ervaringen

Van fastfood naar gezond eten, heerlijk!


Geplaatst op 26 januari 2016 in categorie ervaringen

Vicky Peijnenburg, 21 jaar

 

Waarom wilde je afvallen?

Het studenten  leven veranderde mijn levensstijl en ook meteen mijn gewicht. Ik zag mezelf in een aantal maanden ineens kilo’s aankomen. Ik ging veel op stap, veel terrasjes en ik nam geen tijd voor fatsoenlijk eten. Dus een snelle hap was makkelijk en lekker. Mijn familie zag mij ook veranderen en hun confronterende woorden, bevestigde wat ik zelf in de spiegel zag. Ik werd steeds onzekerder door mijn toenemend gewicht. Mijn familie had gelijk; dit kon zo niet langer, dit is niet wie ik ben en niet wie ik wil zijn.

 

Welk dieet heb je gevolgd?

Ik kende iemand die de Forever Clean 9 box had gevolgd. Toen ik daar op googlede kwam ik op de blog van afslank- en voedingscoach Rachel Hulshof over haar ervaring met Forever Clean 9. En dat gaf de doorslag om met deze 9-daagse afslankbox te starten. Het dat ging fantastisch! Ik ben in die 9 dagen 4,8kg afgevallen! Maar ja, ik wilde nog meer afvallen. Ik had in Rachel’s blog ook gelezen over Slinc. en dat sprak me aan omdat ik daarmee normaal kon eten, om de 2 tot 2,5 uur.  Ik belde met Rachel en ik startte niet alleen met Slinc., ik vervolgde onder haar begeleiding bij In Shape Afslankstudio.

 

Hoe beviel Slinc.?

Ik zat het laatste jaar in zo’n andere wereld van fastfood, afhaal- en kant-en-klaar maaltijden dat ik echt vergeten was dat gezond eten gewoon écht lekker is! Door Slinc. ben ik me daar weer heel bewust van geworden. Ik kan écht genieten van wat ik eet. Je mag ook echt zoveel eten! En de keuze is enorm, ik kan echt maken wat ik wil. Ik kan me niet voorstellen dat iemand hier niet mee uit de voeten kan, zoveel keus.

 

Voor welk bewegingsprogramma heb je gekozen?

Ik vind sporten heerlijk, dus voor mij was de Powerfit een logische keuze. Het is een halfuurtje en tegelijk bouw je heel snel je conditie op. Dat gaat echt zo veel sneller dan je denkt. Ik weet nog de eerste keer dat ik de oefeningen deed, ik moest alles 16 keer herhalen. Een vrouw naast mij moest de oefeningen 2 x 22 keer doen. Toen zei ik: “Dat lukt mij noooooit!” Maar begeleidster Yvonne van In Shape stelde me gerust en ze kreeg gelijk! Ik krijg er zo’n voldaan gevoel door en dat werkt alleen maar nog meer motiverend!

 

Hoe vond je de begeleiding?

Dat heeft me heel veel steun gegeven. Wat ik zo fijn vond, is dat je echt met elke vraag terecht kunt bij de dames van In Shape.  Er zijn geen belemmeringen, alle vragen staan open. Ik voelde me daardoor heel snel op me gemak en ook gehoord. Ze denken echt met je mee. Zo schaamde ik me over mijn vraag over of je Redbull light mag tijdens Slinc., ik vond het zelf eigenlijk maar een stomme vraag. Maar ze reageerden helemaal niet raar. Rachel zei: “Het dieet is standaard, maar elk mens is nu eenmaal anders. Daar zijn wij juist voor.”

 

Wat is je mooiste compliment?

Dat mijn eigen nichtje mij niet herkende, haar mond viel open toen ze me zag! Ik schrok er zelfs van haha!

 

En nu?

Ik vervolg Slinc. Fase 1 Afslanken met Fase 2 Stabiliseren en Fase 3 Balans bij In Shape. Ik zie het als een investering in mezelf. Ik heb het er echt voor over om zo blijven hoe ik nu ben. Ik zie het als een leertraject voor de rest van mijn leven.

 

Rachel Hulshof, eigenaresse In Shape Afslankstudio

Vicky is echt een prachtmeid! Spreekwoordelijk wordt weleens gezegd dat iemand ‘een jas heeft uitgetrokken’ als je veel bent afgevallen. Maar bij Vicky was dat niet alleen een jas van kilo’s. De overtollige kilo’s overschaduwden zo wie Vicky is. Zo bleef ze hangen in een wereld van eten en drinken die ze eigenlijk helemaal niet wilde. Ze werd er echt onzeker van. Terwijl zij juist, zo jong als ze is, heel krachtig is. Ze weet heel duidelijk wie ze is en wat ze wil. Het feit dat ze sinds april dit jaar de kilo’s is aangekomen en al zo snel tot inkeer kwam dat er iets moest veranderen. Er zijn vrouwen die zich jaren ongelukkig voelen in hun lijf. Vicky pakte het ook meteen radicaal aan. Ze viel met Clean 9 gewoon 4,8kg af! Dat is insane!! Dat heb ik nog nooit gezien. Zij bewijst dat geest en lichaam met elkaar in verbinding staan. Ik geloof dat het Vicky’s doorzettingsvermogen en enorme gedrevenheid was die tot deze absurde gewichtsafname heeft geleid. En nu ze met Slinc. weer ziet en voelt hoe het is om ‘zuiver’ te eten, laat ze niet meer los. Want dit is wie Vicky is, een prachtmeid!Reageer op dit bericht

Lees ook

In Shape Afslankstudio ervaring voor en na

Geplaatst op 04 mei 2021 in categorie ervaringen

Mijn avontuur bij In Shape Afslankstudio

Jessica Rave, 33 jaar

Vorig jaar september 2020 was ik ontzettend ongelukkig met hoe ik eruit zag. Ik had al van alles geprobeerd om slanker te worden, niks hielp. Daarbij ken je het vast wel, continue excuses verzinnen waarom je er niet uit ziet zoals je eruit wil zien. Dan was het weer, ik ben opgeblazen door de menstruatie, dan was het door het eten. Ik kon iedere keer weer een excuus verzinnen.

Ik voelde me zwak dat het mij zelf niet lukte

In oktober ben ik toch gaan googelen op ‘diëtiste in Helmond’. Al gauw kwam In Shape Afslankstudio in beeld. Nadat ik gelezen had wat zij deden, heb ik een gratis intake afspraak gemaakt. Wel per mail, want bellen vond ik te confronterend. Ik ga namelijk toch niet naar een afslankcoach?  Ik voelde me eigenlijk te zwak dat het mij zelf niet lukte.

Afijn, in oktober ging ik ‘s avonds naar het intakegesprek bij In Shape in Brandevoort. Daar heeft afslankcoach Barbara haarfijn uitgelegd wat de bedoeling is. Het sprak mij enorm aan, niet te veel uren kwijt in de sportschool en een duidelijk voedingsschema, zodat ik het niet zelf hoefde uit te vogelen. Super fijn.

De weegschaal was confronterend

Aan het einde van het gesprek moest ik alleen nog even wegen. Dit vond ik eigenlijk helemaal niet fijn, ik heb thuis bewust geen weegschaal.  Ik dacht hup, niet aanstellen ga er gewoon op staan. Toen schrok ik enorm: er stond 77 kg op de weegschaal. Ik ben huilend naar huis gegaan, om vervolgens eind december toch een nieuwe afspraak te maken om in januari te gaan starten met Slinc. Die 77kg was echt onacceptabel voor mij.

Op 4 januari 2021 was het moment daar en ben ik vol goede moed gestart. En hoe! Na 4 maanden ben ik maar liefst 15 kg afgevallen. Zo ontzettend trots op mijzelf en dat ik het volgehouden heb.

Slinc. heeft me veel geleerd

Terugkijkend op die 4 maanden was het eigenlijk een eitje. Het opvallende in Slinc. is dat je echt super gevarieerd eet en dat de avondrecepten echt heerlijk zijn. Daarbij verandert met de week je blik op eten, je wordt bewuster. Het motiverende is voor mij geweest dat ik met Slinc. gemiddeld een kilo per week afviel, gecombineerd met de positiviteit en steun van Barbara. Deze 4 maanden zijn echt voorbij gevlogen.

Voor iedereen die echt wil afvallen,  zou ik 100% In Shape Afslankstudio en Slinc. aanbevelen.

Ik denk niet eens het diëten voor mij het moeilijkste was… Maar nu mijn nieuwe lijf echt gaan accepteren en geloven dat ik echt die kilo’s kwijt ben geraakt.

Lieve Barbara ontzettend bedankt voor jouw steun!

Wil jij ook graag afvallen met onze hulp? Neem contact op met een In Shape Afslankstudio bij jou in de buurt voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek.

 

Geplaatst op 01 december 2020 in categorie ervaringen

Michelle van Buuren: “Ik ben 27 jaar en ik vond dat mijn gewicht niet bij me paste voor mijn leeftijd en lengte. In mijn jeugd ben ik eigenlijk altijd heel slank geweest. Ik voetbalde 2 tot 5 keer per week in 2 voetbalteams. Daarnaast werkte ik als bijbaan in de horeca. Altijd druk bezig dus.

Van die bijbaan heb ik mijn beroep gemaakt. Ik run samen met mijn vriend een restaurant in Rosmalen. Ik als gastvrouw en mijn vriend als chef-kok. Mijn leven staat daardoor eigenlijk altijd in teken van lekker eten en drinken. Soms eet je even snel iets makkelijks en dan weer aan het werk en aan het einde van je dienst een lekker wijntje met een hapje. Het afgelopen jaar was ik niet meer tevreden met mijn lichaam omdat ik veel kleding niet meer aankon of me niet meer lekker zat.”

Slinc. ervaring Diana Mulderij voor en na

Geplaatst op 24 november 2020 in categorie ervaringen

Diana Mulderij viel 22 kilo af met Slinc. in combinatie met de Vacushaper bij In Shape Afslankstudio in Meerhoven. “Ik ben altijd slank geweest tot mijn tweede zwangerschap. Ik dacht dat ik best gezond at en probeerde nog meer op te letten. Maar het hielp niet, ik viel niet af. Toen Virginia me tijdens de intake vertelde wat Slinc. inhield, was ik eerlijk gezegd best een beetje huiverig. Ik had echt last van ‘cravings’; ik kon goed ‘s avonds net voor het eten nog een boterham met pindakaas eten.”

Meld je aan voor onze nieuwsbrief