in shape afslankstudio

Gewichtsconsulent Den Bosch

Gewichtsconsulent Den Bosch

Ben jij op zoek naar een gewichtsconsulent in Den Bosch? In Shape Afslankstudio biedt naast voeding ook beweging aan. Want afvallen is niet alleen op je voeding letten, maar het is ook belangrijk dat je gaat bewegen. Onder persoonlijke begeleiding van gewichtsconsulente Marijke Kokke volg je een programma dat op jou is afgestemd. Marijke “In Shape begeleidt al 13 jaar succesvol vrouwen in afvallen. Wij werken met verschillende voedingsprogramma’s. Of je nu snel wilt afvallen met maaltijdvervangers of juist normaal wilt blijven eten, we hebben voor ieder wat wils. We kijken samen welk programma het beste bij je past, rekening houdend met jouw wensen en doelen. In Shape is speciaal voor vrouwen (van jong tot oud) die onder begeleiding willen afvallen.”

Normaal eten, snel afvallen

Wil jij graag in de avond mee eten met je gezin? Dan is Slinc. een perfect programma. Met Slinc. eet je 6 eetmomenten per dag, maar val je als vrouw toch 1kg per week af. En als iets motiveert, is het snel en zichtbaar resultaat.

Met Slinc. stel je aan de hand van een productlijst zelf samen wat je eet. Producten die je gewoon in de supermarkt koopt, dus gewoon eten en geen maaltijdvervangers. ’s Ochtends en ’s middags eet je crackers met mager beleg, als tussendoortje eet je fruit met yoghurt en het avondeten bestaat uit vlees of vis, onbeperkt groeten en rijst, pasta of aardappelen met een bakje yoghurt na.

In Shape combineert voeding met beweging voor plaatselijke vetverbranding. Zo val je in onze warmte- en vacuümcabines meer af waar je als vrouw wil afvallen: de buik, billen en benen.

gewichtsconsulent Den Bosch, Maaspoort, Empel

Plaatselijk afvallen in Den Bosch

De infrarood warmtecabine is speciaal voor vrouwen die over het hele lichaam willen afslanken en ook graag conditie willen opbouwen. Je kunt in de warmtecabine ook de armen trainen en zelfs je rug.

De vacuümcabine speciaal om af te slanken op het onderlichaam en om cellulitis te bestrijden. Juist als je geen borstomvang wilt verliezen, maar wel omvang op de buik, billen en benen is de Vacushaper de absolute oplossing.

Ook biedt de deze methode dé uitkomst voor cellulitis! Om cellulite te bestrijden, is een goede doorbloeding essentieel. Het vacuüm zorgt voor die betere doorbloeding in de probleemzones, waardoor cellulite zichtbaar en blijvend vermindert.

Wil jij buikvet verbranden of lukt het je niet meer om je broek over je heupen te trekken? Wij stellen een individueel oefenprogramma samen dat speciaal is afgestemd op jouw wensen, de plekken waar jij wil afvallen.

gewichtsconsulent Den Bosch, Maaspoort, Empel

In Shape Afslankstudio in Rosmalen

Door de aangrenzende ligging is In Shape Afslankstudio in Rosmalen een uitkomst voor alle vrouwen die op zoek zijn naar een gewichtsconsulent in Den Bosch.  Onze gewichtsconsulente is vanuit Maaspoort en Empel heel makkelijk bereikbaar. En wel zo handig, onze studio is zowel in de avond als op zaterdag geopend.

Marijken: “Mijn begeleiding is persoonlijk, zowel in de beweging als in de voeding. Als gewichtsconsulente zorg ik ervoor dat je gemotiveerd blijft, ook als het even tegen zit. Dat kan zijn door een aanpassing te maken in het voedingsprogramma, maar soms ook gewoon even een motiverend gesprek. Het is belangrijk dat jij je goed blijft voelen, dan haal je het beste resultaat. En dat doen we samen!

Benieuwd wat Marijke voor jou kan betekenen? Maak een gratis en vrijblijvende afspraak bij In Shape Afslankstudio in Rosmalen. Je bent van harte welkom, de koffie staat klaar.

Woon je in Maasport of Empel en ben je op zoek naar een gewichtsconsulente? We zitten met onze studio in het centrum van Rosmalen en zijn heel makkelijk bereikbaar. Je parkeert gratis en recht voor de (achter) deur.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief