ervaringen

Ik pas weer in mijn trouwjurk van 18 jaar geleden


Slinc. ervaring Diana Mulderij voor en na

Geplaatst op 24 november 2020 in categorie ervaringen

Diana Mulderij, 47 jaar  

Waarom wilde je afvallen?

Ik ben altijd slank geweest tot mijn tweede zwangerschap. Ik kwam veel aan en hield er ook flink wat extra kilo’s aan over. Het lukte me deze keer niet om ze eraf te krijgen. Gedurende de jaren erna kwam er helaas elk jaar nog wat bij. Ik baalde er flink van en voelde me er totaal niet prettig bij.

Ik dacht dat ik best gezond at en probeerde nog meer op te letten. Helaas hielp dit niet. Ik zat letterlijk en figuurlijk niet meer lekker in mijn vel. Shoppen wat ik eerst altijd leuk vond, was nu een moetje. Zo snel mogelijk weer naar huis met eigenlijk niet de kleding die ik het liefst wilde dragen. En op warme dagen toch in die lange spijkerbroek, omdat ik me niet prettig voelde in een korte broek. Half januari 2020 waren we een vakantie aan het plannen naar Mallorca in juni. Ik had de maanden ervoor al een paar keer op de site van In Shape gekeken, maar de stap nog niet genomen. Ik bedacht me: “Als ik nu begin, kan ik de kilo’s voor de vakantie kwijt zijn.” Met deze vakantie in het vooruitzicht ging eindelijk de knop om en belde ik voor een intake. De volgende dag kon ik al komen en de week erna ben ik gestart met Slinc. in combinatie met de Vacushaper.

Hoe ben je bij ons terechtgekomen?

Omdat ik zelf in Meerhoven woon en dus vaak op het winkelcentrum kom, wist ik dat In Shape daar een paar jaar geleden was gestart. Ik ben er dus de afgelopen jaren heel vaak voorbij gelopen maar helaas nooit eerder binnen gelopen.

Je hebt Slinc gevolgd, hoe is je dat bevallen?

Toen Virginia me tijdens de intake vertelde wat Slinc. inhield, was ik eerlijk gezegd best een beetje huiverig. Ik had namelijk nogal last van sterke schommelingen in mijn bloedsuikerspiegel. Kreeg dan hoofdpijn, kon me niet goed concentreren en werd er niet echt gezelliger op. Ik had dan honger en moest een uur voor het avondeten toch nog die boterham met pindakaas eten.

Maar ze legde uit dat je dit met Slinc. juist niet hebt, omdat je veel eetmomenten hebt, geen onnatuurlijke suikers binnenkrijgt en je bloedsuikerspiegel dus veel meer in balans is. En ze had gelijk! Als ik me netjes hield aan de eetmomenten om de 2 à 2,5 uur voelde ik me goed en had geen last van ‘cravings’ wat erg prettig voor je omgeving is 🙂 Al snel voelde ik me ook fitter, energieker en nam de behoefte aan ‘slechte’ producten af.

Zuivel was voorheen niet mijn favoriet, maar tijdens Slinc. staat dit samen met fruit twee keer per dag op je menu. Dit viel ontzettend mee en al snel had ik genoeg variaties gevonden die ik lekker vond. Kwark met een appeltje, wat kaneel en (nu met wat noten erbij) is mijn favoriet geworden. Wat ik erg fijn vond van Slinc. ten opzichte van bijvoorbeeld shakes is dat je gewone producten eet waar je volop mee kunt variëren. Hierdoor is het makkelijker om het langere tijd vol te houden en kom je minder in de verleiding om ‘verboden’ producten te eten. Zeker met de hoeveelheid groenten die je mag, kun je veel kanten op. Ik eet nu groenten die ik voorheen niet at omdat ik er geen lekker recept van had, maar nu met de Slinc. recepten wel.

Hoe vond je de begeleiding? 

Tijdens de intake had ik meteen een goed gevoel. Eigenlijk wist ik meteen erna al: “Dit past bij mij en dit ga ik doen!” Het kleinschalige van In Shape en de persoonlijke begeleiding sprak me meteen aan. Het mooie is dat je vanaf het begin het gevoel hebt welkom te zijn.

De eerste weken had ik nog veel vragen over Slinc. Er was dan alle tijd om deze te beantwoorden terwijl het half uurtje in de Vacushaper voorbij vloog. En natuurlijk was er daarnaast ook nog alle tijd om lekker te kletsen over van alles en nog wat.

In de weken erna sloeg ik geen enkele keer over, maar toen kwam corona. Ik was inmiddels negen weken bezig, zat er lekker in en het ging super goed (10 kg kwijt). Ook In Shape ging dicht en dat was flink balen. Maar ik besloot toch door te gaan met Slinc. en thuis te gaan sporten met wat apparaten en veel te wandelen. Tijdens deze weken kreeg ik toch begeleiding van In Shape: 1 keer per week hadden we telefonisch contact om te kijken hoe het ging en woog ik mezelf thuis. In die tijd bleef ik gelukkig ook netjes afvallen volgens schema. Maar wel weer heel fijn dat ze open gingen, om er weer naartoe te kunnen en iedereen weer te zien.

Wat was je mooiste compliment?

Het afvallen deed ik in eerste plaats voor mezelf. Toen dit goed ging, kwam ik steeds lekkerder in mijn vel te zitten. Natuurlijk is het dan heel fijn als andere mensen het ook zien en je complimenten geven. Vooral mensen die je niet wekelijks zien, waren soms echt verbaasd dat ik in korte tijd zo veel was afgevallen.

Maar het mooiste moment was toch wel toen ik op het einde van fase 1 eindelijk mijn trouwjurk van 18 jaar geleden durfde te passen. Zo blij en trots toen ik zag hoe goed hij weer paste na al die jaren!

Slinc ervaring Diana Mulderij

Je bent nu bezig met het onderhoudsprogramma, fase 2 van Slinc. Hoe kijk je daar tegenaan? Tijdens fase 1 wist ik al dat ik fase 2 en 3 ook wilde doen. Nu ik die kilo’s eindelijk kwijt was, wilde ik dit graag zo houden. Dat ik in fase 2 weer brood mocht eten voor de lunch vond ik erg fijn en dat ik weer wat uitzonderingen mocht maken. Maar tegelijkertijd ook erg spannend.

Tijdens fase 1 is het heel duidelijk wat je wel en niet mag. Maar in fase 2 mag je dat frietje weer eens eten zonder je schuldig te voelen. Het feit dat ik nu heel bewust mijn uitzonderingen koos, maakte dat ik er echt van kon genieten. En toen ik merkte dat ik niet aankwam van die uitzonderingen, kreeg ik steeds meer vertrouwen in de keuzes die ik maakte. Het geeft zo’n goed gevoel om zelf te bepalen wat je juist wel of juist niet wilt eten. Het ‘nee kunnen zeggen’ tegen een stuk taart op een verjaardag omdat je liever later een hartige snack wil pakken. In deze fase ging ik ook een weekje op vakantie. Weer een stapje verder maar ook dit is prima verlopen met de tips die ik heb meegekregen.

Nu begin ik alweer aan fase 3! Ook weer spannend maar ik weet zeker dat het me samen met de begeleiding van In Shape gaat lukken.

Virginia van der Made, afslank- en voedingscoach In Shape Meerhoven:

Ik kreeg het met Diana over waarom ze zo lang gewacht heeft om met ons contact op te nemen. Haar vakantie naar Mallorca heeft de doorslag gegeven. Het lijkt alsof we beter gemotiveerd zijn als we een doel voor ogen hebben. De zomer is daar een klassiek voorbeeld van. Zonde eigenlijk hè? Je wilt toch altijd lekker in je vel zitten, je sexy voelen en bovenal gezond zijn?

Ik ben in ieder geval blij dat Diana de stap gezet heeft en zich weer helemaal happy voelt. In het begin stelde ze inderdaad veel vragen, ik houd daarvan! Dan kan ik mijn kennis zoveel mogelijk delen. Het gaat er ook niet om dat je een trucje leert, de regeltjes volgt van het dieet en het daarbij laat. In mijn studio wil ik verder gaan, mijn kennis overbrengen en je leren wat voedzaam eten is. En dat je je resultaat behoudt. Diana is daarin heel goed op weg. Natuurlijk zijn er nog onzekere momenten, maar ook dat zijn mooie leermomenten.

Ik ben super trots op Diana, kijk nou zelf, ze ziet er toch geweldig uit!



Reageer op dit bericht

Lees ook

Voor en na foto Kim

Geplaatst op 23 november 2021 in categorie ervaringen

Kim is goed op weg met -14kg

Kim Jentzema – Zaan, 40 jaar

Kim startte begin augustus dit jaar bij In Shape Blixembosch in Eindhoven. In 3 maanden viel ze 14 kilo af met Slinc. in combinatie met de Powerfit warmtecabine. “Ik vind de duidelijkheid van Slinc. super fijn! Dat werkt voor mij heel goed. Het snelle resultaat werkt ontzettend motiverend. Ik ben sportief, dus de oefeningen in de Powerfit vind ik heel leuk om te doen. Ik ben nog niet waar ik wil zijn, dus ik hou nog even vol tot mijn einddoel.”

Wij als team van In Shape Blixembosch zijn nu al zo super trots op jou Kim!

Jouw stok achter de deur

Wil jij ook graag afvallen en kun jij ook wel een stok achter de deur gebruiken? In Shape Afslankstudio helpt jou. Wij zorgen dat je gemotiveerd blijft, ook als het even tegen zit. Dat kan zijn door een aanpassing te maken in het voedingsprogramma, maar soms ook gewoon even een peptalk. Het is belangrijk dat je je goed blijft voelen, dan haal je het beste resultaat. En dat doen we samen.

Wij zijn er voor speciaal voor vrouwen van jong tot oud. Vraag gerust een gratis en vrijblijvend intake gesprek aan bij een van onze 5 studio’s in Rosmalen, Veldhoven, Helmond of Eindhoven. Je bent van harte welkom, de koffie staat klaar.

Voor en na foto

Geplaatst op 11 oktober 2021 in categorie ervaringen

Voor en na foto: Monique viel 18 kilo af

Monique startte in september 2020 en had in januari 2021 haar streefgewicht met het combinatie programma van voedingsprogramma Slinc., sporten in de Vacushaper en de de begeleiding van afslank- en voedingscoaches van In Shape Afslankstudio Rosmalen. Monique: “In Shape Afslankstudio sprak me meteen aan omdat er naar de lange termijn wordt gekeken. Niet zomaar afvallen, maar er een ‘way of life’ van maken. Ik volgde dieet na dieet, daar wilde ik vanaf. Ik ben niet alleen 18 kilo afgevallen, maar ik heb nu geleerd dat ik alles kan eten en tóch op gewicht kan blijven.”

Monique Delfgou, 48 jaar

Waarom wilde je afvallen?

Mijn kledingkeuze was op een gegeven moment alleen nog maar gebaseerd op: ‘Wat past en waar zie je mijn dikke buik en benen het minst in?’ Met als gevolg dat ik steeds vaker donkere kleding kocht. Uiteindelijk moest ik ook kijken naar een maat groter. Dat was het punt waarop ik dacht: dit wil ik niet. Ik wil alles kunnen dragen wat ik leuk vind, niet wat past bij mijn gewicht.

Daarnaast leek het me beter voor mijn gezondheid omdat ik vooral dik was rond mijn buik. En het dikkere lichaam paste totaal niet bij mij.

Hoe kwam je bij In Shape Afslankstudio terecht?

Ik heb aanleg om dik te worden en ben altijd al bezig met gezond eten en voldoende bewegen. Diverse keren heb ik een dieet gevolgd. Zeker ook met succes, maar na het dieet kwam ik toch weer aan omdat ik niet wist hoe ik gezond moest eten.

In Shape Afslankstudio kwam ik op Facebook tegen. Ik heb de website bekeken en het sprak me meteen aan omdat er naar de lange termijn wordt gekeken. Niet zomaar afvallen, maar er een ‘way of life’ van maken. En dat zonder het idee te hebben altijd op dieet te zijn. Het leek me ook eens goed om niet op eigen houtje zomaar een dieet te proberen maar deze keer juist met goede begeleiding. Dat vond ik bij In Shape Afslankstudio Rosmalen.

Afvallen voor en na foto

Voor foto – Monique in juni 2020

Welk dieet heb je gevolgd?

Ik heb Slinc. gevolgd omdat ik geen dieet wilde met maaltijdvervangers maar met normaal eten. Zodat het makkelijk is om vol te houden en je het door kunt voeren in je dagelijkse leven, ook nadat je klaar bent met afvallen. Dus leren om op de juiste manier te eten.

Hoe beviel Slinc.?

Heel erg goed. Totaal geen hongergevoel, duidelijke uitleg, vrij makkelijke en heerlijke recepten en alles in de supermarkt te koop. En geen calorieën tellen met Slinc. Dat geeft een gevoel van rust.

Waarom heb je voor de Vacushaper gekozen?

Omdat mijn probleemzones buik en billen/bovenbenen zijn en de Vacushaper ervoor zorgt dat je precies op die plaatsen afvalt. En dat is ook precies wat het gedaan heeft; ik viel echt op mijn probleemzones af.

Het is 2 keer een half uurtje per week. Omdat het maar zo kort is, kostte het mij geen enkele moeite om ’s avonds 2 x in de week te gaan sporten bij In Shape. Daarbij komt nog dat er een gezellige ontspannen sfeer hangt in de afslankstudio.

Hoe vond je de begeleiding?

Heel erg goed. Ik begon in september 2020. In januari 2021 had ik mijn streefgewicht bereikt (18 kg afgevallen) en ging ik over naar fase 2. Helaas moest In Shape in december dicht vanwege corona. Dus toen kon ik niet sporten.

Door heel veel mailcontact met afslankcoach Marijke ben ik aan fase 2 begonnen en heb ik veel tips maar ook ondersteuning gehad. Dat heeft me er echt doorheen gesleept. Ik had echt wel hulp nodig bij het afbouwen van de voedingssupplementen en daardoor voldoende maar ook gezond eten. En het durven eten. Ook de tips voor als je niet thuis bent (op vakantie of onderweg voor werk) waren zeer waardevol.

Wat is je mooiste compliment?

Toen ik een nieuwe bikini ging kopen en de verkoopster zei: ik had deze nog bij niemand aan gezien maar jij zo zou ons model kunnen zijn!

Voor en na foto's afvallen

Na foto – Monique in augustus 2021

En nu verder?

Ik heb het hele traject gevolgd van Fase 1, 2 en 3 van Slinc. omdat ik af wil van ‘dieet na dieet volgen’. Mijn doelstelling was vooral om op mijn streefgewicht te blijven. Ik heb nu geleerd dat ik alles kan eten en tóch op gewicht kan blijven. Door de juiste producten te eten en wat ongezonder eten in de hand te houden. Het is zeker niet makkelijk om op gewicht te blijven (afvallen is makkelijker) maar door alles wat ik geleerd heb bij In Shape lukt het mij!

Marijke Kokke, afslank- en voedingscoach In Shape Rosmalen

Vrouwen weer lekker in hun vel laten zitten door middel van voeding, beweging en onder persoonlijk begeleiding, dat is waarom ik In Shape Rosmalen ben begonnen en ik ben echt super blij dat wij als team Monique daarbij hebben mogen helpen.

De voor en na foto en het verhaal van Monique geeft aan wat haar doel was en is. Ze heeft het Slinc. dieet volgens het boekje gevolgd en zag er ook echt de lol van in om creatief met haar eetmomenten om te gaan. Het afvallen ging dan ook voorspoedig en uitgerekend het moment dat ze haar streefgewicht bereikt had, lekker in haar vel zat en dit heel graag wilde behouden, moest de studio in verband met Corona dicht.

Omdat wij het belangrijk vinden om in contact te blijven met onze klanten, ook tijdens de lockdown, hebben wij regelmatig gemaild en gebeld met Monique. Fase 2 en 3 heeft ze zonder de Vacushaper doorlopen, maar is wel zelf in beweging gebleven.

Voor en na foto

Voor en na foto – Monique juni 2020 / augustus 2021

Begeleiding tijdens Fase 2 en 3 van Slinc.

Monique mailde regelmatig haar weekschema’s door met wat ze door de dag heen at en dat in combinatie van tussentijds wegen, konden we monitoren hoe het ging. Ging dat allemaal in 1x goed? Nee, en daar is fase 2 ideaal voor. Proberen, bijsturen, adviezen geven en aan het einde van de rit weten waar je grenzen liggen. Weten welke keuzes je het beste voor jezelf kunt maken om zo langdurig op gewicht te blijven.

Monique is een jaar bij ons geweest en heeft binnenkort haar laatste les. Monique is nu ruim een half jaar op gewicht. Ze heeft tijdens haar vakantie genoten en zich daarna weer weten te herpakken. Wij hebben er dan ook het volste vertrouwen in dat Monique dit vol gaat houden. Ze gaat nu zelf lekker verder met sporten en haar gezonde levensstijl met echt wel de nodige geniet momentjes 🙂

Ervaring afvallen Slinc.

Geplaatst op 29 juni 2021 in categorie ervaringen

Een confetti knaller?

Ja, zo startte wij in de ochtend van 23 juni onze dag bij In Shape Blixembosch. Amanda is maar liefst 30 kilo afgevallen. Ja, je leest het goed, 30 kilo. En wil je de sfeer even meekrijgen? Zet dan je geluid aan van het filmpje hieronder

Een confetti knaller?

Ja, zo startte wij in de ochtend van 23 juni onze dag bij In Shape Blixembosch. Amanda is maar liefst 30 kilo afgevallen. Ja, je leest het goed, 30 kilo. En wil je de sfeer even meekrijgen? Zet dan je geluid aan van het filmpje hieronder.

Een confetti knaller?

Ja, zo startte wij in de ochtend van 23 juni onze dag bij In Shape Blixembosch. Amanda is maar liefst 30 kilo afgevallen. Ja, je leest het goed, 30 kilo. En wil je de sfeer even meekrijgen? Zet dan je geluid aan van het filmpje hieronder.

Deze slanke vrouw Amanda die je hier op de video ziet, startte in november 2020 bij In Shape Afslankstudio haar afslankprogramma van een combinatie van Powerfit en Slinc. Ondanks de lockdown koos ze ervoor om door te gaan met het dieet. En niet zonder succes, want ze viel netjes elke week haar kilo’s af.

‘Zonder jullie hulp was het me niet gelukt’

Amanda: “Als ik ergens voor ga, dan ga ik er ook voor. Maar ik moet eerlijk toegeven, dat ik het niet zonder jullie wekelijkse telefonische steun had gekund. Dat heeft me er echt doorheen geholpen. Maar nu voor de laatste kilo’s, ben ik toch zeker blij dat ik ook echt weer bij jullie kan sporten, want ik merk zeker dat het dan toch harder gaat.

En vandaag dan precies die 30 kilo lichter. Wat een super prestatie Amanda voorzag vorige week al dat deze magische grens vandaag weleens zou kunnen verschijnen. Amanda: “Ik zei al: ik heb zo de neiging om iets van confetti of serpentine mee te nemen, maar dat geeft ook zo’n rotzooi voor jullie.”

Nou, wij zijn bij In Shape niet vies van een feestje. Dus wij zeggen: knallen maar Amanda ツ

Super trots op jou Amanda van Venrooij,

De meiden van In Shape Blixembosch

Jouw stok achter de deur

Wil jij ook graag afvallen en kun jij ook wel een stok achter de deur gebruiken? In Shape Afslankstudio helpt jou. Wij zorgen dat je gemotiveerd blijft, ook als het even tegen zit. Dat kan zijn door een aanpassing te maken in het voedingsprogramma, maar soms ook gewoon even een peptalk. Het is belangrijk dat je je goed blijft voelen, dan haal je het beste resultaat. En dat doen we samen. Wij zijn er voor speciaal voor vrouwen van jong tot oud. Vraag gerust een gratis en vrijblijvend intake gesprek aan bij een van onze 5 studio’s in Rosmalen, Veldhoven, Helmond of Eindhoven. Je bent van harte welkom, de koffie staat klaar.

Deze slanke vrouw Amanda die je hier op de video ziet, startte in november 2020 bij In Shape Afslankstudio haar afslankprogramma van een combinatie van Powerfit en Slinc. Ondanks de lockdown koos ze ervoor om door te gaan met het dieet. En niet zonder succes, want ze viel netjes elke week haar kilo’s af.

‘Zonder jullie hulp was het me niet gelukt’

Amanda: “Als ik ergens voor ga, dan ga ik er ook voor. Maar ik moet eerlijk toegeven, dat ik het niet zonder jullie wekelijkse telefonische steun had gekund. Dat heeft me er echt doorheen geholpen. Maar nu voor de laatste kilo’s, ben ik toch zeker blij dat ik ook echt weer bij jullie kan sporten, want ik merk zeker dat het dan toch harder gaat.

En vandaag dan precies die 30 kilo lichter. Wat een super prestatie Amanda voorzag vorige week al dat deze magische grens vandaag weleens zou kunnen verschijnen. Amanda: “Ik zei al: ik heb zo de neiging om iets van confetti of serpentine mee te nemen, maar dat geeft ook zo’n rotzooi voor jullie.”

Nou, wij zijn bij In Shape niet vies van een feestje. Dus wij zeggen: knallen maar Amanda ツ

Super trots op jou Amanda van Venrooij,

De meiden van In Shape Blixembosch

Jouw stok achter de deur

Wil jij ook graag afvallen en kun jij ook wel een stok achter de deur gebruiken? In Shape Afslankstudio helpt jou. Wij zorgen dat je gemotiveerd blijft, ook als het even tegen zit. Dat kan zijn door een aanpassing te maken in het voedingsprogramma, maar soms ook gewoon even een peptalk. Het is belangrijk dat je je goed blijft voelen, dan haal je het beste resultaat. En dat doen we samen. Wij zijn er voor speciaal voor vrouwen van jong tot oud. Vraag gerust een gratis en vrijblijvend intake gesprek aan bij een van onze 5 studio’s in Rosmalen, Veldhoven, Helmond of Eindhoven. Je bent van harte welkom, de koffie staat klaar.

Deze slanke vrouw Amanda die je hier op de video ziet, startte in november 2020 bij In Shape Afslankstudio haar afslankprogramma van een combinatie van Powerfit en Slinc. Ondanks de lockdown koos ze ervoor om door te gaan met het dieet. En niet zonder succes, want ze viel netjes elke week haar kilo’s af.

‘Zonder jullie hulp was het me niet gelukt’

Amanda: “Als ik ergens voor ga, dan ga ik er ook voor. Maar ik moet eerlijk toegeven, dat ik het niet zonder jullie wekelijkse telefonische steun had gekund. Dat heeft me er echt doorheen geholpen. Maar nu voor de laatste kilo’s, ben ik toch zeker blij dat ik ook echt weer bij jullie kan sporten, want ik merk zeker dat het dan toch harder gaat.

En vandaag dan precies die 30 kilo lichter. Wat een super prestatie Amanda voorzag vorige week al dat deze magische grens vandaag weleens zou kunnen verschijnen. Amanda: “Ik zei al: ik heb zo de neiging om iets van confetti of serpentine mee te nemen, maar dat geeft ook zo’n rotzooi voor jullie.”

Nou, wij zijn bij In Shape niet vies van een feestje. Dus wij zeggen: knallen maar Amanda ツ

Super trots op jou Amanda van Venrooij,

De meiden van In Shape Blixembosch

Jouw stok achter de deur

Wil jij ook graag afvallen en kun jij ook wel een stok achter de deur gebruiken? In Shape Afslankstudio helpt jou. Wij zorgen dat je gemotiveerd blijft, ook als het even tegen zit. Dat kan zijn door een aanpassing te maken in het voedingsprogramma, maar soms ook gewoon even een peptalk. Het is belangrijk dat je je goed blijft voelen, dan haal je het beste resultaat. En dat doen we samen. Wij zijn er voor speciaal voor vrouwen van jong tot oud. Vraag gerust een gratis en vrijblijvend intake gesprek aan bij een van onze 5 studio’s in Rosmalen, Veldhoven, Helmond of Eindhoven. Je bent van harte welkom, de koffie staat klaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief