ervaringen

Ik ben 25kg afgevallen met Slinc.


Slinc ervaringen

Geplaatst op 02 april 2018 in categorie ervaringen

Mijn Slinc. ervaring leverde mij -25kg op!

Liselore Schopenhouer, 40 jaar: ‘Slinc. is heel makkelijk te volgen, je hebt helemaal niet door dat je aan de lijn bent. Het gaat zo vanzelf. Ik hoop dat ik vrouwen met mijn Slinc. ervaring kan inspireren om ook te starten, zo enthousiast ben ik! Maar ook bij mij is het natuurlijk ergens begonnen.

Ik had als kind altijd een bepaald beeld van moeders: als je een mama bent dan ben je oud en dik. Nu ben ik vorig jaar 40 jaar geworden en ineens was die confrontatie daar. Ik ben dus nu zo’n moeder! Ik denk nu overigens wel anders over oud zijn hoor haha.

Ik was vorig jaar al eerder op gesprek geweest bij In Shape in Blixembosch, maar ik vond het te duur. Maar toen mijn man vroeg: ‘Wat wil je voor je verjaardag?’ wist ik het. Ik wil naar In Shape. Ik was 14 jaar toen ik voor het laatst de 69kg op de weegschaal zag. En toen ik 40 werd, dacht ik: nu kan het nog, als ik nog ooit die ‘6’ in de weegschaal wil zien, dan moet ik het nú doen!’

Mijn ervaring met Slinc.

Ik kan Slinc. echt iedereen aanraden. Sterker nog, ik raad het ook iedereen aan! Het is heel makkelijk te volgen en je hebt helemaal niet door dat je aan de lijn bent. De dagen vliegen voorbij en die kilo’s vliegen ervan af. Ik heb echt helemaal geen moeite gehad, echt geen moment. Het gaat zo vanzelf. Ik kan dus ook niet anders zeggen dat mijn Slinc. ervaring heel positief is.

Ik wilde heel graag wel gewoon met mijn gezin mee kunnen eten ’s avonds en dat kan gewoon met Slinc. Je blijft heel normaal eten, ook overdag. Wel veel meer trouwens en heel veel momenten op de dag. Maar zeg nou zelf: dat is toch totaal geen straf!

Slinc ervaring

Slinc. in combinatie met beweging

Afslankcoach Rachel van In Shape Afslankstudio Blixembosch raadde mij in het intake gesprek aan om de Powerfit te doen. Omdat dit gericht is op heel je lichaam. Ik train alles, de buik, billen, benen en mijn armen. Ik had wel een proefles op de Vacushaper gedaan om toch even te kijken of me dat niet beter zou bevallen, maar dat vond ik helemaal niks. Heel saai haha. In de Powerfit heb je echt het gevoel dat je sport. Lekker trainen. En in die kleine 30 min heb je al je spieren getraind. Het is echt een flinke workout. Mijn conditie is omhoog gegaan en ik ben ook veel flexibeler.

Ik ben heel enthousiast over dit programma. Omdat je gewoon niet merkt dat je het aan het doen bent. Het kost geen moeite. Iedereen die aan mij vraagt wat ik gedaan heb, die vertel ik vol enthousiasme over Slinc. Dit is echt een oplossing voor zoveel vrouwen die willen afvallen.

Begeleiding In Shape Afslankstudio Blixembosch

Ja, het zijn echt allemaal toppertjes bij elkaar! Stuk voor stuk leuke en lieve meiden. En ook echt een stok achter de deur. Het is er niet alleen hard werken, maar ook gezellig. In Shape heeft echt een huiskamergevoel. Ik voel me er erg thuis en op me gemak. En dat is belangrijk om je doel te laten slagen. Dat hebben ze goed voor elkaar bij In Shape. Ik ga er met veel plezier naartoe. En als ik er een halfuurtje op heb zitten, denk ik: ik wil nog wel een halfuurtje.

Wat is je mooiste compliment?

Mijn man knuffelde mij en zei: ‘ik voel allemaal botjes’. Ja, ik heb echt een jas uitgedaan. En dat voelt zo goed. Iedereen zegt steeds: ‘je bent helemaal een ander mens.’ Maar dat voel ik zelf niet zo. Ik ben nog steeds Liselore, maar dan met een jas minder. Daar ben ik zelf ook echt heel trots op. Dat heb ík gedaan. En soms moet ik mezelf ook nog even knijpen: dit is écht. Dan maak ik een foto van mijn billen in de spiegel en dan denk ik: ja zie je, die is echt kleiner haha. Dat ik zo trots ben op mezelf. Ik zie hoe mooi ik weer ben én dat ik weer straal.

Gewicht stabiliseren

Ik ga door bij In Shape voor begeleiding in op gewicht blijven. Niet meer om af te vallen, zeker niet. Ik ben 25kg afgevallen, ik zie weer een 6 op de weegschaal. Ik ben trots op mijn prestatie, maar ik wil ook zeker niet meer aankomen. Ik heb vertrouwen in mezelf dat ik het zover niet meer laat komen. Maar ik weet niet hoe ik dat moet doen. En net zo goed als dat ik hulp nodig had voor het afvallen, blijf ik nu bij In Shape om te leren hoe ik op gewicht kan blijven. Zij geven mij handvaten en leren mij hoe ik een goed eetpatroon kan hanteren om op gewicht te blijven. En wat ik er nu al van heb meegekregen, is dat 1 groot feest van eten. Daar word je toch blij van?

Ervaring met Slinc.

Rachel Hulshof, afslankcoach In Shape Afslankstudio in Blixembosch

Liselore is een enorme positieve vrouw, heerlijk om in je midden te hebben. Stel jezelf een danszaal voor met vrouwen die sierlijk de wals dansen in zo’n prachtige zwierige jurk. Zo zie ik Liselore. Ze is binnengekomen met een doel en daar is ze letterlijk flierefluitend doorheen gedarteld. Zonder moeite, altijd 100% en met een enorme dosis optimisme. En dat levert dan ook de hoogste resultaten op. Ze-ging-als-een-speer! Liselore is 25kg afgevallen en ook ik ben geneigd om te zeggen: je bent een heel ander mens. Maar ze heeft gelijk. Ik heb haar het hele traject niet anders meegemaakt dan vrolijk, met een heerlijke lach en enthousiasme. Ze is nog steeds Liselore. Maar dan wel met een héle díkke winterjas minder. En het staat je prachtig meid!

Ben jij geïnspireerd door de Slinc. ervaring van Liselore?

Twijfel dan niet en vraag gerust een gratis en vrijblijvend intake gesprek aan bij een van onze 5 studio’s in Rosmalen, Veldhoven, Helmond of Eindhoven. Je bent van harte welkom, de koffie staat klaar.Reageer op dit bericht

Lees ook

Vicieuze cirkel doorbreken

Geplaatst op 14 november 2022 in categorie ervaringen

Succesverhaal

Geplaatst op 01 november 2022 in categorie ervaringen

Renate viel 10 kilo af met sporten in warmtecabine en Slinc.

Renate Brouwer, 50 jaar

Renate startte eind juni dit jaar bij In Shape Blixembosch in Eindhoven. In 3 maanden viel ze 10 kilo af met Slinc. in combinatie met de Powerfit warmtecabine. “Zo gek…. Soms zie ik echt niet het verschil. Ben ik dit echt? Ik heb echt foto’s nodig om mijzelf het ‘bewijs’ te leveren. Met grote dank aan In Shape Afslankstudio en alle lieve dames van het team Blixembosch. Nooit gedacht dat dit mij nu nog zou lukken! Ik ben zo trots.”

Wij als team van In Shape Blixembosch zijn super trots op jou Renate!

Afval succesverhaal

Jouw stok achter de deur

Wil jij ook graag afvallen en kun jij ook wel een stok achter de deur gebruiken? In Shape Afslankstudio helpt jou. Wij bieden een totaalprogramma van sport, voeding en coaching. Alles onder 1 dak. Wij zorgen dat je gemotiveerd blijft, ook als het even tegen zit. Het is belangrijk dat je je goed blijft voelen, dan haal je het beste resultaat.

Wij zijn er voor speciaal voor vrouwen van jong tot oud. Vraag gerust een gratis en vrijblijvend intake gesprek aan bij een van onze 5 studio’s in Rosmalen, Veldhoven, Helmond of Eindhoven. Je bent van harte welkom, de koffie staat klaar.

Voedingsdeskundige Eindhoven

Rachel Hulshof, voedingsdeskundige In Shape Afslankstudio in Eindhoven

Succesverhalen

Geplaatst op 17 oktober 2022 in categorie ervaringen

Succesverhaal: Stefanie viel 18 kilo af bij Shape Afslankstudio

Stefanie van der Ven, 37 jaar

Stefanie vertelt: ‘Afgelopen maart begonnen bij deze geweldige dames in Blixembosch… wat een super begeleiding (Slinc. icm 2x per week sporten) heb ik daar gehad. In augustus gestopt, inmiddels 18 kilo afgevallen en ik blijf goed op gewicht. Ze helpen je heel goed met het aannemen van een ander leefpatroon, wat er goed vol te houden is. Ik heb mezelf weer terug gevonden, voel me energiek en gezond, en kan weer kleding aan die jaren niet hebben gepast!

Een combinatie met sporten, de stok achter de deur en gezonder eten is dit voor iedereen een aanrader!! Thanks dames van In Shape Blixembosch!’

Rachel Hulshof, voedingsdeskundige In Shape Afslankstudio Blixembosch

Ik ben zo trots op Stefanie en wat ze bereikt heeft. Ze kwam met een duidelijke statement binnen tijdens het intake gesprek. Ze vertelde mij: ‘Ik hou van vrouwelijke vormen, die wil ik ook echt behouden. Het is helemaal niet dat ik me ongelukkig voel met mijn lichaam, Ik voel me eigenlijk heel goed zelfs. Maar tegelijk weet ik ook dat dit gewicht niet gezond is. Dus ik ga niet voor dun, ik ga voor gezond.’

Afslankcoach Rachel: ‘Voor mij was het meteen duidelijk: hier zit een zelfverzekerde vrouw tegenover mij, die heel zelfbewust is. Ze wist alleen niet hoe ze die kilo’s moest aanpakken, omdat ze nog nooit echt een dieet had gevolgd.’

Succesverhalen

Stefanie viel 18 kilo af bij In Shape Afslankstudio in Eindhoven

Gratis intake gesprek

Rachel licht toe: ‘Stefanie is een perfect voorbeeld waarom wij vooraf altijd een gratis intake gesprek houden. Wij vinden het namelijk belangrijk om te horen wat jouw wensen en doelstellingen zijn als klant. Bij Stefanie was dat heel duidelijk, maar dat zien we niet zo vaak. Veel dames die op gesprek komen, hebben al zoveel gedaan op het gebied van afvallen dat ze niet meer weten waar ze moeten beginnen. Door het grote aanbod op het gebied van diëten, zie je ook door de bomen het bos niet meer. Wat is nou de juiste manier om af te vallen? Soms ben je dan even helemaal de weg kwijt. Wij snappen dat maar al te goed.’

Herken jij dit?

  • Ik wil afvallen, maar ik weet niet waar ik moet beginnen?
  • Ik blijf maar jojoën in gewicht
  • Welk dieet werkt wél?
  • Ik ben in de overgang en afvallen lukt niet!
  • Ik ben onzeker over mijn lichaam

Herken jij je in een van deze uitspraken of ben je geïnspireerd door het succesverhaal van Stefanie? Schroom dan niet om een afspraak te maken bij afslankcoach Rachel van In Shape Afslankstudio Blixembosch voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek. Je bent van harte welkom, de koffie staat klaar.

Zit een andere studio dichterbij? Je kunt ook terecht in een van onze andere studio’s in Eindhoven, Helmond of Veldhoven.

Voedingsdeskundige Eindhoven

Rachel Hulshof, voedingsdeskundige In Shape Afslankstudio in Eindhoven

Wil jij afvallen? Stefanie raadt In Shape Afslankstudio aan

Stefanie vertelt hoe blij ze is met haar succesverhaal en met In Shape Afslankstudio. En daar zijn wij ook heel blij mee. Want wat jouw doel is, wordt ook ons doel. Dus als jij bereikt wat je voor ogen hebt, maakt dat ons ook blij… en trots.

Stefanie raadt In Shape Afslankstudio aan

Wil jij ook afvallen? Maak gerust een afspraak bij voedingsdeskundige Rachel Hulshof van In Shape Afslankstudio Blixembosch voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief