in shape afslankstudio

Gewichtsconsulent Den Bosch

Gewichtsconsulente Den Bosch

Gewichtsconsulent Den Bosch

Ben jij op zoek naar een gewichtsconsulente in Den Bosch? In Shape Afslankstudio biedt naast voeding ook beweging aan. Want afvallen is niet alleen op je voeding letten, maar het is ook belangrijk dat je gaat bewegen.

Onder persoonlijke begeleiding van voedingsdeskundige Marijke Kokke volg je een programma dat op jou is afgestemd. Marijke: ‘In Shape begeleidt al meer dan 15 jaar succesvol vrouwen in afvallen.

Wij werken met verschillende voedingsprogramma’s. Of je nu snel wilt afvallen met maaltijdvervangers of juist normaal wilt blijven eten, we hebben voor ieder wat wils. We kijken samen welk programma het beste bij je past, rekening houdend met jouw wensen en doelen. In Shape is speciaal voor vrouwen (van jong tot oud) die onder begeleiding willen afvallen.’

Normaal eten, snel afvallen

Wil jij graag in de avond mee eten met je gezin? Dan is Slinc. een perfect programma. Met Slinc. eet je 6 eetmomenten per dag, maar val je als vrouw toch 1kg per week af. En als iets motiveert, is het snel en zichtbaar resultaat.

Met Slinc. stel je aan de hand van een productlijst zelf samen wat je eet. Producten die je gewoon in de supermarkt koopt, dus gewoon eten en geen maaltijdvervangers. ’s Ochtends en ’s middags eet je crackers met mager beleg, als tussendoortje eet je fruit met yoghurt en het avondeten bestaat uit vlees of vis, onbeperkt groeten en rijst, pasta of aardappelen met een bakje yoghurt na.

In Shape Afslankstudio combineert voeding met beweging voor plaatselijke vetverbranding. Zo val je in onze warmte- en vacuümcabines meer af waar je als vrouw wil afvallen: de buik, billen en benen.

Afvallen met Slinc.

Slinc. helpt je gezond afslanken met normaal eten. Je eet dus gewoon producten uit de winkel, geen maaltijdvervangers. Je blijft alles eten: koolhydraten, eiwitten en vetten. Het lichaam heeft nu eenmaal ook al deze voedingstoffen nodig.

Regelmatig en voedzaam eten zorgt voor een hoge vetverbranding. Je ziet dus snel resultaat op de weegschaal en dat werkt motiverend. Je voelt je snel fit en lekker in je vel met Slinc.

Slinc. ontbijt met supplementen
Slinc. tussendoortje zuivel en fruit
Slinc. lunch met supplementen
Slinc. tussendoortje melk en een appel
Diëtiste Eindhoven dieet Slinc. - gezond avondeten

Sporten in warmtecabines in Den Bosch

Onze warmte- en vacuümcabines (Powerfit en Vacushaper) maken plaatselijk afvallen mogelijk en verminderen tevens cellulite. De combinatie van voeding en beweging geeft snel, zichtbaar resultaat en dat motiveert om het programma goed vol te houden.

De infrarood warmtecabine is speciaal voor vrouwen die over het hele lichaam willen afslanken en ook graag conditie willen opbouwen. Je kunt in de warmtecabine ook de armen trainen en zelfs je rug.

De vacuümcabine speciaal om af te slanken op het onderlichaam en om cellulitis te bestrijden. Juist als je geen borstomvang wilt verliezen, maar wel omvang op de buik, billen en benen is de Vacushaper de absolute oplossing.

Ook biedt de deze methode dé uitkomst voor cellulitis! Om cellulite te bestrijden, is een goede doorbloeding essentieel. Het vacuüm zorgt voor die betere doorbloeding in de probleemzones, waardoor cellulite zichtbaar en blijvend vermindert.

Wil jij buikvet verbranden of lukt het je niet meer om je broek over je heupen te trekken? Wij stellen een individueel oefenprogramma samen dat speciaal is afgestemd op jouw wensen, de plekken waar jij wil afvallen.

Begeleid afvallen Den Bosch

Gewichtsconsulent Den Bosch, Maasport, Empel

Begeleid afvallen in Den Bosch

Ook het sporten gaat bij ons onder persoonlijke begeleiding. Je komt 2x per week sporten en de gewichtscoach weegt je wekelijks. Wij zien je dus regelmatig en dat werkt motiverend. Want afvallen doen we samen. Wij zijn er voor jou, wij zijn jouw stok achter de deur.

Voedingsdeskundige Marijke: ‘Ik weeg je wekelijks en houd je gewichtsverlies in de gaten. Ook meet ik alle waardes, waaronder vetmassa. Zo kan ik zien of de verbranding uit je vetmassa komt.

Ik bespreek het resultaat van de weging en hoe je programma verloopt. Ik vind het belangrijk dat jij je goed voelt. Sta je vroeg op, zit je vaak in vergadering of werk je in avond- of nachtdiensten? Ik pas het programma voor je aan. En heb je een keer een etentje of een feestje? Ik geef je tips hoe je die het beste aanpakt.’

Hulp bij afvallen in Den Bosch

Afvallen kan voor iedereen. Ook als je een allergie hebt, een intolerantie voor bepaald eten, medicatiegebruik of een gezondheidsprobleem waar we rekening mee moeten houden. Voedingscoach Marijke kan daar het programma gewoon op aanpassen.

Wij spreken wekelijks je voedingsprogramma door. Wij staan voor je klaar als je vragen of advies nodig heeft. Heb een etentje, een weekendje weg of een vakantie? Marijke en haar team geven je genoeg tips om ervoor te zorgen dat je resultaat goed blijft.

In Shape Afslankstudio biedt hiermee alles onder 1 dak om succesvol af te vallen: voeding, beweging en begeleiding van jouw persoonlijke gewichtsconsulente in Den Bosch. Door de aangrenzende ligging is In Shape Afslankstudio in Rosmalen een uitkomst voor alle vrouwen die hulp zoeken bij afvallen. Samen gaan we voor een gezond en fitter gewicht.

Afvallen Den Bosch

Voedingsdeskundige voor Maasport en Empel

Woon jij in Den Bosch en ben je op zoek naar een voedingsdeskundige? Door de aangrenzende ligging aan de wijken Maaspoort en Empel is In Shape Afslankstudio in Rosmalen heel makkelijk bereikbaar. Met een locatie in het hartje centrum aan de Dorpsstraat 42a met gratis parkeren aan de achterzijde. En wel zo handig, onze studio is zowel in de avond als op zaterdag geopend.

Contact met jouw voedingsdeskundige – In Shape Afslankstudio in Rosmalen

Voedingsdeskundige Marijke: “Mijn begeleiding is persoonlijk, zowel in de beweging als in de voeding. Als gewichtsconsulente zorg ik ervoor dat je gemotiveerd blijft, ook als het even tegen zit. Dat kan zijn door een aanpassing te maken in het voedingsprogramma, maar soms ook gewoon even een motiverend gesprek. Het is belangrijk dat jij je goed blijft voelen, dan haal je het beste resultaat. En dat doen we samen

Benieuwd wat Marijke voor jou kan betekenen? Maak een gratis en vrijblijvende afspraak bij In Shape Afslankstudio in Rosmalen. Je bent van harte welkom, de koffie staat klaar.

Woon je in Maasport of Empel en ben je op zoek naar een gewichtsconsulent? We zitten met onze studio in het centrum van Rosmalen en zijn heel makkelijk bereikbaar. Je parkeert gratis en recht voor de (achter) deur.

Gratis intake gesprek aanvragen

  Gewichtsconsulent Den Bosch, Maaspoort, Empel

  Marijke Kokke
  In Shape Afslankstudio Rosmalen | Centrum
  Dorpsstraat 42a ✯ tel: 073-851 39 86
  info@inshape-rosmalen.nl

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief