in shape afslankstudio

Gewichtsconsulente Helmond

Gewichtsconsulente Helmond

Wil je graag afvallen onder begeleiding van een gewichtsconsulent in Helmond? In Shape Afslankstudio in Meerhoven biedt je alles onder 1 dak: beweging, voeding én begeleiding. Na 4 jaar ervaring in het In Shape team van Blixembosch heeft gewichtsconsulente Barbara van der Meer haar studio in Helmond geopend.

In Shape Afslankstudio is voor vrouwen van jong tot oud, die individueel en onder deskundige begeleiding op een snelle, maar gezonde manier willen afvallen. In Shape maakt gebruik van warmte- en vacuümcabines die ervoor zorgen dat je doelgericht afvalt. En dat onder de persoonlijke begeleiding van gewichtsconsulent Barbara, eigenaresse van In Shape Brandevoort in Helmond.

Gewichtsconsulente Helmond

Barbara van der Meer: jouw gewichtsconsultente in Helmond

Gewichtsconsulent Barbara in Helmond helpt je om bewust te worden van wat je eet en begeleidt je in het aanpassen van je eetgewoonte. In Shape Afslankstudio Brandevoort houdt het graag makkelijk voor jou. Barbara: “Ons uitgangspunt is dat elke dag een feestje moet zijn. Anders houd je een dieet nooit lang vol. Ik wil je juist laten ervaren dat diëten of gezond eten helemaal niet saai is. Variatie, handige tips en recepten zorgen voor lekker eten waardoor je het makkelijker volhoudt. Ik begeleid je persoonlijk in voeding en stemmen een eetprogramma voor je op dat bij jou past.”

In Shape Brandevoort werkt daarnaast ook met het succesvolle eetprogramma Slinc. en het eiwitdieet Slimdiet. Slinc. bestaat uit een voedingsprogramma met zes eetmomenten per dag, waarbij je producten eet die je gewoon in de winkel kunt kopen: dus gewoon eten. Je eet normaal, maar valt toch gemiddeld 1kg per week af. SLIMdiet is een proteïnedieet en vervangt al je maaltijden.

Wil jij graag weten wat In Shape Brandevoort voor jou kan betekenen? Maak dan nu een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek bij gewichtsconsulente Barbara in Helmond. Je bent van harte welkom, de koffie staat klaar!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief