ervaringen

Mijn ervaring met afvallen bij In Shape Afslankstudio Rosmalen


Mijn ervaring met In Shape Rosmalen

Geplaatst op 20 februari 2024 in categorie ervaringen

Mijn motivatie om te starten met afvallen

Renate van Stiphout, 49 jaar – Om eerlijk te zijn, had ik niet gedacht dat het me ooit nog zou lukken om op mijn ideale gewicht te komen. Ik heb in het verleden al zoveel diëten gedaan. Van eiwitdieet tot Sonja Bakker. Maar dat was vaak van korte duur en niet met het gewenste resultaat. Daarnaast begint mijn leeftijd mee te tellen, ik ben nu 49 jaar. Als zelfstandig ondernemer met kantoor aan huis zit ik veel achter de computer en heb daardoor weinig beweging.

Ik voelde me al langere tijd niet fit. Ik werd moe wakker en zat in de ochtend knikkebollend achter het beeldscherm. En wat helemaal vervelend was, ik kreeg last van brandend maagzuur. Ik voelde dat ik iets moest doen, maar ik wist niet goed wat. Tot ik van een vriendin goede verhalen hoorde over In Shape Afslankstudio Rosmalen. Zij kende een aantal dames die daar succesvol een programma hadden gevolgd. Ik heb direct een intakegesprek bij afslankcoach Marijke van In Shape Rosmalen ingepland. Een week later ben ik gestart.

Weer fit voelen

Mijn insteek was vooral: mezelf weer lekker fit voelen. Ik wilde die energie terug. Als ik daarbij zou afvallen, wat ik zelf toch voor onmogelijk hield, dan was dat mooi meegenomen. Ik startte met een combinatie van sporten in een warmtecabine en het voedingsprogramma Slinc. Ik zie Slinc. niet als een dieet, want zo heb ik het geen moment ervaren.

De indeling van de eetmomenten op een dag past perfect in mijn dagritme. En wat ik echt een enorm pluspunt vind, is dat je normaal boodschappen kunt doen. Gewoon met doorsnee producten. Niet dat ik op zoek moet naar een ingrediënt waar je nog nooit van hebt gehoord.

De gerechten van Slinc. zijn een schot in de roos. De hele familie is aangestoken met de lekkere gerechten. Zo ook mijn vriend én ook hij merkt dat hij fitter wordt. Hij is alleen al door de avondrecepten mee te eten kilo’s afgevallen. Hij heeft nu ook een gezonder gewicht.

Ervaring afvallen

Sporten in warmtecabine ervaring

Ik ben positief verrast hoe het sporten in warmtecabine effect heeft op mijn lichaam. Ik ben gestart met tweemaal per week. Het is ook maar een halfuur, maar enorm effectief. De afslankcoaches van In Shape Afslankstudio Rosmalen hebben mij enorm gestimuleerd. Ze waren echt mijn stok achter de deur. Ze nemen de tijd voor je tijdens de wekelijkse weging. Ik ging elke keer gemotiveerd de deur uit.

In totaal ben ik 16 kilo afgevallen door de combinatie van sporten in warmtecabine en Slinc. Ik kan het nog steeds niet geloven dat het me echt gelukt is. Laatst zong iemand mij toe: ‘wè lekker ding bende gij … en ge hèt zo’n smal kuntje’ hahaha. Ja, ik ben een echte oeteldonker (het Bossche carnaval 😉

Begeleiding op gewicht blijven

Zeker omdat ik een zittend beroep heb, is in beweging blijven zo belangrijk. Nu blijf ik bij In Shape Rosmalen voor de begeleiding voor goed op gewicht blijven. Dat kan met het halfjaarabonnement. Ik sport nog één keer per week een half uur in de warmtecabine en weeg ook nog wekelijks. Het bevalt goed om mijn programma op deze manier te vervolgen. Tot nu toe is mijn gewicht nog steeds stabiel. Maar het is fijn om te weten dat dit programma er is, mocht ik het in de toekomst toch nog een keer nodig hebben. Dan weet ik wel waar ik naartoe ga!

Afslankcoach Marijke Kokke, In Shape Afslankstudio Rosmalen

Renate is een leuke, vlotte, creatieve vrouw. Ze had al van meerdere dames in haar omgeving goede verhalen gehoord over In Shape Afslankstudio Rosmalen, op het moment dat ze zich aanmeldde voor een intake gesprek. Ze wilde nu zelf eens ontdekken wat dat dit dan precies inhield.

Met een gezonde dosis sceptici is Renate een week later gestart. Ze wilde zich weer fit voelen en lekker in haar vel. Laat dat nu net mijn prioriteit zijn voor alle vrouwen die bij In Shape Afslankstudio Rosmalen binnen stappen.

Renate maakte een goede start. De zomer was even spannend, maar die heeft ze goed doorstaan, evenals de feestdagen. Al enige tijd blijft Renate keurig op gewicht en blijft nog even aan boord om dit ook zo te houden. De voor- en na foto van Renate spreken voor zich. Hoe gaaf om zo’n mooi zichtbaar resultaat neer te zetten en vooral een vrouw die straalt en zich weer fit voelt!

Ervaring afvallen

Gezonde levensstijl

Ben jij geïnspireerd door het verhaal van Renate en wil jij je ook weer fit en gezond voelen? Wij helpen jou die kilo’s kwijt te raken en tegelijk je conditie op te bouwen. Met een combinatie van sport, voeding en begeleiding bouwen we samen aan een blijvende, gezonde levensstijl. Maak gerust een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek bij In Shape Afslankstudio Rosmalen. Afslankcoach Marijke en haar team staan voor je klaar. Je bent van harte welkom, de koffie staat klaar.

Zit een andere studio dichterbij? Je kunt ook terecht in een van onze andere studio’s in Eindhoven, Veldhoven, Helmond of Valkenswaard.Reageer op dit bericht

Lees ook

20 kilo afgevallen voor en na

Geplaatst op 23 januari 2024 in categorie ervaringen

Goede voornemens afvallen

Geplaatst op 09 januari 2024 in categorie ervaringen

Zwangerschapkilo's

Geplaatst op 20 november 2023 in categorie ervaringen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief