ervaringen

Inge viel 7kg af met Slinc.


Geplaatst op 29 augustus 2019 in categorie ervaringen

Inge was al een tijdje niet tevreden met haar gewicht en wist niet meer hoe ze het moest veranderen. Toen ze de folder in de brievenbus kreeg, over de opening van In Shape afslankstudio Brandevoort, werd ze meteen enthousiast. Tijdens het intake gesprek adviseerde afslank- en voedingscoach Barbara van der Meer haar een combinatie van Slinc. en de wartecabine.

Dat je met ”normale’ voeding toch kunt afvallen, sprak Inge erg aan. Het enige wat ze eigenlijk moest veranderen is de tijden waarop ze at. En met het receptenboekje van Slinc., ontdekte ze dat ze geen uren in de keuken hoeft te staan om gezond en vooral ook lekker te eten.

Hoe heb je het programma ervaren Inge?

“Goed! Het verliep zoals beloofd. Ik zou gemiddeld 1 kilo in de week afvallen en dat ging ook zo. Meestal zelfs meer dan 1 kilo in de week. En ik hoefde er niet heel mijn leven voor om te gooien om af te vallen, wat ik zelf wel altijd dacht. Ik ben meer gaan eten en toch gingen de kilo’s er af. Het sporten in de warmte cabine vind ik leuk en het is erg motiverend dat je tijdens de oefeningen begeleid wordt. Er werd gekeken of ik de oefeningen goed uitvoerde en ik werd aangemoedigd om die laatste paar herhalingen nog te maken.

Afslankcoach Barbara van der Meer, In Shape Brandevoort: “Inge viel met Slinc. in combinatie de warmtecabine ruim 7 kg af! Haar traject was er eentje uit het boekje. Elke week viel ze miniaal 1kg af. Ik ben super trots op haar. Inge blijft nu nog een tijdje bij mij onder begeleiding om op gewicht te blijven. We wegen nog steeds 1x per week, maar ook sport ze nog steeds 1x per week in de warmtecabine. Een perfecte combinatie om haar gewicht goed stabiel te houden.”

 Reageer op dit bericht

Lees ook

Geplaatst op 01 december 2020 in categorie ervaringen

Michelle van Buuren: “Ik ben 27 jaar en ik vond dat mijn gewicht niet bij me paste voor mijn leeftijd en lengte. In mijn jeugd ben ik eigenlijk altijd heel slank geweest. Ik voetbalde 2 tot 5 keer per week in 2 voetbalteams. Daarnaast werkte ik als bijbaan in de horeca. Altijd druk bezig dus.

Van die bijbaan heb ik mijn beroep gemaakt. Ik run samen met mijn vriend een restaurant in Rosmalen. Ik als gastvrouw en mijn vriend als chef-kok. Mijn leven staat daardoor eigenlijk altijd in teken van lekker eten en drinken. Soms eet je even snel iets makkelijks en dan weer aan het werk en aan het einde van je dienst een lekker wijntje met een hapje. Het afgelopen jaar was ik niet meer tevreden met mijn lichaam omdat ik veel kleding niet meer aankon of me niet meer lekker zat.”

Geplaatst op 24 november 2020 in categorie ervaringen

Diana Mulderij viel 22 kilo af met Slinc. in combinatie met de Vacushaper bij In Shape Afslankstudio in Meerhoven. “Ik ben altijd slank geweest tot mijn tweede zwangerschap. Ik dacht dat ik best gezond at en probeerde nog meer op te letten. Maar het hielp niet, ik viel niet af. Toen Virginia me tijdens de intake vertelde wat Slinc. inhield, was ik eerlijk gezegd best een beetje huiverig. Ik had echt last van ‘cravings’; ik kon goed ‘s avonds net voor het eten nog een boterham met pindakaas eten.” 

Geplaatst op 06 oktober 2020 in categorie ervaringen

Wendy Voorkamp Ik ben sinds jonge leeftijd aan de vollere kant geweest, niet heel dik maar gewoon stevig. Ik wilde liever slank zijn maar had eigenlijk ook niet de motivatie om er heel veel voor te doen en te laten. Totdat ik merkte dat er elk jaar een extra kilootje bij kwam. Stiekem werd ik steeds wat zwaarder. Daarnaast merkte ik dat ik eigenlijk best veel met eten bezig was. Ik volgde Slinc. in combinatie met de Vacushaper bij In Shape in Meerhoven. Ik viel af naar een gewicht dat ik al sinds mijn puberteit niet meer heb gewogen. Nu ga ik mijn 40ste levensjaar slank en gezond in! Wat een verandering.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief