ervaringen

Ik had spijkerbroek maat 32, nu heb ik maat 28!


Geplaatst op 01 januari 2018 in categorie ervaringen

Danielle Damen, 31 jaar

Waarom wilde je afvallen?

Ik werk in een kledingwinkel en wij worden geacht om zelf de kleding te dragen. En dat is heerlijk, als  eerste de nieuwe collectie kunnen passen, als je lekker in je vel zit! Maar ik voelde me op een punt echt zo ongelukkig in mijn lijf dat ik het liefst de spiegel vermijdde. Maar ik moest dus wel. En dan is die spiegel zo confronterend, niks stond me meer mooi. Ik werd er alleen maar ongelukkiger van en dat werkt door in alles. Ik ging gewoon niet meer zwemmen met mijn kindjes omdat ík niet lekker in mijn vel zat.

Welk dieet heb je gevolgd?

Ik heb Slinc. gevolgd omdat ik daarmee zo normaal mogelijk kon blijven eten. Zo bleef voor mij de overstap naar het ‘op gewicht blijven’ te overzien. Omdat die stap nog maar zo klein is. En ik was ook bereid om er echt iets voor te doen. Ik wilde dit, dus ik ga dit doen! Zo stellig stond ik erin. Niet met voorgeschreven maaltijdvervangers die voor mij bepalen hoe mij eetdag eruit ziet. Ik wilde zelf invloed hebben op mijn eigen succes. Dat pas kan ik echt trots zijn op mezelf omdat ik zélf gedaan heb.

Hoe beviel Slinc.?

Het gaf meteen een heel duidelijk beeld van wat ik eerst ‘verkeerd’ deed. Voorheen at ik doordeweeks heel weinig, wat resulteerde in hele slechte weekenden. Doordat ik met Slinc. 6x per dag ging eten, voelde ik zoveel meer balans, waardoor er helemaal geen trekgevoel meer was. Ik kon daardoor ook heel makkelijk lekkere dingen weerstaan. Ik at eerst ook altijd gewoon als het uitkwam. Op een vrije dag ontbeet ik, dan ging ik poetsen en dan rond een uur of 14.00 uur ging ik weer een keer eten. Slinc. heeft me structuur gegeven en dat is heerlijk. Je hebt ritme op de dag en daardoor ook veel meer energie. Ik zie nu overigens ook hoe váák ik restjes at. De boterham restjes van mijn kinderen, het laatste snoepje, likje hiervan, hapje daarvan. Dat doe ik nu helemaal niet meer!

Welk bewegingsprogramma heb je gevolgd?

De warmtecabine. Ik vind het heerlijk om te bewegen, ik heb altijd teamsporten gedaan. Dus om op een sportschool op een crosstrainer of loopband te gaan staan en doelloos voor me uit te gaan staren, dat is gewoon niet aan mij besteed. Ik heb mensen om me heen nodig. Het is niet voor niks dat ik in een winkel werk; contact met mensen vind ik heerlijk. En bij In Shape vind ik het alletwee. Je krijgt de volle aandacht, ik heb leuke aanspraak en tegelijk vind ik de Powerfit echt super leuk om te doen! Het is maar een halfuur maar ik ben totaal afgepeigerd. En juist omdat er iemand bij zit, ben ik heel gemotiveerd om net die 2 of 4 herhalingen extra te doen.

Hoe vond je de begeleiding?

Voor mij werkt het dat het zo persoonlijk is. Dat geeft juist die stok achter de deur. Dat er iemand mij verwacht, omdat ik een afspraak heb staan. Dat er iemand meekijkt als ik op die weegschaal ga staan. Dat zorgt er niet alleen voor dat ik extra mijn best doe, maar er is toch niks leukers dan je succes delen! Voor mij is het vooral de totaliteit van beweging, voeding en de begeleiding dat het een perfect programma maakt. Het is kostbaar, maar ik heb er echt geen moment spijt van!

Wat was je mooiste compliment?

Ik krijg echt elke dag complimentjes! Mensen spreken me overal aan, zelfs bij de Jumbo haha. En in de kledingzaak heb ik veel vaste klanten. Die komen met een maandelijkse regelmaat in de winkel.  Dus die zagen mij elke keer met sprongen van 4, 5kg. Die wisten niet wat ze zagen, zo leuk! En ja, ook mijn man moest het op een punt toch toegeven. Voor hem hoefde het eigenlijk helemaal niet, maar nu ik zo ben, vindt hij me toch wel veel mooier. En nog veel belangrijker: ik vind mezelf ook veel mooier zo!

En nu?

Ik heb mijn hele kast opgeruimd, grote maten eruit en nieuwe kleren erin. Mijn grootste maat spijkerbroek was 32 en nu heb ik gewoon een maatje 28 in de kast liggen! Mijn oude truien zijn me nu veel te wijd, maar dat is gelukkig nu weer mode, dus die heb ik gehouden haha. Maar ik blijf bij In Shape sporten. Ik voel me hier goed, het contact is close en ik denk dat ik die stok achter de deur nog even nodig heb. Een sportschool is me gewoon te onpersoonlijk, ik vind het hier ook gewoon veel te gezellig!

Rachel Hulshof, eigenaresse In Shape Afslankstudio

Danielle is een enorm gezelligheidsbeest, maar tegelijk zo gedreven als een pittbull. Ze heeft haar tanden erin gezet en in 1 ruk doorgezet. Niet te stoppen was ze! Eyes on the price. Ze was zo enorm determined. En dat zag je ook terug in haar wegingen, die waren elke week op rij ráák. We hoefden haar niet bij te sturen, niet te corrigeren. Dus er bleef genoeg tijd over om vooral heel gezellig te kletsen haha. En ik ben blij dat Danielle het zo gezellig vindt bij ons, want wij vinden het ook veel te gezellig dat ze er is! ;-)) Als vrouwen afvallen, zie je ze vaak helemaal opbloeien, vanuit een stuk ongeloof naar euforie. Ze vinden het spannend en geloven vaak niet dat het kan. Maar Danielle geloofde er vanaf dag 1 in: Ik. Ga. Dit. Doen.  En dan ben je 4 maanden verder en dan staat daar eigenlijk nog steeds dezelfde powervrouw voor me als die ik zag op dag 1, alleen nu wel 20kg lichter.Reageer op dit bericht

Lees ook

Vicieuze cirkel doorbreken

Geplaatst op 14 november 2022 in categorie ervaringen

Succesverhaal

Geplaatst op 01 november 2022 in categorie ervaringen

Renate viel 10 kilo af met sporten in warmtecabine en Slinc.

Renate Brouwer, 50 jaar

Renate startte eind juni dit jaar bij In Shape Blixembosch in Eindhoven. In 3 maanden viel ze 10 kilo af met Slinc. in combinatie met de Powerfit warmtecabine. “Zo gek…. Soms zie ik echt niet het verschil. Ben ik dit echt? Ik heb echt foto’s nodig om mijzelf het ‘bewijs’ te leveren. Met grote dank aan In Shape Afslankstudio en alle lieve dames van het team Blixembosch. Nooit gedacht dat dit mij nu nog zou lukken! Ik ben zo trots.”

Wij als team van In Shape Blixembosch zijn super trots op jou Renate!

Afval succesverhaal

Jouw stok achter de deur

Wil jij ook graag afvallen en kun jij ook wel een stok achter de deur gebruiken? In Shape Afslankstudio helpt jou. Wij bieden een totaalprogramma van sport, voeding en coaching. Alles onder 1 dak. Wij zorgen dat je gemotiveerd blijft, ook als het even tegen zit. Het is belangrijk dat je je goed blijft voelen, dan haal je het beste resultaat.

Wij zijn er voor speciaal voor vrouwen van jong tot oud. Vraag gerust een gratis en vrijblijvend intake gesprek aan bij een van onze 5 studio’s in Rosmalen, Veldhoven, Helmond of Eindhoven. Je bent van harte welkom, de koffie staat klaar.

Voedingsdeskundige Eindhoven

Rachel Hulshof, voedingsdeskundige In Shape Afslankstudio in Eindhoven

Succesverhalen

Geplaatst op 17 oktober 2022 in categorie ervaringen

Succesverhaal: Stefanie viel 18 kilo af bij Shape Afslankstudio

Stefanie van der Ven, 37 jaar

Stefanie vertelt: ‘Afgelopen maart begonnen bij deze geweldige dames in Blixembosch… wat een super begeleiding (Slinc. icm 2x per week sporten) heb ik daar gehad. In augustus gestopt, inmiddels 18 kilo afgevallen en ik blijf goed op gewicht. Ze helpen je heel goed met het aannemen van een ander leefpatroon, wat er goed vol te houden is. Ik heb mezelf weer terug gevonden, voel me energiek en gezond, en kan weer kleding aan die jaren niet hebben gepast!

Een combinatie met sporten, de stok achter de deur en gezonder eten is dit voor iedereen een aanrader!! Thanks dames van In Shape Blixembosch!’

Rachel Hulshof, voedingsdeskundige In Shape Afslankstudio Blixembosch

Ik ben zo trots op Stefanie en wat ze bereikt heeft. Ze kwam met een duidelijke statement binnen tijdens het intake gesprek. Ze vertelde mij: ‘Ik hou van vrouwelijke vormen, die wil ik ook echt behouden. Het is helemaal niet dat ik me ongelukkig voel met mijn lichaam, Ik voel me eigenlijk heel goed zelfs. Maar tegelijk weet ik ook dat dit gewicht niet gezond is. Dus ik ga niet voor dun, ik ga voor gezond.’

Afslankcoach Rachel: ‘Voor mij was het meteen duidelijk: hier zit een zelfverzekerde vrouw tegenover mij, die heel zelfbewust is. Ze wist alleen niet hoe ze die kilo’s moest aanpakken, omdat ze nog nooit echt een dieet had gevolgd.’

Succesverhalen

Stefanie viel 18 kilo af bij In Shape Afslankstudio in Eindhoven

Gratis intake gesprek

Rachel licht toe: ‘Stefanie is een perfect voorbeeld waarom wij vooraf altijd een gratis intake gesprek houden. Wij vinden het namelijk belangrijk om te horen wat jouw wensen en doelstellingen zijn als klant. Bij Stefanie was dat heel duidelijk, maar dat zien we niet zo vaak. Veel dames die op gesprek komen, hebben al zoveel gedaan op het gebied van afvallen dat ze niet meer weten waar ze moeten beginnen. Door het grote aanbod op het gebied van diëten, zie je ook door de bomen het bos niet meer. Wat is nou de juiste manier om af te vallen? Soms ben je dan even helemaal de weg kwijt. Wij snappen dat maar al te goed.’

Herken jij dit?

  • Ik wil afvallen, maar ik weet niet waar ik moet beginnen?
  • Ik blijf maar jojoën in gewicht
  • Welk dieet werkt wél?
  • Ik ben in de overgang en afvallen lukt niet!
  • Ik ben onzeker over mijn lichaam

Herken jij je in een van deze uitspraken of ben je geïnspireerd door het succesverhaal van Stefanie? Schroom dan niet om een afspraak te maken bij afslankcoach Rachel van In Shape Afslankstudio Blixembosch voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek. Je bent van harte welkom, de koffie staat klaar.

Zit een andere studio dichterbij? Je kunt ook terecht in een van onze andere studio’s in Eindhoven, Helmond of Veldhoven.

Voedingsdeskundige Eindhoven

Rachel Hulshof, voedingsdeskundige In Shape Afslankstudio in Eindhoven

Wil jij afvallen? Stefanie raadt In Shape Afslankstudio aan

Stefanie vertelt hoe blij ze is met haar succesverhaal en met In Shape Afslankstudio. En daar zijn wij ook heel blij mee. Want wat jouw doel is, wordt ook ons doel. Dus als jij bereikt wat je voor ogen hebt, maakt dat ons ook blij… en trots.

Stefanie raadt In Shape Afslankstudio aan

Wil jij ook afvallen? Maak gerust een afspraak bij voedingsdeskundige Rachel Hulshof van In Shape Afslankstudio Blixembosch voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief