ervaringen

Ik wilde afvallen voor een betere gezondheid


Andrea voor en na

Geplaatst op 01 september 2020 in categorie ervaringen

Waarom wilde je afvallen?

Andrea van Nunen, 51 jaar

Mijn twee belangrijkste drijfveren om te willen afvallen waren mijn leeftijd en investeren in een gezonde toekomst. Ik wilde afvallen voor een betere gezondheid. Ik had een veel te hoog BMI, ben 51 jaar en de overgang staat voor de deur en wilde echt niet verder uitdijen.

Verder werd ik getriggerd door berichten uit de media dat je buikvet en het vet rondom je organen een broedplaats zijn voor verkeerde cellen. Buikvet had ik meer dan genoeg en door gezond te gaan eten en te stoppen met het vullen en te starten met het voeden van mijn lichaam hoop ik dat ik hiermee een stap heb gezet in de goede richting.

Hoe kwam je bij In Shape terecht?

Marijke is een oud collega van mij en toen ze vertelde dat ze een afslankstudio in het Centrum van Rosmalen ging starten had ik direct geroepen dat ik bij haar langs zou komen.

Welk dieet heb je gevolgd?

Ik heb de combinatie Powerfit met Slinc. gedaan en ik viel in totaal 15kg af.

Hoe beviel Slinc.?

Vanaf dag één is het mij 100% meegevallen. Door gezond en met grote regelmaat te gaan eten heb ik geen hongergevoel gehad. ’s Avonds at iedereen met smaak mee dus ook dat gaf absoluut geen probleem. Weet je wat ik nooit had verwacht? Dat voeding zo enorm het functioneren van je lichaam kan beïnvloeden. Ik kan zowaar ‘s nachts weer doorslapen dus voor mij echt geen suiker meer en minder alcohol.

Voor welk bewegingsprogramma heb je gekozen?

Ik heb in het verleden al eens eerder een afslankprogramma gevolgd in combinatie met sporten in een warmtecabine. De oefeningen van de Powerfit kunnen pittig zijn en het is echt tof als je na enkele weken ook echt je lichaam slanker en sterker ziet worden.

Hoe vond je de begeleiding?

Marijke en haar team zijn echte professionals welke enorm veel kennis hebben op het gebied van voeding, beweging, spieren etc. De bewegingsoefeningen worden duidelijk uitgelegd en het was vooral ook gezellig. Door de lockdown moest er uiteraard geïmproviseerd worden en dat heeft Marijke prima opgelost.  Ik ben thuis mijn oefeningen gaan doen en met enige regelmaat belde Marijke om te horen hoe het ging.

Afvallen gezondheid

Wat is je mooiste compliment?

We komen net uit de corona lockdown en mijn sociale leven heeft natuurlijk op zijn gat gelegen en velen hebben mij langere periode niet gezien en zijn helemaal flabbergasted als ze mij nu weer zien. Leuk om die verbaasde gezichten te zien.

Afvallen voor je gezondheid.. en nu?

Tja en nu… De volgende uitdaging, nu ga ik stabiliseren en er voor zorgen om op gewicht te blijven en vooral van deze manier van eten mijn levensstijl te maken en te houden.

Marijke Kokke, afslank- en voedingscoach In Shape Rosmalen

Andrea en ik zijn inderdaad oud- collega’s van elkaar en hoe gaaf is dat als je een eigen afslankstudio begint, er ineens een bekende bij je aanklopt voor hulp. Ik ken Andrea niet anders dan op de eerste foto te zien is. Een super leuke spontane vrouw, én sportief, dus daar lag het niet aan.

Andrea was goed en wel op weg en dan was daar ineens Corona. Dat heeft Andrea er niet van weerhouden om vol goede moed haar dieet voort te zetten, thuis in beweging te blijven en de weegschaal bleef maar zakken. Na corona gelijk weer doorgegaan met sporten en Andrea werd slanker en strakker.

Gewichtsconsulente Den Bosch

 

Ze is een mooi voorbeeld van consequent Slinc. volgen en toch kunnen genieten van het leven. Inmiddels is ze zelfs op vakantie geweest en heeft ze bewuste keuzes weten te maken waardoor ze op gewicht is gebleven.

Een nieuwe Andrea wandelt hier de deur uit: tevreden en helemaal blij met haar fitte lijf en een tas vol met tips en tricks hoe ze haar gewicht stabiel kan houden. Ik vond het super om Andrea te mogen helpen en heb er alle vertrouwen dat ze dit kan behouden.

Gratis intake gesprek

Ben jij geïnspireerd door Andrea en wil je ook graag weten wat voedingscoach Marijke Kokke van In Shape Afslankstudio Rosmalen voor jou kan betekenen? Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek. Je bent van harte welkom ♡Reageer op dit bericht

Lees ook

Vicieuze cirkel doorbreken

Geplaatst op 14 november 2022 in categorie ervaringen

Succesverhaal

Geplaatst op 01 november 2022 in categorie ervaringen

Renate viel 10 kilo af met sporten in warmtecabine en Slinc.

Renate Brouwer, 50 jaar

Renate startte eind juni dit jaar bij In Shape Blixembosch in Eindhoven. In 3 maanden viel ze 10 kilo af met Slinc. in combinatie met de Powerfit warmtecabine. “Zo gek…. Soms zie ik echt niet het verschil. Ben ik dit echt? Ik heb echt foto’s nodig om mijzelf het ‘bewijs’ te leveren. Met grote dank aan In Shape Afslankstudio en alle lieve dames van het team Blixembosch. Nooit gedacht dat dit mij nu nog zou lukken! Ik ben zo trots.”

Wij als team van In Shape Blixembosch zijn super trots op jou Renate!

Afval succesverhaal

Jouw stok achter de deur

Wil jij ook graag afvallen en kun jij ook wel een stok achter de deur gebruiken? In Shape Afslankstudio helpt jou. Wij bieden een totaalprogramma van sport, voeding en coaching. Alles onder 1 dak. Wij zorgen dat je gemotiveerd blijft, ook als het even tegen zit. Het is belangrijk dat je je goed blijft voelen, dan haal je het beste resultaat.

Wij zijn er voor speciaal voor vrouwen van jong tot oud. Vraag gerust een gratis en vrijblijvend intake gesprek aan bij een van onze 5 studio’s in Rosmalen, Veldhoven, Helmond of Eindhoven. Je bent van harte welkom, de koffie staat klaar.

Voedingsdeskundige Eindhoven

Rachel Hulshof, voedingsdeskundige In Shape Afslankstudio in Eindhoven

Succesverhalen

Geplaatst op 17 oktober 2022 in categorie ervaringen

Succesverhaal: Stefanie viel 18 kilo af bij Shape Afslankstudio

Stefanie van der Ven, 37 jaar

Stefanie vertelt: ‘Afgelopen maart begonnen bij deze geweldige dames in Blixembosch… wat een super begeleiding (Slinc. icm 2x per week sporten) heb ik daar gehad. In augustus gestopt, inmiddels 18 kilo afgevallen en ik blijf goed op gewicht. Ze helpen je heel goed met het aannemen van een ander leefpatroon, wat er goed vol te houden is. Ik heb mezelf weer terug gevonden, voel me energiek en gezond, en kan weer kleding aan die jaren niet hebben gepast!

Een combinatie met sporten, de stok achter de deur en gezonder eten is dit voor iedereen een aanrader!! Thanks dames van In Shape Blixembosch!’

Rachel Hulshof, voedingsdeskundige In Shape Afslankstudio Blixembosch

Ik ben zo trots op Stefanie en wat ze bereikt heeft. Ze kwam met een duidelijke statement binnen tijdens het intake gesprek. Ze vertelde mij: ‘Ik hou van vrouwelijke vormen, die wil ik ook echt behouden. Het is helemaal niet dat ik me ongelukkig voel met mijn lichaam, Ik voel me eigenlijk heel goed zelfs. Maar tegelijk weet ik ook dat dit gewicht niet gezond is. Dus ik ga niet voor dun, ik ga voor gezond.’

Afslankcoach Rachel: ‘Voor mij was het meteen duidelijk: hier zit een zelfverzekerde vrouw tegenover mij, die heel zelfbewust is. Ze wist alleen niet hoe ze die kilo’s moest aanpakken, omdat ze nog nooit echt een dieet had gevolgd.’

Succesverhalen

Stefanie viel 18 kilo af bij In Shape Afslankstudio in Eindhoven

Gratis intake gesprek

Rachel licht toe: ‘Stefanie is een perfect voorbeeld waarom wij vooraf altijd een gratis intake gesprek houden. Wij vinden het namelijk belangrijk om te horen wat jouw wensen en doelstellingen zijn als klant. Bij Stefanie was dat heel duidelijk, maar dat zien we niet zo vaak. Veel dames die op gesprek komen, hebben al zoveel gedaan op het gebied van afvallen dat ze niet meer weten waar ze moeten beginnen. Door het grote aanbod op het gebied van diëten, zie je ook door de bomen het bos niet meer. Wat is nou de juiste manier om af te vallen? Soms ben je dan even helemaal de weg kwijt. Wij snappen dat maar al te goed.’

Herken jij dit?

  • Ik wil afvallen, maar ik weet niet waar ik moet beginnen?
  • Ik blijf maar jojoën in gewicht
  • Welk dieet werkt wél?
  • Ik ben in de overgang en afvallen lukt niet!
  • Ik ben onzeker over mijn lichaam

Herken jij je in een van deze uitspraken of ben je geïnspireerd door het succesverhaal van Stefanie? Schroom dan niet om een afspraak te maken bij afslankcoach Rachel van In Shape Afslankstudio Blixembosch voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek. Je bent van harte welkom, de koffie staat klaar.

Zit een andere studio dichterbij? Je kunt ook terecht in een van onze andere studio’s in Eindhoven, Helmond of Veldhoven.

Voedingsdeskundige Eindhoven

Rachel Hulshof, voedingsdeskundige In Shape Afslankstudio in Eindhoven

Wil jij afvallen? Stefanie raadt In Shape Afslankstudio aan

Stefanie vertelt hoe blij ze is met haar succesverhaal en met In Shape Afslankstudio. En daar zijn wij ook heel blij mee. Want wat jouw doel is, wordt ook ons doel. Dus als jij bereikt wat je voor ogen hebt, maakt dat ons ook blij… en trots.

Stefanie raadt In Shape Afslankstudio aan

Wil jij ook afvallen? Maak gerust een afspraak bij voedingsdeskundige Rachel Hulshof van In Shape Afslankstudio Blixembosch voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief