ervaringen

Succesverhaal: Marieëtte viel 42kg af!


Geplaatst op 14 maart 2016 in categorie ervaringen

Marieëtte viel 42kg af!

Dit is geen zoveelste verhaal van een spectaculair afvalsucces. Hoewel het dat ook is, want Marieëtte viel maar liefst 42kg af! Ik deel dit verhaal om iedereen te inspireren die niet tevreden is over zijn / haar gewicht, lichaam of conditie. Als iemand laat zien dat je kunt zijn wie je wilt zijn dan is het Marieëtte. Ze ging van een ernstige overgewicht naar een afgetraind lichaam. Niet zomaar afvallen naar een gezond gewicht. Nee, Marieëtte ging voor perfectie. Ze woog op haar zwaarst 98,8kg, ze weegt nu 57kg. Ze stelde zichzelf een doel en met haar gedrevenheid, inzet, motivatie en doorzettingsvermogen heeft ze dat bereikt!

“Ik ben het levende bewijs dat je kunt zijn wie je wilt zijn”

Ze startte in 2010 met een proteïne dieet (maaltijdvervangers) en viel in een sneltreinvaart af. Ze ging zo snel, dat haar lichaam protesteerde en ze werd ziek. Ze woog op dat moment 73kg. Ze kon niet verder gaan en ze was gedwongen om te stoppen. Eenmaal hersteld was ze vastbesloten om zelf verder te gaan. Ze ging als een gek trainen. Veel sporten en (veel te) weinig eten. Ze nam zelfs een personal trainer in de armen. Drie jaar lang probeerde Marieëtte haar kilo’s kwijt te raken, maar er gebeurde niks! Gefrustreerd en moedeloos kwam ze in mei 2014 naar mijn studio in Eindhoven, In Shape Afslankstudio. Wij waren haar laatste strohalm. Ze vertelde haar verhaal en wij wisten meteen dat wij haar konden helpen.

Marieëtte at op dat moment alleen nog maar een yoghurtje en een appel op een dag. Ze sportte veel en at veel te weinig, dus ons advies was voor haar angstaanjagend: ze moest gaan eten. En veel! Ze startte met Slinc. waarbij je heel normaal eet, om de 2 tot 2,5 uur, maar toch gemiddeld 1kg per week verliest als vrouw. We hebben haar echt moeten overtuigen om meer te gaan eten. Ze vond het doodeng, maar ze deed het. En het werkte, in de eerste week viel ze 2,5kg af. Na 3 jaar afzien, veel sporten en zelfs een personal trainer geen resultaat in gewichtsverlies, verloor ze nu in 1 week met heel veel eten 2,5kg af. Ze was perplexed. Ze vond het nog steeds doodeng om zoveel te eten, maar ze zag het elke week waarheid worden. Ze zette door en in 16 weken viel ze van 73kg af naar 57kg.

Marieëtte: “Ik was zo angstig om te eten, maar elke keer vertelde ze mij opnieuw wat er gebeurde in mijn lichaam als ik juist meer at. Ik zag het bewijs natuurlijk ook op de weegschaal, maar in mijn hoofd was de waarheid nog zo anders. Ik heb zoveel geleerd over eten en nu ben ik klaar om te leren hoe ik dit gewicht goed vast kan houden. Ik ben zo dankbaar dat ik deze stap heb gezet en met Slinc. ben gestart.

”Veel vrouwen denken dat lijnen inhoudt dat je moet afzien en honger lijden, maar dat is het helemaal niet. Als mensen starten met Slinc. krijg ik 9 van de 10 keer de reactie: wat moet ik veel eten! Hoe meer je je lichaam voedt, hoe harder die werkt. Zo simpel is het eigenlijk. Je mag voedzaam namelijk heel veel eten!

Marieëtte heeft niet alleen een enorme prestatie neergezet met haar gewichtsverlies, ze is vooral voor iedereen een inspiratie. Ze laat zien dat wat je doel ook is, wat je startpunt ook is, je kunt zijn wie je wilt zijn. Ik ben ontzettend trots op haar!

Ben jij niet tevreden over je gewicht, over je lichaam of je conditie? Wacht niet langer en start met Slinc.

Put your mind to it. You can be who you want to be! Dat heeft Marieëtte wel bewezen.

 Reageer op dit bericht

Lees ook

In Shape Afslankstudio ervaring voor en na

Geplaatst op 04 mei 2021 in categorie ervaringen

Mijn avontuur bij In Shape Afslankstudio

Jessica Rave, 33 jaar

Vorig jaar september 2020 was ik ontzettend ongelukkig met hoe ik eruit zag. Ik had al van alles geprobeerd om slanker te worden, niks hielp. Daarbij ken je het vast wel, continue excuses verzinnen waarom je er niet uit ziet zoals je eruit wil zien. Dan was het weer, ik ben opgeblazen door de menstruatie, dan was het door het eten. Ik kon iedere keer weer een excuus verzinnen.

Ik voelde me zwak dat het mij zelf niet lukte

In oktober ben ik toch gaan googelen op ‘diëtiste in Helmond’. Al gauw kwam In Shape Afslankstudio in beeld. Nadat ik gelezen had wat zij deden, heb ik een gratis intake afspraak gemaakt. Wel per mail, want bellen vond ik te confronterend. Ik ga namelijk toch niet naar een afslankcoach?  Ik voelde me eigenlijk te zwak dat het mij zelf niet lukte.

Afijn, in oktober ging ik ‘s avonds naar het intakegesprek bij In Shape in Brandevoort. Daar heeft afslankcoach Barbara haarfijn uitgelegd wat de bedoeling is. Het sprak mij enorm aan, niet te veel uren kwijt in de sportschool en een duidelijk voedingsschema, zodat ik het niet zelf hoefde uit te vogelen. Super fijn.

De weegschaal was confronterend

Aan het einde van het gesprek moest ik alleen nog even wegen. Dit vond ik eigenlijk helemaal niet fijn, ik heb thuis bewust geen weegschaal.  Ik dacht hup, niet aanstellen ga er gewoon op staan. Toen schrok ik enorm: er stond 77 kg op de weegschaal. Ik ben huilend naar huis gegaan, om vervolgens eind december toch een nieuwe afspraak te maken om in januari te gaan starten met Slinc. Die 77kg was echt onacceptabel voor mij.

Op 4 januari 2021 was het moment daar en ben ik vol goede moed gestart. En hoe! Na 4 maanden ben ik maar liefst 15 kg afgevallen. Zo ontzettend trots op mijzelf en dat ik het volgehouden heb.

Slinc. heeft me veel geleerd

Terugkijkend op die 4 maanden was het eigenlijk een eitje. Het opvallende in Slinc. is dat je echt super gevarieerd eet en dat de avondrecepten echt heerlijk zijn. Daarbij verandert met de week je blik op eten, je wordt bewuster. Het motiverende is voor mij geweest dat ik met Slinc. gemiddeld een kilo per week afviel, gecombineerd met de positiviteit en steun van Barbara. Deze 4 maanden zijn echt voorbij gevlogen.

Voor iedereen die echt wil afvallen,  zou ik 100% In Shape Afslankstudio en Slinc. aanbevelen.

Ik denk niet eens het diëten voor mij het moeilijkste was… Maar nu mijn nieuwe lijf echt gaan accepteren en geloven dat ik echt die kilo’s kwijt ben geraakt.

Lieve Barbara ontzettend bedankt voor jouw steun!

Wil jij ook graag afvallen met onze hulp? Neem contact op met een In Shape Afslankstudio bij jou in de buurt voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek.

 

Geplaatst op 01 december 2020 in categorie ervaringen

Michelle van Buuren: “Ik ben 27 jaar en ik vond dat mijn gewicht niet bij me paste voor mijn leeftijd en lengte. In mijn jeugd ben ik eigenlijk altijd heel slank geweest. Ik voetbalde 2 tot 5 keer per week in 2 voetbalteams. Daarnaast werkte ik als bijbaan in de horeca. Altijd druk bezig dus.

Van die bijbaan heb ik mijn beroep gemaakt. Ik run samen met mijn vriend een restaurant in Rosmalen. Ik als gastvrouw en mijn vriend als chef-kok. Mijn leven staat daardoor eigenlijk altijd in teken van lekker eten en drinken. Soms eet je even snel iets makkelijks en dan weer aan het werk en aan het einde van je dienst een lekker wijntje met een hapje. Het afgelopen jaar was ik niet meer tevreden met mijn lichaam omdat ik veel kleding niet meer aankon of me niet meer lekker zat.”

Slinc. ervaring Diana Mulderij voor en na

Geplaatst op 24 november 2020 in categorie ervaringen

Diana Mulderij viel 22 kilo af met Slinc. in combinatie met de Vacushaper bij In Shape Afslankstudio in Meerhoven. “Ik ben altijd slank geweest tot mijn tweede zwangerschap. Ik dacht dat ik best gezond at en probeerde nog meer op te letten. Maar het hielp niet, ik viel niet af. Toen Virginia me tijdens de intake vertelde wat Slinc. inhield, was ik eerlijk gezegd best een beetje huiverig. Ik had echt last van ‘cravings’; ik kon goed ‘s avonds net voor het eten nog een boterham met pindakaas eten.”

Meld je aan voor onze nieuwsbrief