ervaringen

Ik ben 25kg afgevallen met Slinc.


Slinc ervaringen

Geplaatst op 02 april 2018 in categorie ervaringen

Mijn Slinc. ervaring leverde mij -25kg op!

Liselore Schopenhouer, 40 jaar: ‘Slinc. is heel makkelijk te volgen, je hebt helemaal niet door dat je aan de lijn bent. Het gaat zo vanzelf. Ik hoop dat ik vrouwen met mijn Slinc. ervaring kan inspireren om ook te starten, zo enthousiast ben ik! Maar ook bij mij is het natuurlijk ergens begonnen.

Ik had als kind altijd een bepaald beeld van moeders: als je een mama bent dan ben je oud en dik. Nu ben ik vorig jaar 40 jaar geworden en ineens was die confrontatie daar. Ik ben dus nu zo’n moeder! Ik denk nu overigens wel anders over oud zijn hoor haha.

Ik was vorig jaar al eerder op gesprek geweest bij In Shape in Blixembosch, maar ik vond het te duur. Maar toen mijn man vroeg: ‘Wat wil je voor je verjaardag?’ wist ik het. Ik wil naar In Shape. Ik was 14 jaar toen ik voor het laatst de 69kg op de weegschaal zag. En toen ik 40 werd, dacht ik: nu kan het nog, als ik nog ooit die ‘6’ in de weegschaal wil zien, dan moet ik het nú doen!’

Mijn ervaring met Slinc.

Ik kan Slinc. echt iedereen aanraden. Sterker nog, ik raad het ook iedereen aan! Het is heel makkelijk te volgen en je hebt helemaal niet door dat je aan de lijn bent. De dagen vliegen voorbij en die kilo’s vliegen ervan af. Ik heb echt helemaal geen moeite gehad, echt geen moment. Het gaat zo vanzelf. Ik kan dus ook niet anders zeggen dat mijn Slinc. ervaring heel positief is.

Ik wilde heel graag wel gewoon met mijn gezin mee kunnen eten ’s avonds en dat kan gewoon met Slinc. Je blijft heel normaal eten, ook overdag. Wel veel meer trouwens en heel veel momenten op de dag. Maar zeg nou zelf: dat is toch totaal geen straf!

Slinc ervaring

Slinc. in combinatie met beweging

Afslankcoach Rachel van In Shape Afslankstudio Blixembosch raadde mij in het intake gesprek aan om de Powerfit te doen. Omdat dit gericht is op heel je lichaam. Ik train alles, de buik, billen, benen en mijn armen. Ik had wel een proefles op de Vacushaper gedaan om toch even te kijken of me dat niet beter zou bevallen, maar dat vond ik helemaal niks. Heel saai haha. In de Powerfit heb je echt het gevoel dat je sport. Lekker trainen. En in die kleine 30 min heb je al je spieren getraind. Het is echt een flinke workout. Mijn conditie is omhoog gegaan en ik ben ook veel flexibeler.

Ik ben heel enthousiast over dit programma. Omdat je gewoon niet merkt dat je het aan het doen bent. Het kost geen moeite. Iedereen die aan mij vraagt wat ik gedaan heb, die vertel ik vol enthousiasme over Slinc. Dit is echt een oplossing voor zoveel vrouwen die willen afvallen.

Begeleiding In Shape Afslankstudio Blixembosch

Ja, het zijn echt allemaal toppertjes bij elkaar! Stuk voor stuk leuke en lieve meiden. En ook echt een stok achter de deur. Het is er niet alleen hard werken, maar ook gezellig. In Shape heeft echt een huiskamergevoel. Ik voel me er erg thuis en op me gemak. En dat is belangrijk om je doel te laten slagen. Dat hebben ze goed voor elkaar bij In Shape. Ik ga er met veel plezier naartoe. En als ik er een halfuurtje op heb zitten, denk ik: ik wil nog wel een halfuurtje.

Wat is je mooiste compliment?

Mijn man knuffelde mij en zei: ‘ik voel allemaal botjes’. Ja, ik heb echt een jas uitgedaan. En dat voelt zo goed. Iedereen zegt steeds: ‘je bent helemaal een ander mens.’ Maar dat voel ik zelf niet zo. Ik ben nog steeds Liselore, maar dan met een jas minder. Daar ben ik zelf ook echt heel trots op. Dat heb ík gedaan. En soms moet ik mezelf ook nog even knijpen: dit is écht. Dan maak ik een foto van mijn billen in de spiegel en dan denk ik: ja zie je, die is echt kleiner haha. Dat ik zo trots ben op mezelf. Ik zie hoe mooi ik weer ben én dat ik weer straal.

Gewicht stabiliseren

Ik ga door bij In Shape voor begeleiding in op gewicht blijven. Niet meer om af te vallen, zeker niet. Ik ben 25kg afgevallen, ik zie weer een 6 op de weegschaal. Ik ben trots op mijn prestatie, maar ik wil ook zeker niet meer aankomen. Ik heb vertrouwen in mezelf dat ik het zover niet meer laat komen. Maar ik weet niet hoe ik dat moet doen. En net zo goed als dat ik hulp nodig had voor het afvallen, blijf ik nu bij In Shape om te leren hoe ik op gewicht kan blijven. Zij geven mij handvaten en leren mij hoe ik een goed eetpatroon kan hanteren om op gewicht te blijven. En wat ik er nu al van heb meegekregen, is dat 1 groot feest van eten. Daar word je toch blij van?

Ervaring met Slinc.

Rachel Hulshof, afslankcoach In Shape Afslankstudio in Blixembosch

Liselore is een enorme positieve vrouw, heerlijk om in je midden te hebben. Stel jezelf een danszaal voor met vrouwen die sierlijk de wals dansen in zo’n prachtige zwierige jurk. Zo zie ik Liselore. Ze is binnengekomen met een doel en daar is ze letterlijk flierefluitend doorheen gedarteld. Zonder moeite, altijd 100% en met een enorme dosis optimisme. En dat levert dan ook de hoogste resultaten op. Ze-ging-als-een-speer! Liselore is 25kg afgevallen en ook ik ben geneigd om te zeggen: je bent een heel ander mens. Maar ze heeft gelijk. Ik heb haar het hele traject niet anders meegemaakt dan vrolijk, met een heerlijke lach en enthousiasme. Ze is nog steeds Liselore. Maar dan wel met een héle díkke winterjas minder. En het staat je prachtig meid!

Ben jij geïnspireerd door de Slinc. ervaring van Liselore?

Twijfel dan niet en vraag gerust een gratis en vrijblijvend intake gesprek aan bij een van onze 5 studio’s in Rosmalen, Veldhoven, Helmond of Eindhoven. Je bent van harte welkom, de koffie staat klaar.Reageer op dit bericht

Lees ook

45 kilo afvallen

Geplaatst op 21 mei 2024 in categorie ervaringen

Mijn ervaring met In Shape Rosmalen

Geplaatst op 20 februari 2024 in categorie ervaringen

20 kilo afgevallen voor en na

Geplaatst op 23 januari 2024 in categorie ervaringen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief