ervaringen

Ik ben 25kg afgevallen met Slinc.


Geplaatst op 02 april 2018 in categorie ervaringen

Liselore Schopenhouer, 40 jaar

Waarom wilde je afvallen?

Ik had als kind altijd een bepaald beeld van moeders: als je een mama bent dan ben je oud en dik. Nu ben ik vorig jaar 40 jaar geworden en ineens was die confrontatie daar. Ik ben dus nu zo’n moeder! Ik denk nu overigens wel anders over oud zijn hoor haha.

Ik was vorig jaar al eerder op gesprek geweest bij In Shape in Blixembosch, maar ik vond het te duur. Maar toen mijn man vroeg: ‘Wat wil je voor je verjaardag?’ wist ik het. Ik wil naar In Shape. Ik was 14 jaar toen ik voor het laatst de 69kg op de weegschaal zag. En toen ik 40 werd, dacht ik: nu kan het nog, als ik nog ooit die ‘6’ in de weegschaal wil zien, dan moet ik het nú doen!

Welk dieet heb je gevolgd?

Ik heb Slinc. gevolgd en ik kan het ook echt iedereen aanraden. Sterker nog, ik raad het ook iedereen aan! Het is heel makkelijk te volgen en je hebt helemaal niet door dat je aan de lijn bent. Het gaat zo vanzelf. De dagen vliegen voorbij en die kilo’s vliegen ervan af. Ik heb echt helemaal geen moeite gehad, echt geen moment. Ik wilde heel graag wel gewoon met mijn gezin mee kunnen eten ’s avonds en dat kan gewoon met Slinc. Je blijft heel normaal eten, ook overdag. Wel veel meer trouwens en heel veel momenten op de dag. Maar zeg nou zelf: dat is toch totaal geen straf!

Hoe beviel Slinc.?

Ja supergoed. Ik ben heel enthousiast over dit programma. Omdat je gewoon niet merkt dat je het aan het doen bent. Het kost geen moeite. Iedereen die aan mij vraagt wat ik gedaan heb, die vertel ik vol enthousiasme over Slinc. Dit is echt een oplossing voor zoveel vrouwen die willen afvallen.

Voor welk bewegingsprogramma heb je gekozen?

Rachel raadde mij in het intake gesprek aan om de Powerfit te doen. Omdat dit gericht is op heel je lichaam. Ik train alles, de buik, billen, benen en mijn armen. Ik had wel een proefles op de Vacushaper gedaan om toch even te kijken of me dat niet beter zou bevallen, maar dat vond ik helemaal niks. Heel saai haha. In de Powerfit heb je echt het gevoel dat je sport. Lekker trainen. En in die kleine 30 min heb je al je spieren getraind. Het is echt een flinke workout. Mijn conditie is omhoog gegaan en ik ben ook veel flexibeler.

Hoe vond je de begeleiding?

Het zijn echt allemaal toppertjes bij elkaar! Stuk voor stuk leuke en lieve meiden. En ook echt een stok achter de deur. Het is er niet alleen hard werken, maar ook gezellig. In Shape heeft echt een huiskamergevoel. Ik voel me er erg thuis en op me gemak. En dat is belangrijk om je doel te laten slagen. Dat hebben ze goed voor elkaar bij In Shape. Ik ga er met veel plezier naartoe. En als ik er een halfuurtje op heb zitten, denk ik: ik wil nog wel een halfuurtje.

Wat is je mooiste compliment?

Mijn man knuffelde mij en zei: ‘ik voel allemaal botjes’. Ja, ik heb echt een jas uitgedaan. En dat voelt zo goed. Iedereen zegt steeds: ‘je bent helemaal een ander mens.’ Maar dat voel ik zelf niet zo. Ik ben nog steeds Liselore, maar dan met een jas minder. Daar ben ik zelf ook echt heel trots op. Dat heb ík gedaan. En soms moet ik mezelf ook nog even knijpen: dit is écht. Dan maak ik een foto van mijn billen in de spiegel en dan denk ik: ja zie je, die is echt kleiner haha. Dat ik zo trots ben op mezelf. Ik zie hoe mooi ik weer ben én dat ik weer straal.

En nu?

Ik ga door bij In Shape. Niet meer om af te vallen, zeker niet. Ik ben 25kg afgevallen, ik zie weer een 6 op de weegschaal. Ik ben trots op mijn prestatie, maar ik wil ook zeker niet meer aankomen. Ik heb vertrouwen in mezelf dat ik het zover niet meer laat komen. Maar ik weet niet hoe ik dat moet doen. En net zo goed als dat ik hulp nodig had voor het afvallen, blijf ik nu bij In Shape om te leren hoe ik op gewicht kan blijven. Zij geven mij handvaten en leren mij hoe ik een goed eetpatroon kan hanteren om op gewicht te blijven. En wat ik er nu al van heb meegekregen, is dat 1 groot feest van eten. Daar word je toch blij van?

liselore voor en na foto

Rachel Hulshof, eigenaresse In Shape Afslankstudio in Blixembosch

Liselore is een enorme positieve vrouw, heerlijk om in je midden te hebben. Stel jezelf een danszaal voor met vrouwen die sierlijk de wals dansen in zo’n prachtige zwierige jurk. Zo zie ik Liselore. Ze is binnengekomen met een doel en daar is ze letterlijk flierefluitend doorheen gedarteld. Zonder moeite, altijd 100% en met een enorme dosis optimisme. En dat levert dan ook de hoogste resultaten op. Ze-ging-als-een-speer! Liselore is 25kg afgevallen en ook ik ben geneigd om te zeggen: je bent een heel ander mens. Maar ze heeft gelijk. Ik heb haar het hele traject niet anders meegemaakt dan vrolijk, met een heerlijke lach en enthousiasme. Ze is nog steeds Liselore. Maar dan wel met een héle díkke winterjas minder. En het staat je prachtig meid!  

 

 Reageer op dit bericht

Lees ook

Geplaatst op 01 december 2020 in categorie ervaringen

Michelle van Buuren: “Ik ben 27 jaar en ik vond dat mijn gewicht niet bij me paste voor mijn leeftijd en lengte. In mijn jeugd ben ik eigenlijk altijd heel slank geweest. Ik voetbalde 2 tot 5 keer per week in 2 voetbalteams. Daarnaast werkte ik als bijbaan in de horeca. Altijd druk bezig dus.

Van die bijbaan heb ik mijn beroep gemaakt. Ik run samen met mijn vriend een restaurant in Rosmalen. Ik als gastvrouw en mijn vriend als chef-kok. Mijn leven staat daardoor eigenlijk altijd in teken van lekker eten en drinken. Soms eet je even snel iets makkelijks en dan weer aan het werk en aan het einde van je dienst een lekker wijntje met een hapje. Het afgelopen jaar was ik niet meer tevreden met mijn lichaam omdat ik veel kleding niet meer aankon of me niet meer lekker zat.”

Geplaatst op 24 november 2020 in categorie ervaringen

Diana Mulderij viel 22 kilo af met Slinc. in combinatie met de Vacushaper bij In Shape Afslankstudio in Meerhoven. “Ik ben altijd slank geweest tot mijn tweede zwangerschap. Ik dacht dat ik best gezond at en probeerde nog meer op te letten. Maar het hielp niet, ik viel niet af. Toen Virginia me tijdens de intake vertelde wat Slinc. inhield, was ik eerlijk gezegd best een beetje huiverig. Ik had echt last van ‘cravings’; ik kon goed ‘s avonds net voor het eten nog een boterham met pindakaas eten.” 

Geplaatst op 06 oktober 2020 in categorie ervaringen

Wendy Voorkamp Ik ben sinds jonge leeftijd aan de vollere kant geweest, niet heel dik maar gewoon stevig. Ik wilde liever slank zijn maar had eigenlijk ook niet de motivatie om er heel veel voor te doen en te laten. Totdat ik merkte dat er elk jaar een extra kilootje bij kwam. Stiekem werd ik steeds wat zwaarder. Daarnaast merkte ik dat ik eigenlijk best veel met eten bezig was. Ik volgde Slinc. in combinatie met de Vacushaper bij In Shape in Meerhoven. Ik viel af naar een gewicht dat ik al sinds mijn puberteit niet meer heb gewogen. Nu ga ik mijn 40ste levensjaar slank en gezond in! Wat een verandering.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief