ervaringen

Ik pas weer in mijn trouwjurk van 18 jaar geleden


Slinc. ervaring Diana Mulderij voor en na

Geplaatst op 24 november 2020 in categorie ervaringen

Diana Mulderij, 47 jaar  

Waarom wilde je afvallen?

Ik ben altijd slank geweest tot mijn tweede zwangerschap. Ik kwam veel aan en hield er ook flink wat extra kilo’s aan over. Het lukte me deze keer niet om ze eraf te krijgen. Gedurende de jaren erna kwam er helaas elk jaar nog wat bij. Ik baalde er flink van en voelde me er totaal niet prettig bij.

Ik dacht dat ik best gezond at en probeerde nog meer op te letten. Helaas hielp dit niet. Ik zat letterlijk en figuurlijk niet meer lekker in mijn vel. Shoppen wat ik eerst altijd leuk vond, was nu een moetje. Zo snel mogelijk weer naar huis met eigenlijk niet de kleding die ik het liefst wilde dragen. En op warme dagen toch in die lange spijkerbroek, omdat ik me niet prettig voelde in een korte broek. Half januari 2020 waren we een vakantie aan het plannen naar Mallorca in juni. Ik had de maanden ervoor al een paar keer op de site van In Shape gekeken, maar de stap nog niet genomen. Ik bedacht me: “Als ik nu begin, kan ik de kilo’s voor de vakantie kwijt zijn.” Met deze vakantie in het vooruitzicht ging eindelijk de knop om en belde ik voor een intake. De volgende dag kon ik al komen en de week erna ben ik gestart met Slinc. in combinatie met de Vacushaper.

Hoe ben je bij ons terechtgekomen?

Omdat ik zelf in Meerhoven woon en dus vaak op het winkelcentrum kom, wist ik dat In Shape daar een paar jaar geleden was gestart. Ik ben er dus de afgelopen jaren heel vaak voorbij gelopen maar helaas nooit eerder binnen gelopen.

Je hebt Slinc gevolgd, hoe is je dat bevallen?

Toen Virginia me tijdens de intake vertelde wat Slinc. inhield, was ik eerlijk gezegd best een beetje huiverig. Ik had namelijk nogal last van sterke schommelingen in mijn bloedsuikerspiegel. Kreeg dan hoofdpijn, kon me niet goed concentreren en werd er niet echt gezelliger op. Ik had dan honger en moest een uur voor het avondeten toch nog die boterham met pindakaas eten.

Maar ze legde uit dat je dit met Slinc. juist niet hebt, omdat je veel eetmomenten hebt, geen onnatuurlijke suikers binnenkrijgt en je bloedsuikerspiegel dus veel meer in balans is. En ze had gelijk! Als ik me netjes hield aan de eetmomenten om de 2 à 2,5 uur voelde ik me goed en had geen last van ‘cravings’ wat erg prettig voor je omgeving is 🙂 Al snel voelde ik me ook fitter, energieker en nam de behoefte aan ‘slechte’ producten af.

Zuivel was voorheen niet mijn favoriet, maar tijdens Slinc. staat dit samen met fruit twee keer per dag op je menu. Dit viel ontzettend mee en al snel had ik genoeg variaties gevonden die ik lekker vond. Kwark met een appeltje, wat kaneel en (nu met wat noten erbij) is mijn favoriet geworden. Wat ik erg fijn vond van Slinc. ten opzichte van bijvoorbeeld shakes is dat je gewone producten eet waar je volop mee kunt variëren. Hierdoor is het makkelijker om het langere tijd vol te houden en kom je minder in de verleiding om ‘verboden’ producten te eten. Zeker met de hoeveelheid groenten die je mag, kun je veel kanten op. Ik eet nu groenten die ik voorheen niet at omdat ik er geen lekker recept van had, maar nu met de Slinc. recepten wel.

Hoe vond je de begeleiding? 

Tijdens de intake had ik meteen een goed gevoel. Eigenlijk wist ik meteen erna al: “Dit past bij mij en dit ga ik doen!” Het kleinschalige van In Shape en de persoonlijke begeleiding sprak me meteen aan. Het mooie is dat je vanaf het begin het gevoel hebt welkom te zijn.

De eerste weken had ik nog veel vragen over Slinc. Er was dan alle tijd om deze te beantwoorden terwijl het half uurtje in de Vacushaper voorbij vloog. En natuurlijk was er daarnaast ook nog alle tijd om lekker te kletsen over van alles en nog wat.

In de weken erna sloeg ik geen enkele keer over, maar toen kwam corona. Ik was inmiddels negen weken bezig, zat er lekker in en het ging super goed (10 kg kwijt). Ook In Shape ging dicht en dat was flink balen. Maar ik besloot toch door te gaan met Slinc. en thuis te gaan sporten met wat apparaten en veel te wandelen. Tijdens deze weken kreeg ik toch begeleiding van In Shape: 1 keer per week hadden we telefonisch contact om te kijken hoe het ging en woog ik mezelf thuis. In die tijd bleef ik gelukkig ook netjes afvallen volgens schema. Maar wel weer heel fijn dat ze open gingen, om er weer naartoe te kunnen en iedereen weer te zien.

Wat was je mooiste compliment?

Het afvallen deed ik in eerste plaats voor mezelf. Toen dit goed ging, kwam ik steeds lekkerder in mijn vel te zitten. Natuurlijk is het dan heel fijn als andere mensen het ook zien en je complimenten geven. Vooral mensen die je niet wekelijks zien, waren soms echt verbaasd dat ik in korte tijd zo veel was afgevallen.

Maar het mooiste moment was toch wel toen ik op het einde van fase 1 eindelijk mijn trouwjurk van 18 jaar geleden durfde te passen. Zo blij en trots toen ik zag hoe goed hij weer paste na al die jaren!

Slinc ervaring Diana Mulderij

Je bent nu bezig met het onderhoudsprogramma, fase 2 van Slinc. Hoe kijk je daar tegenaan? Tijdens fase 1 wist ik al dat ik fase 2 en 3 ook wilde doen. Nu ik die kilo’s eindelijk kwijt was, wilde ik dit graag zo houden. Dat ik in fase 2 weer brood mocht eten voor de lunch vond ik erg fijn en dat ik weer wat uitzonderingen mocht maken. Maar tegelijkertijd ook erg spannend.

Tijdens fase 1 is het heel duidelijk wat je wel en niet mag. Maar in fase 2 mag je dat frietje weer eens eten zonder je schuldig te voelen. Het feit dat ik nu heel bewust mijn uitzonderingen koos, maakte dat ik er echt van kon genieten. En toen ik merkte dat ik niet aankwam van die uitzonderingen, kreeg ik steeds meer vertrouwen in de keuzes die ik maakte. Het geeft zo’n goed gevoel om zelf te bepalen wat je juist wel of juist niet wilt eten. Het ‘nee kunnen zeggen’ tegen een stuk taart op een verjaardag omdat je liever later een hartige snack wil pakken. In deze fase ging ik ook een weekje op vakantie. Weer een stapje verder maar ook dit is prima verlopen met de tips die ik heb meegekregen.

Nu begin ik alweer aan fase 3! Ook weer spannend maar ik weet zeker dat het me samen met de begeleiding van In Shape gaat lukken.

Virginia van der Made, afslank- en voedingscoach In Shape Meerhoven:

Ik kreeg het met Diana over waarom ze zo lang gewacht heeft om met ons contact op te nemen. Haar vakantie naar Mallorca heeft de doorslag gegeven. Het lijkt alsof we beter gemotiveerd zijn als we een doel voor ogen hebben. De zomer is daar een klassiek voorbeeld van. Zonde eigenlijk hè? Je wilt toch altijd lekker in je vel zitten, je sexy voelen en bovenal gezond zijn?

Ik ben in ieder geval blij dat Diana de stap gezet heeft en zich weer helemaal happy voelt. In het begin stelde ze inderdaad veel vragen, ik houd daarvan! Dan kan ik mijn kennis zoveel mogelijk delen. Het gaat er ook niet om dat je een trucje leert, de regeltjes volgt van het dieet en het daarbij laat. In mijn studio wil ik verder gaan, mijn kennis overbrengen en je leren wat voedzaam eten is. En dat je je resultaat behoudt. Diana is daarin heel goed op weg. Natuurlijk zijn er nog onzekere momenten, maar ook dat zijn mooie leermomenten.

Ik ben super trots op Diana, kijk nou zelf, ze ziet er toch geweldig uit!Reageer op dit bericht

Lees ook

migraine dieet

Geplaatst op 22 maart 2022 in categorie ervaringen

Waarom wilde je afvallen?

Wendy Verbiezen, 43 jaar

Ik was mezelf op een gegeven moment gewoon kwijt. Ik keek in de spiegel en herkende mezelf niet meer. Ik heb altijd een wat meer uitgesproken kledingkeuze gehad. Ik was een slanke puber en droeg rebelse kleding. Peticoat rokken met drukke panties, een skibroek gecombineerd met een cowbowhoed. Ik was niet bang om mezelf te uiten in mijn kleding. Totdat ik zwaarder werd zo begin 20. Ik durfde mezelf niet meer zo expressief te kleden, want dat geeft toch bekijks. Maar daardoor verloor ik ook mijn identiteit. Ik was mezelf kwijt, zo voelde het.

Daarnaast zat het overgewicht me ook letterlijk in de weg. Ik ben Formule 1 fan en ga geregeld naar races kijken. Maar een warme dag in Spa of Oostenrijk was gewoon niet te doen joh! Ik droeg 30 kilo teveel met me mee, dat was al een sport op zich.

Migraine en voeding

Ik wilde afvallen en ging minder eten

Ik bereikte een punt waarop ik dacht: nu is het klaar. Ik startte op eigen kracht met afvallen zonder hulp. Ik ging vooral minder eten en met succes, want ik viel 10 kilo af. Maar ik voelde me eigenlijk helemaal niet zo lekker. Ik had vooral veel honger en voelde me vaak slapjes. Daarnaast stagneerde het afvallen en bleef ik lange tijd op hetzelfde gewicht. Ik had geen resultaat meer op de weegschaal en tegelijk realiseerde ik me dat ik dit eetpatroon van weinig eten nooit lang vol zou houden. Al helemaal niet als ik op een gegeven moment ook wilde stabiliseren.

Waarom zocht je hulp bij In Shape Afslankstudio Blixembosch?

Het moest anders, dus maakte ik een afspraak bij voedingscoach Rachel van In Shape Blixembosch. Het eerste wat ze zei is: “Je eet veel te weinig!”  Ze legde me Slinc. uit dat vooral uit veel eetmomenten bestond met een aanvulling van voedingssupplementen. Ik zag er toch wel een beetje tegenop al dat geplan zo op een dag. Op uur en tijd eten, de supplementen op uur en tijd innemen. Ik was bang dat het allemaal wel veel was. En ja, het was even wennen de eerste dagen, maar ik had het eigenlijk al heel snel onder de knie. En daar ben ik superblij mee, want Slinc. heeft mij zoveel meer gebracht dan alleen maar gewichtsverlies.

voor en na foto's Wendy

Geen migraine meer met Slinc.

Ik heb sinds ik zwaarder ben geworden al last van enorme migraine aanvallen. Ik had zelfs spuiten met medicatie op voorraad. Zodra ik een aanval voelde aankomen, kon ik die onderdrukken door die spuit bij mezelf te injecteren. Of ik vroeg een zoveelste keer weer een recept aan bij de huisarts voor de zwaarste dosering ibuprofen.

Migraine en voeding

Nooit, nooit heb ik de link gelegd tussen voeding en mijn migraine. Ik heb daar gewoon nooit bij stil gestaan. Maar wat bleek? Na de eerste weken Slinc. had ik nog helemaal geen aanval gehad. Ik voelde me ontzettend goed, energiek en fit. En de migraine aanvallen zijn tot op de dag van vandaag uitgebleven.

Ik ben in november 2020 gestart met Slinc. en sinds die tijd heb ik geen aanval meer gehad. Ik gebruik dus ook helemaal geen medicatie meer en dat is een heerlijk gevoel. En als bonus, ging ook mijn gewicht als een speer naar beneden. En dat alles met méér eten!

migraine dieet ervaringen

Persoonlijke begeleiding van In Shape Blixembosch

Maar nu lijkt het alsof het allemaal van een leien dakje ging, maar ik had het zeker niet zonder de hulp gekund van het team van In Shape Blixembosch. Die dames hebben mij er zo doorheen gepraat, opgepept en gemotiveerd. Letterlijk een stok achter de deur.

Helemaal tijdens de lockdown. Wekelijks werd ik gebeld en dan is het niet zomaar even vragen naar het resultaat van de weegschaal, maar er was oprechte interesse in de aanpak van mijn Slinc. week. Met altijd een positieve benadering, zelfs als het een week niet goed ging. Met opbouwende kritiek krijgen ze mij gemotiveerd om de volgende week vol goede moed in te gaan. Dat doen ze echt fantastisch!

Maar ook gewoon heel gezellig hoor haha. Ze zijn persoonlijk ook zo betrokken, wat een enorm warm en welkom gevoel geeft als ik naar In Shape ga. Ik ben echt heel blij dat ik deze stap heb gemaakt en ik kan In Shape iedereen aanbevelen die hulp nodig heeft in afvallen.

Op gewicht blijven

Ik ben tijdens mijn periode bij In Shape Blixembosch 20 kilo afgevallen. Met de 10 kilo die ik zelf kwijt was geraakt, is dat in totaal 30 kilo. En nooit meer terug! Echt niet. Maar ook daar hebben de dames van In Shape mij in gesteund. Ik was er eigenlijk klaar mee en wilde op eigen kracht op gewicht blijven, maar ze hadden mij aangespoord om een onderhoudsabonnement te volgen. Dan blijf je nog een halfjaar 1x per week onder begeleiding en sporten in de Vacushaper om het omvangverlies in centimeters te behouden.

migraine dieet

Ik ben nu toch wel heel erg blij dat ik dat gedaan heb. Het heeft er voor gezorgd dat ik mijn obsessie voor de weegschaal los heb kunnen laten en meer durf te vertrouwen op mijn lichaam. Ik kijk niet meer dagelijks naar wat de weegschaal zegt, maar ik luister naar wat mijn lichaam nodig heeft. En dat vertrouwen is goud waard. Ik heb geleerd hoe ik gezond én lekker kan eten. Dat zorgt ervoor dat ik het nu aandurf om In Shape los te laten en dit zelf te gaan doen.

Rachel Hulshof, voedingsdeskundige van In Shape Afslankstudio Blixembosch

Wendy is een fantastisch voorbeeld van de invloed van gezonde voeding op het gestel. Heb jij last van migraine, hoofdpijn, huiduitslag, hoge bloeddruk of cholesterol, onrustige darmen, gasvorming, zure oprispingen, slecht slapen, broze nagels of veel haaruitval? Heel veel gezondheidsklachten zijn puur een uitwerking van ongezond eten en/of te weinig voeden van het lichaam met voedingsstoffen. Met Slinc. laat je alle onzuiverheden weg en ga je het lichaam voeden met koolhydraten, vetten en eiwitten. Alles wat het lichaam nodig heeft. En daardoor gaat het lichaam ook optimaal functioneren. Dus veel lichamelijke klachten zien wij vaak verminderen of zelfs weggaan. Zoals bij Wendy en haar jarenlange migraine aanvallen.

Afvallen voor gezondheid

Vanaf het begin dat Wendy gestart was, lag haar focus vooral op haar gezondheid. Ze bleef maar roepen: ‘Wat voel ik me goeddddd!!’ Haar energie schoot omhoog, ze voelde zich fit en lekker, zonder dat ze honger had. Die gezondheidsbevordering is de drive geweest van Wendy. En uiteraard ook de kilo’s. Maar het werd al heel snel duidelijk na jaar in jaar uit zich zo slecht te hebben gevoeld, dat zij dit niet meer los ging laten.

We hebben Wendy inderdaad aangespoord om nog een halfjaar bij ons te blijven. Wij schatten per persoon altijd in of iemand die periode nog nodig heeft om het mentaal aan te kunnen. Wendy was nog te krampachtig bezig met gewicht op de weegschaal in plaats van de flow van genieten van gezond eten. Dat hebben we in dat halfjaar kunnen ombuigen en met succes.

We zijn ontzettend trots op haar, maar vinden het ook heel jammer dat we de gezelligheid van Wendy moeten missen bij In Shape op de maandagochtend!

Dikke kus en knuffel van de meiden van In Shape Afslankstudio Blixembosch

Voedingsdeskundige Eindhoven

Voedingsdeskundige Rachel Hulshof, In Shape Afslankstudio Blixembosch

Herken jij jezelf? Heb jij ook last van gezondheidsklachten? Er zijn veel klachten die je door voeding kunt verbeteren of zelfs helemaal kunt laten verdwijnen. Of misschien zit het overgewicht jou gewoon in de weg. Ben jij geïnspireerd door Wendy en wil je ook graag weten wat In Shape Afslankstudio voor jou kan betekenen? Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek. Je bent van harte welkom in een van onze 5 studio’s.

Ervaring dieet

Geplaatst op 01 februari 2022 in categorie ervaringen

Ik ben 24 kilo afgevallen

Tamara Stevens, 38 jaar

Tamara is moeder van 2 kids en -24 kilo afgevallen… and still counting. Onder begeleiding van In Shape Afslankstudio Brandevoort in Helmond bereikte ze dit resultaat met het bewegingsprogramma in de warmtecabine in combinatie met het voedingsprogramma Slinc.

Waarom wilde je afvallen?

Ik was de overtollige kilo’s echt meer dan beu en kon geen kleding meer aan die ik leuk vond. Ik wilde ook graag afvallen omdat mijn moeder ook zwaar overgewicht had en veel te jong is overleden. Dat voorbeeld wilde ik niet opvolgen.

Ik liep regelmatig langs In Shape Afslankstudio in Brandevoort en uiteindelijk heb ik de stap genomen om ook echt binnen te lopen.

Voor en na Tamara

Hoe is je ervaring met In Shape Afslankstudio?

Als eerst wil ik zeggen dat de dames van In Shape echte lieverds zijn, altijd in voor een praatje met een lach en een traan. En ze weten je in elke situatie op te peppen, ook als een weegmoment even iets minder is. De begeleiding is echt top. Ik kan in de studio mijn vragen stellen, maar ik kan ook altijd bellen of appen als er iets is of als ik advies nodig heb.

Voedingsprogramma Slinc.

Het voedingsprogramma Slinc. bevalt me daarnaast super. Ik heb niet het idee dat ik aan het lijnen ben en af en toe denk ik…alweer eten? Je mag zoveel eten, en ook nog eens lekker eten. In het verleden heb ik al al zoveel diëten geprobeerd, maar ik val altijd weer terug. Met Slinc. eet je gewoon normaal. Je leert anders te eten waardoor ik er nu totaal anders in sta dan tijdens al die andere diëten.

Wat ik ook erg fijn vind is dat mijn gezin en ik gewoon samen eten;  ik hoef niet voor mij iets anders te maken. Wel zo handig. Iedereen eet hier met liefde en plezier de recepten van Slinc. mee.

24 kilo afgevallen

Wil je afvallen? Ik raad iedereen In Shape Afslankstudio aan

Ik wil In Shape graag bedanken. Ik voel me altijd op m’n gemak bij jullie, en jullie hebben me echt geholpen om de juiste stappen te maken. Ik ben jullie zo dankbaar. Tegen iedereen die worstelt met haar gewicht, en twijfelt om naar In Shape gaan zou ik willen zeggen, DOEN!! Niet twijfelen maar gaan en je zult zien dat dit écht werkt.

Ik gaan nog even door met Slinc., ik heb mijn streefgewicht nog niet helemaal gehaald, maar dat gaat me zeker lukken door de steun van In Shape Afslankstudio Brandevoort. Ik heb er alle vertrouwen in.

Voedingscoach Barbara van der Meer, In Shape Afslankstudio Brandevoort in Helmond

Lieve Tamara,

Wat super dat het zo goed met je gaat. We hebben je tijdens de lockdown moeten missen in onze studio, maar op eigen houtje zette je succesvol door. Je hebt helemaal de drive gevonden en bent lekker aan het wandelen. Zo fijn dat we zo goed op weg hebben kunnen helpen. Wij hebben er alle vertrouwen in dat je die vibe weet vast te houden. En zo nu en dan laat je even weten hoe het met je gaat, daar worden wij erg blij van. Top gedaan Tamara, we zijn supertrots op jou!

Ben jij geïnspireerd door Tamara en wil je ook graag weten wat In Shape Afslankstudio voor jou kan betekenen? Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek. Je bent van harte welkom in een van onze 5 studio’s.

Afslankcoach Barbara in Helmond

Voedingscoach Barbara van der Meer, In Shape Afslankstudio Helmond

Ervaring afvallen

Geplaatst op 17 januari 2022 in categorie ervaringen

Mijn ervaring met afvallen bij In Shape Afslankstudio

Ik deel mijn ervaring met afvallen graag op deze manier met iedereen, omdat ik echt het gevoel heb dat ik mijn leven terug heb. En dat gevoel gun ik iedereen.

Waarom wilde je afvallen?

Saira Engels, 29 jaar

Ik wilde afvallen omdat ik niet meer blij was met mezelf. Ik was aangekomen in de lockdown en niet sporten is voor mij funest. Ik merkte dat ik steeds meer lichamelijke ongemakken kreeg en voelde me niet meer zo fit als voorheen. Ik ging mezelf steeds meer verschuilen in kleding die groter was en schoof alles op de lange baan.

Hoe ben je bij In Shape Afslankstudio terecht gekomen?

Een collega van mij had op social media een voor- en na foto gepost van haar traject bij In Shape. Ik dacht: ‘wow, dat wil ik ook… nee, dat kan ik ook!’ Ik heb het nog 2 weken aangekeken en toen de druppel voor mij kwam, heb ik via de website het formulier ingevuld en werd de volgende dag al gebeld door Barbara. Een dag later zat ik al bij In Shape voor een intake en die maandag ben ik meteen begonnen.

Hoe vind je de begeleiding bij In Shape?

Mijn ervaring met afvallen bij In Shape is erg positief. Ik kan soms nogal streng zijn voor mezelf en ben ook vol in dit traject gestapt. Barbara heeft me soms zelfs af en toe moeten remmen en daar ben ik haar heel dankbaar voor.

De dames van In Shape Brandevoort hebben me ontzettend fijn begeleid in mijn traject en zijn heel kundig in wat ze doen. Ze helpen je om de oefeningen goed uit te voeren, weten veel over welke spieren er worden aangesproken bij de oefeningen die je uitvoert. Ook kijken ze naar passende oefeningen als je blessures hebt. Er is voor iedereen echt een plan op maat.

Ervaring afvallen koolhydraatarm dieet

Hoe is je ervaring met afvallen met Slinc.?

Ik vond het dieet Slinc. echt heel fijn! Ik voelde me niet meer de hele tijd zo opgeblazen en vol. Ik heb veel structuur gekregen en heb gewoon normaal en vooral lekker kunnen eten. Ik viel gemiddeld 1 kilo per week af. Tijdens mijn traject ben ik ook op vakantie geweest, een bruiloft gehad en gaan uit eten. Barbara heeft met me mee gekeken op menukaarten en tips gegeven hoe ik gezonde keuzes kan maken.

Ook na mijn traject eet ik nog steeds volgens het stabilisatie schema en eet ik nog steeds de gezonde avondrecepten. Ik heb hierdoor weer plezier in koken en eten gekregen.

Wat zou je tegen iemand willen zeggen die graag af wil vallen of worstelt met haar gewicht?

Als je worstelt met je gewicht en je wil ermee aan de slag, dan is mijn advies: ga dit traject ook doen. Ik heb hierdoor hierdoor mijn leven teruggekregen. Ik krijg van mensen te horen dat ik weer mezelf ben. Een ander compliment wat ik heb gekregen is dat ik weer straal. Ik heb veel meer energie en veel meer zelfvertrouwen dan in het begin van het traject. Alles wordt een stuk leuker als je lekker in je vel zit 🙂

Ervaring afvallen

En hoe nu verder?

Ik ben 25,6 kilo afgevallen en voel me echt beter dan ooit. Ik blijf nog een halfjaar sporten bij In Shape Afslankstudio in Helmond. Vooral omdat ik dan een stok achter de deur heb. Maar ook omdat ze weten waar ze het over hebben en het is gewoon heel erg gezellig.

Thanks vooral Barbara en Sophie voor alles

Voedingscoach Barbara van der Meer, In Shape Afslankstudio Brandevoort in Helmond

Lieve Saira wat zijn wij trots op jou! Zo veel afgevallen en toch van alles kunnen genieten. Wat ik vooral echt fijn vind om te horen, is dat een life changer voor je is geweest. Weer lekker in je vel door het leven en genieten van lekker en gezond eten. Ik gun het je allemaal. We vinden het super fijn dat je nog even bij ons blijft, gelukkig hoeven we nog geen afscheid te nemen.

Ben jij geïnspireerd door Saira en wil je ook graag weten wat In Shape Afslankstudio voor jou kan betekenen? Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek. Je bent van harte welkom in een van onze 5 studio’s.

Afslankcoach Barbara in Helmond

Voedingscoach Barbara van der Meer, In Shape Afslankstudio Helmond

Meld je aan voor onze nieuwsbrief