ervaringen

Ik wilde afvallen voor een betere gezondheid


Andrea voor en na

Geplaatst op 01 september 2020 in categorie ervaringen

Waarom wilde je afvallen?

Andrea van Nunen, 51 jaar

Mijn twee belangrijkste drijfveren om te willen afvallen waren mijn leeftijd en investeren in een gezonde toekomst. Ik wilde afvallen voor een betere gezondheid. Ik had een veel te hoog BMI, ben 51 jaar en de overgang staat voor de deur en wilde echt niet verder uitdijen.

Verder werd ik getriggerd door berichten uit de media dat je buikvet en het vet rondom je organen een broedplaats zijn voor verkeerde cellen. Buikvet had ik meer dan genoeg en door gezond te gaan eten en te stoppen met het vullen en te starten met het voeden van mijn lichaam hoop ik dat ik hiermee een stap heb gezet in de goede richting.

Hoe kwam je bij In Shape terecht?

Marijke is een oud collega van mij en toen ze vertelde dat ze een afslankstudio in het Centrum van Rosmalen ging starten had ik direct geroepen dat ik bij haar langs zou komen.

Welk dieet heb je gevolgd?

Ik heb de combinatie Powerfit met Slinc. gedaan en ik viel in totaal 15kg af.

Hoe beviel Slinc.?

Vanaf dag één is het mij 100% meegevallen. Door gezond en met grote regelmaat te gaan eten heb ik geen hongergevoel gehad. ’s Avonds at iedereen met smaak mee dus ook dat gaf absoluut geen probleem. Weet je wat ik nooit had verwacht? Dat voeding zo enorm het functioneren van je lichaam kan beïnvloeden. Ik kan zowaar ‘s nachts weer doorslapen dus voor mij echt geen suiker meer en minder alcohol.

Voor welk bewegingsprogramma heb je gekozen?

Ik heb in het verleden al eens eerder een afslankprogramma gevolgd in combinatie met sporten in een warmtecabine. De oefeningen van de Powerfit kunnen pittig zijn en het is echt tof als je na enkele weken ook echt je lichaam slanker en sterker ziet worden.

Hoe vond je de begeleiding?

Marijke en haar team zijn echte professionals welke enorm veel kennis hebben op het gebied van voeding, beweging, spieren etc. De bewegingsoefeningen worden duidelijk uitgelegd en het was vooral ook gezellig. Door de lockdown moest er uiteraard geïmproviseerd worden en dat heeft Marijke prima opgelost.  Ik ben thuis mijn oefeningen gaan doen en met enige regelmaat belde Marijke om te horen hoe het ging.

Afvallen gezondheid

Wat is je mooiste compliment?

We komen net uit de corona lockdown en mijn sociale leven heeft natuurlijk op zijn gat gelegen en velen hebben mij langere periode niet gezien en zijn helemaal flabbergasted als ze mij nu weer zien. Leuk om die verbaasde gezichten te zien.

Afvallen voor je gezondheid.. en nu?

Tja en nu… De volgende uitdaging, nu ga ik stabiliseren en er voor zorgen om op gewicht te blijven en vooral van deze manier van eten mijn levensstijl te maken en te houden.

Marijke Kokke, afslank- en voedingscoach In Shape Rosmalen

Andrea en ik zijn inderdaad oud- collega’s van elkaar en hoe gaaf is dat als je een eigen afslankstudio begint, er ineens een bekende bij je aanklopt voor hulp. Ik ken Andrea niet anders dan op de eerste foto te zien is. Een super leuke spontane vrouw, én sportief, dus daar lag het niet aan.

Andrea was goed en wel op weg en dan was daar ineens Corona. Dat heeft Andrea er niet van weerhouden om vol goede moed haar dieet voort te zetten, thuis in beweging te blijven en de weegschaal bleef maar zakken. Na corona gelijk weer doorgegaan met sporten en Andrea werd slanker en strakker.

Gewichtsconsulente Den Bosch

 

Ze is een mooi voorbeeld van consequent Slinc. volgen en toch kunnen genieten van het leven. Inmiddels is ze zelfs op vakantie geweest en heeft ze bewuste keuzes weten te maken waardoor ze op gewicht is gebleven.

Een nieuwe Andrea wandelt hier de deur uit: tevreden en helemaal blij met haar fitte lijf en een tas vol met tips en tricks hoe ze haar gewicht stabiel kan houden. Ik vond het super om Andrea te mogen helpen en heb er alle vertrouwen dat ze dit kan behouden.

Gratis intake gesprek

Ben jij geïnspireerd door Andrea en wil je ook graag weten wat voedingscoach Marijke Kokke van In Shape Afslankstudio Rosmalen voor jou kan betekenen? Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek. Je bent van harte welkom ♡Reageer op dit bericht

Lees ook

30 kilo afvallen

Geplaatst op 04 juni 2024 in categorie ervaringen

45 kilo afvallen

Geplaatst op 21 mei 2024 in categorie ervaringen

Mijn ervaring met In Shape Rosmalen

Geplaatst op 20 februari 2024 in categorie ervaringen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief