ervaringen

Slank en gezond mijn 40ste verjaardag


Geplaatst op 06 oktober 2020 in categorie ervaringen

Wendy Voorkamp, 40 jaar 

Waarom wilde je afvallen?

Ik ben sinds jonge leeftijd aan de vollere kant geweest, niet heel dik maar gewoon stevig. Ik wilde liever slank zijn maar had eigenlijk ook niet de motivatie om er heel veel voor te doen en te laten. Met leuke kleding aan vond ik het al snel goed en ik heb er nooit echt wakker van gelegen dat ik wat steviger was. Totdat ik merkte dat er elk jaar een extra kilootje bij kwam die ik er naarmate ik ouder werd er minder goed af kreeg. Stiekem werd ik steeds wat zwaarder.

Ook mijn kledingmaat was inmiddels een volle maat 42 geworden. Mijn stevig zijn, werd confronterend en in bikini of zomerkleding voelde ik me niet meer happy. Daarnaast merkte ik dat ik eigenlijk best veel met eten bezig was. Ik at steeds meer en vaker. Er moest wat veranderen, besefte ik. Toen ik 39 werd was ik er klaar mee en vond ik het eigenlijk wel een mooi streven op mijn 40e een stuk slanker en gezonder te zijn. Dus dat werd de stip op de horizon.

Welk dieet heb je gevolgd en waarom?

Ik heb Slinc gedaan in combinatie met de Vacushaper. Slinc sprak mij aan omdat het een dieet betreft wat opgebouwd is uit normale magere voedingsmiddelen. Dit is eenvoudig te combineren met een gezinsleven. Ook biedt het een mooi en helder kader waar je altijd op kunt terugvallen wanneer je de teugels ietwat hebt laten vieren.

Geen speciale shakes, poedertjes of rare recepten, gewoon duidelijk en allemaal eenvoudig te verkrijgen in de supermarkt. Dat past bij mij en mijn gezin.De lijst met voedingsmiddelen die je wel of niet mag is heel duidelijk. Mijn kinderen vragen er nu zelfs om wanneer de gezonde chili of de gevulde punt paprika weer op tafel komen.

Waarom heb je voor de Vacushaper gekozen?

Omdat mijn onderlichaam een stuk zwaarder was dan mijn bovenlijf, die verhouding klopte niet helemaal. Ik had een redelijk slanke taille maar in verhouding veel vet op buik, billen, bovenbenen. De Vacushaper concentreert zich juist op die probleemzone dus dat was ideaal voor mij. Daarnaast ben ik, eerlijk gezegd, niet zo’n heel fanatieke sporter waardoor Virginia mij de Vacushaper adviseerde.

Hoe vond je de begeleiding?

Ik vond de begeleiding heel prettig. Er werd goed doorgevraagd en ik kon terecht met al mijn vragen of onzekerheden. Ik voelde me serieus genomen maar er was ook altijd ruimte voor een dolletje. De sfeer was heel relaxed en prettig. Ook met de andere afvallende dames onderling. Daarnaast vond ik het psychologische aspect van een afslanktraject erg goed belicht. Ik begon mijn traject op ruim 75 kilo. Mijn streefgewicht was aanvankelijk vastgesteld op 59 kilo. Ik viel in het begin goed af maar bleef een aantal weken stilstaan op 65 kilo. De laatste keer dat ik langdurig de 65 kilo had gezien op mijn weegschaal was op 16-jarige leeftijd.

Door het stilstaan in gewichtsverlies ging ik worstelen met mijn motivatie en raakte ik gefrustreerd. Dit stilstaan leverde stress op. Virginia leerde mij inzien dat ik op dat gewicht van 65 kilo best wat belemmerende gedachten had: ‘lichter dan 65 kilo is voor mij niet haalbaar. Dat is niet reëel, dat lukt nooit, dat hou ik toch niet vol’, etc. Allemaal gedachten waardoor ik onbewust mezelf tegenhield in het afvallen.

De coaching daarop en daarnaast de cijfertjes die na elke weging toch echt ruimte voor verbetering aangaven, hielpen me uiteindelijk mezelf te overtuigen dat het wel degelijk mogelijk was. Dat ik daarna weer afviel was een mooie bevestiging.

Slinc ervaring voor en na foto

Wat is je mooiste compliment?

Ik kan niet echt één moment uitlichten, maar alle reacties van mensen die me een tijdje niet gezien hebben, zijn heel leuk.

Ook vind ik het grappig dat mijn kinderen regelmatig verast roepen ‘mama je bent écht dun joh’. Maar ik heb het vooral voor mezelf gedaan. Het geeft rust om kleding aan te trekken en het staat gewoon goed. Er hoeft geen jasje meer overheen om een vetrol te verbloemen. Ik zit niet meer aan mijn kleding te plukken en te trekken als ik mezelf weerkaatst zie in een winkelruit, etc. Ik ben me minder bewust van mezelf en zit daardoor lekkerder in mijn vel.

En dan komt Fase 2 van Slinc, wat vond je daarvan?

Ik vond het stabiliseren van mijn gewicht spannend. Ik heb maanden gegeten volgens de richtlijnen van fase 1. Dat bood duidelijkheid en je bent er op een gegeven moment helemaal in thuis. Weer wat uitzonderingen maken vond ik best eng. Zeker omdat ik na iets lekkers te nemen wel vaak dacht: ‘lekker! daar ik wil meer van!’. Echter, mijn nieuwe garderobe en het lekkere gezonde gevoel dat het slank zijn me biedt, zorgen ervoor dat ik mezelf goed kan herpakken. 

Hoe is Fase 2 verlopen?

Mijn fase 2 liep ongeveer parallel aan mijn zomervakantie. Ik moet zeggen dat ik dat best een uitdagende periode vond. Lastiger dan de Kerst bijvoorbeeld.

In fase 2 mag je 2 extraatjes per week. Als je vakantie hebt vond ik dat eigenlijk best weinig… Het werd een periode van bewust kiezen. Ik heb geleerd te kiezen voor wat ik echt lekker en echt belangrijk vind. Zo heb ik ervaren dat voor mij alcohol geen grote rol speelt maar een lekker tussendoortje op een dagje weg des te meer. Wil ik dit gewicht behouden dan moet ik verstandige keuzes blijven maken. Ik ben nu bijna toe aan fase 3 Balans. Doordat ik voor elke fase de tijd heb kunnen nemen, heb ik er ook alle vertrouwen in dat ik dit vol ga houden. Ik ben er trots op dat ik binnenkort slank en gezond mijn 40e verjaardag ga vieren.

Ik ben erg blij dat ik mezelf dit traject bij In Shape gegund heb en kan het iedere vrouw die met haar gewicht worstelt, aanraden. 

Virginia van der Made, Afslank- en voedingscoach In Shape Meerhoven | Veldhoven

Wendy kwam binnen met flinke rugklachten waar ze al jaren mee kampt. Ze had zich al ingelezen en twijfelde of de bewegingsmethodes bij haar zouden passen. Daarnaast had Wendy het bekende peerfiguur. Dan is de vacushaper de uitgelezen methode om op haar probleemzone, de benen en heupen, goed resultaat te geven. Ondanks de rugklachten had ze op deze manier toch een sport moment. Door de loopband kon ze haar eigen tempo bepalen. Ik vind het fijn om mee te kunnen denken naar een passende oplossing. Bij In Shape geven we niet snel op 😉

Veel vrouwen geven zich volledig aan je over. Ze vertrouwen op onze expertise, onze methodes en op hun lichaam. Wat ook veel gebeurt, is dat er te veel focus ontstaat op de gemiddelde verlies in kilogram per week. Of, zoals bij Wendy, als ze een bepaalde grens bereiken waar ze nog nooit eerder onder zijn geraakt. Dan komt er een stukje psychologie bij kijken. Weer een reden waarom ik mijn werk zo ontzettend leuk vind.

Wij gaan verder dan alleen kijken naar wat je eet. Je hebt het totaal plaatje nodig om er een succes van te maken. En dan is het een extra kick als je ze psychisch over de grens krijgt en resultaat ziet.

De mindset verandert, niet alleen voor dat moment maar ook als het doel behaald is. Wendy heeft nog meer vertrouwen gekregen in haar eetgedrag en het behouden van haar resultaat. Ik ben super trots ben ik op haar. En wat ziet ze er prachtig uit! 



Reageer op dit bericht

Lees ook

Voor en na foto

Geplaatst op 11 oktober 2021 in categorie ervaringen

Voor en na foto: Monique viel 18 kilo af

Monique startte in september 2020 en had in januari 2021 haar streefgewicht met het combinatie programma van voedingsprogramma Slinc., sporten in de Vacushaper en de de begeleiding van afslank- en voedingscoaches van In Shape Afslankstudio Rosmalen. Monique: “In Shape Afslankstudio sprak me meteen aan omdat er naar de lange termijn wordt gekeken. Niet zomaar afvallen, maar er een ‘way of life’ van maken. Ik volgde dieet na dieet, daar wilde ik vanaf. Ik ben niet alleen 18 kilo afgevallen, maar ik heb nu geleerd dat ik alles kan eten en tóch op gewicht kan blijven.”

Monique Delfgou, 48 jaar

Waarom wilde je afvallen?

Mijn kledingkeuze was op een gegeven moment alleen nog maar gebaseerd op: ‘Wat past en waar zie je mijn dikke buik en benen het minst in?’ Met als gevolg dat ik steeds vaker donkere kleding kocht. Uiteindelijk moest ik ook kijken naar een maat groter. Dat was het punt waarop ik dacht: dit wil ik niet. Ik wil alles kunnen dragen wat ik leuk vind, niet wat past bij mijn gewicht.

Daarnaast leek het me beter voor mijn gezondheid omdat ik vooral dik was rond mijn buik. En het dikkere lichaam paste totaal niet bij mij.

Hoe kwam je bij In Shape Afslankstudio terecht?

Ik heb aanleg om dik te worden en ben altijd al bezig met gezond eten en voldoende bewegen. Diverse keren heb ik een dieet gevolgd. Zeker ook met succes, maar na het dieet kwam ik toch weer aan omdat ik niet wist hoe ik gezond moest eten.

In Shape Afslankstudio kwam ik op Facebook tegen. Ik heb de website bekeken en het sprak me meteen aan omdat er naar de lange termijn wordt gekeken. Niet zomaar afvallen, maar er een ‘way of life’ van maken. En dat zonder het idee te hebben altijd op dieet te zijn. Het leek me ook eens goed om niet op eigen houtje zomaar een dieet te proberen maar deze keer juist met goede begeleiding. Dat vond ik bij In Shape Afslankstudio Rosmalen.

Afvallen voor en na foto

Voor foto – Monique in juni 2020

Welk dieet heb je gevolgd?

Ik heb Slinc. gevolgd omdat ik geen dieet wilde met maaltijdvervangers maar met normaal eten. Zodat het makkelijk is om vol te houden en je het door kunt voeren in je dagelijkse leven, ook nadat je klaar bent met afvallen. Dus leren om op de juiste manier te eten.

Hoe beviel Slinc.?

Heel erg goed. Totaal geen hongergevoel, duidelijke uitleg, vrij makkelijke en heerlijke recepten en alles in de supermarkt te koop. En geen calorieën tellen met Slinc. Dat geeft een gevoel van rust.

Waarom heb je voor de Vacushaper gekozen?

Omdat mijn probleemzones buik en billen/bovenbenen zijn en de Vacushaper ervoor zorgt dat je precies op die plaatsen afvalt. En dat is ook precies wat het gedaan heeft; ik viel echt op mijn probleemzones af.

Het is 2 keer een half uurtje per week. Omdat het maar zo kort is, kostte het mij geen enkele moeite om ’s avonds 2 x in de week te gaan sporten bij In Shape. Daarbij komt nog dat er een gezellige ontspannen sfeer hangt in de afslankstudio.

Hoe vond je de begeleiding?

Heel erg goed. Ik begon in september 2020. In januari 2021 had ik mijn streefgewicht bereikt (18 kg afgevallen) en ging ik over naar fase 2. Helaas moest In Shape in december dicht vanwege corona. Dus toen kon ik niet sporten.

Door heel veel mailcontact met afslankcoach Marijke ben ik aan fase 2 begonnen en heb ik veel tips maar ook ondersteuning gehad. Dat heeft me er echt doorheen gesleept. Ik had echt wel hulp nodig bij het afbouwen van de voedingssupplementen en daardoor voldoende maar ook gezond eten. En het durven eten. Ook de tips voor als je niet thuis bent (op vakantie of onderweg voor werk) waren zeer waardevol.

Wat is je mooiste compliment?

Toen ik een nieuwe bikini ging kopen en de verkoopster zei: ik had deze nog bij niemand aan gezien maar jij zo zou ons model kunnen zijn!

Voor en na foto's afvallen

Na foto – Monique in augustus 2021

En nu verder?

Ik heb het hele traject gevolgd van Fase 1, 2 en 3 van Slinc. omdat ik af wil van ‘dieet na dieet volgen’. Mijn doelstelling was vooral om op mijn streefgewicht te blijven. Ik heb nu geleerd dat ik alles kan eten en tóch op gewicht kan blijven. Door de juiste producten te eten en wat ongezonder eten in de hand te houden. Het is zeker niet makkelijk om op gewicht te blijven (afvallen is makkelijker) maar door alles wat ik geleerd heb bij In Shape lukt het mij!

Marijke Kokke, afslank- en voedingscoach In Shape Rosmalen

Vrouwen weer lekker in hun vel laten zitten door middel van voeding, beweging en onder persoonlijk begeleiding, dat is waarom ik In Shape Rosmalen ben begonnen en ik ben echt super blij dat wij als team Monique daarbij hebben mogen helpen.

De voor en na foto en het verhaal van Monique geeft aan wat haar doel was en is. Ze heeft het Slinc. dieet volgens het boekje gevolgd en zag er ook echt de lol van in om creatief met haar eetmomenten om te gaan. Het afvallen ging dan ook voorspoedig en uitgerekend het moment dat ze haar streefgewicht bereikt had, lekker in haar vel zat en dit heel graag wilde behouden, moest de studio in verband met Corona dicht.

Omdat wij het belangrijk vinden om in contact te blijven met onze klanten, ook tijdens de lockdown, hebben wij regelmatig gemaild en gebeld met Monique. Fase 2 en 3 heeft ze zonder de Vacushaper doorlopen, maar is wel zelf in beweging gebleven.

Voor en na foto

Voor en na foto – Monique juni 2020 / augustus 2021

Begeleiding tijdens Fase 2 en 3 van Slinc.

Monique mailde regelmatig haar weekschema’s door met wat ze door de dag heen at en dat in combinatie van tussentijds wegen, konden we monitoren hoe het ging. Ging dat allemaal in 1x goed? Nee, en daar is fase 2 ideaal voor. Proberen, bijsturen, adviezen geven en aan het einde van de rit weten waar je grenzen liggen. Weten welke keuzes je het beste voor jezelf kunt maken om zo langdurig op gewicht te blijven.

Monique is een jaar bij ons geweest en heeft binnenkort haar laatste les. Monique is nu ruim een half jaar op gewicht. Ze heeft tijdens haar vakantie genoten en zich daarna weer weten te herpakken. Wij hebben er dan ook het volste vertrouwen in dat Monique dit vol gaat houden. Ze gaat nu zelf lekker verder met sporten en haar gezonde levensstijl met echt wel de nodige geniet momentjes 🙂

Ervaring afvallen Slinc.

Geplaatst op 29 juni 2021 in categorie ervaringen

Een confetti knaller?

Ja, zo startte wij in de ochtend van 23 juni onze dag bij In Shape Blixembosch. Amanda is maar liefst 30 kilo afgevallen. Ja, je leest het goed, 30 kilo. En wil je de sfeer even meekrijgen? Zet dan je geluid aan van het filmpje hieronder

Een confetti knaller?

Ja, zo startte wij in de ochtend van 23 juni onze dag bij In Shape Blixembosch. Amanda is maar liefst 30 kilo afgevallen. Ja, je leest het goed, 30 kilo. En wil je de sfeer even meekrijgen? Zet dan je geluid aan van het filmpje hieronder.

Een confetti knaller?

Ja, zo startte wij in de ochtend van 23 juni onze dag bij In Shape Blixembosch. Amanda is maar liefst 30 kilo afgevallen. Ja, je leest het goed, 30 kilo. En wil je de sfeer even meekrijgen? Zet dan je geluid aan van het filmpje hieronder.

Deze slanke vrouw Amanda die je hier op de video ziet, startte in november 2020 bij In Shape Afslankstudio haar afslankprogramma van een combinatie van Powerfit en Slinc. Ondanks de lockdown koos ze ervoor om door te gaan met het dieet. En niet zonder succes, want ze viel netjes elke week haar kilo’s af.

‘Zonder jullie hulp was het me niet gelukt’

Amanda: “Als ik ergens voor ga, dan ga ik er ook voor. Maar ik moet eerlijk toegeven, dat ik het niet zonder jullie wekelijkse telefonische steun had gekund. Dat heeft me er echt doorheen geholpen. Maar nu voor de laatste kilo’s, ben ik toch zeker blij dat ik ook echt weer bij jullie kan sporten, want ik merk zeker dat het dan toch harder gaat.

En vandaag dan precies die 30 kilo lichter. Wat een super prestatie Amanda voorzag vorige week al dat deze magische grens vandaag weleens zou kunnen verschijnen. Amanda: “Ik zei al: ik heb zo de neiging om iets van confetti of serpentine mee te nemen, maar dat geeft ook zo’n rotzooi voor jullie.”

Nou, wij zijn bij In Shape niet vies van een feestje. Dus wij zeggen: knallen maar Amanda ツ

Super trots op jou Amanda van Venrooij,

De meiden van In Shape Blixembosch

Jouw stok achter de deur

Wil jij ook graag afvallen en kun jij ook wel een stok achter de deur gebruiken? In Shape Afslankstudio helpt jou. Wij zorgen dat je gemotiveerd blijft, ook als het even tegen zit. Dat kan zijn door een aanpassing te maken in het voedingsprogramma, maar soms ook gewoon even een peptalk. Het is belangrijk dat je je goed blijft voelen, dan haal je het beste resultaat. En dat doen we samen. Wij zijn er voor speciaal voor vrouwen van jong tot oud. Vraag gerust een gratis en vrijblijvend intake gesprek aan bij een van onze 5 studio’s in Rosmalen, Veldhoven, Helmond of Eindhoven. Je bent van harte welkom, de koffie staat klaar.

Deze slanke vrouw Amanda die je hier op de video ziet, startte in november 2020 bij In Shape Afslankstudio haar afslankprogramma van een combinatie van Powerfit en Slinc. Ondanks de lockdown koos ze ervoor om door te gaan met het dieet. En niet zonder succes, want ze viel netjes elke week haar kilo’s af.

‘Zonder jullie hulp was het me niet gelukt’

Amanda: “Als ik ergens voor ga, dan ga ik er ook voor. Maar ik moet eerlijk toegeven, dat ik het niet zonder jullie wekelijkse telefonische steun had gekund. Dat heeft me er echt doorheen geholpen. Maar nu voor de laatste kilo’s, ben ik toch zeker blij dat ik ook echt weer bij jullie kan sporten, want ik merk zeker dat het dan toch harder gaat.

En vandaag dan precies die 30 kilo lichter. Wat een super prestatie Amanda voorzag vorige week al dat deze magische grens vandaag weleens zou kunnen verschijnen. Amanda: “Ik zei al: ik heb zo de neiging om iets van confetti of serpentine mee te nemen, maar dat geeft ook zo’n rotzooi voor jullie.”

Nou, wij zijn bij In Shape niet vies van een feestje. Dus wij zeggen: knallen maar Amanda ツ

Super trots op jou Amanda van Venrooij,

De meiden van In Shape Blixembosch

Jouw stok achter de deur

Wil jij ook graag afvallen en kun jij ook wel een stok achter de deur gebruiken? In Shape Afslankstudio helpt jou. Wij zorgen dat je gemotiveerd blijft, ook als het even tegen zit. Dat kan zijn door een aanpassing te maken in het voedingsprogramma, maar soms ook gewoon even een peptalk. Het is belangrijk dat je je goed blijft voelen, dan haal je het beste resultaat. En dat doen we samen. Wij zijn er voor speciaal voor vrouwen van jong tot oud. Vraag gerust een gratis en vrijblijvend intake gesprek aan bij een van onze 5 studio’s in Rosmalen, Veldhoven, Helmond of Eindhoven. Je bent van harte welkom, de koffie staat klaar.

Deze slanke vrouw Amanda die je hier op de video ziet, startte in november 2020 bij In Shape Afslankstudio haar afslankprogramma van een combinatie van Powerfit en Slinc. Ondanks de lockdown koos ze ervoor om door te gaan met het dieet. En niet zonder succes, want ze viel netjes elke week haar kilo’s af.

‘Zonder jullie hulp was het me niet gelukt’

Amanda: “Als ik ergens voor ga, dan ga ik er ook voor. Maar ik moet eerlijk toegeven, dat ik het niet zonder jullie wekelijkse telefonische steun had gekund. Dat heeft me er echt doorheen geholpen. Maar nu voor de laatste kilo’s, ben ik toch zeker blij dat ik ook echt weer bij jullie kan sporten, want ik merk zeker dat het dan toch harder gaat.

En vandaag dan precies die 30 kilo lichter. Wat een super prestatie Amanda voorzag vorige week al dat deze magische grens vandaag weleens zou kunnen verschijnen. Amanda: “Ik zei al: ik heb zo de neiging om iets van confetti of serpentine mee te nemen, maar dat geeft ook zo’n rotzooi voor jullie.”

Nou, wij zijn bij In Shape niet vies van een feestje. Dus wij zeggen: knallen maar Amanda ツ

Super trots op jou Amanda van Venrooij,

De meiden van In Shape Blixembosch

Jouw stok achter de deur

Wil jij ook graag afvallen en kun jij ook wel een stok achter de deur gebruiken? In Shape Afslankstudio helpt jou. Wij zorgen dat je gemotiveerd blijft, ook als het even tegen zit. Dat kan zijn door een aanpassing te maken in het voedingsprogramma, maar soms ook gewoon even een peptalk. Het is belangrijk dat je je goed blijft voelen, dan haal je het beste resultaat. En dat doen we samen. Wij zijn er voor speciaal voor vrouwen van jong tot oud. Vraag gerust een gratis en vrijblijvend intake gesprek aan bij een van onze 5 studio’s in Rosmalen, Veldhoven, Helmond of Eindhoven. Je bent van harte welkom, de koffie staat klaar.

Lipodeem in vacuum Vacushaper

Geplaatst op 01 juni 2021 in categorie ervaringen

Francesca Schultte, 53 jaar viel 18 kg af met Slinc. en Vacushaper 

Mijn afslanktraject bij In Shape Afslankstudio was er niet eentje volgens het boekje, ik ben namelijk genetisch belast met lipodeem op mijn benen. Dit betekende voor mij dat het er op die plek erg moeilijk van af ging en ik echt vol moest houden. Het vacuüm van de Vacushaper heeft de omvang van mijn benen echt verminderd, daar ben ik echt heel blij mee.

Waarom ben je naar In Shape Afslankstudio gekomen?

Mijn gewicht is al heel mijn leven een strijd. Ik had echt alles al geprobeerd. Het resultaat van al mijn probeersels was dat ik steeds zwaarder werd. Ik kende In Shape al van jaren eerder en wist dat het programma goed werkt. Ik besloot maar weer eens contact op te nemen, dit keer met afslankcoach Barbara van der Meer in Brandevoort.

Waarom sprak Slinc. je aan als dieet?

Een duidelijk, maar vooral ook makkelijk en smakelijk voedingsprogramma. En het geeft snel resultaat! Dat in combinatie met het sporten sprak mij erg aan.

Hoe heb je het programma ervaren?

In het begin was het voor mij moeilijk. Ik had het de laatste tijd een beetje te los gelaten dus de overstap naar Slinc. was even lastig. De eerste week was de zwaarste, mijn maag was er niet mee eens! Maar daarna ging het al snel beter en het geweldige resultaat gaf me de extra motivatie.

Wat vond je opvallend tijdens het afslanktraject?

De centimeters die ik kwijt ben door de Vacushaper, in omvang ben ik echt zo goed afgevallen. Het is daarnaast ook erg fijn dat de weegschaal niet alleen de kilo’s aangeeft, maar ook het vet en vocht. Zo kun je bijvoorbeeld in kilogram niet echt af zijn gevallen, maar als je dan ziet dat dat komt doordat je vocht vasthoudt, is het toch een geruststelling.

Ervaringen Slinc. dieet Francesca

Wat motiveerde jou?

Het wekelijks wegen werkt voor mij erg goed, echt een stok achter de deur. En de steun en praktische tips die ik van afslankcoach Barbara en haar team heb gekregen hebben mij enorm geholpen. Ik ben nu klaar met Slinc. maar blijf 2x in de week bij In Shape sporten om er voor te zorgen dat de doorbloeding in benen goed blijft. De vacuüm heeft echt een goed effect op mijn lipodeem.

Hoe vond je de begeleiding?

Erg prettig. De dames denken mee en helpen graag. Ook zijn ze flexibel en kunnen zich erg goed verplaatsen in andermans problemen en uitdagingen. Ze hebben begrip voor je situatie en weten je altijd weer gemotiveerd de deur uit te laten gaan.

Zou je In Shape Afslankstudio Brandevoort aanbevelen?

Ja zeker! Als jij mentaal zo ver bent zeg ik ‘doen’ en je zult er geen spijt van krijgen. Je kunt heel gemakkelijk een gratis intake gesprek aanvragen bij afslankcoach Barbara van In Shape Afslankstudio in Helmond.

Woon je niet in de buurt van Helmond? In Shape heeft nog 4 andere studio’s in Eindhoven, Veldhoven en Rosmalen.

Afslankcoach Barbara in Helmond

Afslankcoach Barbara van der Meer, In Shape Afslankstudio Brandevoort in Helmond

Ik ben echt super trots op Francesca. Door de lipodeem op haar benen was het traject er niet eentje volgens het boekje. We hebben echt samen vol moeten houden. En het is ons toch maar mooi gelukt om zover te komen! Zo zie je maar, geen mens is het zelfde, en dat maakt ons werk ook zo leuk. Geen uitdaging te groot. Bedankt Francesca, dat we je mochten helpen.

Wil jij ook graag afvallen net als Francesca? Ik help je graag samen met mijn team bij In Shape Afslankstudio in Helmond. Vraag een gratis en vrijblijvend intake gesprek aan via ons contactformulier, whats app of je kunt uiteraard ook gewoon bellen. Je bent van harte welkom, de koffie staat klaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief