ervaringen

Ik ben 25kg afgevallen en eindelijk weer mezelf


Geplaatst op 18 april 2020 in categorie ervaringen

Nadja van Dijck, 28 jaar

 

Waarom wilde je afvallen?

Ik was in mijn zwangerschap 27kg aangekomen en het lukte me daarna niet om af te vallen. Als ik in de spiegel keek, walgde ik echt van mezelf. Ik zat gevangen in een lichaam dat ik niet herkende. Ik droeg noodgedwongen nog steeds zwangerschapskleding omdat ik niets anders paste. En als dat nog niet erg genoeg is dat je zo over over jezelf denkt, kreeg ik nog regelmatig de vraag of ik zwanger was! Heel pijnlijk vond ik dat. Ik wilde mijn oude gewicht terug, maar ik wist ook dat me dat alleen niet ging lukken, dus zocht ik hulp bij In Shape Afslankstudio.

 

Welk dieetprogramma heb je gevolgd?

Mijn schoonzusje Anne van Dijck (lees haar verhaal hier) was met Slinc. succesvol afgevallen bij In Shape Afslankstudio. Ik was zo geïnspireerd door haar succes dat voor mij Slinc. een logische keuze was. Eigenaresse Rachel Hulshof gaf in het intake gesprek wel aan dat ik rekening moest houden dat het resultaat tegen kon vallen, omdat ik binnen 9 maanden na mijn bevalling al wilde starten. Maar mijn lichaam reageerde echt heel goed op Slinc. sterker nog, mijn resultaten waren boven gemiddeld! Ik ging als een speer.

 

Hoe beviel Slinc.?

Ik was ontzettend bang ik veel honger zou hebben. Ik mocht alleen maar magere producten en crackers in plaats van brood. Maar het was juist precies tegenovergesteld. Ik zat juist bomvol! Want in hoeveelheid mag heel veel eten. En het programma was ook prima te combineren met mijn werk. Het ochtendtussendoortje van fruit en zuivel was lastig toen ik een nieuw werkrooster kreeg, maar op advies van mijn voedingsbegeleidster om daar een smoothie van te maken, was dat probleem ook opgelost.

 

Voor welk bewegingsprogramma heb je gekozen?

Rachel adviseerde mij de Powerfit omdat de oefeningen voor je buikspieren heel goed zijn na een zwangerschap. En daar ben ik heel blij om, want ik vind het heel erg leuk om te doen! Er is veel afwisseling in de oefeningen en ik heb er echt spierkracht van gekregen. Als ik mijn beenspieren aanspan heb ik gewoon gespierde benen, fantastisch! Je werkt aan heel je lichaam en je ziet ook echt het resultaat. En dat allemaal in een halfuurtje. 

 

Hoe vond je de begeleiding?

Daar kan ik echt alleen maar lovend over zijn, super! Ik kon met al mijn vragen bij hen terecht ook als ik tussendoor vragen had, kon ik gewoon bellen. Ze nemen ook echt te tijd voor je. Ik had ook echt steun aan ze als het echt nodig was. Toen ik bijvoorbeeld even een tijdje stil stond in gewicht kreeg ik een peptalk waardoor ik echt weer vol goede moed ertegen aan ging! Dan kreeg ik weer tips en handvaten mee waardoor ik die week weer goed kon oppakken. Dan liep ik de deur uit en dan dacht ik: “Ze hebben gelijk, ik kan dit gewoon!”

 

Wat is je mooiste compliment?

Dat je de bevestiging krijg van andere mensen; andere zien het ook gewoon haha. Ik was op een verjaardag en ik kreeg echt het ene compliment na de andere. Over hoe goed ik eruit zag en wat knap dat ik dat voor elkaar heb gekregen. Dat motiveerde mij ook meteen weer om die laatste kilo’s ook te halen!

 

En nu?

Ik ben in totaal 25kg afgevallen en in omvang 150 cm, dat is gewoon 1,5 meter minder Nadja! Ik blijf bij In Shape onder begeleiding om op gewicht te blijven. Ik vind het sporten gewoon echt heel leuk en in een halfuurtje zo effectief. Tegelijkertijd wegen ze mij ook elke week nog steeds, dus dat is een stok achter de deur om goed op gewicht te blijven. Toch even een extra bevestiging elke week. Dus 2 in 1 eigenlijk.

 

Rachel Hulshof, eigenaresse In Shape Afslankstudio

De transformatie van Nadja is bizar snel gegaan. Ze ging echt als een speer! En dat eigenlijk geheel tegen mijn verwachting in. Als je start binnen 9 maanden na je zwangerschap kan je hormoonbalans een behoorlijke negatieve invloed hebben op je resultaat. Maar dat was bij Nadja helemaal niet. Sterker nog, ze haalde boven gemiddelde resultaten. Als ik nu kijk naar haar voor foto, dan kan ik het me gewoon niet eens meer voorstellen dat ze zo is binnen gekomen. Nadja straalt echt letterlijk uit wat gewichtsverlies met je doet. Ze kan alleen nog maar breed glimlachen zo blij is ze. Haar blik staat weer open en bevrijd, heerlijk om te zien! Ze blijft nog even bij ons, maar ik heb er alle vertrouwen in dat ze haar gewicht goed onder controle kan houden.  

 

 Reageer op dit bericht

Lees ook

Vicieuze cirkel doorbreken

Geplaatst op 14 november 2022 in categorie ervaringen

Succesverhaal

Geplaatst op 01 november 2022 in categorie ervaringen

Renate viel 10 kilo af met sporten in warmtecabine en Slinc.

Renate Brouwer, 50 jaar

Renate startte eind juni dit jaar bij In Shape Blixembosch in Eindhoven. In 3 maanden viel ze 10 kilo af met Slinc. in combinatie met de Powerfit warmtecabine. “Zo gek…. Soms zie ik echt niet het verschil. Ben ik dit echt? Ik heb echt foto’s nodig om mijzelf het ‘bewijs’ te leveren. Met grote dank aan In Shape Afslankstudio en alle lieve dames van het team Blixembosch. Nooit gedacht dat dit mij nu nog zou lukken! Ik ben zo trots.”

Wij als team van In Shape Blixembosch zijn super trots op jou Renate!

Afval succesverhaal

Jouw stok achter de deur

Wil jij ook graag afvallen en kun jij ook wel een stok achter de deur gebruiken? In Shape Afslankstudio helpt jou. Wij bieden een totaalprogramma van sport, voeding en coaching. Alles onder 1 dak. Wij zorgen dat je gemotiveerd blijft, ook als het even tegen zit. Het is belangrijk dat je je goed blijft voelen, dan haal je het beste resultaat.

Wij zijn er voor speciaal voor vrouwen van jong tot oud. Vraag gerust een gratis en vrijblijvend intake gesprek aan bij een van onze 5 studio’s in Rosmalen, Veldhoven, Helmond of Eindhoven. Je bent van harte welkom, de koffie staat klaar.

Voedingsdeskundige Eindhoven

Rachel Hulshof, voedingsdeskundige In Shape Afslankstudio in Eindhoven

Succesverhalen

Geplaatst op 17 oktober 2022 in categorie ervaringen

Succesverhaal: Stefanie viel 18 kilo af bij Shape Afslankstudio

Stefanie van der Ven, 37 jaar

Stefanie vertelt: ‘Afgelopen maart begonnen bij deze geweldige dames in Blixembosch… wat een super begeleiding (Slinc. icm 2x per week sporten) heb ik daar gehad. In augustus gestopt, inmiddels 18 kilo afgevallen en ik blijf goed op gewicht. Ze helpen je heel goed met het aannemen van een ander leefpatroon, wat er goed vol te houden is. Ik heb mezelf weer terug gevonden, voel me energiek en gezond, en kan weer kleding aan die jaren niet hebben gepast!

Een combinatie met sporten, de stok achter de deur en gezonder eten is dit voor iedereen een aanrader!! Thanks dames van In Shape Blixembosch!’

Rachel Hulshof, voedingsdeskundige In Shape Afslankstudio Blixembosch

Ik ben zo trots op Stefanie en wat ze bereikt heeft. Ze kwam met een duidelijke statement binnen tijdens het intake gesprek. Ze vertelde mij: ‘Ik hou van vrouwelijke vormen, die wil ik ook echt behouden. Het is helemaal niet dat ik me ongelukkig voel met mijn lichaam, Ik voel me eigenlijk heel goed zelfs. Maar tegelijk weet ik ook dat dit gewicht niet gezond is. Dus ik ga niet voor dun, ik ga voor gezond.’

Afslankcoach Rachel: ‘Voor mij was het meteen duidelijk: hier zit een zelfverzekerde vrouw tegenover mij, die heel zelfbewust is. Ze wist alleen niet hoe ze die kilo’s moest aanpakken, omdat ze nog nooit echt een dieet had gevolgd.’

Succesverhalen

Stefanie viel 18 kilo af bij In Shape Afslankstudio in Eindhoven

Gratis intake gesprek

Rachel licht toe: ‘Stefanie is een perfect voorbeeld waarom wij vooraf altijd een gratis intake gesprek houden. Wij vinden het namelijk belangrijk om te horen wat jouw wensen en doelstellingen zijn als klant. Bij Stefanie was dat heel duidelijk, maar dat zien we niet zo vaak. Veel dames die op gesprek komen, hebben al zoveel gedaan op het gebied van afvallen dat ze niet meer weten waar ze moeten beginnen. Door het grote aanbod op het gebied van diëten, zie je ook door de bomen het bos niet meer. Wat is nou de juiste manier om af te vallen? Soms ben je dan even helemaal de weg kwijt. Wij snappen dat maar al te goed.’

Herken jij dit?

  • Ik wil afvallen, maar ik weet niet waar ik moet beginnen?
  • Ik blijf maar jojoën in gewicht
  • Welk dieet werkt wél?
  • Ik ben in de overgang en afvallen lukt niet!
  • Ik ben onzeker over mijn lichaam

Herken jij je in een van deze uitspraken of ben je geïnspireerd door het succesverhaal van Stefanie? Schroom dan niet om een afspraak te maken bij afslankcoach Rachel van In Shape Afslankstudio Blixembosch voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek. Je bent van harte welkom, de koffie staat klaar.

Zit een andere studio dichterbij? Je kunt ook terecht in een van onze andere studio’s in Eindhoven, Helmond of Veldhoven.

Voedingsdeskundige Eindhoven

Rachel Hulshof, voedingsdeskundige In Shape Afslankstudio in Eindhoven

Wil jij afvallen? Stefanie raadt In Shape Afslankstudio aan

Stefanie vertelt hoe blij ze is met haar succesverhaal en met In Shape Afslankstudio. En daar zijn wij ook heel blij mee. Want wat jouw doel is, wordt ook ons doel. Dus als jij bereikt wat je voor ogen hebt, maakt dat ons ook blij… en trots.

Stefanie raadt In Shape Afslankstudio aan

Wil jij ook afvallen? Maak gerust een afspraak bij voedingsdeskundige Rachel Hulshof van In Shape Afslankstudio Blixembosch voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief