ervaringen

Ik ben nu al 6 jaar op gewicht


Geplaatst op 17 mei 2016 in categorie ervaringen

Mildred Mom, 56 jaar

 

Waarom wilde je afvallen?

Het is inmiddels alweer 6 jaar geleden dat ik 25 kg ben afgevallen bij In Shape Afslankstudio, maar ik weet nog goed hoezeer ik schrok van mezelf op mijn vakantiefoto’s. Mijn god, ik leek wel zwanger!! Ik zag ondertussen mijn buurvrouw steeds slanker worden, dus ik vroeg haar hoe ze dat deed. Ze vertelde mij over haar goede ervaringen bij In Shape en het sprak mij erg aan. Dat wil ik ook!

Welk dieet heb je gevolgd?

Ik was zelf op eigen houtje al begonnen met ‘lijnen’ door minder te eten. Toen Rachel mij Slinc. liet zien, stond ik verbaasd dat ik met zoveel eten zou afvallen. Ik vind het voordeel van Slinc. dat je normaal kunt blijven eten, uiteraard wel volgens bepaalde regels, maar in ieder geval geen vreemde dingen. En dat ik ’s avonds gewoon mee kon eten met mijn gezin en niet apart hoefde te koken.  

Hoe beviel Slinc.?

Het was véél!! Haha. Ik dacht echt dat ik genoeg groente at, maar toen ik ’s avonds op mijn bord 200 gram groente zag liggen, moest ik dat beeld toch even bijstellen. Slinc. heeft me vooral geleerd meer regelmatig en voedzaam te eten. En dat doe ik nu nog steeds. Ik ben inmiddels al 6 jaar op gewicht. Meer voedzaam eten geeft een voller gevoel en meer verzadiging. Zo is Sultana en peperkoek als tussendoortje nu een volle bak yoghurt met fruit. En eet ik om de 2 tot 2,5 uur. Ik kan ook niet anders, mijn lichaam geeft het gewoon aan. Ik heb echt honger. Laatst zat ik langer in een vergadering waardoor ik het volgende eetmoment een uur later was, ik had gewoon een hongerklop!

Voor welk bewegingsprogramma heb je gekozen?

Omdat de Vacushaper voor mij fysiek geen mogelijkheid was, heb ik destijds voor de Powerfit gekozen. Wat ik overigens nu nog steeds doe. Ik kan me de eerste keer nog goed herinneren. Ik moest bijna overgeven van de inspanning! Maar dat is gelukkig bij die ene keer gebleven. Ik beschouw de Powerfit als mijn sportmoment. Het is maar een halfuur, maar het effect voelt als een uur. Het geeft enorme voldoening. Maar eerlijk: het went nooit. Het blijft continue een uitdaging. Omdat je steeds een nieuw programma krijgt, blijven je spieren getriggerd en dat voel je!

Hoe vond je de begeleiding?

Ik ben hier al 6 jaar en je voelt dat je geen nummer bent. Of er nu een nieuw teamlid is bij In Shape, ik ben meteen Mildred. Anders was ik natuurlijk ook niet zolang gebleven. Ik voel me hier thuis. Maar in al die jaren, zowel tijdens mijn afvalproces, maar ook in al die jaren erna houden ze me altijd met uitleg en tips gefocused.

Wat is je mooiste compliment?

Ja dat klinkt misschien gek, maar ik was zoveel afgevallen, dat mensen zich afvroegen of het wel bewust was. Ze dachten dat ik misschien zoveel was afgevallen omdat ik ziek was. Niet omdat ik er slecht uitzag hoor haha. Maar mensen konden gewoon niet geloven dat ik zoveel was afgevallen. Ik vond dat eigenlijk wel een compliment, want ik had het allemaal op eigen kracht gedaan. Daar was ik enorm trots op! En ik krijg nu nog steeds complimenten, want ik ben nog steeds op gewicht. Ik krijg regelmatig te horen ‘Wat hou je het goed vol, wat blijf je goed op gewicht.’

En nu?

Nou ik had zelf niet gedacht dat ik er na 6 jaar nog zou zijn hoor haha. Ik heb de eerste tijd steun gehad aan het op gewicht blijven, maar nu ben ik vooral nog bij In Shape omdat ik de Powerfit gebruik als mijn sportmoment. Het is gewoon heel effectief in maar een halfuurtje. En in mijn drukke leven, werkt dat perfect.

Rachel Hulshof, eigenaresse In Shape Afslankstudio

Ik kan gewoon niet eens meer herinneren hoe Mildred voorheen was. Toen ik haar voor foto zag, zag ik een onbekende vrouw. Mildred is nu al 6 jaar op dit gewicht en voor mij is zo ‘onze Mildred’, zoals ik haar ken. Die vrouw op de foto is een oude schim. Ik zie die niet meer aan de buitenkant, maar ook zeker niet meer aan de binnenkant. Ze heeft geleerd hoe ze haar lichaam moet voeden in plaats van uithongeren. Mildred is een mooi voorbeeld van een transformatie van 25 kg, maar ze laat ook zien hoe dankbaar het lichaam is als je het voedt. Als ze nu een eetmoment overslaat, reageert het lichaam met een schreeuw. Maar dat wil niet zeggen dat het haar altijd makkelijk afgaat. Mildred heeft behoorlijk wat vervelende omstandigheden gekend waardoor veel mensen zouden bezwijken om goed voor zichzelf te blijven zorgen. Maar zij niet, daar heb ik diep respect voor. Met de mantelzorg voor haar moeder, de zorg voor haar zieke man en de hectiek op haar werk. We hebben samen met Mildred een manier gevonden qua eten die voor meer rust voor haar zorgde.

 Reageer op dit bericht

Lees ook

Vicieuze cirkel doorbreken

Geplaatst op 14 november 2022 in categorie ervaringen

Succesverhaal

Geplaatst op 01 november 2022 in categorie ervaringen

Renate viel 10 kilo af met sporten in warmtecabine en Slinc.

Renate Brouwer, 50 jaar

Renate startte eind juni dit jaar bij In Shape Blixembosch in Eindhoven. In 3 maanden viel ze 10 kilo af met Slinc. in combinatie met de Powerfit warmtecabine. “Zo gek…. Soms zie ik echt niet het verschil. Ben ik dit echt? Ik heb echt foto’s nodig om mijzelf het ‘bewijs’ te leveren. Met grote dank aan In Shape Afslankstudio en alle lieve dames van het team Blixembosch. Nooit gedacht dat dit mij nu nog zou lukken! Ik ben zo trots.”

Wij als team van In Shape Blixembosch zijn super trots op jou Renate!

Afval succesverhaal

Jouw stok achter de deur

Wil jij ook graag afvallen en kun jij ook wel een stok achter de deur gebruiken? In Shape Afslankstudio helpt jou. Wij bieden een totaalprogramma van sport, voeding en coaching. Alles onder 1 dak. Wij zorgen dat je gemotiveerd blijft, ook als het even tegen zit. Het is belangrijk dat je je goed blijft voelen, dan haal je het beste resultaat.

Wij zijn er voor speciaal voor vrouwen van jong tot oud. Vraag gerust een gratis en vrijblijvend intake gesprek aan bij een van onze 5 studio’s in Rosmalen, Veldhoven, Helmond of Eindhoven. Je bent van harte welkom, de koffie staat klaar.

Voedingsdeskundige Eindhoven

Rachel Hulshof, voedingsdeskundige In Shape Afslankstudio in Eindhoven

Succesverhalen

Geplaatst op 17 oktober 2022 in categorie ervaringen

Succesverhaal: Stefanie viel 18 kilo af bij Shape Afslankstudio

Stefanie van der Ven, 37 jaar

Stefanie vertelt: ‘Afgelopen maart begonnen bij deze geweldige dames in Blixembosch… wat een super begeleiding (Slinc. icm 2x per week sporten) heb ik daar gehad. In augustus gestopt, inmiddels 18 kilo afgevallen en ik blijf goed op gewicht. Ze helpen je heel goed met het aannemen van een ander leefpatroon, wat er goed vol te houden is. Ik heb mezelf weer terug gevonden, voel me energiek en gezond, en kan weer kleding aan die jaren niet hebben gepast!

Een combinatie met sporten, de stok achter de deur en gezonder eten is dit voor iedereen een aanrader!! Thanks dames van In Shape Blixembosch!’

Rachel Hulshof, voedingsdeskundige In Shape Afslankstudio Blixembosch

Ik ben zo trots op Stefanie en wat ze bereikt heeft. Ze kwam met een duidelijke statement binnen tijdens het intake gesprek. Ze vertelde mij: ‘Ik hou van vrouwelijke vormen, die wil ik ook echt behouden. Het is helemaal niet dat ik me ongelukkig voel met mijn lichaam, Ik voel me eigenlijk heel goed zelfs. Maar tegelijk weet ik ook dat dit gewicht niet gezond is. Dus ik ga niet voor dun, ik ga voor gezond.’

Afslankcoach Rachel: ‘Voor mij was het meteen duidelijk: hier zit een zelfverzekerde vrouw tegenover mij, die heel zelfbewust is. Ze wist alleen niet hoe ze die kilo’s moest aanpakken, omdat ze nog nooit echt een dieet had gevolgd.’

Succesverhalen

Stefanie viel 18 kilo af bij In Shape Afslankstudio in Eindhoven

Gratis intake gesprek

Rachel licht toe: ‘Stefanie is een perfect voorbeeld waarom wij vooraf altijd een gratis intake gesprek houden. Wij vinden het namelijk belangrijk om te horen wat jouw wensen en doelstellingen zijn als klant. Bij Stefanie was dat heel duidelijk, maar dat zien we niet zo vaak. Veel dames die op gesprek komen, hebben al zoveel gedaan op het gebied van afvallen dat ze niet meer weten waar ze moeten beginnen. Door het grote aanbod op het gebied van diëten, zie je ook door de bomen het bos niet meer. Wat is nou de juiste manier om af te vallen? Soms ben je dan even helemaal de weg kwijt. Wij snappen dat maar al te goed.’

Herken jij dit?

  • Ik wil afvallen, maar ik weet niet waar ik moet beginnen?
  • Ik blijf maar jojoën in gewicht
  • Welk dieet werkt wél?
  • Ik ben in de overgang en afvallen lukt niet!
  • Ik ben onzeker over mijn lichaam

Herken jij je in een van deze uitspraken of ben je geïnspireerd door het succesverhaal van Stefanie? Schroom dan niet om een afspraak te maken bij afslankcoach Rachel van In Shape Afslankstudio Blixembosch voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek. Je bent van harte welkom, de koffie staat klaar.

Zit een andere studio dichterbij? Je kunt ook terecht in een van onze andere studio’s in Eindhoven, Helmond of Veldhoven.

Voedingsdeskundige Eindhoven

Rachel Hulshof, voedingsdeskundige In Shape Afslankstudio in Eindhoven

Wil jij afvallen? Stefanie raadt In Shape Afslankstudio aan

Stefanie vertelt hoe blij ze is met haar succesverhaal en met In Shape Afslankstudio. En daar zijn wij ook heel blij mee. Want wat jouw doel is, wordt ook ons doel. Dus als jij bereikt wat je voor ogen hebt, maakt dat ons ook blij… en trots.

Stefanie raadt In Shape Afslankstudio aan

Wil jij ook afvallen? Maak gerust een afspraak bij voedingsdeskundige Rachel Hulshof van In Shape Afslankstudio Blixembosch voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief