komen! Zo zie je maar, geen mens is het zelfde, en dat maakt ons werk ook zo leuk. Geen uitdaging te groot. Bedankt Francesca, dat we je mochten helpen.

Wil jij ook graag afvallen net als Francesca? Ik help je graag samen met mijn team bij In Shape Afslankstudio in Helmond. Vraag een gratis en vrijblijvend intake gesprek aan via ons contactformulier, whats app of je kunt uiteraard ook gewoon bellen. Je bent van harte welkom, de koffie staat klaar.

In Shape Afslankstudio ervaring voor en na

Geplaatst op 04 mei 2021 in categorie ervaringen

Mijn avontuur bij In Shape Afslankstudio

Jessica Rave, 33 jaar

Vorig jaar september 2020 was ik ontzettend ongelukkig met hoe ik eruit zag. Ik had al van alles geprobeerd om slanker te worden, niks hielp. Daarbij ken je het vast wel, continue excuses verzinnen waarom je er niet uit ziet zoals je eruit wil zien. Dan was het weer, ik ben opgeblazen door de menstruatie, dan was het door het eten. Ik kon iedere keer weer een excuus verzinnen.

Ik voelde me zwak dat het mij zelf niet lukte

In oktober ben ik toch gaan googelen op ‘diëtiste in Helmond’. Al gauw kwam In Shape Afslankstudio in beeld. Nadat ik gelezen had wat zij deden, heb ik een gratis intake afspraak gemaakt. Wel per mail, want bellen vond ik te confronterend. Ik ga namelijk toch niet naar een afslankcoach?  Ik voelde me eigenlijk te zwak dat het mij zelf niet lukte.

Afijn, in oktober ging ik ‘s avonds naar het intakegesprek bij In Shape in Brandevoort. Daar heeft afslankcoach Barbara haarfijn uitgelegd wat de bedoeling is. Het sprak mij enorm aan, niet te veel uren kwijt in de sportschool en een duidelijk voedingsschema, zodat ik het niet zelf hoefde uit te vogelen. Super fijn.

De weegschaal was confronterend

Aan het einde van het gesprek moest ik alleen nog even wegen. Dit vond ik eigenlijk helemaal niet fijn, ik heb thuis bewust geen weegschaal.  Ik dacht hup, niet aanstellen ga er gewoon op staan. Toen schrok ik enorm: er stond 77 kg op de weegschaal. Ik ben huilend naar huis gegaan, om vervolgens eind december toch een nieuwe afspraak te maken om in januari te gaan starten met Slinc. Die 77kg was echt onacceptabel voor mij.

Op 4 januari 2021 was het moment daar en ben ik vol goede moed gestart. En hoe! Na 4 maanden ben ik maar liefst 15 kg afgevallen. Zo ontzettend trots op mijzelf en dat ik het volgehouden heb.

Slinc. heeft me veel geleerd

Terugkijkend op die 4 maanden was het eigenlijk een eitje. Het opvallende in Slinc. is dat je echt super gevarieerd eet en dat de avondrecepten echt heerlijk zijn. Daarbij verandert met de week je blik op eten, je wordt bewuster. Het motiverende is voor mij geweest dat ik met Slinc. gemiddeld een kilo per week afviel, gecombineerd met de positiviteit en steun van Barbara. Deze 4 maanden zijn echt voorbij gevlogen.

Voor iedereen die echt wil afvallen,  zou ik 100% In Shape Afslankstudio en Slinc. aanbevelen.

Ik denk niet eens het diëten voor mij het moeilijkste was… Maar nu mijn nieuwe lijf echt gaan accepteren en geloven dat ik echt die kilo’s kwijt ben geraakt.

Lieve Barbara ontzettend bedankt voor jouw steun!

Wil jij ook graag afvallen met onze hulp? Neem contact op met een In Shape Afslankstudio bij jou in de buurt voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek.

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief