in shape afslankstudio

Gewichtsconsulent Rosmalen

Gewichtsconsulent in Rosmalen

Wil je graag afvallen onder begeleiding van een gewichtsconsulent in Rosmalen? In Shape Afslankstudio biedt alles onder 1 dak. Onder persoonlijke begeleiding van gewichtsconsulente Marijke Kokke volg je een programma dat bestaat uit voeding én beweging dat op jou is afgestemd. Marijke is eigenaresse van In Shape Afslankstudio Rosmalen en werkt met verschillende voedingsprogramma’s. “Wij werken van normaal eten tot maaltijdvervangers. Als je graag normaal wilt blijven eten, maar toch snel wil afvallen, dan is Slinc. een perfect programma.”

Gewichtsconsulent Rosmalen

Afvallen in Rosmalen met Slinc.

Met Slinc. blijf je heel normaal eten, 6 eetmomenten per dag, maar val je als vrouw toch 1kg per week af. En als iets motiveert, is het snel en zichtbaar resultaat. Tegelijk kun je ook gewoon met je gezin blijven mee eten, wat wel zo makkelijk is. Met Slinc. stel je aan de hand van een productlijst zelf samen wat je eet. Producten die je gewoon in de supermarkt koopt, dus gewoon eten en geen maaltijdvervangers. Je hebt zes eetmomenten per dag, dus je eet om de 2 tot 2,5 uur. ’s Ochtends en ’s middags eet je crackers met mager beleg, als tussendoortje eet je fruit met yoghurt en het avondeten bestaat uit vlees of vis, onbeperkt groeten en rijst, pasta of aardappelen met een bakje yoghurt na.

Maar met voeding alleen ben je er nog niet. In Shape in Rosmalen combineert voeding met beweging. Gewichtsconsulent Marijke: “Onze bewegingsmethodes zorgen er juist voor dat je als vrouw afvalt op je probleemzones. Wil jij graag buikvet verliezen of van je cellulite af op je benen en billen? De oefeningen in de infrarood warmtecabine en vacuümcabine zorgen ervoor dat je juist afvalt op je vrouwelijke probleemzones. Zo val je op een mooiere manier af en je bent ook meteen in beweging. Je bouwt conditie op, je voelt je fitter en je zit lekkerder in je vel.”

gewichtsconsulente in Rosmalen

Marijke is jouw gewichtsconsulente in Rosmalen

Marijke Kokke “In Shape begeleidt al 13 jaar succesvol vrouwen in afvallen. Dus wil jij afvallen en woon je in Rosmalen? Ik help je. Mijn begeleiding is persoonlijk, zowel in de beweging als in de voeding. Als gewichtsconsulente voor Rosmalen zorg ik en mijn team ervoor dat je gemotiveerd blijft, ook als het even tegen zit. Dat kan zijn door een aanpassing te maken in het voedingsprogramma, maar soms ook gewoon even een peptalk. Het is belangrijk dat jij je goed blijft voelen, dan haal je het beste resultaat. En dat doen we samen!

En wel zo handig om te weten: wij zijn ook in de avond geopend en op zaterdag. In Shape Rosmalen zit in het Centrum en je parkeert helemaal gratis recht voor de deur (aan de achterzijde).”

Benieuwd wat Marijke voor jou kan betekenen? Maak hier een gratis en vrijblijvende afspraak bij In Shape Afslankstudio in Rosmalen. Je bent van harte welkom, de koffie staat klaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief