in shape afslankstudio

Fitness in Geldrop - In Shape is jouw personal trainer

Fitness Geldrop

Fitness in Geldrop

Wil jij graag je conditie verbeteren of wat kilo’s afvallen? In Shape Afslankstudio is jouw kleinschalige fitness studio vlakbij Geldrop. Wij bieden een combinatie van beweging, voeding én begeleiding speciaal voor vrouwen. Daarmee bieden we alles onder 1 dak.

That’s right, ladies only! Wij zijn een gemoedelijke en kleinschalige sportschool speciaal voor vrouwen.

Vrouwen sportschool en fitness in Geldrop

Veel vrouwen zoeken naar een vorm van sport om aan hun conditie te werken, maar tegelijk ook af te vallen. Sporten in onze warmte- en vacuümcabines zorgt niet alleen voor een betere conditie, maar ook dat je plaatselijk afvalt. Wij pakken de bekende probleemzones aan: de buik, billen en benen.

Onder begeleiding van je eigen personal coach van In Shape Afslankstudio volg je een totaalprogramma om te werken aan een fitter, slanker en gezonder lichaam.

Personal trainer Geldrop

Sporten in warmtecabine in Geldrop

Door te sporten in onze warmtecabines die verwarmd worden tot 37 graden train je op de gewenste spiergroepen. Je voert liggende grondoefeningen uit, die zijn afgestemd op jouw wensen en doelen.

Tijdens de les in de Powerfit zit er altijd een personal coach bij om je te begeleiden. Zij let op je houding en motiveert je om de oefeningen zo nauwkeurig mogelijk uit te voeren. Wij passen oefeningen aan als je lichamelijke klachten hebt waar we rekening mee moeten houden.

En dat met maar 2x per week een halfuurtje heb je jouw eigen fitness studio vlakbij Geldrop. Heb je blessures waardoor je geen sportoefeningen kunt doen? Dan is de Vacushaper een uitkomst. De vacuüm zorgt voor meer doorbloeding in het onderlichaam waardoor je sneller je vetten verbrandt én cellulite aanpakt.

Sport & voeding

Wil jij naast conditie opbouwen ook graag afvallen? Bij In Shape Afslankstudio ben je aan het juiste adres voor een totaalprogramma. Van normaal eten tot maaltijdvervangers, voor ieder wat wils. Want ieder mens is nu eenmaal anders.

Wil je graag met je partner of gezin gewoon in de avond mee-eten? Dat kan met Slinc. Je blijft normaal eten, maar maakt toch snelheid in afvallen. Kan dat? Vraag je je af. Wij begeleiden al meer dan 15 jaar in afvallen met Slinc. En als iets motiveert, dan is het wel snel en zichtbaar resultaat.

Sporten Geldrop

Sportschool Geldrop

Personal trainer Geldrop

Je gaat voor resultaat en dat is ook ons doel. Of dat nu conditieverbetering is of afvallen. En dat doen we samen ♡

Onze studio is speciaal afgestemd op vrouwen, van jong tot oud. Wij vinden het daarom ook belangrijk dat je je op je gemak voelt. In onze studio hangt een prettige en gemoedelijke sfeer. Wij werken in een klein en vast team van personal trainers, dus voor jou geen onbekende gezichten.

Contact opnemen met een personal coach in Geldrop

Wil je graag weten welk fitness en voedingsprogramma voor jou het meest geschikt is? Voor iedereen die op zoek is naar een personal training in Geldrop, zijn wij er voor jou.

Onze studio’s in het Centrum van Eindhoven en Brandevoort in Helmond liggen direct tegen Geldrop aan en zijn daarom makkelijk bereikbaar. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Een intakegesprek is gratis en vrijblijvend, de koffie staat klaar.

Je bent van harte welkom ♥

Woon je in Geldrop maar werk je in de omstreken? We hebben ook een studio in Blixembosch (Eindhoven) en Meerhoven (Veldhoven). Altijd een studio bij jou in de buurt.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief