ervaringen

Inge viel 7kg af met Slinc.


Geplaatst op 29 augustus 2019 in categorie ervaringen

Inge was al een tijdje niet tevreden met haar gewicht en wist niet meer hoe ze het moest veranderen. Toen ze de folder in de brievenbus kreeg, over de opening van In Shape afslankstudio Brandevoort, werd ze meteen enthousiast. Tijdens het intake gesprek adviseerde afslank- en voedingscoach Barbara van der Meer haar een combinatie van Slinc. en de wartecabine.

Dat je met ”normale’ voeding toch kunt afvallen, sprak Inge erg aan. Het enige wat ze eigenlijk moest veranderen is de tijden waarop ze at. En met het receptenboekje van Slinc., ontdekte ze dat ze geen uren in de keuken hoeft te staan om gezond en vooral ook lekker te eten.

Hoe heb je het programma ervaren Inge?

“Goed! Het verliep zoals beloofd. Ik zou gemiddeld 1 kilo in de week afvallen en dat ging ook zo. Meestal zelfs meer dan 1 kilo in de week. En ik hoefde er niet heel mijn leven voor om te gooien om af te vallen, wat ik zelf wel altijd dacht. Ik ben meer gaan eten en toch gingen de kilo’s er af. Het sporten in de warmte cabine vind ik leuk en het is erg motiverend dat je tijdens de oefeningen begeleid wordt. Er werd gekeken of ik de oefeningen goed uitvoerde en ik werd aangemoedigd om die laatste paar herhalingen nog te maken.

Afslankcoach Barbara van der Meer, In Shape Brandevoort: “Inge viel met Slinc. in combinatie de warmtecabine ruim 7 kg af! Haar traject was er eentje uit het boekje. Elke week viel ze miniaal 1kg af. Ik ben super trots op haar. Inge blijft nu nog een tijdje bij mij onder begeleiding om op gewicht te blijven. We wegen nog steeds 1x per week, maar ook sport ze nog steeds 1x per week in de warmtecabine. Een perfecte combinatie om haar gewicht goed stabiel te houden.”

 Reageer op dit bericht

Lees ook

45 kilo afvallen

Geplaatst op 21 mei 2024 in categorie ervaringen

Mijn ervaring met In Shape Rosmalen

Geplaatst op 20 februari 2024 in categorie ervaringen

20 kilo afgevallen voor en na

Geplaatst op 23 januari 2024 in categorie ervaringen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief