ervaringen

Mijn dochtertje was mijn drijfveer om af te vallen


Geplaatst op 14 april 2016 in categorie ervaringen

Ramona Methorst, 36 jaar

 

Waarom wilde je afvallen?

Ik ben altijd zwaarder geweest en had ook al verschillende lijnpogingen gedaan. Maar nu moest het echt gebeuren. Ik had deze keer een andere drijfveer dan alleen een slanker lichaam. Ik heb een dochtertje van 4 jaar en mijn gewicht zat me gewoon in de weg. Met stoeien, achter mijn dochter aan rennen, maar ook gewoon even de trap oplopen. Ik stond hijgend en buiten adem bovenaan de trap! Dit kon zo niet langer. Ik ben moeder, ik ben jong en ik wilde ook al die dingen doen samen met mijn dochter.

Welk dieetprogramma heb je gevolgd?

De afslankcoach adviseerde mij Proslank, omdat ik veel kilo’s wilde afvallen. De snelheid en de restrictie in dit programma (geen confrontatie met eten) zouden voor mij een uitkomst zijn, zei ze. En ze had gelijk. Ik heb al eerder onder begeleiding diëten gevolgd, maar ik kon het nooit volhouden.

Hoe beviel Proslank?

Heel goed dus, omdat dit het eerste dieet is dat ik zo goed kon volhouden. Ik kon zelf een selectie maken van wat ik lekker vond en de resultaten waren verbluffend! Dat vonden zelfs de dames van In Shape Afslankstudio Eindhoven. Ik viel veel harder af dan gemiddeld en allemaal vetmassa! Maar ik vond het ook zo makkelijk, dat ik het ook echt exact gevolgd heb. En wat ik ook zo fijn vond, is dat ik het programma kon onderbreken tijdens mijn vakantie in overleg met de voedingscoach. Heerlijk even normaal eten, maar ik had ook gewoon weer zin om te beginnen toen we terug waren. Zonder problemen heb ik het programma weer opgepakt.

 

Voor welk bewegingsprogramma heb je gekozen?

Ik heb zelf bewust gekozen voor de Vacushaper. Ik vind lopen altijd al erg fijn om te doen en in de Vacushaper kan ik op rustig tempo lopen. De centimeters vlogen eraf. Ik ben in totaal iets meer dan 200 cm kwijt, dat is toch fantastisch! Dat is gewoon 2 meter Ramona minder haha.

Hoe vond je de begeleiding?

Dat ik hier niet aan mijn lot werd overgelaten, dat voelde ik direct. Tijdens het eerste gesprek was de afslankcoach vol vertrouwen en sprak heel resoluut uit: wij gaan dit doen Ramona, jij kunt dit! Ik vond het een heel fijn gevoel dat ze zoveel vertrouwen in mij hadden. Ik had er ook echt zin in! Ik heb veel steun aan ze gehad, ook met de invulling van uitdagingen als een weekendje weg of vakantie. Ik voelde me hier direct op me gemak en ik wil hier ook niet meer weg!

Wat is je mooiste compliment?

Vanmorgen nog op school. Mijn dochter zit sinds kort op school en ik zou daarna direct naar In Shape gaan, dus ik had mijn sportkleren aan. De juffrouw vroeg: “Ga je zometeen sporten?” Toen ik zei dat ik naar een afslankstudio ging, zei ze: “Dat heb jij toch helemaal niet nodig?” Ze kon niet geloven dat ik net 30kg was afgevallen! Leuk om zo’n verbaasd gezicht te zien. Maar mijn mooiste compliment die me het meeste heeft geraakt, is die van mijn man. Heel simpel, niks ingewikkelds, “Schat, wat zie je er toch goed uit!” maar kwam rechtstreeks binnen in mijn hart.

En nu?

Ik ga hier niet meer weg. Ik voel me beter dan ooit. Ik ben veel minder snel moe, ik kan de trap op zonder buiten adem te zijn en ik kan voor het eerst echt stoeien met mijn dochter. Ik kreeg zelfs de opmerking: normaal gaan kinderen op hun ouders lijken, maar jij gaat steeds meer op je dochter lijken! Ik geniet, ik zit vol energie en ik wil nooit meer anders. Ik blijf niet bij In Shape omdat ik bang ben om weer aan te komen, want daar heb ik veel vertrouwen in dat dat niet gebeurt. Maar ik voel me hier zo op mijn gemak en gehoord, dat ik het zie als mijn vorm van sport. En dan houden ze tegelijk ook nog eens mijn gewicht in de gaten. Wat wil je nog meer?

Rachel Hulshof, eigenaresse In Shape Afslankstudio

Ja Ramona, die is echt als een speer gegaan. Ze viel zo hard af, ze kon ook ons echt totaal verbazen met haar wekelijkse spectaculaire gewichtsverlies. Maar ook met haar vastberadenheid! Want ze brengt het nonchalant, dat ze na haar vakantie het programma weer makkelijk kon oppakken, maar dat is echt heel erg knap! Zeker als je weer even geproefd hebt van normaal eten. Wij durfden het met haar wel aan om het op deze manier te adviseren, juist vanwege haar discipline. Fantastisch om te zien hoe zij nu gewoon een totaal ander mens is. Ze heeft nu een vetpercentage die gewoon perfect is. En om te horen hoezeer ze nu nog meer kan genieten van haar dochter, daar krijg ik als moeder gewoon tranen van. Fantastisch!

 



Reageer op dit bericht

Lees ook

Ervaring afvallen Slinc.

Geplaatst op 29 juni 2021 in categorie ervaringen

Een confetti knaller?

Ja, zo startte wij in de ochtend van 23 juni onze dag bij In Shape Blixembosch. Amanda is maar liefst 30 kilo afgevallen. Ja, je leest het goed, 30 kilo. En wil je de sfeer even meekrijgen? Zet dan je geluid aan van het filmpje hieronder

Een confetti knaller?

Ja, zo startte wij in de ochtend van 23 juni onze dag bij In Shape Blixembosch. Amanda is maar liefst 30 kilo afgevallen. Ja, je leest het goed, 30 kilo. En wil je de sfeer even meekrijgen? Zet dan je geluid aan van het filmpje hieronder.

Een confetti knaller?

Ja, zo startte wij in de ochtend van 23 juni onze dag bij In Shape Blixembosch. Amanda is maar liefst 30 kilo afgevallen. Ja, je leest het goed, 30 kilo. En wil je de sfeer even meekrijgen? Zet dan je geluid aan van het filmpje hieronder.

Deze slanke vrouw Amanda die je hier op de video ziet, startte in november 2020 bij In Shape Afslankstudio haar afslankprogramma van een combinatie van Powerfit en Slinc. Ondanks de lockdown koos ze ervoor om door te gaan met het dieet. En niet zonder succes, want ze viel netjes elke week haar kilo’s af.

‘Zonder jullie hulp was het me niet gelukt’

Amanda: “Als ik ergens voor ga, dan ga ik er ook voor. Maar ik moet eerlijk toegeven, dat ik het niet zonder jullie wekelijkse telefonische steun had gekund. Dat heeft me er echt doorheen geholpen. Maar nu voor de laatste kilo’s, ben ik toch zeker blij dat ik ook echt weer bij jullie kan sporten, want ik merk zeker dat het dan toch harder gaat.

En vandaag dan precies die 30 kilo lichter. Wat een super prestatie Amanda voorzag vorige week al dat deze magische grens vandaag weleens zou kunnen verschijnen. Amanda: “Ik zei al: ik heb zo de neiging om iets van confetti of serpentine mee te nemen, maar dat geeft ook zo’n rotzooi voor jullie.”

Nou, wij zijn bij In Shape niet vies van een feestje. Dus wij zeggen: knallen maar Amanda ツ

Super trots op jou Amanda van Venrooij,

De meiden van In Shape Blixembosch

Jouw stok achter de deur

Wil jij ook graag afvallen en kun jij ook wel een stok achter de deur gebruiken? In Shape Afslankstudio helpt jou. Wij zorgen dat je gemotiveerd blijft, ook als het even tegen zit. Dat kan zijn door een aanpassing te maken in het voedingsprogramma, maar soms ook gewoon even een peptalk. Het is belangrijk dat je je goed blijft voelen, dan haal je het beste resultaat. En dat doen we samen. Wij zijn er voor speciaal voor vrouwen van jong tot oud. Vraag gerust een gratis en vrijblijvend intake gesprek aan bij een van onze 5 studio’s in Rosmalen, Veldhoven, Helmond of Eindhoven. Je bent van harte welkom, de koffie staat klaar.

Deze slanke vrouw Amanda die je hier op de video ziet, startte in november 2020 bij In Shape Afslankstudio haar afslankprogramma van een combinatie van Powerfit en Slinc. Ondanks de lockdown koos ze ervoor om door te gaan met het dieet. En niet zonder succes, want ze viel netjes elke week haar kilo’s af.

‘Zonder jullie hulp was het me niet gelukt’

Amanda: “Als ik ergens voor ga, dan ga ik er ook voor. Maar ik moet eerlijk toegeven, dat ik het niet zonder jullie wekelijkse telefonische steun had gekund. Dat heeft me er echt doorheen geholpen. Maar nu voor de laatste kilo’s, ben ik toch zeker blij dat ik ook echt weer bij jullie kan sporten, want ik merk zeker dat het dan toch harder gaat.

En vandaag dan precies die 30 kilo lichter. Wat een super prestatie Amanda voorzag vorige week al dat deze magische grens vandaag weleens zou kunnen verschijnen. Amanda: “Ik zei al: ik heb zo de neiging om iets van confetti of serpentine mee te nemen, maar dat geeft ook zo’n rotzooi voor jullie.”

Nou, wij zijn bij In Shape niet vies van een feestje. Dus wij zeggen: knallen maar Amanda ツ

Super trots op jou Amanda van Venrooij,

De meiden van In Shape Blixembosch

Jouw stok achter de deur

Wil jij ook graag afvallen en kun jij ook wel een stok achter de deur gebruiken? In Shape Afslankstudio helpt jou. Wij zorgen dat je gemotiveerd blijft, ook als het even tegen zit. Dat kan zijn door een aanpassing te maken in het voedingsprogramma, maar soms ook gewoon even een peptalk. Het is belangrijk dat je je goed blijft voelen, dan haal je het beste resultaat. En dat doen we samen. Wij zijn er voor speciaal voor vrouwen van jong tot oud. Vraag gerust een gratis en vrijblijvend intake gesprek aan bij een van onze 5 studio’s in Rosmalen, Veldhoven, Helmond of Eindhoven. Je bent van harte welkom, de koffie staat klaar.

Deze slanke vrouw Amanda die je hier op de video ziet, startte in november 2020 bij In Shape Afslankstudio haar afslankprogramma van een combinatie van Powerfit en Slinc. Ondanks de lockdown koos ze ervoor om door te gaan met het dieet. En niet zonder succes, want ze viel netjes elke week haar kilo’s af.

‘Zonder jullie hulp was het me niet gelukt’

Amanda: “Als ik ergens voor ga, dan ga ik er ook voor. Maar ik moet eerlijk toegeven, dat ik het niet zonder jullie wekelijkse telefonische steun had gekund. Dat heeft me er echt doorheen geholpen. Maar nu voor de laatste kilo’s, ben ik toch zeker blij dat ik ook echt weer bij jullie kan sporten, want ik merk zeker dat het dan toch harder gaat.

En vandaag dan precies die 30 kilo lichter. Wat een super prestatie Amanda voorzag vorige week al dat deze magische grens vandaag weleens zou kunnen verschijnen. Amanda: “Ik zei al: ik heb zo de neiging om iets van confetti of serpentine mee te nemen, maar dat geeft ook zo’n rotzooi voor jullie.”

Nou, wij zijn bij In Shape niet vies van een feestje. Dus wij zeggen: knallen maar Amanda ツ

Super trots op jou Amanda van Venrooij,

De meiden van In Shape Blixembosch

Jouw stok achter de deur

Wil jij ook graag afvallen en kun jij ook wel een stok achter de deur gebruiken? In Shape Afslankstudio helpt jou. Wij zorgen dat je gemotiveerd blijft, ook als het even tegen zit. Dat kan zijn door een aanpassing te maken in het voedingsprogramma, maar soms ook gewoon even een peptalk. Het is belangrijk dat je je goed blijft voelen, dan haal je het beste resultaat. En dat doen we samen. Wij zijn er voor speciaal voor vrouwen van jong tot oud. Vraag gerust een gratis en vrijblijvend intake gesprek aan bij een van onze 5 studio’s in Rosmalen, Veldhoven, Helmond of Eindhoven. Je bent van harte welkom, de koffie staat klaar.

Lipodeem in vacuum Vacushaper

Geplaatst op 01 juni 2021 in categorie ervaringen

Francesca Schultte, 53 jaar viel 18 kg af met Slinc. en Vacushaper 

Mijn afslanktraject bij In Shape Afslankstudio was er niet eentje volgens het boekje, ik ben namelijk genetisch belast met lipodeem op mijn benen. Dit betekende voor mij dat het er op die plek erg moeilijk van af ging en ik echt vol moest houden. Het vacuüm van de Vacushaper heeft de omvang van mijn benen echt verminderd, daar ben ik echt heel blij mee.

Waarom ben je naar In Shape Afslankstudio gekomen?

Mijn gewicht is al heel mijn leven een strijd. Ik had echt alles al geprobeerd. Het resultaat van al mijn probeersels was dat ik steeds zwaarder werd. Ik kende In Shape al van jaren eerder en wist dat het programma goed werkt. Ik besloot maar weer eens contact op te nemen, dit keer met afslankcoach Barbara van der Meer in Brandevoort.

Waarom sprak Slinc. je aan als dieet?

Een duidelijk, maar vooral ook makkelijk en smakelijk voedingsprogramma. En het geeft snel resultaat! Dat in combinatie met het sporten sprak mij erg aan.

Hoe heb je het programma ervaren?

In het begin was het voor mij moeilijk. Ik had het de laatste tijd een beetje te los gelaten dus de overstap naar Slinc. was even lastig. De eerste week was de zwaarste, mijn maag was er niet mee eens! Maar daarna ging het al snel beter en het geweldige resultaat gaf me de extra motivatie.

Wat vond je opvallend tijdens het afslanktraject?

De centimeters die ik kwijt ben door de Vacushaper, in omvang ben ik echt zo goed afgevallen. Het is daarnaast ook erg fijn dat de weegschaal niet alleen de kilo’s aangeeft, maar ook het vet en vocht. Zo kun je bijvoorbeeld in kilogram niet echt af zijn gevallen, maar als je dan ziet dat dat komt doordat je vocht vasthoudt, is het toch een geruststelling.

Ervaringen Slinc. dieet Francesca

Wat motiveerde jou?

Het wekelijks wegen werkt voor mij erg goed, echt een stok achter de deur. En de steun en praktische tips die ik van afslankcoach Barbara en haar team heb gekregen hebben mij enorm geholpen. Ik ben nu klaar met Slinc. maar blijf 2x in de week bij In Shape sporten om er voor te zorgen dat de doorbloeding in benen goed blijft. De vacuüm heeft echt een goed effect op mijn lipodeem.

Hoe vond je de begeleiding?

Erg prettig. De dames denken mee en helpen graag. Ook zijn ze flexibel en kunnen zich erg goed verplaatsen in andermans problemen en uitdagingen. Ze hebben begrip voor je situatie en weten je altijd weer gemotiveerd de deur uit te laten gaan.

Zou je In Shape Afslankstudio Brandevoort aanbevelen?

Ja zeker! Als jij mentaal zo ver bent zeg ik ‘doen’ en je zult er geen spijt van krijgen. Je kunt heel gemakkelijk een gratis intake gesprek aanvragen bij afslankcoach Barbara van In Shape Afslankstudio in Helmond.

Woon je niet in de buurt van Helmond? In Shape heeft nog 4 andere studio’s in Eindhoven, Veldhoven en Rosmalen.

Afslankcoach Barbara in Helmond

Afslankcoach Barbara van der Meer, In Shape Afslankstudio Brandevoort in Helmond

Ik ben echt super trots op Francesca. Door de lipodeem op haar benen was het traject er niet eentje volgens het boekje. We hebben echt samen vol moeten houden. En het is ons toch maar mooi gelukt om zover te komen! Zo zie je maar, geen mens is het zelfde, en dat maakt ons werk ook zo leuk. Geen uitdaging te groot. Bedankt Francesca, dat we je mochten helpen.

Wil jij ook graag afvallen net als Francesca? Ik help je graag samen met mijn team bij In Shape Afslankstudio in Helmond. Vraag een gratis en vrijblijvend intake gesprek aan via ons contactformulier, whats app of je kunt uiteraard ook gewoon bellen. Je bent van harte welkom, de koffie staat klaar.

In Shape Afslankstudio ervaring voor en na

Geplaatst op 04 mei 2021 in categorie ervaringen

Mijn avontuur bij In Shape Afslankstudio

Jessica Rave, 33 jaar

Vorig jaar september 2020 was ik ontzettend ongelukkig met hoe ik eruit zag. Ik had al van alles geprobeerd om slanker te worden, niks hielp. Daarbij ken je het vast wel, continue excuses verzinnen waarom je er niet uit ziet zoals je eruit wil zien. Dan was het weer, ik ben opgeblazen door de menstruatie, dan was het door het eten. Ik kon iedere keer weer een excuus verzinnen.

Ik voelde me zwak dat het mij zelf niet lukte

In oktober ben ik toch gaan googelen op ‘diëtiste in Helmond’. Al gauw kwam In Shape Afslankstudio in beeld. Nadat ik gelezen had wat zij deden, heb ik een gratis intake afspraak gemaakt. Wel per mail, want bellen vond ik te confronterend. Ik ga namelijk toch niet naar een afslankcoach?  Ik voelde me eigenlijk te zwak dat het mij zelf niet lukte.

Afijn, in oktober ging ik ‘s avonds naar het intakegesprek bij In Shape in Brandevoort. Daar heeft afslankcoach Barbara haarfijn uitgelegd wat de bedoeling is. Het sprak mij enorm aan, niet te veel uren kwijt in de sportschool en een duidelijk voedingsschema, zodat ik het niet zelf hoefde uit te vogelen. Super fijn.

De weegschaal was confronterend

Aan het einde van het gesprek moest ik alleen nog even wegen. Dit vond ik eigenlijk helemaal niet fijn, ik heb thuis bewust geen weegschaal.  Ik dacht hup, niet aanstellen ga er gewoon op staan. Toen schrok ik enorm: er stond 77 kg op de weegschaal. Ik ben huilend naar huis gegaan, om vervolgens eind december toch een nieuwe afspraak te maken om in januari te gaan starten met Slinc. Die 77kg was echt onacceptabel voor mij.

Op 4 januari 2021 was het moment daar en ben ik vol goede moed gestart. En hoe! Na 4 maanden ben ik maar liefst 15 kg afgevallen. Zo ontzettend trots op mijzelf en dat ik het volgehouden heb.

Slinc. heeft me veel geleerd

Terugkijkend op die 4 maanden was het eigenlijk een eitje. Het opvallende in Slinc. is dat je echt super gevarieerd eet en dat de avondrecepten echt heerlijk zijn. Daarbij verandert met de week je blik op eten, je wordt bewuster. Het motiverende is voor mij geweest dat ik met Slinc. gemiddeld een kilo per week afviel, gecombineerd met de positiviteit en steun van Barbara. Deze 4 maanden zijn echt voorbij gevlogen.

Voor iedereen die echt wil afvallen,  zou ik 100% In Shape Afslankstudio en Slinc. aanbevelen.

Ik denk niet eens het diëten voor mij het moeilijkste was… Maar nu mijn nieuwe lijf echt gaan accepteren en geloven dat ik echt die kilo’s kwijt ben geraakt.

Lieve Barbara ontzettend bedankt voor jouw steun!

Wil jij ook graag afvallen met onze hulp? Neem contact op met een In Shape Afslankstudio bij jou in de buurt voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek.

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief